19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#13289 Már a textúra problémákkal is ide irányítottak, de megkérdezem azért ott is XD. Nekem semmi bajom a wr2-vel, nem azért akarom niroba pakolni a cuccokat, csak ott nem csak terepre tudom használni a monstereket meg a teherautókat, meg nem kapnak a kocsik epilepsziát, ha felborulok. A vezethető kocsikat átnevezéssel be lehet rakni a forgalomba? -
#13288 C11-es topicban próbáld. Én nem igazán szeretem azokat. Unalmasak wr2-höz képest. Ott valaki biztosan mond valamit. Én c11-el nem foglalkozom max kilopom belőle a pályákat XD -
#13287 Hali mindenki! Ha valaki tudna nekem linket adni a covertálos videórol azt nagyon megköszönném! -
#13286 Tudnál linkelni 1 tutorialt, hogy tudom megcsinálni? Vagy miben külömbözik a visszajátszás a játéktól? Ott miért jó? -
#13285 - Máté: Ezért mondom hogy mákod van. Figyeltek arra, hogy kezdők semmi ismeretnélkül is áttehessék :)
- First: is billentyűzettel nyomom. Nem szép visszajátszásnál de egyszerűbb. Én is akarok venni egy márkásabbat :) Akkor csak a kocsit kell mondanod és tudok segíteni. -
First Aye #13284 Billel játszok, de nagyon rossz.
Megpróbálok majd szerezni hozzá valami joy-t! -
#13283 Nekem elég volt átnevezni a textúrák mappáit, mind2 ugyanazt a motort használja. Másnak sikerült. -
#13282 Hát akkor szerencséd van mert az egy totál más játék. Ha csak a kereke szar akkor örülhetsz neki, mert ha c11-es kocsit teszel wr2-be akkor se a kereke nem jó se a kocsi se a driver szal így jobban jártál, mert nekem az egész kocsit át kell alakítanom, ha azt akarom hogy nézzen ki valahogy :)
-
#13281 WR2-höz készült kocsi C11-be.
Carmester: az 1 Volga. -
#13280 Nyomatékleadástól és lóerőktől függ. Minden kocsinak más és más. Izomagyú driftgépnél tudom csak megmondani, de tudnom kéne pedálokat használsz-e vagy billentyűzet -
First Aye #13279 Hogyan lehet jól driftelni, tudom be kell húzni a kéziféket, de azt szeretném kérdezni, h mikor adjam a gázt, egy kicsit vájak, vagy azonnal? -
#13278 WR2 es editcarral C11-be? -
Carmester #13277 Ez milyen kocsi? -
#13276 Íme. A bal oldalon jó, a jobb oldalon fordított. Itt egy közelebbi. -
#13275 csinálj képet róla és linkeld be -
#13274 Nem jó, így már visszajátszásban is fordítottak. -
#13273 Hülye kérdés volt, rájöttem. Elvileg így jó lesz. -
#13272 A jobbat meg ballá? Egyébként visszajátszásban jó. -
#13271 ez esetben érdemes a bal kerekeket másolni és átnevezni jobbkerékké. Pl:
Auto_r_vl-ből legyen Auto_r_vr -
Bence00111 #13270 passz. de azért próbáld meg h a kerék mindenét állísd át transparencyre MTkitben. valszeg nem lesz jó de azért próbáld meg
-
#13269 Kösz szépen!
Más: kipróbálta a wr2-es kocsikat c11: nitro alatt, működnek, csak a jobb oldalukon fordítva vannak a kerekek (a belső fele van kívűl), de visszajátszásban stimmel. Hogy lehet megoldani, hogy menet közben is működjön? -
Bence00111 #13268 persze:) link -
#13267 Adnál egy linket? -
Bence00111 #13266 törni elvileg nem tud. de vannak ilyen packok amikben kicsit szebbek az autók -
#13265 Azt meg a játék mappájába telepítsd, vagy olyan helyre, ahol megtalálod és be tudod rakni. -
#13264 Hol lehet beállítani, hogy ne csak az én kocsim törjön, hanem mindegyik? Esetleg van vmi pack, ami kicseréli szebbre és méretarányosra a forgalom kocsijait? -
Daffchy #13263 Köszi szépen a segítséget! Már csak az .exe-s kocsikat nem mutatja...:) -
#13262 Mindenképpen érdekel! -
#13261 szedd le hozzá az addon manager-t és az addons\autos-ba rakd! -
Daffchy #13260 Sziasztok!
Letöltöttem a játékot és raktam bele kocsikat, de nem jeleníti meg őket amikor autókat választok. Nem a gagyi 2gigás verziót szedtem le. Régen megvolt a játék és akkor betudtam rakni a kocsikat...:S 1.33-as patch-et is felraktam de így se jó...:S -
First Aye #13259 valaki tud nekem segíteni?
warezről lenne szó, szóval ide nem akarom leírni -
#13258 Non player character, a forgalmat alkotó kocsikra gondoltam. -
#13257 Ezt én is szeretném tudni. -
Carmester #13256 Miaz hogy npc -
#13255 Van megoldás arra, hogy az npc-k is sérüéjenek? -
#13254 Szép lessz :) ha kell Oblivionos textúra füvekre akkor átküldöm Norbinak. Még nem szedtük ki ez csak az előzetes, de van pár szép :) -
#13253 Közben rájöttem én is hogy el kell lopni más pályákról a fákat,stkitben single colorra voltak állítva és a barna és zöld textúra ráhúzáson is túl voltam már,de már nem érdekes,és nekem is csak egyet villan a replay helyett a kép eredeti játékkal...
-
Bence00111 #13252 Polison így is káosz van:) -
#13251 Akinára lehet és Fantasy Tougere is, de rendes mapra nem mert kereszteződésekben káosz lesz :D -
Carmester #13250 A Japán pályán fordítot közlekedés lesz???