World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Remélem megnézik
Kell egy új oldal ennyi. Nincs más választásunk. Ha meg is javul a HWRMT akkor is tönkremehet megint ( ahogy Mindkiller írta :ez már a harmadik). Le kell menteni az összes kocsit és felnyomni az új oldalra.
Az extra.hu-n én csak EZT találtam ahol esetleg lehetne érdeklõdni.
A másik pedig Gibor lenne. Csak rá kéne kérdezni hogy mi a helyzet, bár nekem az a gyanúm hogy nem igazán érdekli. (de ez az én feltételezésem)
Én tudok 1 oldalt még. hupont.hu most fateromnak oda csináltam 1 veboldalt hasonló mint az mlap.hu nem kell szerkesztóprogi meg semmimert aapból adott minden csak kérdés mekkora a tárhely. Azt nem tom mekkora lehet.
inkább találjatok egy normális szolgáltatót ( szóba jöhet külföldi is ), én megcsinálom, lehet joomla, e107, php fusion vagy amit akartok, felõlem wordpress is.
😊
A HWRMT-t Gibor "üzemeltette" de már 2X összeomlott ez a harmadik. Szerintem is kellene egy új weboldal.A kérdés,hogy melyik ingyenes tárhely szolgáltató ad ingyen legalább 1-2 Gb tárhelyet,és nem szarakodik tartalomszûréssel mint az extra.hu Az elsõ WR2 addon portálom az extrán volt,konkrétan tartalom nem volt,minden hivatkozás link volt,de mégis megszüntették tiltott tartalom miatt... Azt nem tudom mi volt ott a tiltott de mindegy.Vagy ami még esetleg elmegy az uw.hu mert ott 5 éve van regem és még sosem szóltak hozzám,pedig egy két dolog nem túl szép.Pl most is onnan linkelem a képeket,és ott vannak a kocsik a worldracing2.uw.hu-n de webes felületen csak egy gumiméret átváltót találsz 😊 A mindenkilapja viszont azért jó mert gyorsan összeállítható,nem kell hozzá tudás.Meg is nézem a feltételeket.Ha gondoljátok formáljuk át/újra a HWRMT-t weboldal és tagok formájában is,hiszen mostmár sok új tehetséges modderpalánta és mûvész van itt az sg-n. Várom az ötleteket!!!
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Gerge: milyen választ adott Krom bácsi a pályakonvertálásra? Kurvajó lenne valamit áttenni NFS Porsche-bõl 😊 Közlekedés készítést meg akarom tanulni. Remélem szükség lesz rá
-Aero: tényleg jó az a folyó kurvahosszú és jól lehet benne deszkázni mert függõleges fennt a fala így nem röpül ki a kocsi hanem visszahullik a félhengerbe XD Én meg megcsináltam a másik pályát: inább fõút mint autópálya, dea keresztezõdés így is egész hiteles. Ha szélesebbre csinálta volna a pályát akkor ez lenne a kedvencem de így is egész jó elõzgetni "délutáni csúcsforgalomban" 😄
Ha tudnánk hogy ki volt õ, akkor fel lehetne venni vele a kapcsolatot és könnyebben jutnánk 1-rõl a 2-re.
Üdv!
Mtkit-ben arra a felületre amit matricázni akarsz ráteszel egy sima átlátszó texturát (fekete alpha-kép) overlay-el aztán pipát teszel a accept vinyl opcióhoz. Aztán ezt a matricát beteszed a Textures_PC-n belül létrehozott Vinyls mappába és elnevezed pl matrica1 nek fontos h ne legyen space(helyette: _ ) és ne legyenek ékezetek a filenévben. Aztán tudsz választani a játékban.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
hogy lehet nem fixen felrakni matricát úgyértem, ha insertet nyomok utánna lekeljen menni és enter, mert most csak így fehéren matricásan tudok vele menni xD