19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#13249 -
#13248 -
#13247 szerintem ez valami legújabb verzió ami a boltokban van azért lehet ez a hiba. Korábbiaknál nem volt ilyen -
Drift Elek #13246 ja és még annyit hozzáteszek hogy kb 2 évig játszottam warez verzióval és ott jó volt! -
Carmester #13245 Nekem is pont ez van -
Drift Elek #13244 Norbee! akkor légyszi nekem is segíts mert nekem is csak villan 1et (eredeti verzió)
THX -
#13243 Egy-egy verseny vagy akár freeride végén mikor kilépsz a verseny-menüig van egy lehetőség (replay-INS) gombbal lehet előhívni. Ha így sem jó vagy csak villan egyet a kép de semmi sem történik akkor keress meg msnen és megpróbáljuk orvosolni a hibát. -
Bence00111 #13242 azt hiszem h F3 -
Gibor #13241 Ugyanúgy ahogy a warez verzióval. -
#13240 Visszajátszást hogyan lehet megnézni az eredeti játékban? -
#13239 Grafikát? autómodellekben is minőségibb, mint eredetileg. Fákat és épületeket is azt teszel bele amit akarsz vagy ami belefér. Vagyis azt teszünk bele... :D -
#13238 Ha ígysem akkor nyomd meg del gombot h váltson a versenyek nézete közt (teljesített, megnyitott, összess). ezeket vizsgáld át ahol a "tilos jel van az értelemszerű, ahol az arany/ezüst/bronz érmék vannak az is érthető, de van még piros kör, zöld kör, ill semmi.
A zöld korong a telesített feladat a piros hamár próbáltad de nem sikerült(ezeket keresd!) az üres pedig várja h megnyerje őket valaki.:)
Ha ezek alpján sem működik akkor valószínüleg a crack vagy ilyesmi lehet a gond abban valaki biztos tud segíteni. -
#13237 A textúrák már stimmelnek, de most meg nem megy. Fura egy állat ez. -
Bence00111 #13236 menj a kocsid mappájába és ott a textures_pc -mappát ha találsz akk azt nevezd át textures-re. ugyanezt a Driver mappában is. -
#13235 Napot! A WR2-höz és a többi ezt a motort használó játékhoz készült kocsikat hogy lehet működésre bírni C11 Crash Time alatt, hogy ne nézzenek ki hülyén a textúrák? -
#13234 Nálam MtKitben látszanak a levelek. Lehet h nem nyomtad be a single color-t vagy bennmaradt valami transparency? Próbáld meg h készítesz egy 8x8as zöld bmp-t és azt ráhúzod, hátha akkor jólesz. De lehet h a játék kilövi mert túlságosan részletes lenne neki, nemtudom:( -
#13233 szerintem inkámb a játék.... egyszer próbáltam erdőt csinálni az már nem tetszett neki.... de lehet h más is közre játszott(lehet h töltöttem ment közbe photoshop stkit stb)már nem tom -
zroland #13232 gerge: a játék nem bírja, vagy a géped?:P Bár ahogy elnézem az aláírásodat, fura lenne ha nem bírná a géped :-) -
#13231 stkittel--> kiveszem a többi pályáról a fákat, bokrokat és azzal lerakom.... és az jó szokott lenni.... jól kidolgozott fákat szoktam használni és ha sokat lerakok egyhelyen(erdő vagy ut mellett többet) akkor elkezd akadozni nem bírja a játék :S -
zroland #13230 Naruto: ilyen grafikát szeretnél wr2-be? :D
-
Drift Elek #13229 az utolsó versenysorozaton (the grand finale) és a no escape versenynél mit kell csinálni?
mindig csak újat ad be és soha nincs vége!
légyszi segítsetek! THX -
#13228 Oblivion modot kiszedjük hétvégén. de ha késő akkor utólag is meg lehet csinálni ezerszínűre. Egy kis bemutató róla >> fafabrikátór -
#13227 A levelek nem akarnak megjelenni... :(
Gerge,Te hogy raksz fát a pályára?
-
Drift Elek #13226 nem vagyok benne biztos de mint ha olyat hallottam volna hogy 1 versenyt 2x kell teljesíteni! (lehet hogy hülyeség) -
pinter007 #13225 Köszi, közbe megoldottam, már magyar nekem is.
Azért várom még a tanácsokat, hogy tudok 55%-ra jutni és aktiválni a következő küldetést. -
pinter007 #13224 Na akkor várom hogy elmond hogy tetted fel:D.Vagy ha tudsz tömörített, nem telepítős verziót belinkelheted.Köszi :D -
#13223 Küldtem privit! -
#13222 magyarítva ;) -
zroland #13221 Hogyne tudnál felrakni hozzá? Én 2hónapja megvettem a játékot, de még mindíg a tört verzió van a gépemen..magyarosítva, és mindennel benne úgy, ahogy kell! -
pinter007 #13220 Köszi, csak nekem nem eredeti...
Így semmilyen telepítős cuccot nem tudok felrakni hozzá...:S -
zroland #13219 pinter007: magyarosítva van neked a játék? mert ha nincs, akkor kéne, és lehet rájönnél mit kell csinálni :) -
Gibor #13218 Esetleg MSN en rám is írhatnál.... fontos lenne... -
#13217 Megjöttem a nyaralásból,folytatom a Fantasy hill driftpályát.Norbee! Találtál nekem fákat? :) -
pinter007 #13216 Helló
Tudom hogy melyik verseny sorozatról beszélsz. A menüben látszik 3 verseny (300 SL Classic I-II-III). Követelménynek a 3. helyet írja az elsőnél, a második egy sebesség elérős, a harmadiknál van két verseny és ott is a 3. hely a követelmény. Én már végig csináltam az egészet 1-3 helyezésig de még mindig 54%-on áll...:S. Szóval várom a további ötleteket. A "No Escape" előtti küldetésben van 4db verseny és ott meg semmit nem ír követelménynek(első helyen csináltam végig).Nem ott kéne valamit csinálni???PLS help.
Köszönöm a segítségeket! -
Bence00111 #13215 oké:) -
#13214 nem értettél meg teljesen, de köszi szépen ;) -
Bence00111 #13213 tom h egyszerűbb itt megkérdezni h honnan lehet letölteni egy játékot mint beírni a google-ba. tanuljátok má meg h ez a world racing 2 fórum. nyissatok egy játékkérő fórumot és oda írjatok ilyeneket. thx -
#13212 honnan tudom leszedni a gamet GP500?linket pls -
Bence00111 #13211 Nézz szét itt -
#13210 Sziasztok!
Elnézést, hogy ide (és még sok más topicba) írok, de égető szükségem lenne az "új" Hungaroringre (NEM BALATONRING). GP500-ba szeretném betenni, és valamiféle magyar "rendszert" létrehozni. Akinek megvan a pálya modellje, az ne kíméljen, küldje el, vagy tegye be ide. Köszi szépen.