World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mtkit-ben arra a felületre amit matricázni akarsz ráteszel egy sima átlátszó texturát (fekete alpha-kép) overlay-el aztán pipát teszel a accept vinyl opcióhoz. Aztán ezt a matricát beteszed a Textures_PC-n belül létrehozott Vinyls mappába és elnevezed pl matrica1 nek fontos h ne legyen space(helyette: _ ) és ne legyenek ékezetek a filenévben. Aztán tudsz választani a játékban.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
hogy lehet nem fixen felrakni matricát úgyértem, ha insertet nyomok utánna lekeljen menni és enter, mert most csak így fehéren matricásan tudok vele menni xD

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
- baleset miatt hosszan feltorlódott kocsisor a D5-ös autópályá Linc és Stájerburg közötti szakaszán. Aki teheti válasszon más útvonalat. A másik sáv kitûnõen járható és belsõ nézetbõl élményszámba megy a vezetés XD Közlekedési híreinket hallhatták. És most az idõjárásról: kicsi napot is látok: itt a tavasz

link:http://www.youtube.com/watch?v=OiQuENuszDY&hl=hu
ha vki tudja tegyetek már linket
elõre is kössz😊

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
tudod a fordítós😊
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
én arról az oldalról nem szedem le😊
És Intelligens AIról is ha lehetne😊
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
am FTL a térkép neve
Akit zavarna annak bocsi a sok képért <#nevetes1>#nevetes1><#integet2>#integet2>
amugy ez melyik map? nem ismeros 😄
Valaki tudja, hogy hogy van beosztva a hátsólámbája(féklámpa, lámpa)(nézegettem youtubon, de egyiknek igy volt a másiknak ugy és nem tudtam eldönteni XD)?

Amúgy a kocsikat meg tudtam csinalni!Kösz !