19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
  • Szildramor
  • Szildramor
    szerintem ez valami legújabb verzió ami a boltokban van azért lehet ez a hiba. Korábbiaknál nem volt ilyen
  • Drift Elek
    ja és még annyit hozzáteszek hogy kb 2 évig játszottam warez verzióval és ott jó volt!
  • Carmester
    Nekem is pont ez van
  • Drift Elek
    Norbee! akkor légyszi nekem is segíts mert nekem is csak villan 1et (eredeti verzió)

THX
  • Rezs
    Egy-egy verseny vagy akár freeride végén mikor kilépsz a verseny-menüig van egy lehetőség (replay-INS) gombbal lehet előhívni. Ha így sem jó vagy csak villan egyet a kép de semmi sem történik akkor keress meg msnen és megpróbáljuk orvosolni a hibát.
  • Bence00111
    azt hiszem h F3
  • Gibor
    Ugyanúgy ahogy a warez verzióval.
  • Opelfan
    Visszajátszást hogyan lehet megnézni az eredeti játékban?
  • Szildramor
    Grafikát? autómodellekben is minőségibb, mint eredetileg. Fákat és épületeket is azt teszel bele amit akarsz vagy ami belefér. Vagyis azt teszünk bele... :D
  • Rezs
    Ha ígysem akkor nyomd meg del gombot h váltson a versenyek nézete közt (teljesített, megnyitott, összess). ezeket vizsgáld át ahol a "tilos jel van az értelemszerű, ahol az arany/ezüst/bronz érmék vannak az is érthető, de van még piros kör, zöld kör, ill semmi.
    A zöld korong a telesített feladat a piros hamár próbáltad de nem sikerült(ezeket keresd!) az üres pedig várja h megnyerje őket valaki.:)
    Ha ezek alpján sem működik akkor valószínüleg a crack vagy ilyesmi lehet a gond abban valaki biztos tud segíteni.
  • burjanmate
    A textúrák már stimmelnek, de most meg nem megy. Fura egy állat ez.
  • Bence00111
    menj a kocsid mappájába és ott a textures_pc -mappát ha találsz akk azt nevezd át textures-re. ugyanezt a Driver mappában is.
  • burjanmate
    Napot! A WR2-höz és a többi ezt a motort használó játékhoz készült kocsikat hogy lehet működésre bírni C11 Crash Time alatt, hogy ne nézzenek ki hülyén a textúrák?
  • Rezs
    Nálam MtKitben látszanak a levelek. Lehet h nem nyomtad be a single color-t vagy bennmaradt valami transparency? Próbáld meg h készítesz egy 8x8as zöld bmp-t és azt ráhúzod, hátha akkor jólesz. De lehet h a játék kilövi mert túlságosan részletes lenne neki, nemtudom:(
  • gerge93
    szerintem inkámb a játék.... egyszer próbáltam erdőt csinálni az már nem tetszett neki.... de lehet h más is közre játszott(lehet h töltöttem ment közbe photoshop stkit stb)már nem tom
  • zroland
    gerge: a játék nem bírja, vagy a géped?:P Bár ahogy elnézem az aláírásodat, fura lenne ha nem bírná a géped :-)
  • gerge93
    stkittel--> kiveszem a többi pályáról a fákat, bokrokat és azzal lerakom.... és az jó szokott lenni.... jól kidolgozott fákat szoktam használni és ha sokat lerakok egyhelyen(erdő vagy ut mellett többet) akkor elkezd akadozni nem bírja a játék :S
  • zroland
    Naruto: ilyen grafikát szeretnél wr2-be? :D
  • Drift Elek
    az utolsó versenysorozaton (the grand finale) és a no escape versenynél mit kell csinálni?
    mindig csak újat ad be és soha nincs vége!

légyszi segítsetek! THX
  • Szildramor
    Oblivion modot kiszedjük hétvégén. de ha késő akkor utólag is meg lehet csinálni ezerszínűre. Egy kis bemutató róla >> fafabrikátór
  • Mindkillers
    A levelek nem akarnak megjelenni... :(

Gerge,Te hogy raksz fát a pályára?

• Drift Elek
    nem vagyok benne biztos de mint ha olyat hallottam volna hogy 1 versenyt 2x kell teljesíteni! (lehet hogy hülyeség)
  • pinter007
    Köszi, közbe megoldottam, már magyar nekem is.
    Azért várom még a tanácsokat, hogy tudok 55%-ra jutni és aktiválni a következő küldetést.
  • pinter007
    Na akkor várom hogy elmond hogy tetted fel:D.Vagy ha tudsz tömörített, nem telepítős verziót belinkelheted.Köszi :D
  • Rezs
    Küldtem privit!
  • arty
    magyarítva ;)
  • zroland
    Hogyne tudnál felrakni hozzá? Én 2hónapja megvettem a játékot, de még mindíg a tört verzió van a gépemen..magyarosítva, és mindennel benne úgy, ahogy kell!
  • pinter007
    Köszi, csak nekem nem eredeti...
    Így semmilyen telepítős cuccot nem tudok felrakni hozzá...:S
  • zroland
    pinter007: magyarosítva van neked a játék? mert ha nincs, akkor kéne, és lehet rájönnél mit kell csinálni :)
  • Gibor
    Esetleg MSN en rám is írhatnál.... fontos lenne...
  • Mindkillers
    Megjöttem a nyaralásból,folytatom a Fantasy hill driftpályát.Norbee! Találtál nekem fákat? :)
  • pinter007
    Helló
    Tudom hogy melyik verseny sorozatról beszélsz. A menüben látszik 3 verseny (300 SL Classic I-II-III). Követelménynek a 3. helyet írja az elsőnél, a második egy sebesség elérős, a harmadiknál van két verseny és ott is a 3. hely a követelmény. Én már végig csináltam az egészet 1-3 helyezésig de még mindig 54%-on áll...:S. Szóval várom a további ötleteket. A "No Escape" előtti küldetésben van 4db verseny és ott meg semmit nem ír követelménynek(első helyen csináltam végig).Nem ott kéne valamit csinálni???PLS help.
    Köszönöm a segítségeket!
  • Bence00111
    oké:)
  • ChuckyHUN
    nem értettél meg teljesen, de köszi szépen ;)
  • Bence00111
    tom h egyszerűbb itt megkérdezni h honnan lehet letölteni egy játékot mint beírni a google-ba. tanuljátok má meg h ez a world racing 2 fórum. nyissatok egy játékkérő fórumot és oda írjatok ilyeneket. thx
  • adikakk
    honnan tudom leszedni a gamet GP500?linket pls
  • Bence00111
    Nézz szét itt
  • ChuckyHUN
    Sziasztok!
    Elnézést, hogy ide (és még sok más topicba) írok, de égető szükségem lenne az "új" Hungaroringre (NEM BALATONRING). GP500-ba szeretném betenni, és valamiféle magyar "rendszert" létrehozni. Akinek megvan a pálya modellje, az ne kíméljen, küldje el, vagy tegye be ide. Köszi szépen.