World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez kemény GB!! Vmikor megkéne játszani 1 multit mrt már marha rég toltuk egyyüt sztem😄

Nagyon-Nagy vagy 😉 nagyon király lett 😉
Verset kellett írni irodalomra! íme a végeredmény:

Tuning király

Driftelve jön le a verdák királya
a hegy tetejérõl a találkozóra.
Felesleges sietnie oly nagyon
a találkozó úgyis késõn vagyon.

Nitrónak lángja ég a motorban,
így repeszt végig a faluban.
Falu végén jobbra driftel,
a vadonatúj bodykittel.

Dudálnak is ötezren,
azt se tudja mit kezdjen.
Gázt adjon vagy fékezzen?
Megálljon vagy Drifteljen?

Meglát egy rendõrt s gázt ad,
rögtön vált is jópárat!
A rendõr se csak bambul!
Gázt ad! A kocsi is megindul!

A drifter már 200-zal tép.
De most még inkább odalép!
500 ló a 120 ellen?
Nem épp normál verseny!

A rendõrt már nem is látni,
de ezt minek is bánni?
Végre itt a találkozó
itt biztos akad valami jó!

Rögtön elmegy gyorsulásra,
de itt se akad méltó társra.
Senki sincs ki legyõzze!
Õ a tuningvilág menõje!

Kattincs Narutó logójára mint ezt alul is írja.

Rezs
Szerintem a legújabb wr2manager-el kell csinálni a dolgot, a réginél fennállt többször ez a probléma, az újjal ez orvosolható. Ugyanazok a pályák legyenek engedélyezve mindkettõtöknél és akor jónak kell lennie. Ez az enterezés multinál nem szokott mûkködni. Legábbis az én játékomnál, de nemsoká itt lesz Naruto és elmeséli hogyan is van ez.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

hello. ezt nekem is írta ki. ez azt jelenti hogy a fájl betöltése sikertelen. ienkor nyomsz 1 entert ésmegint megpróbálsz belépni nekem 4szer kell ezt elismételni és utána megy. De nem nagyon ajánlom ezeket a moddolt maopokat mert én kiválasztottam múltkor a polish roadsot és havernak meg nevadát adott be😄

Sziasztok! Haverral akarunk multizni, de csak alap mapokon tudunk játszani:S Leszedtünk egy mapot, managerrel bele is raktuk a WR2be, de multiban nem tudunk vele gamelni. Haverom csinálja a szervert és õt berakja a pályára, de nekem nem akarja betölteni :S és valamit ki is ír: operation load fail vagy vmi hasonlót😄😄 Nem tudjátok, hogy mi lehet a probléma?? Válaszotokat elõreis köszönöm😊
jaja hoszú története van enneka szónak 😄😄😄:
Csucsu2030
Hú ne is mondd! 😄 De hogy hogy jutott eszembe ez a szó? Mondjuk amilyen zsibbadt voltam 😄

Okszi😄 (ennek az okszinak története van😄 igaz csucsu?) THX

akkor majd holnap 😊

Hello. Felvettelek msnre mert engem is érdekelne ez a lada.

Naruto: Lécci dobj meg az msn címeddel pirivibe vagy vhogy mert csabo hívott multira pénteken de mondta hogy a kocsikat kérjem tõled amik kellenek. Kössz elõre is!!

Kell valakinek egy NAGYON beta 2102 es Lada? Ha igen akkor msn-en megtalál.

Szildramor
Megtaláltam a régi De Tomasot is, de sajnos egyiknél forgatni kéne motorháztetõt helyére a másiknál meg csillogásprobléma van a seggén. Ha valaki meg tudja csinálni az nagyon okos ember lehet 😄 én maradok a Panteránál, már majdnem kész

Szildramor
-Jamirofan: Hétvégére igyekszem megcsinálni az összes Lambot, de diablokat mindenképp beteszem elsõ csomagba 😊 Motohang van már azt nem akarom szertkeszteni külön mert sose lesz kész
- Bocs Norbi: elaludtam tegnap msn meg nyitva maradt. 11kor már mindenki aludt én meg azóta fennvagyok 😄 Megcsináltam maszkolást Panterán már csak szépíteni kell a textúráit meg logókat ilyesmi. A régi De Tomaso is megvan valahol amit küldtél linket. Megnézem textúrák elúsznak-e mert azt még nem tudom z-modelerrel megcsinálni de majd idõval.
- Csabó láttam te is írtál. Éjjel ébredtem fel 😊 Mit vettél boltban?? 😄

Nem. Csak 16:9 es a monitorom és elcsesztem paintben a kép méretezését

Mindkillers
Nem túl keskeny a szekér???<#wow1>

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Jamirofan89
Diablooooooo <#vigyor3><#vigyor3> Elõre is köszi Naruto!<#worship> Ha érdekel van nagyon jó minõségû mp3 hang ahogy üresben lassacskán felpörgetik a gépet max fordulatszámig. <#whatever>

Na itt van az én mûvem is

Szildramor
Hátulja tisztára Skoda Fábia 😮 ezt hogy csinálták ^_^

gerge93
na itt egy fotósorozat a mazdáról 😄 majd még a tükrörre kérnék egy kis segítséget 😄 h h kell megcsinálni

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

gerge93
nemtudom mostanába kicsit kevés jut az msnbõl... 😄

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

gerge ez jó verda😄 mikor leszel msnen?? beszélnem kéne veled
Szildramor
pedig jókat csinálsz titokban 😄 na audizok egy kicsit. Szegény németeket teljesen elhanyagoltam, eddig nem sok idõt pazaroltam rájuk

gerge93
#11801 ja mazda 323f sedan 😄D
#11802 tudom, de nem akarok annyit, csak most ilyen kedvem volt xD

Szildramor
Ps-el lehet csinálni egy képben akárháányat 😄 fotóztok egy raklappal és összemozaikoljátok és akkor egy feltöltéssel feltehetitek a heti adagot 😊 Minnyá csinálok egy példát XD

Hátez? micsoda? mazdacsoda? 😄

gerge93
Csak, hogy ne mondjátok, hogy lusta vagyok és nem rakok fel képet xDD

egyébként meg képfeltöltõ oldal - sztem egyszerû ->KÉPFELTÖLTÕOLDAL

Rezs
Vagy mondjuk hwrmt-n saját file-ok közé lehet feltölteni (ami most nekem valamiért nem megy)

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

kösz Roland 😊 mingyá ki is próbálom

Csak akkor el kéne kezdeni letöltögetni a cuccokat és egy új oldalt csinálni és arra felnyomni

Bence, nem tudsz jó képfeltöltési helyet? noob.hu
Gyors, és eccerûen jó <#vigyor4>

Szildramor
Köszönet a szervizelésért!!! végre megiont megy 😊

Yeah 😄😄😄😄
Mert nem tok jó képfeltöltéses helyet. A deviart jó csk kicsit bonyolult meg hosszú.

Szildramor
Nem én csinálom a legtöbbet szerintem. Gerge magasan elöttem jár meg Bence is rengeteget csinál. Kár hogy nem tesznek fel több képet róla: msn-en mutattak pár gyönyörûet 😊 Én képlinkelésben vezetek csak. De mondtam is már: szeretem készen látni aztán emiatt lehet 😄

Jó a HWRMT!!!! <#taps><#taps><#vigyor3>
Az extra.hu nak küldött mail sikeres lett!
Vissza is írt valamit csak nem értem h mit.

Ja, bocs nem neked akartam. 😊 Jamirofan89 kérdezte meg az IFÁs dolgot

arty
jójó, nem verseny ... de azért figyelj oda, h te csináld a legtöbbet !!44 😄

Forza.

Szildramor
Ifát? Csináld. Mérte nekem címezted a szocreál csodás üzit? Gondolom ez valamiféle képzelt verseny lehet a Lambos írásomra. Attól függetlenül Jamirofan megkapja a Lambopackot neked meg jó munkát ponyvával és ponyvanélkül. Utálom a versengést. Nem azért csinálok hetente 7 kocsit mert jobb akarok lenni másoknál hanem mert szeretem készen látni. Trabantra fel!! 😄

Rezs
Naés a ponyva? tessék azt is rátenni😊

Az IFÁt én csinálom. W50L platós lesz.

Szildramor
Lesz Lamborghini Diablo is 7 féle az olasz csomagban Jamirofan már csak azért is mert jómagam is imádom JamiroQuait 😄 driver kell még beléjük és kicsit helyreállítom arányokat. Héten mindenképp megosztok 10 olasz kocsit és ha Gerge kinyit nekem lezárt ajtókat akkor bõvülhet a számuk 😄

Szildramor

- megjavult az HWRMT 😄 éljen éljen: gondoltam megünneplem ezért befejeztem végre valamit XD Nissan erõdrift spoilerrel és nélkül és még sok apró részlettel amit most nem sorolok fel. A HWRMT.extra újraindulása alkalmából természetesen teljesen nyitott editcar, mox és minden modolás szabad és bárhól megosztani lehet engedélyem nélkül. Koce féle stílus sokkal kényelmesebb. Nyugodtan tessék módosítani aki szeretné. És az s14 drift spec eltölthetõ innen
Szilvike <×> Jó szórakozást 😊

Jamirofan89: heló! Ifáról volt szó, még régebben valaki valahol linkelgetett róla képet, de elkészültrõl még nem hallottam, szintúgy a wartburg! 280+ az nem sok...nekem 600+ van <#idiota> de van akinek ennél is sokkal több 😊

Jamirofan89
Hali! Nincs egy hete,hogy el kezdtem játszani a WR2-vel és már 280+ autó kollekcióm van 😊 Ha valaki tudna segíteni abban,hogy Ifa W50 és Wartburg autócsodák vannak e WR2-höz? 😄 És az összes olasz szuperautót meg lehet találni kiegészítõként,de nincs köztük Lamborghini Diablo :'(((

Szildramor
Átküldöm majd 😊

Honnan szedted a DeTomast?Mert én sehonnan szem tudom letölteni.<#help><#violent>
Szildramor
Remélem sikerül megcsinálni ¢_¢ csak nem úszott el minden
Csabó: este leszek 8 után. Aludnom kell, mert egész éjjelé modoltam

Most készülõ autó: