19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • biliard10
    még suzuki képek
  • biliard10
  • biliard10
    képek is késöb ja és köszöntem aki megcsinálja
  • biliard10
    valaki csináljon már egy suzuki ignis 1.3 vvt-t
  • Szildramor
    Még küzdök a progival. Elsöröztük a "munkaidőt" de éjjel kivesézem a fákat ha sikerül :)
  • Gibor
    submit...
  • Mindkillers
    "Jóvanmánna" azért mert hajnali 8:47 kor nem ez volt az első gondolatom,még nem kell letolni mint a **aros gatyát...
  • Szildramor
    KB 300 kocsit tettem át már meg modoltam és 6 pályát átalakítottam +CT Autobahn convert. Méret alatt a poligonszámot értettem ami ha túl magas, akkor késve jelennek csak meg a fák és miattuk pattogni fog a forgalom mert leterhelik a gépeket. A kocsikon Norbi azokat a részeket modellezi ami nincs befejezve: minden mást én csinálok rajtuk. Te se gondoltad komolyan, hogy ha nem értenék hozzá azt az kb 1200 kocsit amim van mind Norbival csináltattam volna meg :D Ha nagy a poligonszáma a fáknak akkor kicsinyíteni és forgatni lehet de a poligonszámot az nem fogja változtatni szerintem, hogy gomba nagyságúra összenyomok egy tölgyfát :D
  • 12346
    nájszos
  • Mindkillers
    Kitöltök mindent a regisztrációhoz,csak éppen nincs register gomb...
  • Mindkillers
    Privátban mentek a videó linkek!
  • Mindkillers
    A méret nem lényeg,mert az stkitben lehet méretezni,forgatni,stb.
  • biliard10
    oké mindkilers (bocs ha roszul irom a neved) naon jo a pálya tesokám :D de majd kuld leletet és megvisgálom hogy éget vagy nem XD (egy kis vicbe zárva)
  • Szildramor
    Maszkolni kell majd. Meg kell beszélni Norbival és akkor csinálhatunk teljesen egyedi vegetációt mint Kaido Batleben van :)
    Norbinak átküldtem az R32-est belső nézettel mindennel és állítható kerékátmérővel Norbinak köszönhetően, ha ki akarod próbálni. És minden nyitott rajta természetesen: szal alakítsd át nyugodtan ha túl erősre sikerült volna :)
  • arty

nagyon tetszik!
  • Szildramor
    Holnap állunk neki kicsomagolni. Ha sikerül akkor még este átküldöm Norbin keresztül ha fenn lesz. Megnézzük milyn fák és bokrok vannak még és összehasonlítást csinálok WR2-es modellekkel. Ha nagyon nagy a méretkülönbség akkor a textúrákat tartom csak meg, bár parkba vagy főtérre vagy látványosabb helyekre lehetne pár Oblivionos fát is tenni. Holnap este linkelek fórumra ha sikerül :)
  • Gibor
    Beszeretném jelenteni hogy elkészítettem a hwrmt jövőjét :) szóval egy teljesen új weblapot. Már a "kiadásig" annyi van hogy minden HWRMT tag írjon rám MSN en és megadom a címet, regeljenek be és töltsék fel a régi letöltéseiket. A régi weboldalon mihelyst megnyílik az új Mindenhol fel lesz tüntetve hogy elköltöztünk.... Az új weblapról annyit hogy alapból angol és még egyenlőre nincs magyar nyelv.... majd ha nagyon nagy szükség lesz rá akkor csinálok amgyar nyelvet, ez azért van hogy a külföldiek is tudjanak tájékozódni.

Naruto: a sok hülye spamjeid már nem fogják szétkúrni a weboldalt :) köszönhető az Image Resizer nek :D

Aki HWRMT tag és nincs fent nekem msn en küldjön egy privát üzenetet ITT és megadom a címem neki.

Új weboldalról még annyit hogy a FÓRUM ot tessék használni... ahol lehet kérni megosztani stb, Mellette nemsokára lesz a főmenüben CHAT lehetőség és még annyi hogy ha van itt SG sek közül valakinek youtube on videója akkor legyen szíves elküldeni a linkjét ITT priviben, mert az oldalon lesznek youtube os videók feltüntetve és ha lesz annyi video akkor random szerüen fog 3-4 db ot kidobni mindig.

Innentől szeretném minden kedves látogató tag vagy modder től elvárni a kulturáltságot és senki ne spam eljen, feleslegesen senki ne tegyem be naruto figurákat a hírekhez, mivel én úgy gondolom a naruto nak semmi köze a HWRMT vagy WR2 höz, ha mégis más játékról van szó.... letöltéseket is eltudom akár úgy rendezni de más játékokhoz ott a FÓRUM! tessék majd azt használni ha valami nem wr2 es dolgot szeretnétek megosztani.

Szerintem ennyit szerettem volna közölni, így kiadás előtt csak azért hogy ne egy szétszedett oldalra számítsunk.
  • Mindkillers
    Naruto! Ha megvannak a fű textúrák küldd el nekem priviben pls!

Alakulgat a növényzet is közben:

Szépen,lassan haladok,majd ha kész lesz a Béta verzió majd akkor lehet tesztelni :)
  • burjanmate
    Az AI hiányosságait úgy oldották meg, hogy gyorsabbak nálad, de így legalább nagyobb a kihívás, én élvezem.
  • burjanmate
    A kritika nem csak fikázásról szól és része a reklámnak. Egyébként a játék tetszik, csak más játékokhoz van 1 csomó grafika javítás (pl.: GTA-k, CSS, stb.). Linkelnél nekem egy ptx plugin-t Gimp-hez? Nem akartam leszólni, kellemes kis árkád játék ez, még elleszek vele egy darabig :D.
  • First Aye
    Ti hogyan játszotok? Ezalatt azt értem, h teljesen arcade-ra van állítva, vagy hogy? mert én átállítottam 100% simulatorra, de a versenyekben tiszta arcade az egész. Vagy akkor csak gyakorló pályán élvezhetem ezt a lehetőséget?
  • biliard10
    cool a csávo meg a pályáa is kaphatok egy mintát belöle köszöntem
  • biliard10
    sziasztok bocsi mindenki hogy bunko voltam de azért valaki el kuldi a wr2 be a nitrocity nevu pályát és köszi mindenkitöl a megértés :)
  • Szildramor
    ejha... eztet megmondtad keményen. Melyik topicban lested el ezeket a szakszavakat? Mellékesen megjegyzem olyan felbontású textúrát teszek rá amilyet már rajzos szemmel is hibátlannak érzek. Gondolom te is
    `^-^´ Nem szeretem a kritikusokat. A kritikus ugyanis egy olyan állatfaj, aki szívesen nyilatkozik bármilyen témába és mond véleményt arról, amit mások csináltak. A te véleményed nem sokat nyom a mérlegen amíg nem támasztod alá tettekkel és nem mutatsz fel eredményt. A fene se akar téged megnyerni WR2 rajongónak. Most mondom: egy hónap alatt az összes elfogyott abból a két üzletből ahól megfordulok. Tessék alkotni és munkálkodni és a kritikát a kritikára éhes lazabeszédű faszlógató srácoknak tartogatni. Igen megköszönném XD
  • First Aye
    Én örülök a grafnak, így legalább elfut az erőművemen.
    Ám a játék meglehetősen nehéz szerintem, én könnyebbre számítottam.
    A drifthez köszi a segítséget!
  • burjanmate
    Nem rossz korához képes. Már csak élesebb tükröződés kéne meg valósidejű árnyékok, esetleg nagyobb felbontású textúrák. Hdr nem kell, csak kiégetné a szemünk :D.
  • Szildramor
    Találtam egy hasonló felnit. Meg tudnád nézni milyen a csillogása Norbi?

• Szildramor
    Ez egy régi háték. De bírom mikor a mostaniakhoz hasonlítgatják mert azt jelenti még versenyben van. Mellékesen az összes wr2 lemezt eladták abba a két aáruházba amelyikben megfordulok így ha újabb nem is lesz a játék de ismertebb igen :)
  • burjanmate
    Alapból sem tökéletes, de elmegy. Már csak egy grafika tuning kéne.
  • Szildramor
    Nagyobb ívű kanyarban a Norbi módszere jó de a Norbee Drift Trackon a pontos érkezés miatt és a néha 160 fokos szalagkorlátos kanyarok miatt a sikeres érkezés kedvéért kézifékkel kell írányba állítani a kocsit utána meg finom gázadás majd padlógázzal kilőni a kanyarból miközben adja a driftpontot is. Néztem eredeti driftet és tényleg így nyomják eredeti felvételeken is :)
  • Szildramor
    az is jkó, de szűk helyen nemlehet :D Nevadán gyakoroltam be szalagkorlátok közt ezt az új technikát. Nagyobb ívű kanyarban a Norbi módszerét használom én is :)
  • Rezs
    Kanyar előtt csak kormány gáz nélkül és amikor érzed h átlendül a súlypont a kocsi oldala felé akkor adsz neki gázt és ellenkormányt. onnantól kezdve csak a gázzal és a kormánnyal kell játszani. (nyilakkal)
  • Szildramor
    hát én nem osztottam meg egy ideje. Újratettem gépet és azóta nincs megosztva
  • blackjoe
    Nekem ez kéneKonvert
  • Szildramor
    Én kanyar elött keresztbeteszem kézifékkel majd hagyom csúszniés egy picivel a kanyar elött gázt adok. de ez csak az erősebb kocsikkal lehetséges. Gyengébbeknél csak kézifék és kanyar után nem lehet sokat driftelni már erősebb kocsival majdnem dupla annyit enged vagy többet.
  • First Aye
    Kipróbáltam, h a géphez csatlakoztatom a ps 2-es joyt, és simán viszi, vagyis a játék felismeri! Így már azért picit könnyebb lesz játszani!
  • Carmester
    Valaki tudná nekem linkelni a Barkas pack-ket
  • Szildramor
    -Máté: ha felborulsz és pattog a kocsi vagy kiesik a térképről WR2-ben: akkor aki készítette nem tud COB filet faragni. Annak nem sok köze van a játékhoz és javítható-cserélhető házilag is.

- Black: előbb oda kellene írnod milyen játékra gondolsz mert most is egy másik játékban kértek tanácsot. Honnan hová konvertálnál ha lenne az a tutorial amit keresel? :)
  • First Aye
    Tényleg a forgalommal nem lehet valamit csinálni? Össze vissza ugrálnak a civil kocsik, nagyon idegesítő
  • blackjoe
    valaki pls segítsen