World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tuning király
Driftelve jön le a verdák királya
a hegy tetejérõl a találkozóra.
Felesleges sietnie oly nagyon
a találkozó úgyis késõn vagyon.
Nitrónak lángja ég a motorban,
így repeszt végig a faluban.
Falu végén jobbra driftel,
a vadonatúj bodykittel.
Dudálnak is ötezren,
azt se tudja mit kezdjen.
Gázt adjon vagy fékezzen?
Megálljon vagy Drifteljen?
Meglát egy rendõrt s gázt ad,
rögtön vált is jópárat!
A rendõr se csak bambul!
Gázt ad! A kocsi is megindul!
A drifter már 200-zal tép.
De most még inkább odalép!
500 ló a 120 ellen?
Nem épp normál verseny!
A rendõrt már nem is látni,
de ezt minek is bánni?
Végre itt a találkozó
itt biztos akad valami jó!
Rögtön elmegy gyorsulásra,
de itt se akad méltó társra.
Senki sincs ki legyõzze!
Õ a tuningvilág menõje!
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Naruto: Lécci dobj meg az msn címeddel pirivibe vagy vhogy mert csabo hívott multira pénteken de mondta hogy a kocsikat kérjem tõled amik kellenek. Kössz elõre is!!

- Bocs Norbi: elaludtam tegnap msn meg nyitva maradt. 11kor már mindenki aludt én meg azóta fennvagyok 😄 Megcsináltam maszkolást Panterán már csak szépíteni kell a textúráit meg logókat ilyesmi. A régi De Tomaso is megvan valahol amit küldtél linket. Megnézem textúrák elúsznak-e mert azt még nem tudom z-modelerrel megcsinálni de majd idõval.
- Csabó láttam te is írtál. Éjjel ébredtem fel 😊 Mit vettél boltban?? 😄
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
#11802 tudom, de nem akarok annyit, csak most ilyen kedvem volt xD
egyébként meg képfeltöltõ oldal - sztem egyszerû ->KÉPFELTÖLTÕOLDAL
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Gyors, és eccerûen jó <#vigyor4>#vigyor4>
Az extra.hu nak küldött mail sikeres lett!
Vissza is írt valamit csak nem értem h mit.
- megjavult az HWRMT 😄 éljen éljen: gondoltam megünneplem ezért befejeztem végre valamit XD Nissan erõdrift spoilerrel és nélkül és még sok apró részlettel amit most nem sorolok fel. A HWRMT.extra újraindulása alkalmából természetesen teljesen nyitott editcar, mox és minden modolás szabad és bárhól megosztani lehet engedélyem nélkül. Koce féle stílus sokkal kényelmesebb. Nyugodtan tessék módosítani aki szeretné. És az s14 drift spec eltölthetõ innen
Szilvike <×> Jó szórakozást 😊
Csabó: este leszek 8 után. Aludnom kell, mert egész éjjelé modoltam