19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Én is dolgozom de nem vagyok punnyadt. 3-4 kor még fennvagyok akkor is ha másnap meló csillagom, és karácsony óta egy kocsit kiadhattál volna minimum. És ki anyázott és hól??? Olvass vissza figyelmesen. Ne legyél most is lusta. Semmi baj a szlovákokkal. A lusta nagyszájú hülyegyerekekkel van bajom. Mellékesen leszarom hól laksz. Ezt a stílust felejtsd el. Nemtom mit képzelsz magadról? Te komolyan el vagy szállva ecsém. Mégegyszer mondom: ha nem érzed szükségét a témával kapcsolatosan hozzászólni akkor le lehet állni ok? MSN-en már bemutatkoztál keményen. Nekem nem kell bizonyítanod. Eleget hallottam rólad. Leszarom hogy modelleket kérsz. Leszarom hogy nem köszönöd meg. Az is belefér, hogy hetekig aktív MSN mellett egy szarom választ nem tudsz adni. Ilyen vagy oszt kész. De te itt ne háborogjál csillagom. Kicsi vagy még ahoz...
  • BillyG
    VON Vipera Coupe
  • BillyG
    Befoghatnád a pofád! Lehethogy te olyan sok mindent raksz kel ide de attól másoknak nem csak azzal telnek a napjaik hogy modelleznek! Hétfőtől szombatig dolgozok és fáradtan nem az az első dolgom hogy leőljek autókat szerkeszteni-bármennyire is akarom-csak mert lenne pár saját tervezésű autóm is amit meg kéne csinálnom. Lehthogy te mint egy kis városi gyerek minden idődet arra tudod forditani hogy itt másokat anyázol, azért mindennek van határa! Ha meg a Szlovákokkal vagy a komáromiakkal valami bajod van megadhatom a cimem hogy elbeszélgessünk-akkor lenne e ekkora arcod?! Másrészt meg én is küldtem neked 1 CRX nevezetű autót ha esetleg nincs baj a memóriáddal idézd csak fel! Erről ennyit.
  • Gibor
    Úgylátszik IE hiba... valakinek bese hozza... nemtudok mit csinálni, szerintem a szolgáltatói hiba.
  • Szildramor
    Végre valaki csinál valamit és milyen szép :D
  • Rezs
    De miért nem a World Racingről beszélünk? pl
    - Mindkiller zsír a pálya kérünk még képet!
    - Várjuk a C11-konvertet Naruto, kérünk képeket!
    - Hogy áll a Skoda Felicia meg a civic tuning?
    - És hogy lássátok én is dolgozom valamin nem csak érdeklődöm:

• Szildramor
    Nemtom milyen tragédiát látsz te fórumon belül. Én max annyit látok, hogy többen járnak ide unatkozni mint eddig, de a statisztikai adatok is azt mutatják, hogy a fórumozók 89%-a fiú és ebből igen nagy százaléka mindig is csak irodalmi indittatásból regisztrál ide. Mindenki véleménye fontos Opelfan. De az írói szóvirágok szépségei csak egy szelete az életünknek. Régen is így volt. Vissza is lapozhatsz és bármelyik fórumban. Lófasz se változott csak a díszlet cserélődött: a színdarab ugyanaz ^-^
  • Opelfan
    Mi lett ebből a fórumból... amióta a régiek itt hagyták ezt a topikot azóta, mintha megszaporodtak volna az idióták, bár inkább csak felhígult a társaság.
  • First Aye
    szerinetm használj mozilla 3.5-t, mert nekem azzal lehet regélni!
  • Atikah
    lol.
  • Szildramor
    ez azt jelenti, hogy csak az láthatja és olvashatja akinek compatibilis a böngészőjével. Vagyis akinek mákja van
  • Szildramor
    Böngészőtől függ. Enyém nem is látja a weboldalt meg googliba se jön be semmi az újról. Mintha nem is lenne
  • gerge93
    Nekem megjeleníti... próbáld másik böngészővel szerintem...
  • Mindkillers
    Submit,submit,de hol?

• Szildramor
    De égő XD
  • gerge93
    még jó, hogy nem a te stílusod a "vagdalkozás" belesemerek gondolni milenne akkor, na a témát lezárom mármint a kiakadásodnak okát azt az egy autós képet törölném is csak nem tudom pedig megtenném, ha tudtam volna, hogy így kiakadsz

am van más komáromi is??(csak érdekelne)
  • ChuckyHUN
    semmit nem jelent az egész wr2 max egy plusz reklámlehetőséget a hülyeségeidhez.
    lol.
  • Szildramor
    Mellékesen Billy bátyó: kértél tőlem Civic modelleket: küldtem is hármat amit aztán meg is köszöntél... Ti már csak kérdezősködni járogattok ide vagy mi ez a határmenti punnyadtság kedveskéim? Nem nyugdíjjasklubb. Nincs azzzal baj ha valaki leereszt sörhasat növeszt az természetes. Viszont aki a napon töttyed az ne játszon modellezőmestert és ne oktassa ki a kicsiket drágáim. Szálljatok le a magas lóról és egy kis tiszteletet a fiatalabb korosztálynak ha már segítségre nem éritek őket méltónak. Igazából az bassza a csőrömet komáromiak: hogy pár képen kívül nem sokat mutattatok fel forumban de úgy nyilatkoztok itt néha mint az atyaúristen. Keressetek rá a tuning fórumra és ott folytassátok termékeny pályafutásotokat ha ennyire nem tisztelitek ezt a kurvajó topicot, hogy témával kapcsolatosan szoljatok hozzá, ha már semmi maradandót nem hagytok magatok után a témával kapcsolatosan csak félkész gépeteken porosodó prototipusokat. Respect ^_^
  • Szildramor
    persze hogy felőled akár.... stb... és még pontok: mert neked semmit nem jelent az egész wr2 max egy plusz reklámlehetőséget a hülyeségeidhez. Épp azért szóltam, hogy ha csak vegetálni szeretnél akkor ne ide folyasd a nyári programodat. A készülő pályád: sehol, a kocsik amit elkezdtél: sehol, segíteni nem nagyon illik az egyéniségedhez de sok pontal megtoldott általad cinikusnak vélt hozzászólásokat küldözgetni mindig marad idő ... pont ... ... ... mégpont ... ... na ezt meghagyom neked: nem az én stílusom az impotens vagdalkozás XD
  • gerge93
    ahhamm.... én se szóltam be amikor narutos csokikat raktatok be meg különböző animációkat.... és ez nem reklám hanem segítséget kértem fordítás szempontjából..... felőlem am meg berakhatod a ladatalálkozót az még érdekelne is xDD
  • Szildramor
    És a WR2 is képviselteti ott magát vagy a TDK lenne a fő támogató? jó dolog a reklám csak kurvára nem ebbe a topicba való srácok. Ne csak mással légy szőrösszivű Gerge. Néha segíts a kicsiknek inkább. Semmi bajom a szlovák autótalálkozókkal, de Norbi sem reklámozza a Ladatalálkozókat meg én sem az Animecont így ha nem köt le titeket a "játék" akkor tessék átfáradni a "felnőttekhez" $¨¸¨$
  • gerge93
    köszi... am 10 euro autónként, látogatóknak ingyenes(ezt a radio mondta :D)... és mégegyszer köszönöm
  • BillyG
    Nemzetközi tuningtalálkozó és gyorsulási verseny, mérés 200m re a gyorsulás, show time, vizi parádé, 7.11-én Komárnóban a Vág partján 8:00kor. Belépő 10euró
  • Pepsi Twist
    jó megoldottam... letöröltem a gecibe az egészet és leszarom :D
  • Gibor
    A jó öreg pepsi :D:D Sajnos én nemtok segíteni :D
  • Pepsi Twist
    most meg bármilyen autóval és akármelyik pályán akarok menni nem engedi... mindjárt belebaszom a baltát
  • Pepsi Twist
    gyerekek... hova kell rakni az addon verdákat? me beraktam oda ahova kéne és 1et se látok..

E:\Games\WR2\AddOns\Autos\

és valahogy 1ik verda sem megy... wr2 managerrel is bebasztam neki 1et de akkor se...

HELP
  • First Aye
    Nektek be van állítva a játékba, h kanyar előtt automatikusan fékezzen?
    36% járok, és azt kell mondjam nehéz ez a játék. Vagyis a terepjárósak nagyon nehezek
  • biliard10
    tess akinek kell csak regelni kel és kész mehet is
  • biliard10
    ez a crazy tunnel pálya ez a crazy stunk nevu pályaez a drift specialés a Desert Raceway Final Szenario am ez a red roch
  • biliard10
    na jo megosztom na de meg kell keresni
  • gerge93
    bocsi ez most nem ide illik, de hátha érti vki ezt... ha vki tudna fordítani megköszönném.... vagy aki többet tud róla irja meg legyen oly kedves.... köszi.... ja főként a pontos helye és a programok érdekelnek.... fontos lenne....
  • Opelfan
    Ezt nem igazán értem - persze nem ez az első dolog ebben a topikban -, hogy miért nem osztod meg az új pályákat. Vagy csak viccelődtél az előbb?
  • Szildramor
    Norbi: nem tudom rátenni a tükröt mert behal az lvo. Szerinted érdemes újra elkezdeni és könnyíteni a modellen: motor csomagtartó ilyenekkel? Egyszer sikerült beolvastatnom vele, de minden material elveszett :(
  • Szildramor
    Ez a beszéd :D
  • biliard10
    meghaltunk? sztem igen de mind1 4 uj pályával gazdagotam (drift special crazy tunnel és stunk racing és moscov racing) nem adom ki ezeket
  • Szildramor
    Ez csak textúra Roli. Felbontása nem nagy egyébként. Azért mert szép nemtom mért lassítaná jobban a gépet mint azok a gazok :) De örülök ha tetszik. Nálad ez nem mindennapos XD
  • zroland
    Az igen Naruto :D
    Gyönyörű, és szép, és elképzeheltetlen hogy ilyen graf. legyen wr2-ben...lassan kiadhatnátok egy wr3-at
    Szerinted melyik gépen fog futni ez?
  • Szildramor

^0_0^ hatsó sorban a fák körben a növények és alsó sorban a füveket tettem be egy kis bemutató Oblivion modból. 3D fák még hátra vannak de most alcsi
  • biliard10
    jaés meg van a nitro city akinek kell csak regiznie kell és már kapja is a pályát sok sikert linkjeA World Racing 2-höz a Nitro City nevö Pálya vagyis NSstand