19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#13529 válasz arra -
#13528 Nagyon jól nézki a pálya! Várom már én is kiszeretném próbálni a zsigával:) -
BillyG #13527 Szép. Gratula -
#13526 Bitangjó :D Zeneválasztás is XD -
#13525 Helyzetjelentés videóformátumban a youtube-on Fantasy Hill jelen állapotáról:
Fantasy Hill test course -
#13524 Ez nagyon klassz kocsi! Lesz neki belsőnézete? -
#13523 !!!Attention!!!
Valaki tudja e pontosan hogy hogyan kell forgalmat készíteni?
Mert már minden féle módon próbálkoztam de nem sikerült eddig... -
- nekem is majdnem behalt bazz. Újra kellett tegyem directX-et meg illesztőprogit is. Már azthittem újra kell tegyem mind a 28 gigát `: _ :´ -
mo rémálma #13521 Így sem oks, nekem már minden reményem elszállt :D asszem tényleg megveszem 2ropiért:P -
mo rémálma #13520 na mind1 megpróbálom h letörlöm aztán csak közepesen felteszem -
mo rémálma #13519 Vistával tökéletesen működött minden de most megint xp-m van XD -
#13518 nekem volt ilyen. Rosz verziót használtam. Vagy az lehetett a baj, hogy nem kellett patchelni mert alapból volt rajta. Végül nem telepítettem fel a teljeset csak a közepeset és akkor sikerült rajta mindent beüzemelni és utána is fel lehet tenni az egész verziót.Vista meg kukába való. Remélem nem tetted fel :D -
mo rémálma #13517 nem hiszem hogy azzal volna gond hogy nem eredeti, eddig ilyen sosem jelentkezett -
#13516 Osanban 2000 ft :D -
mo rémálma #13515 Muszáj volt újraraknom mivel telljes gépet cseréltem, csak az addonokat mentettem ki, de megoldást esetleg nem tudsz?:) -
#13514 +Mo: Reinstall miatt újrarakni wr2-őt?? azt nem kell. Nekem ezer éve fennvan és vidáman fut. Egy 10 gigás rendszerpartició amit legyalulok és az összes modellezóprogi és játék indul, csak parancsikont kell tenni az asztalra. Ne szivasd magad máskor :)
+Carmester: azt nemszabad XD sose tennék olyat...
+Norbi: Blonx kiszedte a modelt Juicedből én meg a textúrákat RBR-ből. A kerék megvan WR1-ből: szép részletes. Majd le kéne vágni egy fölösleges alsó lemezt hátsó lökősről :)
-
Carmester #13513 A TXpro-s F40-ből átlehetne rakni -
mo rémálma #13512 Hali!
Segítségre lenne szükségem. Olyan problémám van hogy újra kellet raknom a game-et reinstall miatt, már ezerszer megcsináltam, sosem volt probléma, most pedig végigcsinálom a telepítést, patchelek, crackelek és el is indul tökéletesen a játék de amint berakok egy addon autót, egyrészt nem ismeri fel másrészt fail van a gyári pálya betöltésénél is :( próbálkoztam már wr2 managerel is de az sem vált be, lövésem sincs hogy mi lehet a gond! Ha valaki esetleg tud segíteni bármiféle tanáccsal, azt nagyon megköszönném. üdv. -
- Kár hogy "nincs" belső nézete XD -
zroland #13510 Legegyszerűbb, ha feltelepíted, vagy kicsomagolod a játék mappájába!Onnét pedig ugyanúgy, wr manager... -
#13509 -Addons mappába kell egy, aztán a -mapps-ba a pálya maga és a -trafficba a térkép ha van közlekedés is hozzá, majd WR managerrel beolvasold, kipipálod a pálya nevét és mentés. Ha pachelt a játékod akkor látszik a menüben. -
First Aye #13508 Tudom buta kérdés, de hova kell berakni a pályát? -
#13507 Köszi Csucsu :) -
#13506 köszi -
#13505 Ja vágom hogy értetted!
Ez a pálya csak kitömörítve 495 MB de én úgy szűzen 7z-be tömörítve raktam fel a datá-ra és így csak 88 Mega tehát még csak nem is súrolta a 100 limitet. -
#13504 Ezt a kérdést a Test Center 2-re értetted? -
#13503 100 mega felett is tudsz feltölteni Csucsu? -
#13502 Megvan. Test Center 2
Datás-link! -
#13501 Nekem valahol megvan ez a pálya. Valamelyik CD-n. Csak elő kell kaparnom. Mindjárt utánanézek. -
#13500 asszem innen szedtem le valamelyik nap, de hiábás volt a csomagolás, most meg a letöltési linket se találom, ehh -
#13499 hello aero a pályát törrölték de én megtaláltam és több pálya is van rajta amiket töröltek tess a pálya linke: Test Center 2 -
#13498 Estét! Az miért lehet, hogy a játék visszajátszás közben 100 fps körül megy, menet közben csak 30-40-nel (meg néha meg is akad)? -
#13497 sziasztok, rég jártam erre :D
a testcenter 2 elérhető még valamilyen formában? -
#13496 ja a sárvédő??? :D el kellene tüntetni. Majd megnézem: ha kimaszkolható akkor nem lesz vele több gond -
#13495 Mért honnan hiányolod? Lámpák hátul? az direkt piros és tükröződős. A reflektort lehetett volna viszont, csak amit Blindtől kaptap Hella-kat nem textúrázni való: inkább világítva szép :D -
#13494 Szép lett de látom a texturázás nem az erősséged:) -
#13493 Köszi Norbi :)
-
#13492 rakás szar. -
#13491 Lelkizést befejeztem. Élejen a drift és a japcsi bigék meg az animezenék. Hola ^ _ ^ -
#13490 Naruto: Azt kérdezted nem olyan régen, hogy mi a bajom ezzel a topikkal. Olvasd el az utolsó egy oldalt, de mondhatnám, hogy az utolsó kettőt, és nézd meg miről szól! Semmiről! Amióta itt vagy azóta kevered a szart és fel vagy háborodva, ha valaki ide nem illő dolgot linkel be - fel vagy háborodva, haha... inkább azt mondanám, hogy a torkának ugrasz-. Szerinted nem illik a képbe egy tuning-találkozó, rendben van, és mennyire illenek ide a manga képek? Na és a drift video, baromira ide illő dolog hiszen a wr2 a driftről szól ugye? Az offolásról még egy gondolatot, ha ez a BillyG gyerek ekkora tapír amekkorának beállítod miért foglalkozol vele és miért offolsz azzal hogy a kocsijáról beszélsz meg a testvéréről? Csomószor látom, hogy azt írod, hogy privibe így-úgy... Te miért nem priviben intézted ezt vagy az 13457-es hsz tartalmát? Szerinted ki a rákot érdekel az, hogy Te itt mindenkit ócsárolsz? Te rontod itt a levegőt egyedül, szépen tudsz érvelni ez tény, de ha mindenkinek beolvasol egyetlen emberről állítod ki a szegénységi bizonyítványt: MAGADRÓL!
Azzal meg ne takarózzál, hogy mennyire jól tudsz modellezni, mert ott van pl Norbee aki bármikor csinál olyan modelleket mint Te és emellett szerény marad! Róla kellene példát venned!
A másik, hogy tudom meg fogsz vádolni azzal (tegyük hozzá mert nem nyaltam ki a segged), hogy az a bajom, hogy az autópályát nem adtad ide... baromira nem érdekel, mondhatsz akármit tudok e pálya és e játék nélkül élni, egyszerűen kíváncsi voltam a pályára és kész, persze megjegyzem azt is, hogy pont Te papoltál itt nem olyan rég a segítőkészségről, ugyanis megtalálhattad volna a módját, hogy ne torrenten keresztül lehessen leszedni a pályádat!!! Nyugodtan dumálgathatsz vissza, azt gondolom mindenki láthatja, hogy objektíven beszéltem ugyanis egyetlen vitázásodhoz sem volt semmi közöm!
Üdv. mindenkinek