World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkillers
Privi!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Instaláld újra az a legbiztosabb. De gyanús mert ilyen nem szokott lenni

ez nem éppen ideiilik, de úgy gondoltam muszáj látnotok: Mercedes vs. Smart

a Smart jóhogy nem repül el 😄

gerge93
te meg olvass vissza, mert 2-3 embernek is ez volt a gondja az elmúlt 1hónapban és egyszerûbb lenne mindenkinek visszaolvasnia mielõtt olyat kérdeznek amit elõtte kérdeztek meg pl 1 oldallal. pontosabban még ezen az oldalon van #12006 ugyanez a kérdés. már mást nemis látok csak azt h " mi lehet a baja a játéknak mert ezt írja ki Load operation Failed!" kéne csinálni egy olyan menüfunkciót ahol levannak irva az ilyen alapgonokra a megoldások és ha aszerint se jó utána itt kérdezni. bocs ha goromba voltam, de fáj a fejem nyakamon a vizsga és már tényleg idegesít <#falbav>

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

gerge93
ja és lemardt az h gyorsan kéne, mert holnapra kell csinálnom egy prezentációt és kéne hozzá a ps

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

gerge93
kéne egy kis help 😄 kifogyott a szín photoshopból, már számtalanszor ujraindítottam a gépet meg a progit is, de nem javult meg. letörölni nincs kedvem se idõm 😄 lehet h vmit csak elnyomtam?! nemtom elõre is köszi 😄

Hello nekem ez a gondom mindig amikor elinditom a játékot és kiválasztom a kocsit ezt irja ki : Load operation Failed!
Mi lehet a baj valaki segitsen.
köszi
Wááááá ez nagyon jó ötlet😄😄 Engem érdekel a dolog 😊😊 Honda <#szeret><#szeret>
Szildramor
Tudna valaki próbát csinálni vele? Én a hangot ki tudom keverni csak készrevágni kéne egy progi.
- és egy kis más téma: kellene csinálni egy wr2-es gangot 😄 lényege nem a matricázáson lenne természetesen. Megkérem norbit hogy matricaváltogatást lõje majd be EG6-on és akkor lehetne kreatívkodni. Mindenkinek meglenne a másik matricája így lenne értelme többet is csinálni és egyedieket mint az Osakai kanjo utcai versenyzõknek is van 😄 csak annyit kellene csinálni hogy az elkészített matricáitokat osszátok meg majd nyílvánosan. Akarok valami jó kis emblémát is csinálni neki. Egyelõre a Honda lenne a bandajárgány azt lehetne szépíteni. Ha valakit érdekelne a dolog akkor majd csinálok egy minta matricát amit lehet variálgatni saját izlés szerint 😊 És egy kis japán - olasz illegális utcai viadal ahol a ferrarik maradnak alul 😄 illegal street racing <<

12346
:C

arty

Forza.

[HUN]FaTaL
Utóbbi kettõ fizetõs, audacious szerintem kíváló program, alapvetõen linuxra írt, de van belõle windowsos verzió is és ingyenes.

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Audacious, Goldwave, Adobe Audition

Naruto, sima mp3-ról van lényegében szó, ugye?

Asus P5B, C2D E6320, Asus Radeon HD4890, 2 GB Kingmax 800 Mhz, 750 + 320 Gb Sata II MSN cím: [email protected]

Szildramor
Ha valaki tud olyan hangvágót ami nem sony acid akkor légyszi szoljon. Zenevágásra van behangolva és kis szünetet tesz a motorhang elejére és végére csupa jóindulatból. Szaggatott lesz így sajna wr2-höz nem jó. Hangkeveréshez jó de nem tudom készre vágni. Köszi a segítséget!

Szildramor
Gratula az építõknek 😄 Ha kell az új Honda editcar fejlesztésem alá: akkor csak szolj. Igyekeztem élethûre csinálni. Kb ehez az Osaka-i éjszakaihoz hasonlít Kamjo Osaka Civic Gang

Csináltam a Zmodeler-ben. Az irányíthatóságot és az adatait karakara-nak köszönhetem
Te csináltad a modellt, vagy konvertáltad?

Egy kicsit elbénáztam vmit, de itt van nagyobb felbontásban, + egy kis ráadással
[HUN]FaTaL
Kisebb kép nem volt? <#wilting>

Ettõl nagyobb kép nincs<#vigyor3>

Ez az én 2. generációs crx-em. Még kicsit finomítani kell mert vannak rajta kisebb hibák, de már készul a tuningolt verziója is, ha esetleg valakit érdekel.
Csucsu2030
Nincs mit. <#eljen>

Szildramor
Na ez kurvajó lett. Megpróbálom mixelni kicsit felpörgõs hangal és Norbit megkérdem arról a tömörítõs progiról. A hang gyorsan kész tömörítést meg majd csak megoldjuk

nem tartottam 6000nél???😮 hátezmeg hogy lehet? akkor azon minnyá segítünk

Szildramor
Nem a hangosodással van a probléma. 6000 nél nem tartottad a hangmagasságot felpörög nagyon és nem tudom így kivágni. Nézd meg valamelyik kedvenc kocsid hangját: simán winampal meg lehet nyitni. Bízom benned 😄

akkor honnan szereztél "pörgõ-zümmögõ" motorhangot? Mikor leszel msn-en? beszélhetnénk..mert az a honda hang nagyon kéne! De u2-ben hangosodik a motorzaj..ezzel nem tudom mit lehet csinálni

Csucsu: Köszi a segítséget az új crack tényleg megoldotta a gondot még 1 szer köszi
Szildramor
Roland: azt az egy próbafelvételt fejleszetni kéne. Abból nem tudok hangot vágni. És ne bíztasd az újoncokat editcar linkelésre ha megkérhetlek mert egészen véletlenül az a kocsi nem mondom meg melyik csapaté és leszedik a fejünket de elsõ sorban Norbiét mert tartják a kapcsolatot. Szivesen látom a honda hangot mert jól szól de minden hangmagasságnak egyenletesnek kéne lennie hogy vágható legyen. Hogy jobban megértsd úgy írom hogy képzeld azt hogy XDriveR féle porsche hangminõsége az alapszint. Azért kell minõségi összehasonlítás. Sikerülni fog ha nem is elsõre.

Csucsu2030
Most küldtem el az e-mailt pont 2 perce. Nézd meg! Szerintem megkaptad!

csucsu: Érdekelne a crack mikor tudnád elküldeni?
Tibi micsináltál? belecsináltad a honda hangomat? és jó lett? Feljöhetnél msn-re, és átküldhetnéd...😛

Szildramor
azóta már átépítettem 😄 de nem lesz csúnyább semmiképp 😊

Jajdejóóóóó 😄😄 Lesz Japán pack<#szeret><#szeret> gyönyörû az EG6-os belsõ nézete 😊
most eltudod küldeni?
ok köszi
itt a cimem: [email protected]
Csucsu2030
Szerintem ez crack probléma és én lehet hogy tudok is neked segíteni de mivel egy páran nem szeretnek emiatt ezért majd privát ü-t küldök amibe benne lesz a crack-hez tartzó link. Persze csak ha érdekel a cucc. Meg hát én semmire nem esküszöm de egy próbát megér.

Nézzd meg csucsu
http://www.kepx.info/link/5ys5t07csc3e70ysymz4.jpg

Itt van a kép
lemaradt a többi 😊 data.hu 30 nap letöltési nap után törli a letöltést?

Csucsu2030
De ha a gugiba beírod hogy képfeltöltés, akkor kidob egy csomó oldalt

data.hu

Csucsu2030
Töltsd fel például IDE!
Aztán rákattintasz a 'kép beszúrása' gombra és megadod a feltöltött kép URL jét (direkt link)

Azt írja ki hogy csak20 kb-ot lehet feltölteni ez 100. Mit csináljak?
Mindkiller? Egy nem túl részletes UAZ?

Szildramor
egy Carnesterrel több lett és egy túrbónyomás mérõvel kevesebb amit majd még ráteszek 😊

Szildramor

-Csucsu: köszi és este valamikor leszek de majd biztosan összefutunk 😊
- köszönöm Mindkiller 😊 addig is japán packopt csinálom egy két lemaradt olasszal. Gergenek köszönhetõen gyönyörû MOMO kormány - igazi olasz-japán összefogásnak lehetünk itt tanúi 😄 EG6 belsõ nézettel és igazi pörgõ-zümmögõ hondahangal 😄
- Carmester: Mediaplayer Classic-nak vinnie kell 😊
- CArmeste

A GTA-WR2 convertálás videót hogy és mivel kell elindítani?<#help>
Mindkillers
@Naruto:Rendben van,amint otthon leszek feltöltöm nyitott mox-al és editcarral az Audit és a BMW-t is,és elküldöm neked a linket pm-ben.Megérkezett az engedély az Ikarus buszhoz is,márcsak a drivert kell belõni.

@Norbee: A hungarian traffichoz szerenék kérni tõled lowpoly jellegû ladát,kispolszkit,skodát,stb akár úgy hogy az egész egy material.please töltsd fel valahová és küldj linket pm-ben,mert nem vagyok sosem msn-en.THX!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.