World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Értettem amit írtál és egyet is értettem vele. Nem vagyok a fejlõdés ellen, de sajnálnám hogy az alapítás óta fellinkelt és elhangzott minden csak úgy elvesszen. Ha egyszer már vissza kapcsolták 3 hét után és megmenekült minden rajta: érdemes lenne megérdeklõdni mégicsak ezt a jelszó emlékeztetést vagy akár új jelszó kétését. És köszönet az oldalért meg wr2-ben legnépesebb és legaktívabb csapatért is. Reméljük lesz még bõvülés aktív tagokban.

Ezt le is írtam hogy a napi 3000es látogatók látnák nagy betûkkel több nyelven is hogy elköltöztünk új cím: xxx

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Csucsu2030
Küldtem e-mailt. Abba minden benne van. Sok sikert!

Nekem nem segített a tutorial azért mert nekem olyan szerencsém volt hogy Norbi segített nekem mindenben és ezért nagyon hálás vagyok neki meg neked is, mert te is sokat segítesz ( meg jófejek vagytok mindketten) . Mégegyszer köszönöm

Szildramor
Norbee: szeretnék javaslatot tenni HWRMT teljesjógú tag bõvítésre ha lehetséges. Már így is a mi csapatunk a legnagyobb WR2-ben de sokan bizonyították elhivatottságukat elmult hónapokban. Majd beszélni kéne msn-en az ügyrõl és amennyiben a meghívottak is szeretnék: csatlakozhatnak. Én is meghívás alapján lettem tag és jónak látom ma módszert mert aki bizonyítja elhivatottságát az csatlakozzon elsõ sorban hiszen nem a tagdíj mérete számít hanem ki mit tesz le az asztalra 😊

gerge93
egész szép regényt írtál 😄 majd még kigondolom mi legyen a sorsa...

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Szildramor
- Gibor: És a rendszer gazda nem tudné megnyitni neked?? elvileg nem lehet nagy gond nekik. Úgy lenne jó elköltözni, hogy vinni mindent. Kár lenne bezárni már csak azért is mert Norbee is bizonyíthatja: németországtól japánig ezt a címet ismerték meg és rendszeresen visszajárnak. A feltett cuccaimat amennyiben torrent japók is töltik így nem csak fantáziálok a dologról hanem az a Norbi által multkor rögzített majd 3000-res látogató\nap GR reklám után tényleg ezt bizonyítja. De persze jó lenne még egy oldal. Azzal teljesen egyetértek 😄
-Gerge: tényleg jó lenne egy tutorial errõl a lezárt modell megnyitásról. Egyrészt szerintem ha te csinálod a tutorialt: sokkal többen lesznek neked hálásak mint az a néhány ember akinek átküldöd a nyitott modelt másrászt meg nem kéne a tudásodat a sírba vinned. Ha netalán aranyba öntetnélek élve ugye akkor kiveszne a modelnyitás tudománya a világból és az senkinek sem jó neked sem mert a neved nem maradna fen 😄 másrészt meg te is látod hogy a HWRMT és a mi létünk is a Norbee tutorialjainak köszönhetõ és én is adok át pont ezért minden újítást és minden találmányt egybõl mert a japános fejlõdés pont errõl szól. Nem szabad monopolizálni és lezárni semmit mert annak csak a közösség látja majd a kárát szerintem. Egy tutorial szerintem sokkal híresebbé teszi az illetõt mint egy elkészített tökéletes model hét lakat alá zárva rajta minden csavarral. Köszönet a rangidõs HWRMNT-seknek minden megosztott infóért és remélem a következõ nemzedék is hasonlóan japánosan vélekedik majd a versenyrõl. És köszi azt a megnyitott Ferrarit: tényleg hálás vagyok érte és ha lesz idõm szakdoli és diplomamunka után meg is csinálom nyitott editcarral és mox-al mert a verseny amennyiben van számomra nyitott marad és a minõségrõl fog sztólni wr2-ben is meg máshol is 😊 Hola!!

Itt a címem : [email protected]
Hello CSUCSU NEKEM IS ELTUDNÁD KÜLDENI A CRACK-ET ( vagy a linkjét köszi 😊<#dumcsi> )
Nemtudom mennyire szeretnétek.... de el kellene költöztetni másik névre az oldalt... mivel sík hülye vok és elfelejtettem minden jelszót és sehogy sem tudom megszerezni... és mivel nincs FTP jelszóm ezért nem tudom javítani az oldalt... Pedig látom sokan vannak nézik is elég jól stb.... megtom oldani hogy elköltöztetem és a mostani weboldalom meg kilesz írva mindenhova ott meg felépítem újra... Csak azért lenne elõnyös mert pl aki nagy képet tesz be az egybõl szétveri az oldalt és csúnya lesz... a másik a mostanit addig nem zárnánk be míg nem készül el 100% osan a másik. Csak a másikra újra bekellene regisztrálni mivel nemtudok az elõzõröl csak a letöléseket lementeni.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

gerge93
azt nem mondhatom meg 😄 max annyit tehetek érted, h átküldöd amit akarsz és megcsinálom neked 😄D

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

nem nem. Csak utánad 😊

Szildramor
Csak utánatok XDD

Te kiérdemled XD XD Mikorra kéred az aranybafoglalásod? 😄

Szildramor
Most mé? Aki kiérdemli örök tiszteletet az aranyba foglaltatik vala XD

Morbid 😊

Szildramor
Ignist szedjétek ki. Aranyba foglalom a neveteket XD sõt titeket is: aranyba öntelek. Élve XDD

hogy a francba töröd fel?? Mond már meg lécci. 😊

Szildramor
😄 tiszta GTA - feltöröd és már viszed is XD

gerge93
megoldjuk 😄 18wos meg gta is sikerült már xD

Szildramor
Ok - felmegyek egy fél órára aztán vissza a gépeléshez. Sokat kell még csinálnom, 15ödike a határidõ :Q

gerge93
szerintem is jobb a sima utcai, de ebbõl már könnyebb csinálni, mint a semmibõl vagy max blueprintbõl 😄

az én suzukim már megy 😊 ha feljössz msn re mutatok róla képeket

Szildramor
Remélem sikerül valamelyiket megcsinálnotok. Ha kell rallis editcar csinálok neki.

ejnye ejnye. Feltörni egy autót? 😊 Az már mesterség 😊

aerolive
tényleg jók, de jó lenne ha széria kivitel is készülne belõle ... az sokkal jobb :]

gerge93
de mióta.... meg azt õ modellezte asszem azt mondta... de most néztem sajna levan zárva de lehet h fel lehet törni

ezt már Norbee csinálja. asszem 😊

Szildramor
Nebassz!!! 😮 ez kurvaszép. Micsoda minõség hinnye. Hajrá hajrá !!!

gerge93
pontosan 😄 (van egypár jó autó rbrben is 😄)
ignis:

Richard Burns Rally 😄😄
az nem baj ha megvan 😄
De nekem van ezen kívül még 2 Swiftem is. ugyanez a modell, csak nem rally hanam low-poly és high-poly. 😄

gerge93
ja ez megvan 😄
elmondom van ignis is 😄
ha érdekel elmondom melyik gamebõl van 😄

A kocsi az enyém 😄 Rally 😄

gerge93
tegyél fel róla képet vagy a linket mégjobb lenne plz 😄

Az MtKit is behozza 😊 😄

találtam egy ingyenes 2007 es Swiftet!

Szildramor
Oks 😊 hangot nem teszek mellé mert nemtom kié de magtaláljátok tuti 😄 szakdolit kell írnom, de az ilyen kis jelentéktelen dolgok nem akadályozhatnak meg a wr2 ápolásában XD Barkaszokkal álmodtam ^_^

Rezs
Ezeket a Ferrarikat nyugodtan feltöltheted, csak írd melléjük h original author: Synetic.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor

-Ferrari Virtual Race kocsik nagyrész kész vannak. Az olasz pack javításaival együtt megosztom valamikor a héten szokásos módon. Szakdolit kell írnom :Q

mindíg az ilyen barmok miatt vannak gyakran halálos balesetek úgy hogy a barom nem hal meg, de a másik autóban ülõ ember vagy család igen.

12346
pazeg:c ezeket vagy felnégyelném, vagy legalább akkor má robbant volna rájuk^^

Ja a crx-re a Honda editcar fejlesztésed megér 1 próbát. Kösz
Engem is érdekelne a dolog, csak halványlila gõzöm nincs róla hogy kell az ilyet csinálni.
énis had 😄

Szildramor

- Hungarian Racing Gang XD -HRG- csapat drift és verseny részlege biztosan lesz de a Ladások is biztosan csinálnak majd pár jó kis versenygépet mert anmélkül nem is lenne élethû a dolog 😄 Akit érdekel Honda és Silvia egyedi matrica készítése saját izlésetek szerint csak szoljon és küldök matricaalapot a kocsikhoz 😊 A gang emblémáját még tervezem de hasonló stílusú lesz mint ez. Ketten már biztosan leszünk Adaminho-val de jó lenne legalább egy ötös csapat 😄 Oszakaiak többen voltak ha jólláttam XD

Sly9119

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

Szildramor
És a progikat is 😊 remélem sikerül beüzemelnem

Szildramor
Köszönöm <#integet2>

[HUN]FaTaL
De azt akartam, az audacidous az egy lejátszó 😄 Sry

http://goo.gl/gd6Zi5