World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
-Gerge: tényleg jó lenne egy tutorial errõl a lezárt modell megnyitásról. Egyrészt szerintem ha te csinálod a tutorialt: sokkal többen lesznek neked hálásak mint az a néhány ember akinek átküldöd a nyitott modelt másrászt meg nem kéne a tudásodat a sírba vinned. Ha netalán aranyba öntetnélek élve ugye akkor kiveszne a modelnyitás tudománya a világból és az senkinek sem jó neked sem mert a neved nem maradna fen 😄 másrészt meg te is látod hogy a HWRMT és a mi létünk is a Norbee tutorialjainak köszönhetõ és én is adok át pont ezért minden újítást és minden találmányt egybõl mert a japános fejlõdés pont errõl szól. Nem szabad monopolizálni és lezárni semmit mert annak csak a közösség látja majd a kárát szerintem. Egy tutorial szerintem sokkal híresebbé teszi az illetõt mint egy elkészített tökéletes model hét lakat alá zárva rajta minden csavarral. Köszönet a rangidõs HWRMNT-seknek minden megosztott infóért és remélem a következõ nemzedék is hasonlóan japánosan vélekedik majd a versenyrõl. És köszi azt a megnyitott Ferrarit: tényleg hálás vagyok érte és ha lesz idõm szakdoli és diplomamunka után meg is csinálom nyitott editcarral és mox-al mert a verseny amennyiben van számomra nyitott marad és a minõségrõl fog sztólni wr2-ben is meg máshol is 😊 Hola!!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
ignis:

De nekem van ezen kívül még 2 Swiftem is. ugyanez a modell, csak nem rally hanam low-poly és high-poly. 😄
elmondom van ignis is 😄
ha érdekel elmondom melyik gamebõl van 😄
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
-Ferrari Virtual Race kocsik nagyrész kész vannak. Az olasz pack javításaival együtt megosztom valamikor a héten szokásos módon. Szakdolit kell írnom :Q
- Hungarian Racing Gang XD -HRG- csapat drift és verseny részlege biztosan lesz de a Ladások is biztosan csinálnak majd pár jó kis versenygépet mert anmélkül nem is lenne élethû a dolog 😄 Akit érdekel Honda és Silvia egyedi matrica készítése saját izlésetek szerint csak szoljon és küldök matricaalapot a kocsikhoz 😊 A gang emblémáját még tervezem de hasonló stílusú lesz mint ez. Ketten már biztosan leszünk Adaminho-val de jó lenne legalább egy ötös csapat 😄 Oszakaiak többen voltak ha jólláttam XD
ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O