19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Bence00111
    van egy új amit feldughat magának. meglátja milyen jó érzés.olyan jó érzést kívánok neki mint váltókarral a seggében futni. remélem valóra válik.
  • Szildramor
    Sajnálom azt a másfél-két évnyi cuccot ami elúszott :( Norbinak kellett volna csinálnia. Kár hogy nincs erre is néha ideje. Lényeg hogy van új... új jjujúúj jippé. Jogában áll törölni azt is. Micsoda isteni érzés lehet...
  • Bence00111
    az új oldal meg angol h mégjobban eltüntesse azt h magyarok vagyunk....
    ez az oldal csak a régi nevéz meg 1db autót kapott a régiből. de ezek vagyunk mi:(
  • Szildramor
    hát ja. De legalább a multunk el van takarítva...
  • Bence00111
    hát sajna igen:( milyen jó is volt ez az oldal . de van új de nincs rajta SEMMI....
  • Szildramor
    Egy utolsó emlék HWRMT oldalról. Ennyi maradt belőle TXpro-ra fellinkelve bizonyítva azt, hogy létezett :( béke poraira
  • Szildramor
    Házituning japánból kezdőknek :) >>
  • Gibor
    Báááh.... köcsög jútúb...
  • Szildramor
    Érdemes inkább nem amerikai zenéket a vidik alá tenni. Az amerikai gazdaság szarban van és így törlesztenek a világon a youtuben keresztül többek közt. A magyar számot amit alá tettél multkor nem szedték le érdekes módon :D
  • ast00
    Melyik a leghosszabb pálya?(az itt letölthető Hummer h3-nak nem elég hosszú az Arab Drift)
  • Mindkillers
    A zene engem is megölt!

Ugyanis miután feltöltöttem a videót egy tök jó zenével aztmondta a jutyub hogy kikapcsolja a hangot a videó alatt valami szerzői jogok miatt vagy majd ők beraknak a videó alá valami a videó hosszának megfelelő zenét...

És ez lett belőle... :(
  • Gibor
    A map az egész jó lesz :) de ez a zene engem megölt.
  • Mindkillers
    Ez az akina nagyon jó vonalvezetésű,eszméletlen jó lefelé esni rajta,szinte csak lendületből kell suhanni lefelé,szerintem nagyon jó lesz.

A még egyszer darabokra szedés és az alapoktól újrakezdés előtt álló pálya a törlés előtt:(a textúrák a teljesség igénye nélkül és pontatlanul összevissza csak annyira hogy lássak valamit vannak beállítva)

Akina first test run
  • Szildramor
    Rendben. A tengerparti rész textúráját majd nézd meg. Amiatt lehet sübbedős a móló szerintem, hogy nincs rajta textúra. Kb 600-800 cuccot tettem eddig bele és még mindig engedi és nem lassult a betöltés sem :) ideális jó versenypálya lesz. Hondákkal is csapattam rajta és isteni. Na majd a reklámokat még beteszem és a felhőket belövöm és küldöm is a privet. Akina nem várhat sokat :D
  • danyr
    jóaz Máistró ;D
  • Bence00111
    Szép :D várom már nagyon :) további jó munkát hozzá!
  • Mindkillers
    Norbee nem csinál verziót... legalábbis nem tudok róla...

Ha kész vagy küldj privit és msnen összefutunk és átlövöd a te verziódat nekem.

Aztán indulhat a következő project: AKINA

Az lwo rész kész van de a materialokat szét kell szedni darabokra,mert sokan vannak egy material csoporton belül és nem lehet még mindent külön textúrázni. A vizet megpróbáljuk most ct szinten alátenni majdcsak sikerül...

Nagyon erősen BETA teszt képek (az első méretpróba)

• Szildramor
    Reggeltől estig dolgozom a héten. csinálok minden nap egy keveset belőle. A véglegesebb verziót hétvégére tudom összehozni teszteléssel minennel. Majd átküldöm mindenképp :) Norbi hogy áll az ő verziójával?
  • Mindkillers
    Naruto! Mizu a táblákkal?
  • ast00
    De a képet az istenért se sikerült berakni.
  • ast00
    Nvidia Geforce 6600 GTm van. egyébként szerencsére csak egy virus volt, amit leszedtem
  • ChuckyHUN
    c-c-c-c combo breaker
  • arty
    gyenge a videokártyád...
  • ast00
    Na mindegy. Azt irja ki, hogy Could not create direct3D device! Ez miért van?
  • ast00
    Sose lesz ez jó [IMG][/IMG]
  • ast00
    Ilyen nincs.[IMG]http://IMG]/forumkepek/2009_08/Fotó-0003.jpg[/[/IMG]
  • ast00
    Ez nem lehet igaz.[/IMG]
  • ast00
  • ast00
    Na. [/IMG]
  • ast00
    Szoval itt a kép : [/IMG]
  • ast00
    Hopp. Ez nem lett jó
  • ast00
    Van 1 kis gondom. Ez:
    IMG]/forumkepek/2009_08/Fotó-0003.jpg[/IMG] Ötlet?
  • aerolive
    szó szerint porfestést kapott a kicsike :)

• Bence00111
    azért volt annyira ismerős XD
  • papi08
    JA! ez devilfish-nek ment, és Bence 00111 írta!!!
  • papi08
    két mappád van:két autobahn-od.nyisd meg az egyiket. ha ez van benne:editscenery akkor ezt a mappát(autobahn) az addons/sceneries mappába. a másikat amiben olyan van h : V1 V2 V3 azt a playlogic/Scenarios mappába tedd. tölsd le ezt nyisd meg és jelöld be h autobahn. save all changes. majd a játékban keresd meg a pályák között.
  • devilfish16
    HY ALL azt szeretném kérdezni hogy hogy kell bemásolni új pályákat mert nem vágom hiába próbálkoztam nem akarom elrontani sorry a kezdőségemért :D nem rég kezdtem el játszani pár napja még csak, valaki segítsen pls [email protected] előre is köszönöm vagy írjátok meg itt úgy is jó előre is köszi all :D:):)
  • Bence00111
    csak annyi h amit le kell tölteni azt kicsomagolás után tedd a world racing mappába
  • Bence00111
    két mappád van:két autobahn-od.nyisd meg az egyiket. ha ez van benne:editscenery akkor ezt a mappát(autobahn) az addons/sceneries mappába. a másikat amiben olyan van h : V1 V2 V3 azt a playlogic/Scenarios mappába tedd. tölsd le ezt nyisd meg és jelöld be h autobahn. save all changes. majd a játékban keresd meg a pályák között.
  • piszkakuki
    és ha rakok bele autópályát hol találom meg?