World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
oks 😄 sok hüle német egy szót se szól. Micsoda északi stílus ez? ész megáll XD

mehet, megvan
Szildramor
Új EVO X-es ? 😊

gerge93
majd ha feljutok msnre megbeszéljük...

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

LAN parti?
Gerge? Hogyan csináljam meg azt hogy a pályán az autót kezdésnél ne a levegõbe tegye? Hanem a pályára? Lécci segíts

Ez tetszik.

MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/

Szildramor
egy újabb AKINA videó gta fanatikusoktól 😊 AKINA körút 😊

Szildramor
- Én tudok!! 😄

Tud valaki valamit a Barkas pack-rõl?
gerge93
hwrmt- n kipróbáltam a wip map makinget 😄 ha gondoljátok nézzétek meg 😄 2db fotó

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Szildramor

Csinált Norbee hwrmt-n pályaszerkesztõknek külön topikot egyrészt képeket de inkább infócseréléshez ajánlott >> Map Making WIP-eknek és minden pályaépítéssel kapcsolatos újdonságnak << z >>
-és egy kis májuselsejei munkadal XD >>
~ Dream Scape ~

Megcsináltam életem 1. pályáját. Csak elcsesztem az útszélesseget. Hegyi pálya csak földúttal. Juppiiii!!! de hogyan csináljam meg hogy a startpont ne a levgõben legyen??

Szildramor
@PacsutaTibi: ha részletek érdekelnek HWRMT honlapján WIP-ek közt megtalálod 😊 legalább négyen fogjuk csinálni annyit elárulok a modell bonyolultsága miatt. Bence00011 a modell feltalálója amit köszönök is ezúton 😊 a válasz Zoliii-nak is sokat elmond 😊
@Mindkiller: az az AKINA ez az Akine hill?? 😄
Akina Hill pararel drift hajnalban << a kocsi - pálya nagysága az ami érdekelne. Nem nagyobb pálya mint SA.ban amennyiben az lenne?? Kurvaszép pálya: sok sikert convertáláshoz 😊
@zroland: a kocsi megvan és át is alakítottam már. HWRMT tag Kemszi tobicjában van róla kép is. Elsõ igazi streetrace film egyik nagy sztárja volt 😄 innen indult a driftõrület is, Keichi Tsushia is szerepel benne. Kemszi -> Shuto Kousoku Trial fanpage 😄

gerge93
ha nem sikerül elküldheted.... tudsz átteni nfsbõl vagy racerbõl térképeket? (mármint stkitbe)

Naruto fogadni mernék hogy Te letöltötted gr-rõl a skyline-t 😄
Átküldenéd nekem valamikor? vagy privibe dobnál egy linket?😞

sajnos már aztis törölték...

Mindkillers
Odáig eljutottam hogy egy kis darab elindul a játékban de nem tudok rá pályanyomvonalat csinálni.A Sanghai international circuit nak is ez a baja...

S.I.C. Stkitben:

Akina darab Mtkitben:

Akina darab a játékban:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Nekem megvan az AKINA nevû pálya! Át is konvertáltam csak nem tudok rajta menni... Legfeljebb eljuttatom Gerge-hez.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

zoliii
Jó lett a Suzuki Swift! 😄 Honnan lehet letölteni? Nem lesz ebbõl utcai sport verzió is?

Jól van. Látom jó kezekbe került. Jó a kerék.

Ki csinálja?
Honnan van a modell? RBR vagy Cmr😄irt?

Szildramor

- koccsí 😄

Szildramor
Mount Akina-t kellene kiszedni bazz 😊 pont egy olyan hiányzik 😄

Szildramor
Júúúj de pihent valaki XD biztos valami raceres lesz ezis- Jó kis driftesnek tûnik ^¸^

Rezs

Lambo pálya!!! XD
Marhajól lehet rajta autózni 😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

ChuckyHUN
Mount Akina? ^o)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szildramor

- ismeri valaki ezt a mapot? mi a bánat lehet 😊

annyi igazad azért van, hogy valóban nem lambo, hanem lemans a neve XD

fatal: ennyire ne nézz madárnak...légyszi...lambo a pálya mappájának a neve..😉

gerge93
gondolom õ ,mert õ rakta fel és õ reklámozza. nemtudom h tudjátok e a programokat, de itt vannak:

belépõ 500ft kocsival 1500ft, esetleg vki meg is mutatja a kocsiját? am csak poénból kérdeztem h jön e vki nem gondoltam volna h jön 2 ember 😄 de ez csak jó(csináljatok majd sok képet, videót és küldjétek el majd lécci 😄) énis megyek elméletileg... am merre laktok?(választ akár privbe is jöhet)

Szildramor
Bocs Billy, a kocsi fenn volt GR en aztán letiltották a pálya meg tx-pron tölthetõ csak egyik sem ilyen színben és formában 😊 átalakítottam kicsit

Szildramor
piszkos üzelmek jó dolgok: azt nem hagyom annyiba. Fene se fog az UndorGrund stílustól elszakadni, hogy tisztára mossa a 3 nevét XD jó lenne megosztani a pursuit subaru editcarját. s15-öt is más kocsin fejlesztettem ki aztán került alá egy model is 😊 jó dolog a tutorial Norbee, mondtam már? 😄

Rezs
Navégreee csak nem meguntad h mindig csak msnen tudod megosztania munkádat?
Vagy csak kell valami legális fedõtevékenység a piszkos kis üzelmeidhez?😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Ez milyen kocsi és pálya?
gerge93: én is megyek a találkozóra, remélem eljutok
Szildramor

- csak ki lehet szedni valahogy. Koce is kiszedte meg XDriver is 😊 fenébemá. SZép ez a model. TDU topicból csórtam 😄
- és a javított 370z futurisztikus járgány. Az egész térbeli állását megváltoztattam így a kerékméret is realisztikusan alakítható már. csak az orrész ültetett és a kerék is rá lett szabva. Ügyes model nagyon csak gta-ban is rosszul volt illeszte ahogy elnéztem, de akárhogyis az editcar-olás az külön mûfaj. Tanulást igényel

[HUN]FaTaL
A modellt nem igazán lehet kiszedni. Csak a legújabb zmodeler nyitja, de nincs hozzá crack 😞

http://goo.gl/gd6Zi5

Szildramor

@ sok sikert Karakara!! 😊
--- TDU-ból a subarut nem tudja valaki kiszedni nekem? 😄 kéne egy saját példány mert most mások modeljét hajtja az editcarom és így nem tudom kiadni sajna 😞

Sziasztok......én megyek a találkozóra. Ja és készíttek WR2-õbe egy belülnézetes feliciát remélem sikerül összeraknom és akkor majd elküldöm annak akinek kell.
Szildramor
Jól hangzik 😄 Majd csinálj képeket mindenképp. Olyan pöpec EG6-ost láttam az imént vazze XD Tuninglámpás, turbós és olyan hangal, hogy öröm volt hallgatni. A plakátot ki csinálta nemtod?

gerge ez beteg pálya nekem kéne <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
gerge93
jön vki? <#nevetes1>

[HUN]FaTaL
Mert a scenariosba a pályákat kell..

http://goo.gl/gd6Zi5

Bemásoltam scenarios-ba a lambo mappát, és mégcsak wr2man se látja 😞

Szildramor
Norbi PM-ben írtam választ 😊

Szildramor
Nekem megy

Nem tudja valaki, hogy EZT Hogy tudom életrekelteni a játékba? csak egy lambo mappát találtam benne, ez pedig elég szegényes...

ChuckyHUN
KÖSZI:d

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Az a lényeg hogy jó legyen <és nekem mikor küldöd el szmájli XD>

gerge93
énse adom senkinek<:mint neked se szmájli>
idõvel eljut mindenkihez...

ChuckyHUN
lécci pm ben😄
nem adom senkinek
<:imádkozós szmájli>