19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Bence00111 #13849 oké de ha nem jössz a hal ott lesz ahova megbeszéltük XD -
#13848 Még kért aszfaltjelet fel kell festenem. igyekszem max bekapcsolom és húzom az időt :) -
Bence00111 #13847 köszönetem:) akkor 10 fele leszel fennt?
-
#13846 -
#13845 Persze. Megvan valahól tuti. Még másfél óra kellene. Textúrákat gyártok még. Előkeresem 10-ig tutira -
Bence00111 #13844 szuper! megtalálod estére? nem olyan fontos, csak hirtelen kedvet kaptam:) -
#13843 Igen. Asszem csináltam neki rendes festést is alapot. Pár hónapja nem láttam, de van -
Bence00111 #13842 Narutó: megvan neked a trueno initial D? -
Gibor #13841 De lehet, de ahoz még várnom kell 1 napot... -
#13840 Valahogy/valamivel nem lehet segíteni a régi oldal fejlődését?:) -
#13839 Igaz Bence. Majd beszélek Norbival ha van kis ideje legyen megint a régi "nemzetközi" fejléc. Úgy is nálam van még egy liter áfonyapálesz ami rá vár. Majd megdumáljuk ezt is :) -
Bence00111 #13838 na mostmár mindenki nyugodjon meg. elértük amit akartunk : visszakaptuk az oldalt. nem kélne elveszíteni ismét. ne veszekedjünk hanem munkálkodjunk. pipáljuk le a németeket :) -
Gibor #13837 Két év távolmaradásban az oldalt folyamatosan figyeltem.... ne próbálkozz vitatkozni nem ál jól, inkább csináld a pályát vagy amit akarsz, ha tovább húzod az agyam ezzel az értelmetlen szövegeddel akkor törlöm a "régi" hwrmt t is és akkro kezdjétek el nulláról, én régen ezt az oldalt felépítettem és karban tartottam (próbáltam) nemegyszer megkértem mindenkit hogy nem tudtam működésre bírni az image resizert és ne tegyetek be nagy képeket mert szétcsúszik az oldal, erre tele volt rakva nagyméretű képekkel és azokat vissza raktam linkre ez volt a te cenzúrázásod. Ha megtudnál már végre nyugodni és rátudnál jönni hogy én próbáltam az oldallal kezdeni valamit akkor még talán elgondolkodom rajta hogy most emgcsináljam az image resizert stb, mert így biztos nem fogom hogy te csak a véremet szívod, miközben kb nyugodtan elmondhatom hogy te egy sekni vagy. gd hf... -
#13836 Értelmét látni két év távolmaradás után sok munka lesz keresni. Okat a törléséhez könnyebben találsz... Mellékesen azt sem értem, hogy a Norbi által összeállított fejlécet mért kellett szétzúzni. Az hogy engem nem bírsz, mert nem egyformán vagyunk "lusták" az belefér. De Mért kellett a Krom bácsi linkjét és a Borgos linket törölni?? Inkább csinálj egy azaz egy darab convertet évente szerintem így ha beolvasok legaláb legyen mibe kapaszkodnod... Megkérlek állítsd vissza az elérési linkeket és a videók kicseréléséhez amit rengeteget próbált megoldani Norbi: nyújts NEKI segítséget. Az a 3000 feletti napi látogató is az ő munkájának köszönhető és csak azért nem linkelt mostanában senki rajtam kívül, mert nem lehet letölthetővé tenni. Ez a legkevesebb: megbeszélem GTA-s ismerősökkel és találunk rá módot, hogy tudjanak az emberek feltölteni akár más oldalakra is. Mégegyszer megkérlek: amit törölgettél legyszi állítsd helyre. Tudom hogy neked semmit nem jelent, de az oldalt a wr2 modderek nagy százaléka rendszeresen látogatja. Többek között azok az emberek is akiknek az INGYENES MODJAIT amin sokat dolgoztak a hírek közé fel mertem linkelni. Nyugodtan magára hagyhatod az oldalt: teszünk rőla GTA-sokkal, hogy letöltés is helyreálljon bármilyen formában. A cenzúrázásodhoz nem szólok hozzá. Biztosan ebben nőttél fel... -
Bence00111 #13835
ha ez nem éri meg akkor semmi sem -
#13834 milyen dolog? valamennyire értek a HTML-hez -
Bence00111 #13833 vedd meg! vagy tölts le magyarositást vagy angolosítást. de inkább vedd meg. -
Jagodits #13832 Sziasztok vmi gondom van letöltöttem a játékot de sajna orosz az átálítást nemtom és bármire rámegyek a menübe belép a 2 . részre és befagy :\ pls help -
Bence00111 #13831 az oldalt 48 órára visszaállították h beléphess és akkor rendesen fog működni. legalábbis ezt írták. szerintem lenne értelme újra helyrerakni mert abban az oldalban volt valami amit nem lehet egy másik oldallal pótolni. olyan hangulata volt mint semmilyen másik oldalnak. gondolj a sok munkára ami benne volt. hidd el h megérné megcsinálni. Narutóval pedig biztos h lehetne valamilyen egyezséget kötni h ne legyen anime. vagy h lenne az oldalon egy olyan hely ahol kedvére animézhetne. -
Gibor #13830 Az oldal működik, az új oldalt töröltem mivel látom az "eleganciára" vagy nem tudom megfogalmazni mire nincsen szükség, a régit helyre lehetne rakni csak sok munka lenne... Amit megis tennék ha látnám értelmét. -
Bence00111 #13829 Figyelj Gibor. Kérlek lépj be az extra.hu-ba mert akkor megint működik az oldal! Ha nem is azért mert Narutó és én szeretnénk hanem azért mert talán a többieknek is hiányzik az oldal. Fent van 1.5 -2 évnyi anyag.
ha egy kicsit is érdekel még akkor kérünk h tegyed meg ezt a pár emberérk akinek fontos a csapat! nem is nagyon kell az h ott lkegyél mert lehet h megy ez anélkül is h nagyon szerkesztenéd. csak annyit kéne tenned h havonta 1x 2x belépsz. Fent van egy csomó kocsi Mindkillertől és Norbee-tól is. kár lenne értük. kérünk tedd meg ezt nekünk! -
#13828 Mindkiller: írj rám privben és felmegyek msn-re. Ki kellene próbálni a változtatások milyenek lettek. Szép napot! -
#13827 Köszi Bence! Igazi csapattag vagy: akkor vagy ott mikor tenni kell. Meg Csucsunak is köszönet hogy a fórum olyan élettel teli Lassan kész a pálya végre és találtam egy jó oldalt tele nyitott modellekkel akit érdekel :) Respect -
Gibor #13826 Szinte minden problémát én oldottam meg :D de nem fogok rajtad vitatkozni, az előzőn igazi japán ritkasági naruto figurák mászkáltak mindenhol, az előző weblap tökéletes volt szinte mig nem lett szét offolva, de megmondtam én nem fogok egy senki vel vitatkozni, szóval az új oldalt törlöm a régi megszűnt, innen csináljatok amit akartok, engem most már nem érdekel hogy a bence akarta megcsinálni, ahoz képest msn en folyamatosan kaptam hogy ezt csináljam meg azt csináljam meg és megcsináltam, de ha te ilyen nagyfiúnak érzed már magadat akkro regelj egy naruto-gwrmt.extra.hu t mivel te úgyis minden weboldalt szét offolnál a zokkal a kibaszott narutos szarokkal aminek még véletlenül sincs 0 köze wr2 höz... és igen megyekis project torque zni inkább mivel ott legalább a munkámér nem ezt kapom, és még anynit hogy én régen napi 4-5 autót is realaseltem csak meguntam és írtam hogy én már nemfogok....... thy bye. -
#13825 mellékesen veled csak annyi a baj, hogy lófaszt se tettél le az asztalra. Spammelni? A spammelés kis barátom egy F18-as mod volt Portugál Le Mansos pályához - napokig csináltam. Volt még mindenki által tunigolható és átdolgozható ingyenes model Koce Petrovtól. Volt még ingyenesen letölthető motorhangok TDU Juiced és Lexus játékokból és Driftelős videók. Valódi japán ritkaságok és leszarom, hogy te mért nem csinálsz soha semmit. Nem érdekel mi tart vissza. Ügyesen szétbasztad de ez csak egy oldal volt csillagom. Vissza lehet immár menni Projekt Tórkézni. És legközelebb ha leállítasz egy weboldalat ilyen apró poénokkal ne buktasd le magad. visszaolvashatod miket írtál hónapos leállás idején. Bence akkor is megoldotta, me utána is. Kétszer hozta vissza a halálból az oldalt. Szal tiszteletet ne remélj alapitóságod. Bence nélkül már rég behalt volna ahogy szeretted volna. Nem csodálom hogy jobban utál, mint én. Az SG-re írt üzeneteid minden hibaelhárítási kísérlet nélkül vagy a hozzáértésedet kérdőjelezik meg, vagy felmerül bennem, hogy Bencében talán több jószándék szorult az oldal megmentéséért mint neked. Balfasz lehetsz, ha azt hiszed csukott szemmel járunk. Aki nem küzd a "saját" oldalának az újra üzembehelyezéséért egy hónapon át és egy nyolcadikos old meg helyette rendszeresen minden karbantartási problémát: az nem hogy gyanús, hanem csak simán hülye lehet. Ha nem így van akkor viszont rosszindulatú. Vagy mindkettő... 3 ponttal... a... végin -
#13824 az oldal elköltözött üzenet az EGY HÓNAPOS LEÁLLÁS idején. Márciusban... poénos szöveg volt. Max 2 napig. Nyasgem... -
Gibor #13823 Sajnos nem azért mert az oldal elköltözött... nem fogok én itt semmit sorolni nekem email be megvan minden... főleg nem itt SG n nem fogok semmit sorolgatni.... én neked semmi beszámolni valóval nem tartozom, mellesleg te vagy az egyik akinek majdnem mondhatni hogy semmi köze hogy én az oldalt elköltöztetem, akinek van az Mindkillers legfőképp és még a régi tag Kemszi mivel régen még mi hárman alapítottuk és mivel még mind 3an itt vagyunk hiába hogy kemszi és én nem moddolunk attól még olvassuk, szóval mivel mind 3 an itt vagyunk neked mint nemtudom ki uraságának semmi köze ahoz hogy én mit csinálok a weboldallal... láthatta mindenki hogy te hogyan szét spamelted és szét offoltad az egykor még nagyon jól kinéző weboldalt, és MSN en erre milyen választ kapok? "egyik haverommal idegesítettük egymást" nem pont így írtad de ez volt a lényeg hogy kibaszásból elkezdted offolni a weboldalt, gratulálok megérdeklődném hogy hány éves vagy ha ennyi tudással rendelkezel hogy szétbaszod a weboldalt kibaszásból... legfőképp velem basztál ki mert nekem volt a legtöbb munkám megpróbálni helyre hozni amit szétkúrtál, de mivel nem lehetett ott javítani semmit ezért csináltam egy komplett új weblapot amivel az votl a bajod hogy neked nem jött be amiről persze nem én tehetek... érdekes mindenki másnak jó neked nem sry igy jártál... Szóval remélem most már ezen a témán csendbe tudsz maradni. JO8 -
#13822 Köszi... mellékesen igaza van Bencének. Már nem először lett újraindítva az oldal. Tudjuk miért és kitől. A kis elköltözött az oldal üzenet rögtön azelőtt, hogy feldobtad volna az ötletedet az egy hónapos leállás idején... utálom a három pontot a mondat végén. De hozzád nagyon illik... a 3... pontos... befejezetlen mondatvég :P -
Gibor #13821 A régi weboldalt se ok nélkül blokkolták.... remélem tudjátok hogy miért és kitől... -
Gibor #13820 Én tettem tönkre? nem győztem javítani az előzöt és azért kellet ujjat mert teljesen szétbaszta valami naruto féleség.... én meg mondtam már régen hogy nem moddolom többé mert nem érdekel annyira... de a weboldalt karbantartottam próbáltam a régit legalábbis amíg lehetett... Szóval lehet engem okolni és ha rámírnátok adnák jogot hogy tudjál feltölteni, de egy rohadt kibebaszott szót nem szolt nekem senki.... gratulálok leoltogatni mindneki tud de gondolkodni nem.... na bye.... tudjátok mit csináljatok az egészzel azt amit akartok.... próbáltam eddig karbantartani dem ostmár nemfogok mert látom felesleges és ez a köszönet. -
#13819 hát ja. Így erősítve az összetírtást... -
Bence00111 #13818 nem hát. csak rontaná a levegőtígy akarta őket megszivatni: tönkretette az oldalt nem is 1x. -
#13817 Jó de az igazi csapat az Morbi és Mindkiller. Szal ez a baj ezzel az alapítóval bazmeg. Nem tag... -
Bence00111 #13816 ha ezt szerette volna akkor megkapta:) mostantól bölcs leszek vazze!:) nem nézek a hwrmt felé többet:) -
#13815 Mondom mégegyszer: légy bőlcs vazze!! Gondolhatod hogy valami ilyesmit szeretett volna. Nem véletlenül jött vissza kisegíteni másokat a weboldalról... Mellékesen egy utolsó hozzászólás a nagymellényesnek: ha valaki lusta és nem volt aktív: 2 évig lófaszt se csinált: az te vagy. jól is tetted. Ünneprontókat nem szerettem soha... -
Bence00111 #13814 Gibor:hogy a faszba töltenék fel bármit is ha nem lehet. az új egy kalap szar. a régi ha nem basztad volna el teljesen jó lett volna....
Naruto: tényleg lehetne megint driftelni:) van egy meglepi autóm ( de ez nem driftes):) meg ki kéne próbálni a 240sx-et ha már kész van:)
remélem h ennél többre viszem majd mint ő:) -
#13813 Mért ne merne? Gondolj bele mi folyik ebbe naz országban aztán simán mindegyik büszkén nyilatkozik. Csináljunk inkább egy driftes estét valamelyik nap. Megkérdem Mindkillert küldhetek-e neked is betát. Tartalmasan kell élni az életet. Nem érdemes újjat húzni az "okosabbakkal". Légy bölcs és többre viheted mint ő :) -
Gibor #13812 Na akkor az oldallal kapcsolatban... kedves lusta hwrmt tagok ne csodálkozzon hogysemmi nincs az oldaoon ha lusták a saját cuccukat feltenni... a régi egy szétfosott semmi volt és az uj oldalon lehet magyarul besézlni mivel magyarok vagyunk de van topic az angoloknak is és a fő nyelv angol.... és nemis lesz semmi hwrmt n amig lusták lesztek feltenni a saját cuccotokat... ennyit erről... -
Bence00111 #13811 úgy van leszarom. megvan a saját blogom saját kocsikkal. azt nem teheti tönkre. de ha megpróbálná akkor aztán .... kiváncsi vagyok mer-e majd még ide írni..... -
#13810 Én nem azt sajnálom, hogy két év után csinált végre valamit. De se előtte se azóta... ne mindegy. Jogában állt Bence. Nem érdemes folytatni. Ha neki az örömet okozott, ám le kell szarni. A csapat nem ott kezdődik, hogy valaki megalapítja aztán lelép 2 évre project torqezni. Norbi és Mindkiller és pályaépítés a lényeg meg az a 3000\napi látogató amiről még én sem álmodtam hogy megvílósulhat. Ki kell törölnöm a szakdolgozatból az összes idevágó részt és ezért bassza a csőrömet. Na mindegy. Hétfőre lesz csak kész a beta Mindkiller. Maszkoltam a kerítést a csúcson és egy kávézót is tettem még bele. Az emlékművet is meg kellene csinálni. Arra gondoltam, hogy Krom-nak kellene emlékhelyet kialakítani végül is neki köszönhetjük azt , hogy ez a játék klasszikussá válhatott. TXpron XDriveR 8 Le Mansos versenygép legendát tett fel akit érdekel. Minden gyűjtőnek ajánlom figyelmébe: GRID-es modellek és nyitva az editcar :)