World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
MFR online autoklub http://autoklub.lapunk.hu/
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Csinált Norbee hwrmt-n pályaszerkesztõknek külön topikot egyrészt képeket de inkább infócseréléshez ajánlott >> Map Making WIP-eknek és minden pályaépítéssel kapcsolatos újdonságnak << z >>
-és egy kis májuselsejei munkadal XD >>
~ Dream Scape ~
@Mindkiller: az az AKINA ez az Akine hill?? 😄
Akina Hill pararel drift hajnalban << a kocsi - pálya nagysága az ami érdekelne. Nem nagyobb pálya mint SA.ban amennyiben az lenne?? Kurvaszép pálya: sok sikert convertáláshoz 😊
@zroland: a kocsi megvan és át is alakítottam már. HWRMT tag Kemszi tobicjában van róla kép is. Elsõ igazi streetrace film egyik nagy sztárja volt 😄 innen indult a driftõrület is, Keichi Tsushia is szerepel benne. Kemszi -> Shuto Kousoku Trial fanpage 😄
Átküldenéd nekem valamikor? vagy privibe dobnál egy linket?😞
sajnos már aztis törölték...
S.I.C. Stkitben:
Akina darab Mtkitben:
Akina darab a játékban:

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Honnan van a modell? RBR vagy Cmr😄irt?
Lambo pálya!!! XD
Marhajól lehet rajta autózni 😊
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
belépõ 500ft kocsival 1500ft, esetleg vki meg is mutatja a kocsiját? am csak poénból kérdeztem h jön e vki nem gondoltam volna h jön 2 ember 😄 de ez csak jó(csináljatok majd sok képet, videót és küldjétek el majd lécci 😄) énis megyek elméletileg... am merre laktok?(választ akár privbe is jöhet)
Vagy csak kell valami legális fedõtevékenység a piszkos kis üzelmeidhez?😊
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
gerge93: én is megyek a találkozóra, remélem eljutok
- csak ki lehet szedni valahogy. Koce is kiszedte meg XDriver is 😊 fenébemá. SZép ez a model. TDU topicból csórtam 😄
- és a javított 370z futurisztikus járgány. Az egész térbeli állását megváltoztattam így a kerékméret is realisztikusan alakítható már. csak az orrész ültetett és a kerék is rá lett szabva. Ügyes model nagyon csak gta-ban is rosszul volt illeszte ahogy elnéztem, de akárhogyis az editcar-olás az külön mûfaj. Tanulást igényel
http://goo.gl/gd6Zi5
@ sok sikert Karakara!! 😊
--- TDU-ból a subarut nem tudja valaki kiszedni nekem? 😄 kéne egy saját példány mert most mások modeljét hajtja az editcarom és így nem tudom kiadni sajna 😞

idõvel eljut mindenkihez...
egy újabb AKINA videó gta fanatikusoktól 😊