19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • csabóbp
    :)
  • StoReK
    Egyszerű:Hibás
    én is azt töltöttem le de nekem jó
  • piszkakuki
    na végül minden sikerült köszi szépen mindent mindenkitől
  • StoReK
    IRd le hogy mi a baj mert én nem kerezsgetek.
  • piszkakuki
    de nem adom fel
  • piszkakuki
    de most raktam bele autót és nem találom sehol :(
  • piszkakuki
    mindent köszönök megint sokat segitettetek
  • Bence00111
    ebben igazad ritka az ilyen:)
  • csabóbp
    végre egy kezdő aki nem bunkózik és megköszöni h segitettek neki :):) egy jó fej emberrel bővült sztem a forum :)
  • Bence00111
    az alap kocsikban nincs. de ha letöltesz egyet innen és berakod a playlogic/world racing 2/addons/autos mappába akkor annak a kocsinak lesz belsőnézete( valószínűleg) akkor van benn a kocsi biztosan ha amikor elindítod a játékot kiír egy olyat h 1 additionally vehicles found! utána meg kell keresni a kocsik között a letöltött autót és játszani vele:)
  • piszkakuki
    elindul király ,csak nincs benne belső kamera nézet már mint kormány?
  • papi08
    Ha jó lett, akkor szívesen.
  • piszkakuki
    köszi szépen srácok
  • papi08
    ITT TÖLTSD LE A MULTI5-ÖT!
  • papi08
    Már megsajnáltalak: Crack

De ha ezt visszamondjátok a moderátoroknak!!!XD
  • piszkakuki
    és hakeresnék hozzá normális craket akkor elmenne?
  • Bence00111
    vagy a crack a szar vagy vedd meg a játékot. :)
  • piszkakuki
    most sikerült valahogy de most nem tudok elindulni pedig van pénzem és egy teszt versenyt se tok lenyomni de ezt már ténleg nem tom
  • papi08
    elvileg az kicsomagolós
    Ha a mininováról töltötted, akkor az kicsomagolós
  • piszkakuki
    helló kéne egy kis segitség letöltöttem törentről a [PC] World Racing 2 [Multi-5] [dopeman] és nem tudom feltelepíteni és nem jöttem rá mi a gond mert ha kiakarom csomagolni akkor hibát ir ki pls segitsetek
  • Bence00111
    már régebben leírtam. Most vagy visszakeresed vagy Google.
  • StoReK
    Ha nincs crack akk help.Mikor belépek a játékba fekete kép.van amikor ujra kell indítani.Előrre kössz
  • Bence00111
    240SX driftgép két féle első lámpával :D

Bocsánat a nagy képékért :)
  • kemszi2
    2000 ft a crack a boltban
  • adikakk
    hy all
    nagyon állat lesz a map
  • ChuckyHUN
    de akkor sem adtál linket pedig kértem :(
  • Mindkillers
    Küldtem privit!

@Chucky : már nem mert már 1 hete folyik a zárt körű Beta teszt,és már nemsokára kiadjuk a pályát :)
  • ChuckyHUN
    Tesztelhetném? :P
  • Szildramor
    Ha úgy jó nektek: ehez a v2-höz hozzáteszem a táblácskákat és utána lehet majd még csiszolni amennyire szeretnétek. A szakadékokat nem kell ilyen erősen védelmezni a szalagkorlátok csupasz végei a fűben amik sok bosszúságot okoznak. A híd jó lett: épp most estem ki Königgel XD Ha beleeggyeztek: szakadékszéleken csak pár táblát tennék a villogósor helyett. Küld át az újat és csinálok egy verziót belőle max v1 v2 v3 mappák közül az lesz a valamelyik :) Jó éjt és jó munkát :D
  • Mindkillers
    Naruto! Norbee-val átbeszéltünk és kijavítottunk minden nagyobb hibát,már csak a reklámtábláidra várok!

Néhány szösszenet a pályáról:

• Mindkillers

• papi08
    Visszavontam, nem kell!
  • papi08
    Sziasztok!
    Valaki tudna küldeni egy ilyent: LightWave Modeler 9.3. Akár privátba is. Előre is köszönöm!
  • StoReK
    Help a WR2-höz kéne crack. előrre is kössz.
  • Szildramor

gyöngyházhatású fényezés alagútban :)
  • Szildramor
    Nem ezek a veszélyes helyek, hanem ahol driftpontot veszíthetek :D majd csinálok egy mintát. Nem volt fenn tegnap Norbi. Ha lesz ma este: megbeszélem vele e kevés poligonból felépíthető nyilak ügyét. Szakadékba nem esik be az ember az úgy nem zavaró. Amikor közeledik a kanyar dúrvább kanyar akkor kellenének táblák reklámok és bármi, amihez lehet viszonyítani. Tárgyak közeledéséből na :) valami kevés poligonszámú is elég ha szép textúrát találunk hozzá. Na majd írok, ha sikerül
  • Mindkillers
    A rajtpont magasság kijavítva,az alagútban szerintem nem lesz világítás mert ugyan lámpatestet tettem bele de a fényeket nem tudom az istennek sem úgy belőni hogy szép legyen.A szalagkorláton szerintem kicsit sok volt a fényvisszaverő,egy keveset leloptam belőle.

A biztonságos driftelés alapítvány pályázaton nyert egy kissebb összeget és minden veszélyes helyet kiraktak villogóval... :D

• Szildramor
    Bence: megkérlek ne provokáld. Ha megnézed az üzeneteit nálunk egyáltalán nem balhézik igazán. Tartsuk tiszteletbe egymást. Atika: ha jófej és fasza gyerek akarsz lenni wr2 fórumban, akkor a laza beszólásokat kicsit fel kellene váltani könnyed eredményfelmutatásra. Neked is jobb az elhiheted. A veszekedés csak kiveszi belőled az energiákat: nem kapsz érte semmit max gyorsan tűnő elégtételt meg nem oldott sérelmeidért. A jövőd építésével foglalkozz inkább. Van más lehetőség is, mint magasról szarni a világra. De azért tenni kell
  • kemszi2
    akkor miért is vagy itt?
  • Bence00111
    igen. Úgy látom valaki ideges lett. húzzál a francba és supermáriózzál. Az való neked.