19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
csabóbp #13769 :) -
StoReK #13768 Egyszerű:Hibás
én is azt töltöttem le de nekem jó -
#13767 na végül minden sikerült köszi szépen mindent mindenkitől -
StoReK #13766 IRd le hogy mi a baj mert én nem kerezsgetek. -
#13765 de nem adom fel -
#13764 de most raktam bele autót és nem találom sehol :(
-
#13763 mindent köszönök megint sokat segitettetek -
Bence00111 #13762 ebben igazad ritka az ilyen:) -
csabóbp #13761 végre egy kezdő aki nem bunkózik és megköszöni h segitettek neki :):) egy jó fej emberrel bővült sztem a forum :) -
Bence00111 #13760 az alap kocsikban nincs. de ha letöltesz egyet innen és berakod a playlogic/world racing 2/addons/autos mappába akkor annak a kocsinak lesz belsőnézete( valószínűleg) akkor van benn a kocsi biztosan ha amikor elindítod a játékot kiír egy olyat h 1 additionally vehicles found! utána meg kell keresni a kocsik között a letöltött autót és játszani vele:) -
#13759 elindul király ,csak nincs benne belső kamera nézet már mint kormány? -
#13758 Ha jó lett, akkor szívesen. -
#13757 köszi szépen srácok -
#13756 ITT TÖLTSD LE A MULTI5-ÖT! -
#13755 Már megsajnáltalak: Crack
De ha ezt visszamondjátok a moderátoroknak!!!XD -
#13754 és hakeresnék hozzá normális craket akkor elmenne? -
Bence00111 #13753 vagy a crack a szar vagy vedd meg a játékot. :) -
#13752 most sikerült valahogy de most nem tudok elindulni pedig van pénzem és egy teszt versenyt se tok lenyomni de ezt már ténleg nem tom -
#13751 elvileg az kicsomagolós
Ha a mininováról töltötted, akkor az kicsomagolós -
#13750 helló kéne egy kis segitség letöltöttem törentről a [PC] World Racing 2 [Multi-5] [dopeman] és nem tudom feltelepíteni és nem jöttem rá mi a gond mert ha kiakarom csomagolni akkor hibát ir ki pls segitsetek
-
Bence00111 #13749 már régebben leírtam. Most vagy visszakeresed vagy Google. -
StoReK #13748 Ha nincs crack akk help.Mikor belépek a játékba fekete kép.van amikor ujra kell indítani.Előrre kössz -
Bence00111 #13747 240SX driftgép két féle első lámpával :D
Bocsánat a nagy képékért :) -
#13746 2000 ft a crack a boltban -
#13745 hy all
nagyon állat lesz a map -
#13744 de akkor sem adtál linket pedig kértem :( -
#13743 Küldtem privit!
@Chucky : már nem mert már 1 hete folyik a zárt körű Beta teszt,és már nemsokára kiadjuk a pályát :) -
#13742 Tesztelhetném? :P -
#13741 Ha úgy jó nektek: ehez a v2-höz hozzáteszem a táblácskákat és utána lehet majd még csiszolni amennyire szeretnétek. A szakadékokat nem kell ilyen erősen védelmezni a szalagkorlátok csupasz végei a fűben amik sok bosszúságot okoznak. A híd jó lett: épp most estem ki Königgel XD Ha beleeggyeztek: szakadékszéleken csak pár táblát tennék a villogósor helyett. Küld át az újat és csinálok egy verziót belőle max v1 v2 v3 mappák közül az lesz a valamelyik :) Jó éjt és jó munkát :D -
#13740 Naruto! Norbee-val átbeszéltünk és kijavítottunk minden nagyobb hibát,már csak a reklámtábláidra várok!
Néhány szösszenet a pályáról:
-
-
#13738 Visszavontam, nem kell! -
#13737 Sziasztok!
Valaki tudna küldeni egy ilyent: LightWave Modeler 9.3. Akár privátba is. Előre is köszönöm! -
StoReK #13736 Help a WR2-höz kéne crack. előrre is kössz. -
gyöngyházhatású fényezés alagútban :) -
#13734 Nem ezek a veszélyes helyek, hanem ahol driftpontot veszíthetek :D majd csinálok egy mintát. Nem volt fenn tegnap Norbi. Ha lesz ma este: megbeszélem vele e kevés poligonból felépíthető nyilak ügyét. Szakadékba nem esik be az ember az úgy nem zavaró. Amikor közeledik a kanyar dúrvább kanyar akkor kellenének táblák reklámok és bármi, amihez lehet viszonyítani. Tárgyak közeledéséből na :) valami kevés poligonszámú is elég ha szép textúrát találunk hozzá. Na majd írok, ha sikerül -
#13733 A rajtpont magasság kijavítva,az alagútban szerintem nem lesz világítás mert ugyan lámpatestet tettem bele de a fényeket nem tudom az istennek sem úgy belőni hogy szép legyen.A szalagkorláton szerintem kicsit sok volt a fényvisszaverő,egy keveset leloptam belőle.
A biztonságos driftelés alapítvány pályázaton nyert egy kissebb összeget és minden veszélyes helyet kiraktak villogóval... :D
-
#13732 Bence: megkérlek ne provokáld. Ha megnézed az üzeneteit nálunk egyáltalán nem balhézik igazán. Tartsuk tiszteletbe egymást. Atika: ha jófej és fasza gyerek akarsz lenni wr2 fórumban, akkor a laza beszólásokat kicsit fel kellene váltani könnyed eredményfelmutatásra. Neked is jobb az elhiheted. A veszekedés csak kiveszi belőled az energiákat: nem kapsz érte semmit max gyorsan tűnő elégtételt meg nem oldott sérelmeidért. A jövőd építésével foglalkozz inkább. Van más lehetőség is, mint magasról szarni a világra. De azért tenni kell -
#13731 akkor miért is vagy itt? -
Bence00111 #13730 igen. Úgy látom valaki ideges lett. húzzál a francba és supermáriózzál. Az való neked.