19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#13889 Töröltem az összeset. Örülök h visszatért az oldal én már úgy megszerettem:) És működik a feltöltés is.
Lesz új startlámpa mod meg egyebek. Nemsokára nekilátok feltölteni a dolgokat.
Ennek ellenére még mindig nem értek egyet azzal, hogy itt sg-n kell lerendezni ezeket a veszekedéseket. -
#13888 Norbi légyszi töröld az összes híremet mert nem volt hozzá jogosultságom. Kiléptem -
Bence00111 #13887 privát ment! -
Gibor #13886 Majdnem témához... de a weboldalon az összes híredet mér kellet szétcseszni? (nem baszogatás képp, de még te is akartad hogy a régi hwrmt s weboldal működjön újra és most meg törlöd az összes híredet vagyis nem törlöd csak átírod a tartalmat) -
#13885 Elvileg ezeket is megcsinálták már RTL pénzén szal jó ez a házasság csak legyen normális játék is belőle: egy wr3 pl :) -
norman001 #13884 jó sietem nem volt időm ezekkel foglalkozni majd legközelebb ha lesz időm akkor figyelek. -
norman001 #13883 ja és úgy hogy van tét is a kocsit épsége meg pénzt is lehet tenni tétnek meg kocsit az jó lenne -
#13882 Én meg gyúrok CS-re XD Szedd le a kiegészítőt is majd és megütközünk :) -
Bence00111 #13881 bocsánat. rossz helyre jött. nemide akartaaam. bocsánat -
Bence00111 #13880 nyomulok az ut-el. jól nyomom bát madarat nem lőttem. Mert nem találtam XD de repülő embernek benyomtam egy fejest :D -
#13879 Neked az összes írásjeled egyetlen darab vesszőből kifújt egy 5 soros irományban? Akkor minek használsz már space-et egyáltalán, írd egybe, az a tuti. -
#13878 Multiban akart lenni :D de a moly sokkal jobb volt -
#13877 Szívemből beszálsz :D és muliban legyen forgalom. Csúcsforgalomban előzgetni jobbról balról azt egyszer kipróbálnám már :D -
norman001 #13876 bocs komoly nemmoly lemaradta a ko -
norman001 #13875 hát jó lenne ha jönne már a wr 3 de szerintem még messzi van az de ha készülne is akkor remélem törik majd benne a forgalom és a kocsink is jobban törne mondjuk totál kárra kiszakadna a kerék a villany oszlopnak mennénk akkor be gyűrődne az egész kocsi meg ilyenek és ha ki durranna a gumi akkor ha sokáig mennénk úgy akkor már egy idő után a felnin mennénk meg lenne tuning jó sok és alapból lenne belső nézet na akkor már nagyon moly játék lenne ha lesz benne ilyen ja meg a cabrio kocsinak a tejét lelehetne nyitni meg fel lehetne csukni meg változó időjárás lenne hó,eső meg erős szél meg az ablakot le lehetne húzni -
#13874 de a WR ben új lenne ha lenne hármas. Vagyis a c11 egy fos. Azt nem számolom XD -
norman001 #13873 ez a cobra 11 és abba mindig sérült a forgalom -
#13872 Új Synetic játék első képek itt. Ha jólláttam van már éjszakai mod is meg a forgalom is sérül már. Lassan nekiállhatnának tényleg a wr3-nak :D >> [URL=http://www.games.reveur.de/en/news/506/first-real-screenshots---shot-of-the-week--1.html]Shot of the Week[ /URL] -
#13871 Sajnos kiakadt a profilom így törölnöm kellett, de csináltam egy emléket még a pontjaimról. minusz amex :)
-
#13870 A holtjátékos verzió nem jött be, a játék vezérlő azt írja hogy a kormány nem működik jól. -
Bence00111 #13869 Próbálj meg a játékban a holt játékon állítani, vagy próbáld meg ki és bedugni a kormányt vagy menj be a vezérlőpultban lévő játékvezérlők menübe válazd ki a kormány és ott a testreszabást és akkor meg tudod nézni h a játék vagy a kormánnyal nem stimmel valami. Mást nemtudok mondani. -
#13868 Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni! Van egy kölcsön Logitech WingMan Formula GP kormányom. A gondom az hogy egyik nap tökéletesen működik, másnapra pedig a kormányt egy picit elfordítom, máris a játékban teljesen el van fordítva. A pedálok is összezavarodtak. Mitől lehet? A válaszaitokat előre is köszönöm! -
#13867 Csucsu ha erre jár és szerencséd van akkor kapsz szakértői választ akár privben is :D -
bandika22 #13866 Sziasztok mért irja ki ezt a hibát 1628 failed to complete instalation
Ha tud valaki segiteni irjon -
#13865 Most értem haza: sry. Hajnali 3 ig fennleszek legalább. Írj rám ha vagy. Honap is csak éjjel leszek msn-en.
- Rogeró: ellenkormányzás alatt mit értesz? 100% szimuláción és egyéb automaták kikapcsolása után ilyen nem fordulhat elő. -
#13864 Ittvagyok!!!! Ha tudsz gyere msnre most,ma,máris! Sokmindent akarok kérdezni,mutatni!
Ideje lenne már kiadni a pályát,úgyhogy várom a V2 mappádat!
És msnenen magyarázd el a forgalmat :)
És készül Akina is :D -
#13863 Bocs a zavarásért. Már egy ideje olvasom a fórumot, csak eddig nem akartam semmit írni, ezért nem hallottatok rólam. Kérdésem lenne felétek. Szóval azt vettem észre, hogy a játék magától ellenkormányoz, amikor nem akarom, akkor is. Kormánnyal játszom, így egy nem kicsit zavar a dolog. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni? -
#13862 Sikerült a küzlekedést elkezdenem Mindkiller. Bár csak hülyeségből írtam anno, hogy a betáért cserébe közlekedést csinálok neki, de még előfordulhat, hogy betartom az igéretemet :)
-
Gibor #13861 Igen direkt... Legjobb tapasztalataim szerint sok ember 1024x768 at használ mint pl énis, és ezzel nem csúszik szét a weboldal, nem csak magadra kell gondolni hogy 190000x180000 es felbontásban használod a géped... Mellette azért most kezdtem el fejleszteni mert kb 2-3 napja kaptam meg a jelszavamat, kb 1éve kértem... -
#13860 400x300 as képméret. Milyen monitorod van ember? na mindegy: tudom hogy direkt vetted 600 alá. Igaz hogy azt mondtad leszarod de már az is nagy szám ha nem törlöd le. Sokat segítettél még ha le is maradtál a látogatódömpingről. Amikor pörgött az oldal egyéb dolgod volt, most hogy behalasztottad egyből eszedbe jutott "fejleszteni". Na mindegy. Örülök hogy nem törölted ki csak visszafejlesztetted. Norbi logikáját értem, mert van neki. -
#13859 köszönjük! -
#13858 ... -
Gibor #13857 az oldalt nagyjából helyre raktam.... -
#13856 Szerintem is Készítsd el :) Ganbare -
#13855 nem a hossza a lényeg. Azért csinálta Norbi, hogy a régi letöltések is látszanak. Lapozható lenne akkor 10 hír is elég volna. De gondolom ezt te másképp látod... -
Gibor #13854 A régi hwrmt re msot beettem egy image resizerrt szóval már ha nagy méretü képet tesz be valaki akkor automatikusan ksi mééretü lesz és nem csúik majd szét az oldal... de a hírek között egy kis átrendezés kell mert valahol túl hosszú egy sor -
csabóbp #13853 csaó bence szttem jah :):) -
Bence00111 #13852 lehet szavazni: ki legyen-e adva ez a kocsi vagy ne.
-
Bence00111 #13851 és persze kellemetlen XD -
#13850 na szép XDDD