World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
Kerék arányai milyenek voltak? Találtam egyet, de lehet hogy PS-elt volt 😊

Ilyenbe ültem rohadt jó kis gép.
Szildramor

-lehet hogy én érzem csak úgy, de ez ami piacra készült formaterv lehet. HA bekapcsolva hagyom az indexet: akkor sokkal életszerûbben néz ki a lámpa. Olyan üres azzal az egy fényszóróval. Majd ha valaki szeretné európaivá varázsolni: csak töröljétek és az én lelkem is nyugodtabb marad XD

[HUN]FaTaL
Hú ez kurvajó 😄 Ha kész lesz kéremideazonnal😄

http://goo.gl/gd6Zi5

király. Ez mihez van? Csak úgy?

Rezs

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

BMW M3

Szildramor
Az olaszpack 2-es is készül. Már csak pár simítás van és megosztom. A Scuderia GT már kész van. Igyekeztem élethûbbre csinálni remélem sikerült 😊

Szildramor
Tényleg szeretem az ilyet XD nehéz ám megcsinálni ilyen egységesre. Hálám jeléûl küldök egy ilyet meg egy vidit ahol végig van 😊

egyébként Narutónak szólt. Szereti at ilyet😄

Nemtom mi bajod Gerge. Narutónak teccik 😄

Szildramor
Ez bitangjó Bence 😊 Köszönöm. ^_^

gerge93
büszke lehetsz magadra <#mf1>

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Találtam egy Narutos animációt😄

Szildramor
Mert már van? XD

Rezs
Ha majd le lehet tölteni ki lesz ide írva és akkor fel fog tûnni.
Egyébként nem lesz Barkas pack.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

A Barcas pack-ot honnan lehet letölteni ???
Rezs
A térképbõl jobban látszik😊

Szildramor

Norbee police akcióban. Épp frontûlisan ütköztem vele. Látszik is talán a guminyomokból, hogy ki szállt el igazán XD

Rezs
estefelé leszek msnen akkor átküldöm ill meghallgatnám az ötletet a garázsra

gerge93
Norbee! jó lett a garázs rájöttem, ha érdekel h h lett jó majd msnen elmondom vagy privibe nekem mind1....

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

THX

Szildramor
Az a rendõrautó amit megszépítettél forgalomba kész van? Nekem teljesen eltünt nemtom miért a régi 😄

Rezs
Meg ha két ellentétesen villogó fényt teszel az is világítani fog.

Rezs
Igen azóta én is rájöttem csináltam is villogó terelõtáblákat italyra

Szildramor
A frekvencia értéke 20 körül van akkor simán világít 😊 villognak a zöld és a piros helyzetjelzõk és világítanak a lángcsóvák meg a díszkivilágítás. Ez az a cucc tudod amit nem tudtunk régebben, hogy mire lehet jó mtKi2-ben. Szépeket lehet vele csinálni. Kicsit átalakítottam a repülési útvonalakat is 😊

Rezs
Remélem világítanak is nem csak villognak😊

Szildramor

Ez hiányzik belõle aki nem szedte le az LS féle verziót egy éve 😊 Addons-ba << Megcsináltam a helikoptert is. Az is fel van szerelve már jelzõfényekkel 😄 Remélem Pedro tudja használni õket.

a Le Mansot hogy kell berakni?

Szildramor

- Le Mans légibemutató. verseny indndításkor marhajó, amikor kötelékben repülnek 😄 ügyes ez a Pedro, tényleg jó ötlet volt ez a légibemutató a játékon belül. Lehetne bonyolultabbat is bár ez is alig követhetõ szemmel mert 350 km/órával száguldanak az f18-asok 😊

Szildramor

- LeMans-i légibemutató. Sikerült beüzemelnem a fényeket és a lángcsóvát is 😄 elküldöm postán Pedro Boticas-nak. Remélem beleteszi kémbe 😊

Most küldelek el a francba. Ez csak egy próbapálya hülyeségbõl. Van egy drift special az a nem próba. Ha tudsz már pályát csinálniakkor ugass mer addig leszarlak. Lehet h tudsz modelezni de Norbee simán lealáz benne. Az se semmi h idejössz és az öregebbeket leugatod.

Szildramor

Le Mans 24 órás futam és az nfs-Porsche legenda már a WR2-ben. Történelmi áttekintés játékon belül is lehetséges 😄

Szildramor
Az ovit ne bántsuk 😄 a legtöbb magyar ott még tudott élni... XD

12346
ovi powa^^

Szildramor
Szerintem nem a sebesség korlátozásban van a jövõ. Inteligens figyelõrendszert kellene kiépíteni ami kiszûri a hülyéket az ittas vezetõpket és a szõke nõket és így a balesetek száma nullára redukálható. Csak annyi lenne, hogy ha a gép érzékeli, hogy valaki nem 100-on vesz részt a vezetésben akkor leparokl az út mellé és megvárja míg helyreáll a béke az agyakban XD

Nagyember...!!?? Atikah..Naruto több mindent tett le az asztalra mint gondolnád..éjjel nappal moddol, halálra hajszolja magát a játékér, EREDMÉNYESEN.
Más: http://www.origo.hu/itthon/20090505-kozlekedesbiztonsag-nem-teljesulnek-a-kituzott-unios-celok.html
Ezt olvassátok el...fõleg az alsó részt.
2010-2020 között be akarják vezetni, hogy az autók 120km/h-s maximális sebességre legyenek képesek... 😮 stb...érdekességek.
Én elképzeltem egy 7000cm3-as mercit, ami 110-rõl 120-ra még kb. 1,5 sec alatt gyorsul, és utána hirtelen beáll 120-ra XD Érdekes lenne...

Szildramor
Modelezd le nekem a szájhõsök terét 1 az ötvenben alulnézetbõl. De egy kocsit is betehetsz a gémbe ha sikerül. Mindkettõvel kaphatsz egy kis megbecsülést és egyikkel sem növeled a figyelmeztetéseid számát. Persze a munka az nem vonzó tudom XD de jó készen látni abban biztos lehetsz

Atikah
Mit modellezek neked nagyember?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Szildramor
Atika te egyszerûen balfasz vagy. Sok ilyen szaladgál a világban és mindegyiknek nagy a szája. Felejtõs mindahány és semmi nem marad utánatok aztán. A banra hajtasz hogy aztán legyen mit mesélj hasonlóan erõs egyéniség haverjaidnak 😛 így is lehet csinálni de a wr2 topicban labdába sem rúgsz fiam. Itt a szájhõsöknek nem terem babér XD (deszépen modtad Naru XD )

ok, na ne offoljuk szét a wr2 tápicot 😄

Atikah
Segítek neki 😉 én az új Magnumot csinálom most.

Te ezt a TGX-et nem Notic(Hipnotic) csinálja?

hát te hogy kerülsz ide ûrharcos ? xD

bocs...újonnan helyett boltban-t akartam írni

vedd meg...2000ft újonnan

Atikah
Mellékesen aki Anime fan az se lehet valami öreg.

ja honnan lehet leszedni a game-t?

Szildramor
Atika: te egy tipikus mai fiatal lehetsz. Az a szájhõsködõs típus akinek mindenrõl van véleménye de lófaszt se csinál XD De szólj, ha nem így van. Vagy inkább ne is szólj. Simán csak mutasd be mire vagy képes NEM a szavak szintjén. Mellékesen jól néz ki az a kamion 😄

Atikah
omfg. válaszgomb?

nemidevaló de ha már ekkora az arcod <#fejvakaras>

Ez skoda felicia. És abban nem volt felicia, hanem bencét a peugeot-ra emlékezteti.
Nem tudom mit jösz ide oltogatni, szerintem nagyon jó, és a többiek szerint is.
Majd ha te már valami akármilyen munkát letettél az asztalra, akkor gyere pattogni hogy gyengécske...fiacskám, õszintén szólva te vagy a gyengécske <#mf1><#ejnye1><#boxer>