19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Gibor #13929 Hwrmt régi weboldalára gondoltam egy Design újítást, (nem leállást, nem hír törlést, nem letöltés törlést stb...) Annyi a lényeg hogy sztem az oldalra egy kicsit next gen esebb design kellene így röptébe egy hasonlót tervezek ehez DE NEM EZT! köze nem lenne hozzá csak ilyesmi elrendezés és átláthatóságot. -
#13928 Ok akkor a sirály modot is megcsinálom meg a kutakat is változatosabbá tezem. Norbival megbeszéltük a sötét táblák ügyét is hogy olvasható legyen az is. Pár nap és kész a driftmod is. Az alagút világítása sikerült. Sok munka volt, de megérte. Még szeretnék egy erdőt csinálni ahová indokolt is lenne. teszek egy próbát vele ha szép akkor bennhagyom. Péntekre ígérem a driftmodot. Küldök pm-et ha kész -
#13927 Hy!
Tudnátok segíteni STKit 2-ben fákat akarok letenni, és azt szeretném megtudni, hogy van ott egy Load LWO. Mikor betöltöm a fájlt Range check error-t ír ki. Valamikor meg sikerül, aztán ugyan azzal a fájlal nem sikerül. Miért csinálja ezt, mi lehet a gond? Blenderben exportálom ki a modelt ami csak vertex-eket tartalmaz, mert gondolom ezek adják meg a helyét a fának. Vagy 3 szögeket kell csinálni blenderben és a közepén lesznek a modellek? Remélem érthető, mi is a probléma, és előre köszi a választ! -
#13926 Persze,ment is a PM! -
Gibor #13925 Eltudnád PM ben küldeni a többi wr2 es linket? pl krom borg stb... -
#13924 Nyjahogyúgy! Azt hittem vége a versenynek, érted... -
#13923 Mert megáll screenshotot készíteni...
Más:
A HWRMT újraindult régi oldalán letölthető az első HWRMT pálya: Fantasy Hill
Később lesz hozzá Naruto Drift Mod is,amint elkészül.
!!!A ...World Racing2/Scenarios/Fantasy Hill mappában készítsetek V2 és V3 mappát,és a V1 mappa tartalmát másoljátok át ezekbe!!!
HWRMT
-
#13922 Mindig csak azt látom, hogy POSITION 2/2 -
- Ilyenre gondoltál Norbi? :) -
#13920 Norbi: majd megtod nézni nekem a csillogását s13-nak? Jó lenne beüzemelni őt is :)
-
#13919 engem nem zavar hogy lófaszt se csináltok csak dumáltok. Nekem kényelmesebb így hogy nincs verseny szal süpedhetsz fotöjbe be :D -
danyr #13918 sztem a mondatod második felét jobb ha elfelejted ;) -
danyr #13917 vettem az adást ;D -
Bence00111 #13916 nem ivott ő red bull-t. egyszerűen rajzos és w2-be konvertál. a kettőt meg így kombinálja. szerintem jók. ha neked nem tetszik az a te bajod :P
(ezt nem azért mondtam h összevesszünk csak tájékoztattalak a helyzetről :D) -
danyr #13915 red bull-t ittál? :C -
#13914 ti semmit sem csináltok wr-be amit kritizálni lehetne így könnyen jár a korsó a kútra... XD Csináljatok jobbat, szebbet, realisztikusabbat és pufa be lusta disznók :P -
danyr #13913 de az ilyen rajzfilmes szarságok minek kellenek ? :/ -
#13912 Nincs minden rajta: nem minden pálya része
-
#13911 Hallod get life... XD hehe Nah akkor most mi számít életnek?? :S
-
Gibor #13910 trabant xd... megfelel egy coupe jettának... -
#13909 Jaj de szép történet. Szal a csajod a hobbid? Papucs lehetsz csávó. Ez a WR2 topic. De linkelhetsz képeket is az asszonyról akár meztelenül. Tedd rá matricaként a trabantodra mondjuk. get life vaze: get life XD
-
Gibor #13908 Látod te nem unatkozol. otthon kocklsz csinálgatod a szarjaidat, én meg unatkozom még 20 percig aztán szépen beülök a kocsimba és elmek a nőmhöz... de te még akkoris otthon fogod a semmi t csinálni, hasznod sincs belőle. -
#13907 Na: látom unatkozol. Az is a te bajod legyen. Törölj egy oldalt pl vagy néhány üzit pörölyfejű :P
Én is unatkoznék, de nem jut rá időm XDD
-
Gibor #13906 OMG valamibe mindig belekell kötni... de tényleg hány éves vagy? ez már érdekel, mivel olyan gyerekes szar viselkedésed van mitn egy 10 évesnek.... "szerezz egy barátnőt" get life barátom get life.... -
#13905 Akkor cseréld le... -
Gibor #13904 van -.-' -
#13903 Még egy benzinkutat át kell textúrázni. Olyan 7-8 körül biztosan kész lesz :) -
Bence00111 #13902 este multi? bármelyik játékban :D -
#13901 töröld vazz. Inkább szerezz egy csajt mint mások munkáját szétbaszod.
Fantasy Hill kettes benzinkút :)
-
Gibor #13900 Te már kjak szánalmas vagy.... hány éves vagy ha megkérdezhetném?
De amúgy nem töröltem semmit fogjátok már fel.... ezt nem lehet megérteni.... istenem....... de mostmár leszarom töröltem a weboldalt... -
#13899 törölgetni vagy nyalogatni: ezért gondoltam, hogy analizálhatnád a hátsó fertájamat is. "Faszlógató alapító termékeny munkakapcsolatot ápol aktív tagokkal" Poénos az utolsó 2 évvel ezelötti üzid hírek alján. Az aktív multadat idézi XD -
Bence00111 #13898 1:mintha a te szaros oldalad lenne és nem az enyém. (persze ha akarod akkor lehet az enyém XD)
2: nem az image resizerrel van gondunk, hanem azzal h te imádod törölgetni a dolgokat.... -
Gibor #13897 OMG ott a szaros oldalad teszek be egyk ibaszott image resizert és máááár én vagyok a szánalmas köcsög balfasz seggfej.... gratulálok. -
Bence00111 #13896 mert az nem amit te csinálsz... -
Gibor #13895 És enyhén szánalmas amit csinál. -
#13894 " Egyetlen kapcsolat amilyen formában közös témát találhatunk a közeljövőben: az a te nyelved és az én seggem közti munkakapcsolat lehet csupán."
Ez enyhe utalás a "Nyald ki a seggem" mondatnak.:DXDXD -
#13893 Mindkiller kész a pályamod. Holnap délutánra mindenképp befejezem. Bár csapattag nem vagyok így közöm nincs ehez a sáppadtarcúhoz, de amit megígértem azt ezután is megcsinálom.
-Gibbon: pessze... Azt csinász már amit csak akarsz. AZ én cuccaimet már nem törölgeted az tuti. Részemről a téma lezárva. Egyetlen kapcsolat amilyen formában közös témát találhatunk a közeljövőben: az a te nyelved és az én seggem közti munkakapcsolat lehet csupán. De te ezt nem foghatod fel, mert csupa jó szándékból vagy balfasz ha jól értem... Na ha van még mondanivalód mert tuti van hiszen lófaszt se csinálsz egyebet: leszel szives privben a trudomásomra hozni.
-
Gibor #13892 Egy rohadt image resizerre ennyire besértődni omg... kezdesz szánalmas lenni. -
#13891 Ja és gibror: ha velem volt bajod eddig akkor ezután pofa be és nyomulni előre. Én megtettem amit lehetett és nem állok a fejlődésed útjába. Oldal törölgetéséről ezennel le lehet állni. a seggemet meg ki lehet nyalni. Respect!!! (...hiányában ez maradt XD ) -
#13890 A hang modot is plíz. Amit lehetett azt leszedtem magam. Köszönöm -¸-