World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-lehet hogy én érzem csak úgy, de ez ami piacra készült formaterv lehet. HA bekapcsolva hagyom az indexet: akkor sokkal életszerûbben néz ki a lámpa. Olyan üres azzal az egy fényszóróval. Majd ha valaki szeretné európaivá varázsolni: csak töröljétek és az én lelkem is nyugodtabb marad XD

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Egyébként nem lesz Barkas pack.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
Norbee police akcióban. Épp frontûlisan ütköztem vele. Látszik is talán a guminyomokból, hogy ki szállt el igazán XD
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7
Ez hiányzik belõle aki nem szedte le az LS féle verziót egy éve 😊 Addons-ba << Megcsináltam a helikoptert is. Az is fel van szerelve már jelzõfényekkel 😄 Remélem Pedro tudja használni õket.
- Le Mans légibemutató. verseny indndításkor marhajó, amikor kötelékben repülnek 😄 ügyes ez a Pedro, tényleg jó ötlet volt ez a légibemutató a játékon belül. Lehetne bonyolultabbat is bár ez is alig követhetõ szemmel mert 350 km/órával száguldanak az f18-asok 😊
- LeMans-i légibemutató. Sikerült beüzemelnem a fényeket és a lángcsóvát is 😄 elküldöm postán Pedro Boticas-nak. Remélem beleteszi kémbe 😊
Le Mans 24 órás futam és az nfs-Porsche legenda már a WR2-ben. Történelmi áttekintés játékon belül is lehetséges 😄
Más: http://www.origo.hu/itthon/20090505-kozlekedesbiztonsag-nem-teljesulnek-a-kituzott-unios-celok.html
Ezt olvassátok el...fõleg az alsó részt.
2010-2020 között be akarják vezetni, hogy az autók 120km/h-s maximális sebességre legyenek képesek... 😮 stb...érdekességek.
Én elképzeltem egy 7000cm3-as mercit, ami 110-rõl 120-ra még kb. 1,5 sec alatt gyorsul, és utána hirtelen beáll 120-ra XD Érdekes lenne...
ja honnan lehet leszedni a game-t?
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
nemidevaló de ha már ekkora az arcod <#fejvakaras>#fejvakaras>

@ atikahsuperstar.picturepush.nl
Nem tudom mit jösz ide oltogatni, szerintem nagyon jó, és a többiek szerint is.
Majd ha te már valami akármilyen munkát letettél az asztalra, akkor gyere pattogni hogy gyengécske...fiacskám, õszintén szólva te vagy a gyengécske <#mf1>#mf1><#ejnye1>#ejnye1><#boxer>#boxer>