World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biliard10
anyád

Szildramor
elfogyott. Tessék megtanulni kínaiul. Ott van a jövõ 😛

biliard10
akk adjál egy hires magyar nyelv modot mert mindenki szarijkm a fejem re

Szildramor
unatkozol biliárd? Szar lehet neked. Van egy ilyen magyar mondás: "unja magát" és van alapja kéremszépen. Mert az unatkozik, aki unja magát... inkább csinálj valamit ami wr2-vel kapcsolatos. Szarkeverõ szájhõsökbõl épp elég ül a parlamentben így is. Tessék leállni a faszlógatással

biliard10
na ide figyel b... ki velem te ne szorakoz te paraszt PARASZT ba...... ki roh.... ret... hogy a szádba a fasz... aanyád paraszt bu... <#mf2><#mf2><#gun><#gun><#gun>

biliard10
na fel veszlek msn re és meg beszéljök ok:

hallod...hogy küldjek neked ilyen kisközséget? kérj másvalakit...nekem nem megy😄
Lassú a netem egy egész község feltöltéséhez..talán 1-2 ház...<#taps><#guluszem1><#violent>

biliard10
ja és ez a morul mörul rolandnak XD

biliard10
de ha kapok linket akor eszt fogom csinálni <#vigyor2><#vigyor2><#finom>

biliard10
köszi roland de nem tudom mi az sajna de nem kapok a linket? mert ha nem akor eszt fogom csinálni <#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

Opelfan
Köszönöm, már megtaláltam, éppen azt írtam, hogy tök hülye módom van ez az egész kivitelezve. Mert ha spyware vagy valami kártékony baromság ellen védi a progit akkor megértem, ha rejti a kódot és mondjuk kép formában adja meg, de ez így tiszta hülyeség, hogy a "feltételek"-nél van rögzítve ráadásul karakterekkel, mert így bármilyen kártékony hülyeség megtalálja illetve kiollózza mint mi... ezért nem ér így semmit szerintem.

De köszi szépen még egyszer!

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Csa.Amikor telepíted Van egy olyan oldalon ahol a felhasználási feltételek vannak meg hogy ki készítette. Ott menj a lap aljára és ott van hogy password.Rem megtalálod ha nem irj
Opelfan
Megoldottam hirtelen, próbából beleolvastam az írásba éppen most... istenem mekkora egy szar... oda írja bele ráadásul kiollózható formában... ennek aztán sok értelme volt... baromság.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Opelfan
Sziasztok! Leszedtem egy kocsit az új Mégane coupe-t. Hát lehet csak én vagyok ennyire béna de nem tudom kicsomagolni... semmi readme txt stb nincs a mappába, mi a rák lehet a telepítési kód? Egy köcsög exe fila az egész... de rohadtul felidegesít, hogy mi a f*sznak csinál az bármit is aki ilyen b@lfasz módon teszi közzé. Komolyan ez az elsõ amivel gondom van mert gõzöm nincs honnan lehetne a kódot megszerválni.

Valaki tudna segíteni nekem ebben?

hali!
Ha megmondod mi az a morul, és van olyan, akkor küldök <#idiota>

biliard10
hellosztok valaki tud kuldeni egy biztosan létezö magyar nyelv morul? (linket vakarok)

Szildramor

-olyat csak privbõl szerzel ^_^

Helo. Tudna valaki segiteni? Honnan lehet leszedni reg-es Z-Mod-ot?
Szildramor
hát sajna összegyógyult a két autópálya 😄 versenyeket nem tudom átalakítani valamiért. Írjak Kromnak vagy van valami ötlet? így is tudom csinálni messze van a vége csak a versenyek az a C11 nitro pályára vannak szabva az stKit-ben meg a saját versenyeimet látom. De lehet hogy annak köszönhetem, hogy egyáltalán elindult a pálya. Fenébemá. Ez már tényleg magas 😊

Szildramor
Érdekes erre következtettem én is de nem fogadta el. Megnézem lehet összeakadt a másik autobahn track fileével. Azért nem is indult el eleinte. Köszi 😊

gerge93
versenypontokat raksz le és ahol az elsõ versenypontot rakod le ott lesz a kezdõpont csak jól rakd le pl ne a levegõbe legyen ne menjen át a házon bár az már csak szépséghiba(ugyse csinálsz olyat csak jólesett írni😄)... 😄 legalábbis nekem így szokott sikerülni... eddig bevált 😄

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Szildramor
Hogyan lehet a kezdõpontot megadni pályán? Textúrák már rendben lesznek, már csak pár kis hibát kellene megoldanom. Ezt nem találtam sehol eddig

gerge93
na nálam már jobb, de néhány fontosabb tanácsok:
- válaszd szét a dolgokat fû, aszfalt, homok, föld....
- tegyél objects dolgokat, azért nem volt jó, min. 1 legyen letéve és am is szebb, ha nem papírfa van hanem szépen kidolgozott...
és egy gyors kép, h tényleg mûködik:
nem mégsem nemjó a képfeltöltõ xDDD

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

szerintem jó pálya😄 a fákat le lehet cserélni? vagy a játékban jól nézki?

Szildramor
De az Akina az jó nem? 😊 nem mintha különbégeket tennék a két pálya között, driftelni lehet mindkettõn 😄

Mindkillers

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
@Gerge!

Helló! Feltöltöttem az egyik pályámat,PM ben elküldem a linket,szeretném ha megnéznéd miért nem mûködik,mi az amit nem csináltam meg jól.Elõre is köszi!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

zoliii
Sziasztok!

Mikor lesznek már fent az új verdák: Suzuki Swift, Ignis, Dacia, stb.?
Suzuki Kizashi is jöhet 😄 Ez lesz a Japán Q7-es 😄

Szildramor
Az lesz 😊 Igaziból is nagy. Láttam egyet Margit hídnál. Akkora kereke volt mint egy traktornak de annyira nem nagy mint az a régi wr2-es. Az már inkább kamion XD kijavítottam a manga arcát. Aki szeretné itt megtalálja -> Javított itt <<

biliard10
http://grandtheftauto.filefront.com/file/_RollsRoyce_Phantom_2003;56990 ez lene az

Szildramor
-Gerge linkelte a címet, de talán a marhahosszú is nyitva van. Az még egy szép darab 😊

milenne ha megcsinálnám én? Csak kéne egy link egy szép modelrõl.

biliard10
aha de am köszi hogy megcsinálod de lesz belseje?

Szildramor
Át kellene tenni GTA-ból. Nekem csak egy hónap mulva lesz idõm ilyenekre. Autópályát is szüneteltetem. A fák és bokrok hiányoznak róla. Ez az LS valaki akié az oldal volt mindenét törölte az összes pályákat meg a honlapot is. Csinált egy új oldalt és azt is törölte egy hónapja. Agyára ment a nap vagy nemtudom mi lelte ^_^

biliard10
de am neked naruto nincs saját kocsid<#help>?

biliard10
de jo f... ki van veluk 😞

Szildramor
törölték az oldalt ahonnan le lehet tölteni. sajnos

biliard10
sziasztok valaki tudja honan lehet letölteni a roll-roycet ? a world racing 2 höz ? ((((UJJ VVAAGGYYOOKK))))

Szildramor
undorgrund forevör 😄

Szildramor
Még két bizonyíték 😊

Szildramor

- kicsit holdbéli táj de használható 😊

Sztem nem lehet ilyen egyszerû. 😊 Próbáltam elmentettem betettem wr2 be de nem ment. De nem lenne rossz😄

gerge93
nm. müködik? 😄

Szildramor
Köszi 😊

gerge93
stkittel utolsó lehetõséggel nyomj a puzzle darabra egy balegérgombot és kitölti magának majd mentsd el

Szildramor
Hogyan lehet Addon mappába pályához SC2 filet csinálni? Át szeretném tenni a C11-es autópályát. Láttam a lengyeleknél, de egy éves késéssel adnak ki mindent. Nincs kedvem kivárni 😊

zoliii
Sziasztok!

A Suzuki Swiftet, honnan lehet letölteni, meg az újabb verdákat?

Szildramor
Jó lesz: köszi 😊 az alsó kép egy Novitec Rosso
tuning a tied meg agy pont olyan, mint a model. Valahol a kettõ közé lõttem be a kerekeket. Kicsit jobban fekszi az utat látszatra 😄 egy ilyen felni kellene mint amiket ezekre használnak

ezt én csináltam ezt a képet és ebbe ültem
ez jó lesz ez a kép?