19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#13969 Fantasy Hill Oblivion mod videó. Nem digitális animáció gyerekek csak egy sima videó :D
-
Davidson231 #13968 Mindkiller rakd fel a buszodat vagyis az ikarus 250-esedet mert már mindenki várja! -
#13967 Kurvajó a progi amit küldtél Mindkiller :) Csinálok egy promó vidit hogy látszon azért az a pár nap munka ami benne van - vagyis az eredménye :D
Syla: csak rajz csillagom: csak rajz. -
#13966 ez csak rajz? vagy modell?
-
#13965 egyik emlékmű ilyen lesz, a Krom bácsié még készül :)
-
Davidson231 #13964 Norbee a kocsiknak már aufuógusztus közepére kellenenének készen lennie
Mostmár inkább karácsonyi ajándék legyen az oldalnak! -
Davidson231 #13963 Mindkiller rakd föl a buszt vagyis az iiarus hadj örüljönk már egy kicsuit! vagy küldd el ide és itt beszélgetni is tudunk: [email protected] -
#13962 Az eredeti vagy a sanandreaszos? Én az eredeti tízezer textúrát csomagoltam ki tutorial alapján. -
#13961 Megtaláltam véletlenül az oblivon modot,megvannak a fák,bokrok,cserjék,textúrák,minden! :) -
ast00 #13960 Tetszik a pálya, de van 1 kis gondom. Bemásolom az útmutató szerint, és nincs ott(kivétel a weekenddrive, a polish roads, az arabdriftés a vicecity airport). Fontos lenne, mert minden pályát leszedtem, és 1 autóval sem volt ilyen. -
Gibor #13959 Engedély biztos van :P -
#13958 oda válasz -
#13957 Csak nincs engedély mi? :) -
#13956 Erre gondolsz??? Csak mert ha jól emlékszem nem adtam még oda senkinek... Mondjuk már kiadhatnám,régóta kész van.
-
Davidson231 #13955 Bocsánat ikarus 250
-
Davidson231 #13954 Mikorrr lesz már kész a Dacia LLogan kombi???????????? -
Bence00111 #13953 milyen ikarus 500?? az 250 ott van az elején is. -
Davidson231 #13952 Wartburgokat is kérek meg trabikat és fiat 1400-ast és egy barkas packot is ha lehetne kérem! -
Davidson231 #13951 Fuigyelem kaptam egy Ikarus 500-ast és kijavítót is kaptam miután 3-szior próbáltam a kijavítottat egyszercsak a miami pálya textúrája megváltozott
Miért van ez Írjatok többen is! -
Davidson231 #13950 Fiat 850-es kocsit kersek a játékhoz!
Ha van nektek küldjétek el: [email protected] -
#13949 -
#13948 Ez valami átvágás? Hol van a kis aranyos japán csajszi a képről? -
#13947 Neeekemmm teccik :D Privátban ment a Sony Vegas 4.0 linkje. -
Bence00111 #13946 Nekem teccik:) Majd este gyere msn-re ha leszel :) -
#13945 Oblivion mod: növények. fák és az eget is sikerült :) csak próba: nem biztos hogy lesz ilyen. Realitásmániákusok kíméljenek :P
-
Davidson231 #13944 Ha van valakinek Solaris Urbino vagy alpinop busza erre küldje át: [email protected]!
És az előző topikban látható kocsikat is erre lehet átküldeni! -
Davidson231 #13943 El tudná nekem valaki küldeni ezt a pár kocsit: Ikarus 250 vagy 260 Dacia Logan kombi változat és a Fiat 180-ast? -
#13942 Vidit megcsinálom csak convertáláshoz kell mert anyém kimúlt sajna :) -
#13941 Kéne az a progi amit mondtam. Feltöltöd valahová? És akkor simán csak megnézed hogyan kezdek neki. -
#13940 Azt írd le nekem plíz pm-ben vagy most akár msn-en hogy hogy álljak neki a forgalomnak?
-
#13939 Nem lehet teljesen japán forgalom a fix táblák miatt, de az út felfestés ,szalagkorlát és útjelzők ilyenek lesznek :) Kaido battle stílusú lesz zeném is van hozzá: akit érdekel: megosztom majd azt is. Kicsit át kellett rendeznem az elejét mert annyira megnőtt az obiektumok száma, hogy akadozva indult. Sirályok beüzemelve most állok neki az erdősítésnek. Reméljük sikerül és akkor kopár hegyoldalaknak annyi :) -
#13938 @djsaman:Szerintem más pályákról szedd össze a .tree kiterjesztésű fákat a hozzájuk tartozó textúrákkal és kész,ez a legegyszerűbb.
@ALIENwoods:
Mint mondtam ez csak az én véleményem,és ne csak ez legyen a mérvadó,remélem sok ember véleményéből alakul ki a végeredmény amit bárhogy is lesz természetesen elfogadok.
@Naruto:
Csipegetik a pályát,ha elkészülsz akkor pedig kiadhatnánk a munkádat "Naruto Japan Style Drift Mod" vagy valami hasonló néven. -
#13937 Na látom Borgon felkapták a pályát Mindkiller :D 2006-os regelés egész jól mutat. Kész ős-Borgos vagy XD -
#13936 Értem a véleményt,
Bár ez olyan formában nyilvánulna meg, hogy az általatok készített letöltések és esetleges tutorial leírások ezen az oldalon is szerepelnének. Itt a leírásokon van a hangsúly hogy az új emberkék is elkezdjék a témát, ha már látják hogy milyen jó kis dolgokat lehet alkotni bennük.
Szerintem :) -
#13935 A példa design szerintem túl beskatulyázott,és lehozó szinekből áll.Kevesebb dobozzal és vidámabb szinesebb verzióban,más betűtipussal talán... De ez CSAK az én véleményem.
Valamint a HWRMT szerintem WR2-es "csapat" és nem CRC-s, ezért én nem szeretném ha azt amit összetákolunk WR2-höz úgy keresnék és találnák meg hogy "tudod azon az oldalon ahol vannak valmijen kocsik,na ott van ilyen is",hanem úgy hogy "tudod a HWRMT-n"
Szerintem... De mondom ez csak egy vélemény,remélem másokat is érint és érdekel a dolog,és másoknak is lesz véleménye.
PEACE -
Gibor #13934 úgyvan :) -
#13933 hehe :) -
#13932 "nem-szilaj" hozzászólásokat is várunk :)
-
#13931 Közös lónak túrós a háta... -
Gibor #13930 De mellette én kaptam egy nagy lehetőséget, én tagja vagyok úgymond egy másik csapatnak is az SLM nek ami CRC 2005 moddingal foglalkozik persze SL el is, ezt a weboldalt a világ hálón minden SL+CRC játékos ismer, és a lehetőség, hogy úgymond összeolvadnánk egybe hwrmt+slm és lenne a weboldalon külön hwrmt rész és külön SLM stb "Az összeolvadás alatt ne azt értéstek hogy megszűnik a HWRMT, hisz a topikok, user loginok, letöltések maradnának :) csak átkerülnének egy gyorsabb szerverre :P"
illetve azt se felejtsük el, hogy: Az egybe olvadással célja főleg a moddolható (autós)játékok összegyűjtése magyar/külföldi felhasználóknak, és információ központ kezdő moddereknek
szóval a kettő egyben, annyi a lényege hogy így nagyobb sokkal nagyobb nézettség lenne MIVEL, az slm alapból egy látogatott oldal. Lenne egy Race Calendar amiben fel lehet iratkozni az eventekre (multikra) és e-mailben értesít a kezdete előtt példa. Kezdőzhet az oltás, de kíváncsi vagyok a véleményetekre, Ha egyetértetek ha nem légyszíves írjátok meg, Jah és annyit hozzá tennék hogy a régi hwrmt s oldalt egy auto redirectel meglehetne oldani hogy aki rákattint a hwrmt re egyből közös oldalra teszi. EZ tényleg nagy lehetőség lenne HWRMT és az itt fejlesztet moddok reklámozására és előrelépésére.