World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassú a netem egy egész község feltöltéséhez..talán 1-2 ház...<#taps>#taps><#guluszem1>#guluszem1><#violent>#violent>
De köszi szépen még egyszer!
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Valaki tudna segíteni nekem ebben?
Ha megmondod mi az a morul, és van olyan, akkor küldök <#idiota>#idiota>
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

- válaszd szét a dolgokat fû, aszfalt, homok, föld....
- tegyél objects dolgokat, azért nem volt jó, min. 1 legyen letéve és am is szebb, ha nem papírfa van hanem szépen kidolgozott...
és egy gyors kép, h tényleg mûködik:
nem mégsem nemjó a képfeltöltõ xDDD
AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Helló! Feltöltöttem az egyik pályámat,PM ben elküldem a linket,szeretném ha megnéznéd miért nem mûködik,mi az amit nem csináltam meg jól.Elõre is köszi!
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Mikor lesznek már fent az új verdák: Suzuki Swift, Ignis, Dacia, stb.?
Suzuki Kizashi is jöhet 😄 Ez lesz a Japán Q7-es 😄

tuning a tied meg agy pont olyan, mint a model. Valahol a kettõ közé lõttem be a kerekeket. Kicsit jobban fekszi az utat látszatra 😄 egy ilyen felni kellene mint amiket ezekre használnak

ez jó lesz ez a kép?