19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Bence00111
    mi a rogi neve? mert megvan a colin 2 3 4. csomó jó pálya van benne amit ki lehetne szedni:)
  • Gibor
    Rally páláykat akarsz akkor colinból egyszerűen kilehet szedni... egy pár mb os progi kell hozzá, énis úgy szedtem ki annó a japán pályát Dirtből.
  • Davidson231
    http://gfx-3d-model.blogspot.com/2009/06/uaz-3741-3d-model.html
    Ezen az oldalt található kocsit valaki konvertálja már át wr2-be mert nekem most nem megy a konvertálóm
    És küldje majd el nekem ha kész van!:[email protected]
  • Davidson231
    Mindkiller már három napja nyaggatlak hogy töltsd már fel a buszodat vagyis az Ikarus 250-ened ami a ebben a fórumban van az első laőon azt legyél már olyan kedves és töltsd már fel valahová!
    Köszi vagy küldd el és én majd feltöltöm!: [email protected]
  • djsaman
    OK rendben majd fent leszek. Addig még szét szedem:
    Ezt a modelt
    Na meg azt:D
  • Szildramor
    Ok. Este 8 fél 9 fele szoktam felmenni msn-re általában. De inkább éjjel vagyok fenn :)
  • djsaman
    Msn címedet megadnád privátba, ott könnyebb lenne átküldeni meg stb:D
  • Szildramor
    Én minden mennyiségben kocsimániákus vagyok. Ha van időd és kedved előkészíteni párat az jó lenne. Driftgépből rengetegem van de a rally kevés. És rally pálya is kevés van. Norbi is ilyesmiről beszélt hogy egy ilyet kellene kiszedni valamelyik játékból. Nemtom sikerült-e neki végül. Köszi a modelleket. Minden ilyet gyűjtök :)
  • djsaman
    Azért pikkelyes mert solid a model smootolni kell. Mindjárt felteszem smootolva is a modelt. Én még amúgy találtam 1-2 rally kocsit ha akarod szétszedem, aztán majd meglátod:)
  • Bence00111
    a csillogást sajna nem
    Norbi megtudja de ő csak ma este jön meg:)
  • Szildramor
    Gyönyörű lett. De modeller progikhoz nem értek. Ezt a pikkelyes hatást nem tom eltüntetni sajna. Volt még pár ilyen modell. De ez a legszimpatikusabb. Kevés a rally kocsi a játékban sajna. Ignis se lenne rosz de e van zárva a colinos sajna. Köszönöm nagyon. Sose gondoltam, hogy szét lehet szedni. Bence a csillogását meg tudod csinálni?
  • djsaman
    Látom már szétszedték na mind1 beteszem az enyémet is:D

http://rapidshare.com/files/273375738/peugeot.rar.html
  • Bence00111
    sikerült szétszedni valamennyire.
    ha feljössz msn-re valamikor átküldöm. :)
  • papi08
    ez jóötlet
  • Szildramor
    Feltöltöttem ide. Reméljük sikerül szétszedni :) RALLY >>
  • djsaman
    Még nem csináltam kocsit, de ha akarod szét szedhettem darabokra. Úgy is akarok rally kocsit, mert most valami rally-s pályát szeretnék átkonvertálni:D
  • Davidson231
    Mindkiller a buszodat rakd fel a games reveurra vagy a hwrmt-re
  • ast00
    Igen látja, de rámegyek arra, hogy save all, és azt irja, hogy file acces denied
  • Szildramor
    3DS-ben van ez a Peugeot rally gép. Valaki szedett már szét ilyet?
  • Szildramor
    Köszönöm
  • djsaman
    Naruto ha a textúrákon javítani akarsz, vagy bármin csak nyugodtan. :)
  • Szildramor
    V2 az Kaido stílusú drifteléshez a V3 meg Oblivion mod kicsit apokalipszis hangulattal de nem éjszakai csak haragos a z ég XDD Csak a vizet kell hehyretenni már
  • Szildramor
    Legyen v2 kiadás és akkor együtt az egész javítva lesz. Holnap a végéra járok. Senní újítás és akkor tuti be tudom fejezni :) Szerintem legyen v2 kiadás tudok adni v2 v3 mappát egy hét pluszmunka után :)
  • Mindkillers
    Pedig hányszor kutlásztam abban a menüben... Csak akkor még nem volt víz a fantasy hill alatt,mostmeg már mindegy.

De nem baj majd Akina...

• Szildramor
    Ólomüvegablak textúrák deviantról templomhoz. Egy két részletet lehetne finomítani a textúrákon? A borostyánt kéne maszkolni meg pár részletet finomítani. Persze csak ha lehet :)Ja és a vízefekt ha sikerül akkor Oblivion modra is rá kéne tenni. Ha nem akkor azt csinálom mint ct-autobahnon, de inkább sikerüljön :)
  • djsaman
    uhh még kiegészítés a wasserbump Textura1 Textura2 Textura3-okban állítsd át.
  • djsaman
    Még annyi, hogy van mikor kifagy a játék. Én ilyenkor vissza állítom a vizet rendes textúrára elmentem a mapot, majd újra megcsinálom azt a lépést, meg még biztonság kedvéért újra lefuttatom a árnyék leképezést.
    Álalába ezt akkor szokta ha turkálok a stkitel:D
  • djsaman
    Van egy olyan textúra, hogy wasserbump. PL Australien pályánál is van.
    Materials list-ben a víznek textúrát ezt a wasserbump-ot adod meg. Mapping mode-nál 224 water surface-re állítod. Spacial actions menünél rákattintasz a AFC 11 Lightning fix(blue lakes). Kicsikét:D vársz és látni fogod a változást.
  • Mindkillers
    Köszönöm! És mi a helyzet a vízzel,ha nem vagyok tolakodó?! :) Mert nagyon érdekel.Hiába rakom rá a textúrát,hiába water surface,semmi nem látszik.
  • djsaman
    Ez a második konvertálásom az első elég sokk hiba van benne. enbseries nevezetű programmal lehet rányomni egy kis glow effektet. Annyi letöltöd http://boris-vorontsov.narod.ru/enbseries_gtavc_v0005.zip
    Kicsomagolod a fájlokat a játék könyvtárába. Elindítod a játékot SHIFT+F12, és akkor látni fogod. enbseries.ini-ben érdemes állítgatni a paramétereket.
    De ha nem akarsz kínlódni, itt az én beállításom meg a dll is. Csak kitömöríted és játék futtatásakor működni is fog:)
    http://www.megaupload.com/?d=P17CKEKJ
  • Mindkillers
    Nagyon penge,tökéletes munka! De azt mondd meg nekem hogy a vizet hogy csináltad meg??? Mert nekem az stkit az istennek nem akarja ilyenre csinálni,és már kiidegel teljesen,ezért olyan csúnya a víz pl a fantasy hill-en is.
  • ChuckyHUN
    ENB Series?
  • djsaman
    Naruto a képen amit betettél az alján az a fekete valami az benne van a mapban? Mi az?:D Megnéztem nálam de semmi ilyet nem láttam:D Még az érdekelne, hogy a tó elég ronda, azt hogy lehet megcsinálni, hogy olyan legyen a tó mint pl az Australien pályánál a tenger. Itt túl sűrűek a hullámok.
  • Mindkillers
    GTA-ból WR2-be tudok konvertálni,mondjuk szerintem még sokan mások is :)

Mit szeretnél hogy átkonvertáljunk?
  • Mindkillers
    Ez igen! Most töltöm,ránézésre nagyon ott van,eddig miért nem szóltál hogy ilyet csinálsz??? Neked a képeken valami emotion blur vagy valami be van kapcsolva,vagy mitől ilyen?
  • Mindkillers
    Nézd meg hogy mindent a megfelelő helyre másoltál e és hogy a wr2 manager látja e és ha igen kipiáltad e és ha igen rányomtál e a save all changes gombra.
  • ast00
    Nekem senki nem tud válaszolni?
  • Szildramor
    Szép nagyon :) jó kis angol vidéki táj. Van pár textúrám várakhoz és templomhoz ha kell
  • djsaman
    Hy!
    Átkonvertáltam rFactor-bol a Loch Rannoch pályát. Nézzétek már meg, hogy minden működik e. Csak V3-van szóval V1 V2 mappát csinálni kell és oda bemásolni a fájlokat. :) Kicsomagoláshoz a jelszó a readme-ban van. :)
    Ha oks minden akkor ha akarjátok feltehetitek a HWRMT oldalra is. :)
    Ha nem működik a pálya, akkor írjatok.:D

http://rapidshare.com/files/273093188/LochRannoch.rar.html
    http://www.megaupload.com/?d=1BAT0JFY

• adikakk
    hy all
    vki tud autót konvertálni gta bol wr2 be aki tud írjon rám ja meg aki tud autót betenni az is me tok modellezni de betenni nem tok autót