World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Naruto meglehetne majd esetleg kapni tõled a C11-es Autobahn-t? Nagyon szeretném kipróbálni Wr2-ben😄
Opelfan
Nagyon tetszik ez a pálya, és ez már konvertálás alatt áll? Vagy csak szó esett róla? Bocsi ha marhaságokat kérdezek de nem akarom végig visszaolvasni az összes elõzményt

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Szildramor
@ Mindkiller: Nagyon szép a vonalvezetése Akina pályának. Tényleg sok sikert hozzá. C11 pályával leállok. Házon belül osztogathatjuk majd, de az amit Janiék csinálnak az már szemét dolog. Ki sem adt azt a szaros nürburgringet és más convertjére bezzeg marad ideje hogy tönkretegye. Érdekesek ezek a txpro fanok 😊

Szildramor
@ Opelfan: Cobra 11 autópálya crash timebõl 😊

Köszi szépen. Megy minden
gerge93
zroland: kezdheted összeszedni a cuccokat már hackelt és rámennek a cuccok tömörítsd egybe az összes cuccot és majd megyek érte xDDD... holnap msnen elküldöd 😄... THX

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Hoffi
kösz a választ!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

gerge93
online mod= multi /// MP Lounge 2 fájlt kell elindítani....

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

gerge93
#12668 1. nem 2. igen
#12667 háát ízéé... erre most nemtudok mit mondani... am köszi <#nyes>

Hoffi
ÜDv lenne pár kérdésem a játékkal kapcsolatba!
1. lehet h-shifterel+kuplunggal menni?
2. van online mod?

Elõre is köszönöm válaszaitok!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Jah...egyéb elfoglaltság nekem köszönhetõ vazze..ha ezt tudom akkor nem kezdem el dícsérni elõtted a nokiát 😛

gerge93

a térkép nevét remélem jól irtam le 😄 ... nekem sincs sok idõm foglalkozni most wr2vel... egyéb elfoglaltságok miatt <#taps>...

games.reveurs.de ott rámész a tools-ra és ottlesz 😊

Akarom mondani Krom oldaláról nem megy
Opelfan
Ez meg milyen pálya?

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Csõ skacok. Segitség kéne. Honnan tudom letölteni az Editcar n. programot?-mert Chrom oldaláról nem tom mér, de nem tom. Kösz
Mindkillers
Ha ez a pálya kész lesz utána lesz Akina is,csak legyen idõm és jöjjek rá hogy hogyan is kell 😊

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Mindkillers
Sajnos nincs idõm foglalkozni a pályával most a sok meló miatt,legalább dobj már fel légyszi ide pár képet róla hogy milyen! Tûrhetõ pálya nyomvonalat csináltam?

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Már tényleg vezethetõ, de a versenyeket nem tudtam megoldani. Mindegy is: úgy láttam Jani is elkezdte a convertálását tegnap németeknél. Lehet hogy abbahagyom akkor

Rezs
Még mindig holdbéli egy kicsit, de már javul😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Privi? dobj mégegyszer, mert nem kaptam meg!
Úgy, hogy mások megcsinálják helyetted, úgy persze hogy nem nehéz <#idiota>

Szildramor
Roland: az is GH team produkció. Ugyanaz és Hykao a készítõje.

gerge93
sikerült..... pénteken lett kész, de nem volt nehéz csak a cer key fájlok miatt kellett várni, de azt is sutyika kérte, mert tudod nem tudtam a regelést befejezni..... am akad még egy kérdésem majd..... nem tudom itt vagy msn? (egy funkciót kéne vhogy kikapcsolni)(np-n nem tudják, hogy mi a pontos baja, de én rájöttem csak nemtudom kikapcsolni a funkcióját)(privit megkaptad? ha igen igazam van? 😄)<#buck>

Gerge: Amúgy sikerült már hackelni?

http://magyaritasok.hu/index.php?func=dlinfo&mit=829

Én ezt használom😄

Szildramor

- lengyelekhez csináltam. Remélem elég nyálas lett. XDD

Szildramor
Szóval mûködik vele 😄 az jó hír. Köszi Levi infót 😊

sovatalevi
1.4.3 ALL.és mûködik a magyarosítás.úgy emlexem én is sokat kínlódtam a telepítésére.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Szildramor
Bazz tudjátok ki csinálta a fordítást? 😮 Hyako az a srác aki szokott írni itt is. Vazeee 😄 kicsi a világ. Azt írja, hogy csak az 1.3.3 verzióra jó. Neked milyen van levi?
@ biliárd: ezteket neked

biliard10
te meg szopd le

Szildramor
biliárd: ezt neked

Szildramor
GameHunter TEAM produkció 😄 itt találtok még párat. Jó munkásemberek õk is és persze ingyen ^_^ GH team << magyarítósok

biliard10
<#conf>

sovatalevi
language,ott kiválasztottad?

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

biliard10
de nem muködik

biliard10
ok

biliard10
be raktam a játék mapályába de semmit se csinál

sovatalevi
telepíted,utána a játék könyvtárába rakod azt amit küldtem\letöltöttél.belepsz a játékba és ahol van a no ott van olyan h language.ott magyar és kész.

biliard10
meg van de kéne egy kis segitség hogy kel a játékba be rakni ?

sovatalevi

biliard10
ok

sovatalevi
kuldom privatba!!!

biliard10
levi tudsz linket kuldeni rula mert ha igen nagyon nagyon és még nyagyon meköszönöm

sovatalevi
hat nekem magyarul van.persze magyarositast toltottem.persze a googleban kerestem napokig.

Rezs
Ha jól tudom a 7z meg ilyen önkitömörítõs csomagokhoz kötelezõ jelszót megadni különben nemtudod becsomagolni a filejaidat (és õk pedig *nak rá, hogy milyen spiwer bírja kinyitni)
Szerintem... aztán majd kijavítanak, ha nincs igazam.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Szildramor
akkor meg mért nem azt írod? Lehet hogy fórumon divat ez a szardobálás, de nálunk wr2 topikban más van divatban. Ez egy baráti közösség és leszel szives kívül hagyni a fórumokon menõnek számító "nagy" lendületet. Nem hallottam magyarításról, de nem is kerestem soha. Bár biztosan van, ha a c11 részeket is lefordították már

biliard10
ja magyaritásra goondoltam

jah, amúgy ha jól emlékszel régebben fenntvoltál nekem msn-en, nemis tudom miért tiltottalak le...<#nezze><#duhos2>

magyar mod fiacskám? És mi ez a parasztozás? google a barátod😉
Magyar mod alatt magyarítást értesz, vagy mit?

....pihentagyú....

Szildramor
ennyit a magyarról...