19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#14049 Raceresek se rosszak egyébként. Annyira nem kell :D -
#14048 ez? << -
atiwrc #14047 A volvo gázos. mert 3dstudio maxal készült,de szinte ugyanaz a model készült el(a készitő is ugyanaz) a rallytrophyhoz itt keresgess...
/Asszem RACER-be is át lett kovertálva/
http://www.nogripracing.com/files.php?subcat=3
Van itt valahol egy szép corolla wrc is. -
#14046 Minden segítságet megköszönök és minen leszólást elutasítok. Nem azért mert fel vagy lenézek az emberekre. Egyszerűen csak annyit figyeltem meg, hogy sokan csak beszólni járnak ide. Aki itt törzstag: mindig mindenkinek szivesen segít. Amennyiben te is azok közé az emberek közé tartozol, aki tudásodat mások tudatlanságból való kiemelésére használod: akkor bizony csak örülni tudok. Minden segítséget megköszönök és természetesen amennyiben kiadásra kerülne ez a bizonyos 2002-es impreza wrc akkor első dolgom lenne engedélyt kérni a készítőtől. Hozzászoktam, hogy nem adok ki semmit. Nem mert utálom az embereket csak nem beszélek a nyelvet csak gépezés közben találkoztam angollal. Olaszos voltam meg németes és ezért nem tudnék egy szép kérvényt fogalmazni így nem adok ki semmit. Ha tudsz segíteni azt megköszönöm. Nem sok modell kellene igazából. Ez az impreza meg talán a volvo. Persze az lenne jó hogy a rallypályákhoz egy teljes készletet is csinálni. DJ-Saman féle ötlet nagyon tetszik. Remélem sikerül megvalósítania a WR-Rallye modet sok szép pályával és kocsiva. Amiben tudok: segítek. A két versenyt a pályához már megcsináltam így ő addig modellezhet vagy pályát szedhet stb :D Éljenek az kreatív emberek!!! -
#14045 hy all
megadnád a linket meg a feltörő program nevét meg a linket róla pls -
atiwrc #14044 RBB-be kétféle módon lehet kocsit rakni. Vagy zm2vel mentjük az sgc fájlt vagy 3dstudiomaxxal. A zm2eseknél választhat akészitő hogy lezárja e vagy sem. A 3dstudio maxnál viszont alapbol lezárja a kimentett sgc-t. Zmodellerbe importnál ha látod hogy locked fájl akkor az zm2vel készült, azokat a kocsikat fel lehet törni.... Ha 3dstudio maxal mentet sgc-t akarsz behozni zm2be akkor nincs elég megmória vagy valami más hibára panaszkodik.
3dstudio maxhoz van egy getsgc nevü script, ezzel az összes zm2vel mentett LEZÁRT sgc-t megtudod nyitni, de a mappingja nem marad meg teljesen, elforog és helyre kell rakni. De a 3dstudio maxal mentett kocsikat ezzel sem tudod beimportálni, kivétel kubrt kocsijai(fabiawrc06,c4wrc,207s2000,evo9), nemtom miért de ő valami mást használhat mentésre azért tudjuk megnyitni evvel a getsgcvel.
A másik dolog, ha nem akarsz szopni a mappiggal, akkor ha érdekel adok egy linket ahol az összes cmrdirt-es kocsi fent van .max fájlba texturával mindennel.....
És még valami, nem árt az sem ha a készitőtöl kéred el a kocsit. Például a polo s1600at(rfactorba) és a 205gti-t(ami nagyon szép)(track maniaba) is megengedte a készitő hogy berakják. -
StoReK #14043 Kéne nekem valamien crack hogy tudjak berakni páját de nemtom hol keressem.help -
Bence00111 #14042 Köszönöm:D -
#14041 nem lehet addonokat beimportálni zmoddal. Úgy egyébként nem írtál hülyeséget. Megpróbáltam már párat, de nem nyitja. Gondolom te is és neked igen. Köszi szakértő uram a bíztatást munkára. Van bőven éjjel nappal :D -
atiwrc #14040 Nem értem mi a gond a hsz-emmel. Annyit irtam hogy rbrből egyszerü beimportálni kocsikat maxba vagy zm2be és teli lehetne rakni vele a wr2-t ha valaki ért a kocsi konvertáláshoz és szeretne rallyautokat berakni.... -
#14039 Norbi: hová tüntél? A kerékhegesztést meg tudod nézni? Kivágtam a modellből, de lehet hogy nem ez a gumi illik hozzá. Az a kormány megvan még amit nálam csináltál meg? Csináltam versenyt UK-rallyhoz is. Már csak azt a pár plakátot kéne betenni és kész a driftpályamod. Na alszom kicsit. DJ-Saman adott egy kis munkát ezzel a sok pályával de örülök neki :D
-
#14038 Hali!
P.Ü.-be küldtem a linket hozzá és bocs hogy így későn! -
#14037 Köszi! Éppen ma, így hirtelen gondoltam rá hogy esetleg nagyon textúrát kell rárakni, vagy a textúrán változtatni a hullám sűrűséget.:)
Csak még lusta voltam.:D De köszönöm már cserélem is ki:) -
Bence00111 #14036 Csucsu: el tudnád küldeni a cracket ami engedélyezi az addonokat? Megköszönném:) Az eredeti játék szar de az orosz torrent persze jó...
Szép a víz Mindkiller :D -
#14035 @djsaman: Itt a textúra a vízhez hogy nagyobb hullámok legyenek:
wasserbump
ilyen lesz a víz:
-
#14034 hy all
http://worldracing2.shp.hu/hpc/web.php?a=worldracing2 nézze meg mindenki
nagyon fasza oldal folyamatosan fejlesztem -
Bence00111 #14033 tűzfalba próbáljam betenni a wr2 telepítőjét kivételként?
AVG-t használok mióta gépem van. sosem volt ilyen baja.
VGA drivert már töltöttem . ez valszeg hülyeség: de lehet h kell a hangkártyának is új? de azt elvileg nem használja a telepítő
-
#14032 Ha azzal a hibaüzenettel nem megy fel amit mondtál akkor én driverre gyanakodnék, amit leírtam. Ha egyébként csak úgy nem akarja feltenni hibaüzenettel akkor egy lehetőség lehet a win telepítő varázsló hibája... le kell szedni egy új win installert. Valószínűleg beszedtél valamit ami azt megizélgette. Esetleg egy új irtó, tűzfal vagy valami ilyesmi nem blokkolhatja a wr2 telepítőt? -
#14031 xp-t nem utálni kell hanem újratelepíteni béha :D tegnap tied volt a döntő lövés, vedd úgy, hogy ez a jutalom XD -
Bence00111 #14030 fél éve lett újrahúzva az xp. nehogymár megint újra kelljen
annyira tudom utálni az xp-t -
#14029 akkor megérett az oprendszer. -
Bence00111 #14028 letöröltem:) a telepító kiír egy hibaüzenetet aztán kilép.
-
#14027 hátöööö, mert már fennvan egyszer?? :O -
Bence00111 #14026 Köszönöm kipróbálom:) arra van esetleg ötleted h mért nem telepíti fel?
-
#14025 Akkor ha már ezen a konfigon egyszer elindult gond nélkül akkor a következőkre érdemes figyelni:
A helyedben letörölnék minden drivert ami a vga-hoz van, utána pedig a legfrissebbet vagy az egyel azelőttit tenném fel a helyedben. DirectX-et megnézném, esetleg dekóderek hiányozhatnak. Mondjuk még egy dolog: a 3d device nem egyértelműen vga, lehet hangkari is főleg ha eax támogatást használsz és valami gikszi van vele. Hirtelen ennyi jutott eszembe... -
Bence00111 #14024 mit tudok ccsinálni ha a játék ezt írja ki: could not create 3d device?
Frissítettem a vga kártyám diverén de nem lett jó. Ja és fel sem telepíti. mit tudok csinálni vele? köszi a válaszokat -
#14023 Megnéztem a videót, baró.:) Meg a 206-os is király.:) Viszont még nem csináltam semmit a UK Rally-son. Éppen munkát keresek aztán egyik pályázatra adtak feladatot azt csináltam. De ráállok minél ellőbb.:D -
#14022 hy all
aki tud konvertálni autót meg pályát írjon rám pls -
#14021 ja és Bence MSN-üzi hangjáért bocsi :D belehallatszik egy helyen a csilingelés :) gyönyörű pálya lesz és már most is bitang nehéz :D kipörgésgátlót kikapcsolva hagytam azért csúszkál ennyire mert drifteléshez állítottam be. Sok sikert a pályaépítéshez!
Mindkiller ma este tényleg készen lesz a Kaidos driftpálya. Addig nem fekszem le ma amíg Krom bácsi emlékműve és az a pár Hondareklám és a PorcoRosso-mod is helyére nem kerül XD -
#14020 RBR-es kocsik szépek nagyon. Szeretünk beszélni róla mi is :P elég laza levegőbe lógó vélemény. Az ilyeneket szeretem, aki csak beesik és a szája jár és aztán többet ide se dugja az orrát XD DJSaman uram? Ön ezeket az RBR-eseket csapdába tudja ejteni? Mellékesen éjjel vettem fel és azért nem tettem rá hangot mert le szoktam ilyenkor venni. Igazából pályabemutató vidi. Annyira új nekem is, hogy tanulom csak a kanyarokat. És ha jól értettem szájhős uram: DJSaman nem csak beteszi ezeket a pályákat fél nap alatt, hanem be is fejezi és összeköti az összes utakat modellerprogival. Ha ez sikerülne akkor szájhős kritikusok keményen hátérbe lesznek szorítva WR2 topicban :) -
atiwrc #14019 Ez nagyon ugy fest hogy az rbres 206os model, de azt eleve könnyen lehet importálni maxba és zm2be is és darabokba is van;) Bár mostmár mind1 ugy látom gyorsan be lett rakva, csak élethü fizika meg hang kéne oszt jó lenne :P -
#14018 206wrc és új rally pályák videó - katt a képre :)
-
Bence00111 #14017 valamelyikőtök el tudná mondani hogyan tudom használni?
előre is köszi -
Gibor #14016 Igen, én pl a 3DX Ripper el szedtem ki mindent. -
#14015 Bocsi elfelejtettem a kódot kikapcsolni csomagoláskor
pass: atomicmedia -
#14014 De mi a kód ehhez a 7 zip-hez? -
#14013 UK Rally Beta :)
és a link:
http://www.megaupload.com/?d=KNWWAXMK -
#14012 Szerintem 3d-s printscreen progikra gondol.:) Googleba keres rá:
3D Ripper DX
3DVIA Printscreen -
#14011 Nah átkonvertáltam a UK Rally nevezetű pályát rFactor-bol. Mindjárt becsomagolom aztán felrakom, ez még olyan béta.:D Nincs race semmi csak 1edül lehet furikázni még:D -
Bence00111 #14010 bocsesz. progi nem rogi XD