World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké😊 Jáccál sokat😊

Hoffi
már megoldodott de azért köszi!

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

megvetted vagy letöltötted,
ha letöltötted egy másik crack kell, ha meg nem akk nemtom😊

Hoffi
hello
nos megszereztem a játékot felraktam meg minden! de nem tudok játszani!
mert mikor betöltöm a profilom akkor látom hogy free ride meg carreer a free ride-ra ha rámegyek akkor kiir valami szöveget a játékon belül hogy carreer car meg mittomén!
ha a carreer-re nyomok entert vagy akármilyen gombot nem csinál semmit!
lécci segítsetek mert nagyon tetszik a game

Elõre is köszi

TDU nick: [HUN]kishoffi / TDU 2 nick: kishoffiHUN / Logitech G25/Xbox360/Samsung 32\" Full HD TV monitorként :)

Szildramor
@ Gerge: Kicsit harciasak vagy mostanában... van valami baj magánéleti vagy ilyesmi? Mindkiller talán ki tudja szedni TDU-ból az S15 C-West Kit-et meg GTA-ból is az Oblivion modot. Õ ért az ilyenekhez csapatban. Köszönöm a felajánlásodat de nem akarok visszaélni a jóindulatoddal.

@ Opelfan: eredetileg a polkaródsz az Raceres játék, de most a befejezésén dolgoznak a TXpro-nál. Kap egy új autópályát ha jól láttam meg össze lesznek kötve a végei valamivel 😄

gerge93
leirásban is ott van h ez a racer nevû játék.....

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

Opelfan
Valaki nem tudja véletlenül, hogy ezt a kocsit honnan lehetne letölteni?
Mert egyelõre nem találom. Vagy ez nem is a wr2?

http://www.youtube.com/watch?v=LWKWgNH9QyE&feature=related

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Gerge: írtam msn-en, lehet betenni teljes képernyõs hátteret, de külön progi kell hozzá, amit átküldök ha leszel 😊

gerge93
tényleg sikerült kiszedni tdu- ból kocsit meg felnit?

AMD Athlon 64 X2 5600+ 2.9 GHz; 2GB Dual Ram; ATI RADEON HD4650 1GB LG GT540 OPTIMUS 8GB microSD ::: ANDROID 2.3.7

gerge93
ha pontosan ugyan annak a modelnek van 2 fajta belsõ nézete az elég könnyen megoldható, de ha nem ugyan az a model akkor kicsit rizikosabb, mert igazítani kell h passzoljon.... és én azt a részét nem szeretem 😞 ... ha Norbee nem vállalja akkor megnézem én csak most kicsit lassabban tudok haladni vele...

Nem kéregetünk fórumba..amúgy meg beírod google-ba, és kidob vagy 20-at😄

Lambonorbi
Aki tud World Racing 2 torrentet , kérem küldje a linket!!PLS

Szildramor

Szildramor
Norbi tud csak vágni modelt asszem. De ha szeretnéd megpróbálni átküldhetem. Ki kell vágni kormányt meg belsõt és helyére tenni másikat. Gerge is érti az ilyet. Na majd valahogy csak szkerül ha más nem megkérem Norbit mutassa meg hogy kell. Jó lenne megcsinálni szépre. Azt a S15 'C-West Kit'-et kéne kiszedni még. Szép a spoiler rajta nagyon 😊

Sztem vedd meg v tölts le egy másik crackot! De inkább vedd meg. Megéri😊

Helo. Multi érdekel ma este valakit? Szivesen várjuk
Mitsurob
Sziasztok!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Letöltöttem a játékot, és mikor kiválasztom a kocsit/pályát és rámegyek az indításra Error-t ír ki! Kérlek segítesetek! Elõre is kössz!

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

2 model van? az egyik eu-s belsõteres másik japán?? küld át a japánt és átrakom neked

ChuckyHUN
caps off, frisstisd a legujabbra, több kérdés nem lehet, ez után winreinstall.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

[HUN]FaTaL
Néztem, de nincs hozzá zmodom. Másrészt TDUhoz nem valami jók az "utángyártott" modellek mert mindnek rusnyább a belseje mint az origi autóknak. Sajnos ilyen téren elég korlátozott a game.

http://goo.gl/gd6Zi5

adikakk
VAN DIRECT X 9ES

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Szildramor
@ Bence: nem jó rá az eredeti, de cserélni kellene belsejét japánra szerintem. A kettõt össze kellene házasítani mindkettõ Juicedes model így talán lehetséges lehet 😊

@ Fatal: nézted ezeket a modeleket TDU-ban? Driftellõs Juicedes << Nissan Silvia S15 'C-West Kit'-et kellene még valahogy kiszedni és akkor megvan az egész sorozat 😊

Ezt jól megmontuk XD

[HUN]FaTaL
Rakjál directxet.

http://goo.gl/gd6Zi5

Próbálj meg egy Direct X -et leránatni a netrõl. A 9-essel megy. Ha ez a baja akk jó lesz

Szép lett a kocsi😊 Találtál belsõt neki?

adikakk
JA MEG MOSTMÁR PÁR GAME ELINDUL PLS ETS,HAULIN
DE VMI NO VIDEO MEMORY ENPUGH+NOT FIND DIRECT X ET ÍR KI HA MÁS GAMET INDITOK

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

ChuckyHUN
Már meglett volna a win install 😉

3x kérem, legyetek szívesek adjatok linket a packrol.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szildramor

- az nem jó...

adikakk
a demónál is ugyanazt írja ki

adikakk
ja de nem lhet cscak tnapra visszaállitani:S

Szildramor
@ Mitsuro: Hivatalosan ez a játék csak versenyjátéknak készült és éjjeli pálya sem meg rendõrkocsi sem volt benne ezért nincs szabad mod benne, de ha kicseréled a nyilat erre >> transparent arrow , akkor már lehet zavartalanul mászkálni mindenfelé 😊

rendszer-visszaállítást próbáltál már arra az idõre, amikor még mûködött? szerintem az megoldja...

Szildramor
Hármat is: elsõ verseny, második Skada racing, harmadik VW DEMO

adikakk
bocs az offért de pl az euro truck sim +a haulin elindul és fut maxon
nem tom mi lhet a baj

adikakk
tudsz linket küldeni

Szildramor
Töltsd le a demo verziót és ha az sem indul el akkor... 😊

adikakk
HY
PRÓBÁLTAM MÁR AMIKET LEÍRTÁL AM A DIRECT X NEM TALÁLJA A DLL-ET PEDIG MÁR ÚJRARAKTAM ÉS LETÖLTÖTTEM AZ OLDALRÓL AMIT NEM TALÁLT ÉS BEMÁSOLTAM

ChuckyHUN
szvsz egyszerûûb a winreinstall, és néha amugy se árt...
ps. szarból várat... lehet, de értelme ninncs

Rezs
Végre egy helyes hozzáállás! Eddig bármi probléma volt a gépemmel mindig csak azt kaptam, hogy reinstal... Tudtam én h van más megoldás😊

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

Opelfan
Figyi!

Ne kapkodd el a winreinstallt. Elõször is keress vírust és spyware-t a gépeden! Írd fel milyen dll-ek hiányoznak és fõleg, hogy mi az ami hiányolja a dll-eket.
Ilyen esetekre ezt az oldalt használom: http://www.dlldll.com/
De itt van még másik is:
http://www.dll-files.com/
http://www.dll-download.net/

Ha nem oldja meg a problémádat akkor se javaslom még hogy a kályhától indulj el, elég lesz elsõnek egy win javítás és kész ez frissíti a registry-t, meg a fontos fájlokat lecseréli.

Ha ezután se mûködik akkor a driverek után néznék, mondjuk régebbi driver után, úgy emlékszem azt írtad, hogy már futott nálad, akkor nyilván valami történés volt a gépeden nem régen!

Ha végkép nem megy a dolog na akkor jöhet a format c: különben nem javaslom mint már írtam!

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

ChuckyHUN
Mondom winreinstall

adikakk
hy all
eddig jó az enyémet támogatja
és a minimumot 3x túllépi a gépem
de am a gépem mostanában nem talál dll eket stb.......

Szildramor
@ Adi: videókártya kompatibilitási probléma lehet. Az eredeti DVD hátlapján lehet hogy fel van sorolva a tied is.

az attól függ, hogy hogy beszéled meg a többiekkel 😊

ChuckyHUN
Windows reinstall.
Akkor valaki ad linket ahhoz a packhoz?

Mitsurob
Hello!

Multiplayerben van szabad mód?

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

adikakk
nem a gépem a xar eddig mmaxon futót kiegészítõkel de mostanában nem minden játék indul el és nem talál a gép DLL ket.

egyik haveromnak volt ilyen gondja, aki szerzett az öccsének egy pIII-as gépet, 1.8ghz-vel, és 32mb-os videokártyával XD
szal nem tartom kizártnak, hogy nem támogatja a videokártyádat, nem feltétlenül azért mert nem tudná futtatni...simán nem és kész, de szerintem egy windows reinstall-t megérne 😄

adikakk
a videokártyám jó eddig jó volt a game futót maxon
és a gépet má min 20x szor újraindítotam és 4 feltelepitetm már
mit csináljak