19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#15409 Koszi,megnezem :P -
#15408 Találtam pár hibát a pályán. Légyszi ha van valami ami hiba lehet akkor írjátok meg. A verseny a végén megtorpant - meg volt törve az ideal line - azt már kijavítottam meg a hiányzó reklámtáblák helyére tettem Ferrárisat. Van benne 4 teleport is hogy a gumifallal lezárt utak is használhatóak legyenek :) Üdv!!
-
#15407 Őszi és tavaszi lesz? egy kis Sakura virágzás jól állna neki :) -
#15406 Köszönöm szépen! Ja,a pálya megvilágítás és fényelhelyezés végre tökéletesen megy,Akina in night már készülget,még idén kész lesz :D -
#15405 Újra itthon.... XD fő az összetartás fiúk. Attól tart itt ez az ország ahól. -
#15404 Bency értem a célozgatást jó magyaros módra: nem értesz az editcarokhoz. Itt van neked jobban tapadó verzió. Kicsit teszteltem Laguna Seccan meg Nürburgon. Ha kevés csak linkelj képet megint :9 Lambocsek -
#15403 A pálya? Szerintem megosztom aztán elszöszölök még vele. A lényeg mükszik rajta. + egy felhőt is kaptok majd a felhő mappába tessék tenni a felhőket ok? :D Holnap felteszem valahogy. Csáó! -
#15402 Jelzem érdeklődést mutatok a felajánlásod iránt :) -
#15401 Dakar,WRC :D
Ez csak ugy :P
-
#15400 Érdemes képeket csinálni. Most pl feltettem egyet GR-re és elrohantak a lengyelek haza :D Nagy a képek ereje csak jóra használják :) -
#15399 Nah mostmar enis kell kepeket rakjak,megkaptam a kedvet ujra hogy Naruto is megint rak :P Naruto a 120 modot kb amit mondtal hogy lesz az gondolom varni fog meg vagy? -
#15398 Igen,a jatek mappajaba kell telepiteni/rakni. -
#15397 Az miért van h a manager még mindig nem találja a file okat!?
Bekell tenni a játé mappájába? -
#15396 Nekem kell.Koszi előre is :) -
#15395 Ha valakit érdekel Laguna Secca - Ferráriék házipályája akkor jelezze. Csináltam hozzá versenyt és olasz eget meg rendes kiszáradt füvet mint nálunk nyárvégén szokott lenni. Kánikula meg minden ami kell :D Üdv!!
-
#15394 beleteszed a mappájába wr2-nek aztán beolvassa a kocsikat aztán átírod amit átakarsz és Speichern el mented vagy alles vagyis mindent elment. Többit nem fordítottam le de ha érdekel akkor google fordító akár japánra és ról is :) -
#15393 Pls mondja meg valaki hogy kell hasznalni az MCC programot?:SSS -
#15392 Szoktam néhe, de most diplomamunkát csinálom inkább. Ha kell segítség akkor privben megdumálhatjuk :) -
#15391 Naruto,akkor nem foglalkozol kocsikkal tobbet?
En megprobaltam kopnvertalni,de hat kepzelheted mi jott ki belole..semmi.xD
-
#15390 Gyenge a procid. Ha mondjuk futtatsz mellette winampot az már elég vagy van valami jó kis vírusod ami a háttérben foglalkoztatja a procidat az sem elhanyagolható a mai világban :) ha veszel erősebb gépet: lehet rajta vírus is. Nekem pl azóta nem pattognak a kocsik és nem tettem fel vírusírtót természetesen XD Gomen! -
pego #15389 Nem szaggatt, és egyszer már fenn volt a játék nekem, akkor semmi baj nem volt. -
Gibor #15388 Nem szaggat a játék? :O Csak mert tudtommal akkor pattog ugrál a kocsi ha kevés az fps. -
pego #15387 Sziasztok!
Van egy problémám és remélem tudtok segíteni. Most telepítettem fel a játékot és akármelyik pályán megyek, ugrálnak a kocsik, vagyis inkább állandóan megcsúsznak. Mi miatt lehet ez?
Ja és a kormányt hogy kell beállítani hogy jó legyen? Ha bekapcsolva van a forcefeedback, akkor enyhe elfordítással nem kanyarodik az autó, ha viszont nincs bekapcsolva, akkor meg a nehéz tekerés miatt olyan mintha billentyűzettel nyomnám. -
- emlékezetes nap ez a mai a polkáknak :D Tesóm szülinapja amúgy -
#15385 Fől lehet tolni a tapadást de így jobban szeretem :D amíg csak beta és nem szép a táj annyira addig csak izzadjon a tenyerem a kormányra XD -
Gibor #15384 Hát igen, anno GTR-el sokat gyakoroltam a pályát de huuu 7 valamennyi volt a rekordom, szar a kormányom most már be is döglött és nemigen tudtam jobbat menni. -
#15383 Lehet hogy ismeri a pályát XD én kicsúsztam 3 szor -_- -
Gibor #15382 Hát a GT-R világ csúcsott nyomott széria autók közül 7:38-al :D -
#15381 Ehhez irna valaki egy magyar utmutatot? -
#15380 nagyon kemény így elsőre Nürburgring -> 9 perc fölött volt egy köröm :D Hullanak az ellenfelek rendesen. Ennyit nem szokott hibázni a gép. Sok neki lehet ez a hajtás :) GT-R a nürburgon - fákat majd tesznek rá aztán ennyi. Szép estét és jó versenyzést mindenkinek! ^_^
-
#15379 Már csak DJ-Sámánt kéne meggyőzni és akkor nyugdíjba mehetünk. A magyarok keményen részt vettek a balhéba. Reméljük kicsit jobb lett ettől a világ :) -
#15378 Akkor bocsi. Ha visszanézed: ő tudta hogy kiról van szó. Egyből ment privbe a bocsánatkérés Norbinak XD
És kicsit komolyabb vizek:
-ez a kis balhé nemzetközi fórumon két eredményt hozott /közvetve/
-1- valaki nemrég felvetette, hogy 800-900 kocsija van és nem találja őket a sorrend miatt. Elkészült a WR2-MCC: minden átírható zárt kocsiknál is ezentúl: ára, helye és versenykategória. Ha jól értettem multiban még tesztelni kell kicsit de próbáltam és istenien működik :)Szerző: OnkelD WR2 MCC - beta itt
-2- A várvavárt pálya megérkezett: Nürburgring óriáspálya beta :) A lengyelek tartották vissza a kiadását lassan két éve csak mutogatják és nem adják ki csak maguk közt osztogatják. Ezzel a teljes kioktatás kerekké vált és mindenki jól járt. Elvileg csak beta, de nem lehet rövidebb csak kevesebb rajta a fa meg ilyenek szal mindenkinek jó versenyzést :D Nürburgring - beta leölthető itt :) -
#15377 Nos nem kotekedesbol,de i-vel irom,csak a itt regisztraltam y-onnal,de mindegy :DDDDD -
#15376 Nem a duplaprofil a lényeg ahogy azt tomiéknak is megmondtam. Akárhány profilja lehet valakinek ha szorult bele egy kis tisztelet. Modelkijátszás volt aminél elástad magad Bolxégnál GTA körökben. Nem arról van szó, hogy nem tudok megbocsátani mert tőlem szedted ki a modder nemvét, hanem mert a második ügyeskedéseddel bizonyítottad, hogy ez a kettősség és ügyeskedés te magad vagy. Nem a csokira fájt a fogad, hanem égett a picsád és ez úgy általában igy van. Sayonara :) -
Bence00111 #15375 Üdv újra itt!
Figyu. Sztem eléggé beégettél,lecsesztél már a fórumon,szállj le rólam, nem kérek megjegyzéseket sem, célozgatásokat.
Had szóljon már arról ez a fórum arról amiért megcsinálták.
Priviben megírhatod a véleményed ha akarod, de itt már sok volt.
Köszi a figyelmed!
ui: énmeg e-vel írom nem i-vel :P
Tiszteletem
-
#15374 Bency, te ypszilonnal írod. Alattad van a fekete bárány XD
Ok Norbi: Beszéltem Sámánnal is. Még lehet hogy kiadja egyszer: úgy lenne kerek a történet :) Még linkeltem nekik egy világtérképet is fórumra hogy érezzék át az égés sulyát. Világégésnek nevezik ezt azthiszem XD -
#15373 Hello ujra itt,most ha engem emlitettel valami duplaugykodessel akkor fingom nincs mirol beszelsz!Ha nem ram gondoltal akkor ok! -
Bence00111 #15372 Norbee privi megy -
#15371 Örülünk hogy visszatértél:) Azt a UKrally dolgot meg befejezzük együtt, ha lesz végre gépem. -
#15370 ez vajon honnan van neki?