World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- WR2 GARÁZS mod: akinek ezer körüli vagy több kocsija van azoknak lehet segítség ez a saját garázs összeállítás. Gyorsabban tölt be a játék és nem kell sok idõ a kocsik közti bogarászásban 😊 Saját garázs készítéséhez szükséges progi az olasz AleBit által fejlesztett mod letölthetõ itt >> Wr2 Garage V 1.5 RC1 - Addons Cars Manager <<
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
:) Semmi okosság :P
Narutó: Tényleg meg kéne tanulnod írni XD
Biztos igazad van, mert nem viselnéd el ha nem lenne az.
Amit aznap írtál annak a negyede sem volt igaz.
Nem nyalom Opelfannak a seggét hanem igazat adtam neki, mert ugye tudjuk, hogy nemcsak neked lehet igaza. Részemrõl ennyi
De számítógépél is hosszú folyamat.😊 Nekem is voltak manga rajongó osztálytársaim, "õk ráadásul elég fanatikusok voltak😄", mégsem bántottam õket soha ezért. Mert mindenkinek van valami mániája, hobbija ami kell is, ami mögé elrejtõzhet a hétköznapi szarságoktol.😊
És ez így van rendjén.😊 Peace!😄
www.atomicmedia.hu
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
-Krom bácsi emlékmûve világosan.
Opelfam: szép estét csillagom. Készülj a hétfõi droidszivatásra meg pár általad poénosnak szánt köcsög beszólásra. El vagy te tévedve csillagom. Egy kocsit csinálsz: fellinkeled és majd az akit érdekel: mgbírálja. Te itt ne akarj tanárt játszani. Ez nem egy katedra ahol minden hatalom egy kisstílû diktátor kezében összpontosul. Bizonyítsd be hogy nem egy szaros tejbetök tanári pályára tévedt gyíkfing vagy. Csinálj egy kocsit ami tökéletes és ne rettegj a kritikától hanem adj okot a kritizálásra végre. Nem a kritika körül forog magyarország, hanem a kritikusok körül. A kritikus egy olyan nemes faj, aki átvegetálja az életét és véleményalkotását hiszi elsõ sorban produktumnak. Vagyis: faszlógatás és szájjártatás helyett tessék beszállni és versenyt kreálni. Nyugdíj körül járó remegõ kezû okostojások meg ne fórumozzanak tanár úr. Bujjon bele a heti újságba és legyen büszke a tanári pályára. A droidok fölötti végtelen hatalom vakítsa el a félkegyelmû parasztokat az iskolapadban.
De mondhatom úgy is, hogy úgy tettél az én hsz-emmel mint a kötelezõ olvasmányaiddal és a pedagógiás tárgyaid könyveivel 😊. Igaz kolléga úr? 😄
Mindenki másnak:
Mivel nem olvasta el a hsz-emet amibõl okulhatott volna, most itt megkérek mindenkit, hogy ne röhögje ki szegény Narutot a helyesírási hibái miatt, nem tehet õ arról hogy diszgráfiás!😄
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
-Egy kis témával kapcsolatos is legyen má aztán a piszkos munka 😄
Plefa: Aki így beszél a diákjairól nyílvános fórumon az sokat elárúl arról hogy mekkora TANÁR is õ valójában. Nem olvastam el csak az elsõ sort. Nem sok jót ígért. Aki nem tiszteli a diákjait az nem érdemel tiszteletet õ maga se. Droidozni diákot fórumon? Ennyit rólad.. Bizonyítottad rátermettségedet a pályára. Alászolgája 😛
Szildramor írta, 2009. 09. 24. 21:54
Annyit zárásként tanár úr hogy magam is tanári szakon végeztem. Ennek semmi köze az editcar fejlesztés vidihez amit az oldalamon megtekinthetsz mûködés közben ezen az oldalon >> http://www.youtube.com/watch?v=g8whR4ppQNE&feature=channel_page&fmt=18 <<
és mellékesen annyit: a diákok tudásszintje bármit is tanítasz kérlek szépen a te munkád eredménye. Még ha hülye akkor sem linkelek fórumon véleményt a tanítványaimról. Na mindegy: nem vagyunk egyformák ami nem is baj. Tiszteletem
Erre itt szeretnék reagálni:
Kedves Naruto, Te végeztél tanári szakon? 😄 Hol Nyíregyházán? 😄 Na ne röhögtess! Amilyen helyesírási hibáid szoktak lenni nem is beszélve néhány fogalmazásbeli zavarról én már azon is meg lennék lepve, ha egy szobafestõ és mázoló szakmát képes lennél elvégezni.
Azt látom, hogy egyetlen napot nem tanítottál még életedben, sõt módszertan óráról is hiányoztál mert csak frázisokat pufogtatsz a tanításról. A droid alatt nem a tudás minõségét értem, hanem az értelmi színvonalát a diáknak, egyébként csak megsúgom neked, mindegy, hogy milyen módszert használsz, mit és hogyan tanítasz mert ha a gyerek olyan szinten ignoráns nem fog senkivel sem foglalkozni, nem ül le otthon tanulni, hanem pl. csak idióta kis miniszoknyás manga-lánykákat rajzolgat amikre suttyomban rejszol a szoba sötétjében. Mellesleg megjegyezem, hogy lényegtelen, hogy mely tanítványom hülye, nevet nem írtam le így aztán engem semmilyen formában semmiféle felelõség nem terhel, ha tanár lennél tudnád mirõl beszélek, így viszont sajnos csak makogsz a sötétségbe a magad kis 16-17 éves színvonalán.
Na ne haragudj! Az a videó amivel menõzni akarsz egy vicc alapjául szolgálhat legfeljebb, mi a fenét akarsz Te ezzel bizonyítani? Egy 9. osztályos is képes ilyet csinálni ha van rá affinitása! Volt szerencsém két szakdolgozatot is bírálni a múlt tanévben mindkettõ multimédiafejlesztés volt. Isten a tanúm, hogy nem lehúzni akarom a videódat de nem szeretném jellemezni a munkád és azon emberek munkái közötti különbséget, akiknek a szakdolgozatát bíráltam. Esetleg akkor az a vád érne, hogy rosszmájú vagyok és hazafelé beszélek, sajnos hozzá kell tennem, hogy mindkettõ dolgozat 2-es színvonal volt (megmagyarázom, hogy biztosan megértsd, amit mondani akarok: nem a tiéd a jobb), most akkor kérdezem én, hogy hol van az a bizonyos tudás mögötted amit a tanári diploma mellé kaptál? Vagy tesi szakos voltál? 😄
Persze tanár 😄
Mellesleg azt még elmondom Neked, hogy mielõtt valami új marhaságot leírsz nekem válaszul, egy tangás manga-lány lerajzolása és egy új modell alkotása között vedd elõ azt a bizonyos módszertan és oktatáselmélet könyvet majd nézz meg közelrõl egy 14 éves gyereket 😄.
Innentõl fogva nem érdekel a téma írogathatsz akármit, mellesleg kár hogy nem veszed észre magad ebben a fórumban hogy úgy majdnem mindenki utál Téged a viselkedésed normáid miatt. Mi a fenéért nem takarodsz el innen a rákba és hagyod meg ezt a jó kis fórumot a normális embereknek???
egypt terepezés hegymászás
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
Honda Civic 1994-készülget