World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
- a német autók szerelmeseinek üzenem: az erõ velük van XD hát nem gyönyörû? Norbi jóvoltából szebb lesz mint az eredeti model 😊
- amennyiben a kép nem jelenne meg elõre is bocs -
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
A pálya az új modokban megváltozott környezettel,rengeteg új növényzettel és stílusos textútákkal teletûzdelt hangulatos átalakuláson megy keresztül az alappályához képest!!!
Csak gratulálni tudok a kitartó és precíz munkához!
Drift Mod:
Oblivon Mod:
HWRMT
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
Ez az egyetlen uv probléma amivel nemtok mit kezdeni photoshoppal. Ha van rajta bármilyen felület akármerre tükrözve vagy torzítva az nem ügy. Arányokra van egy jó technikám saját fejlesztés. Ha csak tükrözve van vagy rövidül vagy ilyesmi az nem probléma. Ha így leegyszerüsíti az egészet vagyis nem képszerû a textúra akkor persze más a helyzet 😄 Egyéb torzulási nem olyan nehéz helyretenni.
Ha utcait akartok bele akkor meg a gtahoz van ilyen suzuki. A Dirtbõl a scriptem nem veszi ki az embert kilopni meg abbol nem tudom a modelt, de a cmr5be is van fasza emberke amit ráadásul ki is vesz a 3dmax cmr5 plugin. Az rbr-es emberkét viszont én sem találtam meg a fájlok között csak kilopni tudtam. Egyébként elég szar festeni a ruháját annak amék bent ül a kocsiba :S pl a karját azt tükrözi a másik oldalra

www.atomicmedia.hu

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
:) Semmi okosság :P
:) Semmi okosság :P
www.atomicmedia.hu
Érdekes dolog történt: kivételesen elsõ helyen készült a fotó. Én a titkos járgányban ülök és száguldok a naplementébe 😄 A képen az UK Rallye majdnem kétszeresére bõvített pálya egy részlete látható DJ Saman munkássága nyomán. Elég hosszú lett. Igazi ralliterep új nézõk is kerültek bele és startállás stb. Már csak a Norbi által készített KPGC-10 kellene meg egy mini ralligép. Azzal kezdtem pályafutásomat egy évvel ezelött csak le volt zárva a modell. Azóta minden álmom megvalósult játékkal kapcsolatban. Nem is tudom a következõ év mit hoz ezek után XD Szép napot mindenkinek!
olyan kérdésem lenne h konvertáltam egy jármûvet gta-ból és amikor elinditom a wr 2 öt vagy kifagy legtöbbször v leesik a föld alá
ez mért van valaki segítsen pls
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
www.atomicmedia.hu
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
holnap csinálok neki egy sajátot 😊