World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.atomicmedia.hu
"ki lehet szedni darabokba is de az nagyon kemény szétválogatni és összerakni." ezen mit értesz? Mert amit felül irtam ott csak rendesen alkatrészekre van bontva. Amit én ismerek 3d-s kilopó cucc az amugy is ugy menti ki hogy olyan darabokba amilyenbe eredetileg a model darabolva van.
nagyon fasza lett a lexus!!!<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
elõre is kössz
- Én meg egy kicsit fejlesztettem: egy hibás is300-at és egy csunya tuningoltat szedtem atomjaira modellerrel. Nem voltak egyforma nagyságuak így eltartott egy darabig az illesztésük. Ez a kocsi valójában 3 autó az egyben. Textúráznom kell még lámpáit és materialokat átcsoportosítani. Készülnöm kell Sámán tutorialjára, mert az NFS modelleket már gyakorlattal akarom összedobni. Reméljük a második renderelés sikeres lesz neki filmvágóval és akkor jöhet a következõ szint 😊

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
résztvevök:én,bency,normi,barni,dru de a ucsó ketörõl nincs sajna kép
Melyik a "legnagyobb" World Racing 2-vel foglalkozó oldal? Úgy értem ilyen moddolós oldal(autók, pályák, felnik). Nem a HWRMT-re gondolok.
:) Semmi okosság :P

hegyet másztam
az "új 2104-es" letölthetõ vhonnan???
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
:) Semmi okosság :P
Nem is szolsz, hogy feltetted?<#vigyor>#vigyor>
[/img]
[/img]
Mivel neked az a problémád hogy dinamikus IP címed van (minden gépbekapcsolásnál/újraindításnál stb. változik), ezért regisztrálj ezen az oldalon és csinálj magadnak egy host-nevet, (pl. bency.dyndns.info) azután töltsd le a dynDNS updater-t, telepítsd fel és állítsd be! Ezután a dynDNS updater mindig hozzárendeli az éppen aktuális IP címedet a hostnevedhez és így mások nem az IP-d alapján hanem a hostneved alapján csatlakoznak hozzád.
Ez annyit jelent hogy ha mondjuk a spanod szeretne csatlakozni a gépedhez (távoli asztali kapcsolat vagy FTP stb.) de nem tudja az IP-címed, akkor az IP cím helyére beírja a hostnevedet és ennyi.
Nemtudom érted-e de így kb ez a lényeg és én is a mai napig a dynDNS-t használom, mert hasznos dolog.
új 2104-es
Start menü futtatás ->cmd ->ipconfig -> a dns címét itt sem fogod megtalálni csak az ip-det és az átjárót.
a 192.168.1.1 Néhány router típus belsõ ip címe szokott lenni, ezen a címen lehet kiosztani a hálózaton lévõ gépek fix ip-jét. Általában ez a cím szokott lenni az alapértelmezett átjáró. Ha nem ez akkor 0.1 ennek a címnek a végzõdése.
Az 1.4-es végû címet nem tudom mi lehet de az is egy belsõ cím és tutira nem dns cím. Tipikus dns cím lehet pl. a 192.168.0.254. de ez csak egy példa! A szolgáltatódtól kell megkérdezni a dns címet.
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?