World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szildramor
ja és ezen nincs semmi + tutning cucc. A sünit úgy kell elképzelni, hogy 60-80 alkatrész egymás hegyén hátán. Na mindegy. Én végiglegoztam egy pár éjszakát vele, de ez nem azt jelenti, hogy más nem élvezi a darabokban lévõ modellek ilesztgetését XD

Szildramor
Én nem azt írtam hogy elvesznek a materialok. Az eredeti model megnyitására céloztem NFS ben. A materialok elvesznek vagy sem az annyira nem köt le, de az este összelegoztam egy sünit szal nálatok ha egy model darabokban van akkor nem e felsõ suvbarut jelenti gondolom 😊

djsaman
PacsutaTibi-nek igaza van szét van szedve alapban, úgy menti.😊 Az már nagyobb gond, hogy az uv map-ot nem mindig rendesen menti ki, ez játék függõ. Amúgy megnéztem cs3-mon is ott is ugyan az a gond a kimentet videón. Itt már maga szerintem a forrással van baj.😞 Annyi helyem meg nincs, hogy tömörítetlenül kimentsem. 😞Na nem baj újból megcsinálom csak más formátumban veszem fel, azzal hátha jó lesz.

www.atomicmedia.hu

Szildramor
azt értem alatta hogy kapsz egy sünit 3D ben. Az a Honda amit kiszedett Sámán pl 2000 matricával és olyan mennyiségû tuning alkatrésszel nyitható meg hogy az engem nem érdekel. Egy térbeli középpontba sûríti össze minden alkatrészét. 3DVia egybe szedi ki. Amit te használtál annak mi a neve? Az összes 3D Printscrin progiról nehéz véleményt cserélni. De mondom, hogy Sámán csinálja a tutorialt. A sünit meg átengedem a végtelenül nyugodt embereknek. Lehet hogy egyszerûbb mint a 3D printscreen. Nemem a másik szimpibb

A NFS-es (Most wanted, ProStreet,Undercover,Carbon) kocsik nagy részét le lehet szedni egy lapról 3ds és max formátumba.

"ki lehet szedni darabokba is de az nagyon kemény szétválogatni és összerakni." ezen mit értesz? Mert amit felül irtam ott csak rendesen alkatrészekre van bontva. Amit én ismerek 3d-s kilopó cucc az amugy is ugy menti ki hogy olyan darabokba amilyenbe eredetileg a model darabolva van.

Szildramor
DJ Saman csinál tutorialt ami alapján abból is lehet szerintem. Ki lehet szedni darabokba is de az nagyon kemény szétválogatni és összerakni. Ez a 3D printscreenes dolog azért sokkal egyszerûbb. De szerintem majd Sámán is fog neked részletekbe menõ választ adni. Addig is lényeg, hogy lehet 😊

bency
Naruto,NFS MW-bol vagy Undercover-bol lehet konvertalni?

:) Semmi okosság :P

adikakk
hy all
nagyon fasza lett a lexus!!!<#eljen><#taps>

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

[email protected]
elõre is kössz
Szildramor
Jó fotók 😊 kötelékben repülés az már mesterfokozat bármelyik játékban szal le a kalappal XD
- Én meg egy kicsit fejlesztettem: egy hibás is300-at és egy csunya tuningoltat szedtem atomjaira modellerrel. Nem voltak egyforma nagyságuak így eltartott egy darabig az illesztésük. Ez a kocsi valójában 3 autó az egyben. Textúráznom kell még lámpáit és materialokat átcsoportosítani. Készülnöm kell Sámán tutorialjára, mert az NFS modelleket már gyakorlattal akarom összedobni. Reméljük a második renderelés sikeres lesz neki filmvágóval és akkor jöhet a következõ szint 😊

bency
nagyon extreme kepek!😛

adikakk
gurultunk

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

bency
Jah!xD,csak pont felborultam!de kepet csinaltam azert!

Szildramor
Pókos király 😄

adikakk
jó volt a cruise fasza h így öszejött a banda
résztvevök:én,bency,normi,barni,dru de a ucsó ketörõl nincs sajna kép

bency
.....

bency
www.games.reveur.de

Sziasztok!

Melyik a "legnagyobb" World Racing 2-vel foglalkozó oldal? Úgy értem ilyen moddolós oldal(autók, pályák, felnik). Nem a HWRMT-re gondolok.
Szildramor
Ez az igazi mániákus autóimádat vazz: a csávó garázsban épített egy Lambo Countach-ot 10 év alatt XD Minden tiszteletem az öregé

bency
Ez szaaaaaaaaaaaar!Csak vicceltem,eleg jo lett!

bency
Mi a franc az a Default Gateway?help!!!!!!!!!!!!!kesz vagyok mindennel,csucsu kosz mindent!

adikakk
sry a sok hsz ért

adikakk
[/img]

adikakk

adikakk
hy all
hegyet másztam

arty
Igen, pont azon (ha az a pár százezer hozzád hasonlo megveszi).

Forza.

Még nem de ha adsz egy msn-t akár priviben elküldöm neked vasárnap este vagy hétfõ délután😊

hellosztok
az "új 2104-es" letölthetõ vhonnan???
bboyatty
Koszi! 😊

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Szildramor

-feltettem hwrmt-re deviantra. ez tuti átjön. Megéri regelni

Szildramor
Kettes gyönyörû lett. Mûvészi beállítás már 😊

bboyatty
sikerult...bocsi!

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

bboyatty
Teszek mar en is par jobban sierultkepet.
Kep1
Kep2

bboyatty
Nem baj... csak meglepett. 😛

bency
Jo lett,csak kene meg valami oda,egy kicsit puszta igy!Valami szebb betuk!pl!

adikakk
ALAKITOTAM

bency
hat nem is tudtam hogy te csinaltad!xD

bboyatty
Ez az en kepem. 😛
Nem is szolsz, hogy feltetted?<#vigyor>

adikakk
fasza a hummer

bency
Egyiptomi menet!

adikakk
gurultam
[/img]
[/img]

bency
Koszi szepen,meg mindenkinek a segitseget,holnap megcsinalom!

bency

Szildramor
Ez igen 😄

Csucsu2030

Mivel neked az a problémád hogy dinamikus IP címed van (minden gépbekapcsolásnál/újraindításnál stb. változik), ezért regisztrálj ezen az oldalon és csinálj magadnak egy host-nevet, (pl. bency.dyndns.info) azután töltsd le a dynDNS updater-t, telepítsd fel és állítsd be! Ezután a dynDNS updater mindig hozzárendeli az éppen aktuális IP címedet a hostnevedhez és így mások nem az IP-d alapján hanem a hostneved alapján csatlakoznak hozzád.

Ez annyit jelent hogy ha mondjuk a spanod szeretne csatlakozni a gépedhez (távoli asztali kapcsolat vagy FTP stb.) de nem tudja az IP-címed, akkor az IP cím helyére beírja a hostnevedet és ennyi.

Nemtudom érted-e de így kb ez a lényeg és én is a mai napig a dynDNS-t használom, mert hasznos dolog.

új 2104-es

Opelfan
A DNS-t azt nem kell külön beállítanod kivéve ha belsõ ip-d van és egy proxytól kapod a netet. Ilyenkor a szolgáltatód domain name serverének címét kell megadnod. Ma már alig van olyan ahol ezt manuálisan kell beállítani, mert az egész automatikusan megy! Így ha erre azért van szükséged, hogy fix ip-t állíts be rossz helyen keresgélsz.

Start menü futtatás ->cmd ->ipconfig -> a dns címét itt sem fogod megtalálni csak az ip-det és az átjárót.

a 192.168.1.1 Néhány router típus belsõ ip címe szokott lenni, ezen a címen lehet kiosztani a hálózaton lévõ gépek fix ip-jét. Általában ez a cím szokott lenni az alapértelmezett átjáró. Ha nem ez akkor 0.1 ennek a címnek a végzõdése.
Az 1.4-es végû címet nem tudom mi lehet de az is egy belsõ cím és tutira nem dns cím. Tipikus dns cím lehet pl. a 192.168.0.254. de ez csak egy példa! A szolgáltatódtól kell megkérdezni a dns címet.

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

Atikah
parancssorba: ipconfig

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

adikakk
192.168.1.1 v 192.168.1.4 Magyarországon ezt aszem

bency
HELP pls:Nem tudjatok hogy mit kell irni a DNS-hez?