World Racing 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jah azt is láttam arra sajna nem mentem ki nem tudtam róla
jaja voltam de nem tökölön hanem elõtte egy héttel vol a bp-en a pólus centernél a tesco elõtti parkolóban 😊
Ja reptér
Szildramor
Csabó mesélte hogy volt driftbemutatón, de az nem hiszem hogy a tököli volt. Reptéren?

Hali valaki volt tökölön a drift versenyen?Én voltam rohadt jó volt.
Szildramor

Szildramor
Ma 5 éves a WR2 topic 😄 Köszönet TheDriver-nek a témaindításért 2004 oktober másodikán, még a játék kiadását is meglõzve ^_^ Sok sikert és jó munkát minden alkotónak és köszönet a játékosoknak is képlinkelésért és a fórumon nyújtott segítségekért minden témában!! Reméljük lesz belõle következõ rész, de addig sem áll meg az élet: 4-5 pálya készül csak amirõl tudok és jópár kocsi. Sok sikert hozzá minden alkotónak és kitartást a befejezéshez 😊

- Mindkiller: ha kellenek Oblivion növények: a textúrák közt van még amit nem tettem, bele, de szándékosan beletettem, ha valakinek szüksége lenne rá: használjátok nyugodtan. De megfordult a fejemben az is ha nem lehet a ksézítõket megtalálni lehet hogy ezt kellene elkérni inkább és akkor nem kell annyit szarakodni a növényekkel XD Még linkelek egy videót: úgy tûnik máshol már mûködik a Racing Gang gyakorlatban szóval csak be kell járatni és mehet a drift és hegyiverseny ezerrel és saját kocsit faragni hozzá hogy egyéni legyen 😄 Jó szórakozást minden aktív fórumozónak `½_½´ Hegyiverseny itt 😊

Mindkillers
Rendben én benne vagyok,és tetszett a pálya hangulata is ezért megpróbálom valami hasonlóra megcsinálni akinát.

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor
Tuningolni nem muszáj meg építeni és modellezni tudni sem kell. Ha valaki szeretne teljesen saátot: akkor persze érdemes megtanulni. Én két hondát választok most: motorhangtól matricáig amit tudok azt meg akarom csinálni. De a versenyzéshez és a tagsághoz elég egy kedvenc kocsi is. Az életben sem mindenki maga tervezi a gépét. Lényeg hogy legyen lelkes és akkor életre kel a játék 😊 Találtam egy videót ami ilyen stílusú model keresés közben. Ilyesmirõl lenne szó csak egyedi matrica és kocsigyártás is szinesíthetné 😊 A tagság semmi megkötéssel nem jár. Egy logót csinálok és azt aki szeretné matricázni kocsiját: felteheti jelezve, hogy Hun-Racing-Gang tag ^_^
és az ígért videó itt >> Akina mod Video

adikakk

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

adikakk
ezek a jó videok valóságba még jobb lhet ot lenni KEDVENC BANDÁIM

<#eljen>
én ugyanezt csinálom valoságba mint ezek ja meg ghost ridert utánozom

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

bency
Enis mennek de autot nem tudok kesziteni,de versenybe nagyon jo vagyok!

:) Semmi okosság :P

adikakk
hy all
én is menék racingolni kocsit késziteni is tudok nagyából

ChuckyHUN
Engem érdekelne, de kocsikészítéshez nagyon keveset értek, és arra idõm sincs... de racingolnék szívesen

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Szildramor

Érdekelne akkor ez a racing gang mint akítv tagot? 😄 az express stílust forgalommal: amikor egy adott útszakaszon kell csúcsforgalomban átszáguldani azt videó formájában lehetne megosztani és persze a multi. Ha fejlõdik a játékgyártás remélem a grafika fejlesztését elfelejtik már végre. Forgalomban akarok versenyezni és nem szépen elaludni a táj gyönyörûségében XD Ha érdekel a dolog, akkor csak annyit kéne: mindenki csináljon magának egy kocsit és az editcarokat kb hasonlóra csinálni. egyrészt komolytalanabb mert olcsóbb, másrészt meg végtelen lehetõségek vannak kocsiügyben 😊 Vidikészítés + multi néha ha ráérzs 😄

Mindkillers
Ezt a videót egyszer régebben véletlenül találtam meg,és akkor is nagyon tetszett. Régebben szombat esténként mi is ezt csináltuk csak 2X2 sávon,és persze csak ilyen 100-150 Le kocsikkal nem ilyen rakétákkal 😄

De a feeling az hatalmas. A rendõrök akkor még csak VW Borával nyomták felénk az meg esélytelen volt 😊

Szép a Honda modell!

Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.

Szildramor

képpótlás

Szildramor

- racing gang ötlet a videó alapján jött anno. Kormánnyal már van értelme is XD RFactoros nagyon szép model. A wrc subaru 2002-es kérvényét már elküldtem a svédeknek. Ezt is szeretném majd kérvényezni és kiadni ha lehetséges. Pár igazi legenda is kéne utcai versenyzéshez. Driftgépbõl van már sok. Ez a rész volt elhanyagolva eddig nagyon. Eddig ... 😄

Szildramor

Vettem kormányt és megint felélesztettem magambann a Hondaimádatomat. Remélem a linkelt kép látszani fog. Ha nem majd utólag pótolom. és egy kis vidi a másik törölve lett, de helyette ez is megteszi Megéri 😊Osaka: Kanjo Racing

bency
aham,hat ugy eleg gaz!

lehetni lehet ha egy másik modell belsejét használod, csak az a baj h bele kell nyúlni az editcarba, ami azért baj mert akkor nem lehet multizni.

Sziasztok!

Régebben volt belinkelve egy Suzuki Swift a játékhoz. Azt szeretném kérdezni, hogy az mikorra lesz kész, ill. van-e másféle Suzuki
(Kerestem, de sajnos eredménytelenül)?
bency
Gyari autonak nem lehet csinalni Interior-t?

új Egyiptom 😄

bency
Vegre elertem az 500 addon autot!!Most jelenleg 504 auto van bent

bency
gyere skype !

adikakk
qrva jóóóóó
kiadod vmikor??
am mivel csináltad a pályát??
<#eljen><#wow1>

bency
xD,nagyon kiraly!

Mindkillers
Single Race képek:

adikakk
hy all
frisült az oldal!!
WR2 MULTIPLAYER KÉPEK
<#wow1>

Mindkillers
Egy kis Motherboard racing??? 😄

Akkor csinálj 😄

bency
Jo lenne meg par auto az 50-es evekbol!Pl egy Corvette vagy egy Cadillac Eldorado!

bency
Szep kepek szep autokrol!😛

djsaman
Ha a 3ds max importert használod akkor ott mikor importálom a legördülõ menübõl kell kiválasztani azt az alap beállítást. Akkor korrigálni fogja a kamera lencse általi torzulást. Ha Obj importál az ember akkor meg marad a szabad kézileg való állítás.😊 Mindkiller szívesen, remélem hasznos.😊

www.atomicmedia.hu

Mindkillers
A videód teljesen tökéletes,a kommentek benne stílusosak,és jó hozzá a zene is. A weboldal is nagyon design-os! Köszönjük a tutorialt!

Szildramor
Az igen 😄 Modelesõ lesz remélem és mindenki kiszedi a sajátját másik gémbõl XD A 3DVia-val is kellene egy. DirectX 8-assal nem sikerült beüzemelnem ezt az okosabbat. A model térbeli torzulás visszaalakítása: azt hogyan csináltad? Nem baj ha az UV elveszik róla: legalább megtanulom 😊

djsaman
Sikerült megcsinálni a 3D printscreenes tutoriált, akit még érdekel itt szereplõ linken megnézheti.😊
Még pár hasonló poginak összegyûjtöttem a linkjét, ott elolvashatjátok.
Katt

www.atomicmedia.hu

Szildramor
Jó az a diavetítés funkció 😊 Hangulatos azzal a hawai kezdõképpel 😄

adikakk
hy all
ma is volt kruz képeket találtok ezen az oldalon
wr2 multiplayer képek
folyamatosan frissül miden nap szinte szoval sürün nézétek<#wow1>

bency
De nekem a legujjab kene!😄,az nez ki a legjobban!

Rezs
E coupe van a Toca racedriver2-ben 2. gen v12es és asszem a rd3-ban van 1. gen is.

Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.

bency
Jah es meg a 65-os GTO ami nagyon kene!

bency
En nekem a Most Wantedbol kene peldaul a Clio V6,vagy az undercover-bol a dodge charger srt8,megane coupe meg egy corvette stingray,es ami sajnos nincs meg jatekba de nagyon nagyon kene az egy E coupe!

Amikor a progit felrakod akkor a fentlévõ 3dsMaxokba betelepül a 3dr importer.

Hát a shadereket igy nem tudod használni semmire, esetleg ha te magad irsz valami játékot, vagy valami oylan játékba rakod be amibe igy külön lehet a shadereket buzerálni.

Elvileg elég egy nézetbõl, úgy ahogy irtad, de pl ha kintrõl csak egy kispoligonú belsõ van a kocsiba, és van mondjuk belsõnézetbe nagypoligonú, és neked kellene a belsõ is akkor csinálni kell egyet kivülrõl és egyet belülrõl is.

Mindkillers
Ja és hány nézetbõl kell képet készíteni? Ha elég egy nézet akkor a lentebb leírt hátulról,és szinte vízszintes magasságból?

Mindkillers
Egy rövid tutorialt kérhetek errõl a progiról nagyvonalakban?

Az F12-vel készítem a képet amivel megvan a modell és a textúrák?

A dds-ek a textúrák,a frame.... 3dr pedig az elején installált pluginnel 3dsmaxba importálható?

A shader könyvtárban a vsh mire használható?

Szildramor
Köszi a címeket: modelles oldal marhajó 😊 Nemtudom Bencynek milyen model kell. Én a régi mentéseimet szeretném áttenni nfsu2-bõl. A többi mentésemet töröltem már. Ez volt az egyetlen, amit sajnáltam törölni. Hát nem bántam meg mert ha sikerül Sámán tutoriálja akkor tényleg kiadom õket valahól igaziból 😊

Én ezt használtam.

http://www.deep-shadows.com/hax/3DRipperDX.htm

Nem minden proginál müködik, ahol müködik ott is nem mindegy miyen nézetbõl lopsz ki mert ahogy kilopsz azt maxba ugy fogod látni front viewbe, szóval érdemes hátulról kilopni.(pl RBRbe is lenetbb vini kicsit a hátsó camot).Mert különben nagyon nehéz vissza"nyomni" a kocsit normál formájára.

De mondom ha oylan kocsi kell ami a lentebb felsorolt 4 nfsbe van, akkor érdemes körülnézni az aironeracingen.