World Racing 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mindkiller: ha kellenek Oblivion növények: a textúrák közt van még amit nem tettem, bele, de szándékosan beletettem, ha valakinek szüksége lenne rá: használjátok nyugodtan. De megfordult a fejemben az is ha nem lehet a ksézítõket megtalálni lehet hogy ezt kellene elkérni inkább és akkor nem kell annyit szarakodni a növényekkel XD Még linkelek egy videót: úgy tûnik máshol már mûködik a Racing Gang gyakorlatban szóval csak be kell járatni és mehet a drift és hegyiverseny ezerrel és saját kocsit faragni hozzá hogy egyéni legyen 😄 Jó szórakozást minden aktív fórumozónak `½_½´ Hegyiverseny itt 😊
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
és az ígért videó itt >> Akina mod Video
on
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
<#eljen>#eljen>
én ugyanezt csinálom valoságba mint ezek ja meg ghost ridert utánozom
3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...
én is menék racingolni kocsit késziteni is tudok nagyából
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Érdekelne akkor ez a racing gang mint akítv tagot? 😄 az express stílust forgalommal: amikor egy adott útszakaszon kell csúcsforgalomban átszáguldani azt videó formájában lehetne megosztani és persze a multi. Ha fejlõdik a játékgyártás remélem a grafika fejlesztését elfelejtik már végre. Forgalomban akarok versenyezni és nem szépen elaludni a táj gyönyörûségében XD Ha érdekel a dolog, akkor csak annyit kéne: mindenki csináljon magának egy kocsit és az editcarokat kb hasonlóra csinálni. egyrészt komolytalanabb mert olcsóbb, másrészt meg végtelen lehetõségek vannak kocsiügyben 😊 Vidikészítés + multi néha ha ráérzs 😄
De a feeling az hatalmas. A rendõrök akkor még csak VW Borával nyomták felénk az meg esélytelen volt 😊
Szép a Honda modell!
Hétvégén általában nem nézem a fórumot,így ne sértődj meg ha csak jövőhéten válaszolok! Nem az a lényeg hogy hogyan állsz a kocsid mellett, hanem az, hogy hogyan vezeted.
- racing gang ötlet a videó alapján jött anno. Kormánnyal már van értelme is XD RFactoros nagyon szép model. A wrc subaru 2002-es kérvényét már elküldtem a svédeknek. Ezt is szeretném majd kérvényezni és kiadni ha lehetséges. Pár igazi legenda is kéne utcai versenyzéshez. Driftgépbõl van már sok. Ez a rész volt elhanyagolva eddig nagyon. Eddig ... 😄
Vettem kormányt és megint felélesztettem magambann a Hondaimádatomat. Remélem a linkelt kép látszani fog. Ha nem majd utólag pótolom. és egy kis vidi a másik törölve lett, de helyette ez is megteszi Megéri 😊Osaka: Kanjo Racing
Régebben volt belinkelve egy Suzuki Swift a játékhoz. Azt szeretném kérdezni, hogy az mikorra lesz kész, ill. van-e másféle Suzuki
(Kerestem, de sajnos eredménytelenül)?
kiadod vmikor??
am mivel csináltad a pályát??
<#eljen>#eljen><#wow1>#wow1>

:) Semmi okosság :P
www.atomicmedia.hu
Még pár hasonló poginak összegyûjtöttem a linkjét, ott elolvashatjátok.
Katt
www.atomicmedia.hu
ma is volt kruz képeket találtok ezen az oldalon
wr2 multiplayer képek
folyamatosan frissül miden nap szinte szoval sürün nézétek<#wow1>#wow1>
Oversteer is when the passenger is scared, Understeer is when the driver is scared.
:) Semmi okosság :P
Elvileg elég egy nézetbõl, úgy ahogy irtad, de pl ha kintrõl csak egy kispoligonú belsõ van a kocsiba, és van mondjuk belsõnézetbe nagypoligonú, és neked kellene a belsõ is akkor csinálni kell egyet kivülrõl és egyet belülrõl is.
Az F12-vel készítem a képet amivel megvan a modell és a textúrák?
A dds-ek a textúrák,a frame.... 3dr pedig az elején installált pluginnel 3dsmaxba importálható?
A shader könyvtárban a vsh mire használható?

http://www.deep-shadows.com/hax/3DRipperDX.htm
Nem minden proginál müködik, ahol müködik ott is nem mindegy miyen nézetbõl lopsz ki mert ahogy kilopsz azt maxba ugy fogod látni front viewbe, szóval érdemes hátulról kilopni.(pl RBRbe is lenetbb vini kicsit a hátsó camot).Mert különben nagyon nehéz vissza"nyomni" a kocsit normál formájára.
De mondom ha oylan kocsi kell ami a lentebb felsorolt 4 nfsbe van, akkor érdemes körülnézni az aironeracingen.