19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Szildramor
    Azannya - egy ezressel olcsóbb mint máshól :O csk most vettem észre.
  • Szildramor
    MP lounge iconnal indítasz, amikor elindítod beírsz egy nevet és start. Nem lesz sok szeró. Mindenki úgy megy fel, hogy visz magának társaságot is. Én már vagy fél éve nem is multiztam. Inkább csak gyűjtöm a kocsikat :)
  • arty
    nem tök mind1?

vedd meg, 890forintba még senki nem halt bele
  • csontiz
    Sziasztok! Multi hogy működik? Eredeti game kell hozzá?
  • Szildramor
    Nürburgring őrület - japók nyomják neki nagyon. Tavaly megint javítottak az amúgy is mesés köridőn. Át kell értékelnem a kocsi tapadását :D
    GT-R 2009 <<

• GerY5
    "OFF"

Eladó egy használt, de kitűnő állapotú, rendszeresen karbantartott Logitech MOMO Racing FFB kormány. Legutóbb decemberben lett megbontva, kitakarítva és zsírozva.
    Extraként egy GTR2-höz készített mágneses rögzítésű laminált feliratozás is tartozik hozzá, igény szerint PSD template-el együtt.
    (A közeljövőben több játékhoz is fognak felkerülni a tárhelyemre ilyen nyomtatásra kész template-ek. A mágneses rögzítésről akkor fogok bővebben írni.)
    A kormányról és tartozékairól fotók az alábbi linken találhatók:

http://geo-design.hu/resources/pics/Logitech_MOMO_Racing

Ára: 15.000 Ft (a szállítási költséget átvállalom)
    Vételi szándékkal jelentkezni privátban lehet!

FIGYELEM! Karbantartáshoz csakis fehér zsírt szabad használni!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    cAhe3UsTaFanutewahabEgAsTeDeguda

ON
  • zroland
    Köszi mindenkinek a segítséget, a cracket kipróbálom délután, a többin már túl vagyok, szerintem ez a proginak a hibája lesz, mégpedig a legújabb proginak, mert most dereng valami hogy régebben ugye jó volt de amikor leszedtem ezt a legújabb wr2managert (akkor még az i-s volt a legújabb, mostmár j-s van, azsem működik) azóta nem működött
  • Szildramor
    A többit kiadhatnád :) Űrburgring már megvan csak egy szebb Akina kéne már. A végére vagyok kiváncsi mert ami nálam van nincsen vége.
  • Csucsu2030
    Hali!
    Szerintem e közül a két lehetőség közül válassz!

1. Próbáld meg rendszergazdaként futtatni! (jobbegér -> tulajdonságok -> kompatibilitás és ott jelöld be hogy program futtatása rendszergazdaként

2. (szerintem ez a biztosabb) Vezérlőpult\Felhasználói fiókok és családbiztonság\Felhasználói fiókok és itt kattints a "felhasználói fiókok felügyelete beállításainak módosítása" linkre és azt a csúszkát amivel állítod azt húzd le teljesen, utána indítsd újra de úgyis kérni fogja!

Végső esetbe, tudod mikor már úgy feladnád, mert tele van a, próbáld meg mind a két lehetőséget egyszerre!

Ha nem tudtam segíteni, akkor most egy jó nagy faszságot írtam és sorry mindeniktől aki ezzel a problémával küzd
  • Mindkillers
    Akina készülget,az utolsó V3 éjszakai verzió van hátra,csak nincs mindig időm foglalkozni vele. Idén kész lesz.
  • sovatalevi
    Egy kerdes:Az Akinat ,mikor adjatok ki? :)
  • Bence00111
    Próbáld meg letölteni a legújabb wr2managert esetleg. Nekem is ez a file acces denied volt xp alatt aztán letöltöttem a wr2man (0.3i) asszem ez az.
    sok szerencsét!
  • StoReK
    CrackSzerintem próbáld meg ezzel.(Az eredeti Exe-ről csinálj Biztonságit)
  • zroland
    xp alatt se megy, tehát nem a kompatibilitással lesz a probléma!
  • StoReK
    Szerintem próbáld meg Kompaatibilitással.
  • StoReK
    Asszem nekem is ezt írta ki de ment.
  • zroland
    Üdv. újra mindenkinek!

Úgy döntöttem, kicsit visszatérek játszani, mert megúntam a sok új játékot...:))
    Viszont akadt egy kis próblémám, ami a következő:
    A wr2-t természetesen nem töröltem le eddigsem, de átmásoltam win7 alá, lepatcheltem, és eltűnt az összes pálya, sehogy nem tudtam se belerakni, se visszacsinálni, ezért wr2 reinstall következett!
    A játék feltelepítődött, minden okés vele mindaddig míg be nem szerettem volna másolni valami kiegészítős pályát!
    A file-okat bemásoltam, elindítom wr2 managert, de amikor bepipálok mindent (pipa nélkül se) nem engedi elmenteni a beállításokat, a következő hibaüzenettel érvelve: "file access denied".
    Próbáltam már néhány beállítást, a kiegészítős pályát is kitöröltem de valahogy nem akar menni!
    Nincs valakinek valami ötlete?
  • Szildramor
    Egy kis drift-reneszánsz ha már ekkora az aktivitás :D Elvileg fenn van AironRacingen, de nemtom belőni a tengelyt DepExel. Na mindegy: nem is nagyon van kocsi ami alá tegyem. Építgetni meg nincs most idő. Majd nyáron esetleg csinálok ehez a kerékhez egy kocsit :)

• Szildramor
    Mennyit enged betenni az új? Én ezernél lemaradtam :)
  • Eastbert
    uhh bocsa aszitem ez vigyorgo fej
    de közbe kapd be jelezik
    sry
  • Eastbert
    megoldodott a problémám Naruto , le szedtem a a gamesröl a 0.3 verziót és arra tovább pakolhatom a cuccot.
    de azért kösz a válaszodat
  • sacko98
    Belekezdtem egy Fiat 131 turbo-ba remélem tetszik:http://sacko98.multiply.com/photos/hi-res/6/13?xurl=http%3A%2F%2Fsacko98.multiply.com%2Fphotos%2Falbum%2F6%23photo%3D13
  • Szildramor
    Ki kell dobni a ladákat a trabantokat és a moskvicsokat és menni fog :D
  • Eastbert
    hi, egy olyan problémám van hogy a WR2Man be már 1024 autót addonoltam be és többet nem engedd. a range check error hiba üzenetet irja ki. ilyenkor mi a gond és mi a teendő ha még további addonokat akarok betenni?
  • lordt0m
    Szerintem kéne a játékba még pár rallys szakasz, meg autó. Leginkább a Subaru Impreza S14 kéne. Mellesleg mi van azzal a régi Suzuki Swifttel? Készülget?
  • Szildramor
    Onnan találtam ide a vididtől :) Szegény porschetulajdonos srác szerintem a visszapillantót bámulta és elnézte a kanyart XD azért elég ciki lehetett egy kanyarban előés után így kiszállni a versenyből :D

És egy kis driftes téma: illegális erdei-drift - vagyis hogyan driftelnek a profik éjjel, forgalommal Akinán :) Katsuhiro és a Toyota Trueno itt >>
  • Rezs
    Köszönöm láttam már... beteg állat másik videón aston martint kerget meg porschekat hagy ott:)
  • norman001
    én is voltam a tuning show-n állat volt
  • Szildramor
    Ezt a videót Norbinak ajánlom :D

VW Race-Taxi T1 kisbusz és a Porsche csatja :)
  • Szildramor
    Sikerült a keréktuning TVR-en :) jippié!!
  • Rezs
    Láttam nagyon patent:) Meg az 1es golfok is tetszettek:)
  • Szildramor
    Nagyon szép lett :) Grat az első járgányhoz! Ha az átlátszóságán változtatni szeretnél simán vedd le mtkitben alapra mindent. Csak akkor kell változtatni a beállításokon ha textúrás a karosszéria. Linkelj be fotót adatokról és akkor könnyebben tok segíteni. Grat mégegyszer!
  • Drift Elek
    THX! :D
  • Mindkillers
    @ Norbee! Nem tudom megnézted e a képeket és ha igen kiszúrta e a szemed a turbós lada...

Ha nem:

• sacko98
    Próbálkozok összehozni egy Csajkát Remélem tetszik: http://sacko98.multiply.com/photos/hi-res/6/12?xurl=%2Fphotos%2Fphoto%2F6%2F12
  • Szildramor
    DriftElek - linkeltem vididet németekhez :D Baleset a köbön német fórumra!! :)
  • Szildramor
    Köszönöm Drift-Elek :)

Egy kérdés a modderekhez inkább: ilyen típusú kerék van valakinek raktáron? Csak egy GT-R kereket találtam hasonlót AirOn Racingen. de nem akarja DePex belőni a tengely pontot sehogysem rajta. Plíz ha látott valaki hasonlót: írjátok meg. Előre is kösz ^^

http://i788.photobucket.com/albums/yy170/jones76_uk/TVRT400R.jpg
  • Drift Elek
    DAM_TEMP_COOL 0.04f //% Motorabkühlung pro Sekunde
    DAM_TEMP_HEAT 0.02f //% Motorerhitzung pro Sekunde
    DAM_TEMP_GEAR 5.0f //Temperaturerhöhung durch Übertouren
    DAM_TEMP_NITRO 6.0f //Faktor für Temperaturerhöhung bei Nitro
    DAM_TEMP_MIN 100.0f //Minimale Wassertemperatur
    DAM_TEMP_MAX 130.0f //Maximale Wassertemperatur
    DAM_TEMP_MOTOR 0.00000000001f //Motorschaden pro Sekunde bei 100% Überhitzung *edit*
    DAM_TIRE_DRIFT 0.0000000000025f //Faktor für Reifenschaden durch Drift *edit*
    DAM_TIRE_2WHEEL 0.00000000002f //Prozent Schaden pro Sekunde Fahren auf 2 Rädern
    DAM_TIRE_DIST 300.0f //Fahrbare Kilometer, bis Reifen komplett abgenutzt ist *edit*
    DAM_TIRE_TEMP 0.000000000005f //Prozent Schaden durch Überhitzung
    DAM_TIRE_GRIP 0.000000000005f //Gripreduzierung bei 100% Reifenschaden *edit*
    DAM_TIRE_SCHLUPF 20.0f //Schlupferhöhung bei Reifenplatzer *edit*
    DAM_BRAKE_HEAT 15.0f //Prozent Erhitzung bei Vollbremsung bei 100 km/h
    DAM_BRAKE_COOL 1.5f //Prozent Abkühlung bei 100 km/h
    DAM_BRAKE_TEMP 0.01f //Prozent Schaden durch Überhitzung
    DAM_SHOCK_FACTOR 2.0f //Faktor für Schaden bei Federdurchschlag *edit*
    DAM_SHOCK_OFFROAD 2.2f //Faktor für Federschaden bei OffRoad-Fahrzeugen *edit*
    DAM_CRASH_HULL 10.6f //Schaden durch Crash *edit*
    DAM_CRASH_BRAKE 5.3f //Schaden durch Crash
    DAM_CRASH_CHASS 3.3f //Schaden durch vertikalen Crash *edit*
    DAM_CRASH_MOTOR 15.2f //Schaden durch frontalen Crash *edit*
    DAM_CRASH_GEAR 20.75f //Schaden durch frontalen Crash
    DAM_CRASH_ANIM 20.25f //Auswirkung auf Klapperteile
    DAM_GEAR_SCHALT 0.005f //Schaden durch Schalten bei hoher Drehzahl
    DAM_GEAR_DELAY 3.0f //Maximale Schaltpause bei 100% Getriebeschaden
    DAM_HULL_STREAM 4.0f //Maximale Windschattenerhöhung bei 100% Karosserieschaden

a damagesim.txt file tartalma
    ezekre írd át az értékeket!

Naruto privát ment!
  • Szildramor
    Gyönyörű :) le a kalappal: visszafogott rendes utcai tuning. Nem az osakai nagyvárosi magamutogatós. Ezt szeretem :)
  • Mindkillers
    Talán így: kép