30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
sandor8206 #26870 tök mindegy...akkor sincs semmi közöd, hiába játszod az úrat -
keembo #26869 sajnálom sanyika ha csalódást okoztam ezzel... de inkább pókerezek, mint raklappakoló logikával megáldott embereknek íroga...jajj pont azt csinálom most is...ez a sátán műve! -
#26868 píszláv srácok :D -
sandor8206 #26867 kb. évente egyszer fel jössz ide és beböfögsz valamit amihez semmi közöd -
sandor8206 #26866 mi? -
keembo #26865 hmm, kőkemény 8 Megabiten csak úgy árad az izomszag és a kultúra! -
hugopareiros #26864 mert te is olyannak tűntél aki jó pókeresnek hiszi magát, miközben azt se tudja hogy a mi a leggyengébb kéz HU-ban -.-'
röviden ezért :) de azért peace -
sandor8206 #26863 mit pofázol bele köcsög, nem látod, hogy hülyeségből írtam -
#26862 ez még semmi a múltkori fél órán belül 2 őhöz az gyanús :D most hogy néha leesik az benne van. -
hugopareiros #26861 berakott 1 leosztást a több 1000ből amit játszik, ezalapján ítélsz?! grat (Y) -
sandor8206 #26860 nem akarok köcsögnek tűnni, de nem csoda hogy annyira menetelsz felfele, meg szted tök ok a PS, ez ? royalflushöd?! :-D kurvára adja neked :-) -
hugopareiros #26859 nem lehet törölni csak zároltatni...de ha mégis azt írnák h törlik, ne aggódj...a személyes adataidat megtartják pont az ilyen esetek elkerülése végett :) -
#26858 Mindennapi royalflössünket add meg nekünk Isten..
-
ntex #26857 Újra szeretnék regelni egy másik bankroll oldal által -
ntex #26856 PartyPoker-en lehet valahogy törölni a számlát? -
#26855 Köszi, pont akkor olvastam vissza mikor rányomtam a mehet gombra :)
-
#26854 :D:D
#26822 -
#26853 Már csak azért mert nem szeretném elveszteni azt a 0.09 eurót ami a számlámon volt :) -
#26852 Full Tiltről tudni valamit? Lesz még egyáltalán? -
hugopareiros #26851 Édes jó...:D
Nem volt valami sikeres a mai sorozat, de kb 0-n zártam.
Gondoltam zárásként egy laza 800$ garantált 1$-s MTT 18:30tól még belefér. 200-300 indulóval.
Jól is nézett ki egészen 18:20ig. Elkezdtek özönleni az emberek :D
2 perc még van a regisztrációból de már 793 induló van.
Ezzel alapjaiban nincs baj, csak ha netalán hosszabbra sikeredne...akkor ez egy sok órás menetelés lesz amihez nincs energiám.
(a regisztrációt pedig nem lehet visszavonni...így hát had szóljon a játék)
-
ntex #26850 Jah tudom, csak bosszantó na :D -
hugopareiros #26849 én is simán adtam volna az ellen helyében, nem játszotta meg rosszul
pech..ez van -
ntex #26848 flopon allin mentem 55-el... -
ntex #26847 Imádom mikor lemákolnak, persze hogy bejött a csávó backdoor flösse...
-
#26846 Szokatlan játékmintái alapos átvizsgálása során range-ét AJ-re szűkítettük. -
#26845 HIRÓÓÓ
-
keembo #26844 Már meg egy ideje újra a Pokerstars...közben Ntexel egymásra találva szobára mentünk...
Rossz az, aki rosszra gondol : headsupolunk! ;D -
ntex #26843 Everest is áll -
ntex #26842 Ki más lenne? :O XD -
ntex #26841 Szegény OrcShamanz-t biztos tiltre tettem, az első hand után beírta hogy lol, a második után pedig "asalghasjghag" ilyesmit. :D
-
keembo #26840 PS leállás du 1-től...és még mindig semmi.
Ntex, csak nem Te vagy az a bizonyos Kexi? :D -
#26839 Ez jó hír viszont,nem számítottam már rá,köszi. -
#26838 Gyönyörű design. Amíg ki nem kapcsoltam a játékosokat, addig az én játékosom fejének a fele hiányzott. Azóta fullfekete minden, kivéve az asztal, így még el is viselhető valahogy :D -
#26837 Addig van ez amíg nem jársz úgy mint én :D Ki hitte volna hogy egy szép szombati napon sikerül olyan nit asztalhoz ülni, ahol villámgyorsan veszítettem 10 dollárt 0,5/0,10-es asztalon. AA val 55 szetteződik, KK vs AA, QQ vs AK, QQ vs AJ sor. EV-, élvezeti érték nulla.És ezekre még vártam is hogy megszívhassam :D Ugyanezen szombaton 1,5 dodós SNG, 2 perc alatt 4-en maradtunk a 10-ből :D -
xxxpaulxxx #26836 Őt is lefogják tiltani "összejátszás" miatt:D -
ntex #26835 When u see it...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó egészségügyi színvonal lehet kínában ha ilyen korban is még a gép előtt görnyedve pókereznek az öregemberek... -
#26834 " erre flopra ledob neki 4 kárót." :D -
ntex #26833 Ja hogy flopra 4 káró... :D -
ntex #26832 Oszt' ugyan miért is? :D -
#26831 ::D:D:D:D már kaptam a billentyűzet fele, hogy most jól belédkötök...