Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Uram!
Ma megyunk TENYLEG mindannyian 500-as bohockodasra! nem jossz??? 😊)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Tehát, igen igazad van, értem. Minden esetben az optimálisan jó játék a célravezetõ, az kb. az, amit te írtál.
BTW csak azért raktam be, mert érdekes volt látni, hogy a másik srác mivel volt hajlandó pusholni, arra értettem hogy freeroll gyöngyszem, azt át se gondoltam hogy közben látszik milyen szarul játszom.
emelek, ramemel... eskuszom buborekban barmelyik versenyen dobom ha ramraiselenk...
flop: K78... fakk valuezok... megadja.... ohhh pot miatt turnon be kell tolnom a maradekot (veszelyes volt, mert 9 jott)...
instacall... na mondom oke mutasd a KK,AA-t...
QQ-t mutat... river A 😄
jeeeeeeeeeeee ennyi szar utan mar komolyan 😄
de játssz jól és hosszútávon õk fogják növelni a rollod 😊
horgászatnál is elõször beetetsz, aztán fogod ki a nagy pontyot
mostani handem
BB... mindenki dob, SB belimpel
1/2 cent
JhKh rahivok 4X...
megadja
flop: JsJd7d
hivok, megadja...
turn: Ah
ohh mondom... na ezt mondom kifizetem, mert mar ereztem, hogy baj van,,
river: Qc
emel egy kicsit, mondom oke mutasd a flossod:
3h2h..
szanalmas?
Az a bajom ezzel a topiccal, hogy mostanában beszivárgott egy két SZERENCSEJÁTÉKOS😄 Hol vagy Szabi! Ments meg minket a handjeiddel!😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ha erre nincs szükségetek akkor mondjátok, mert beírom én is azt, hogy "baszki hogy lemákolt, lol, szép volt, csaló RNG" és megvan oldva a dolog
csak hát ezzel nem jutunk elõrébb a póker erdejében
"ha nekem is szett utana, akkor neki magasabb kicker... amikor nekem flop szettem van, akkor neki lecsorog a szin... ez HIHETETLEN! es mindig ua a user..."
magyarázd meg nekem azt, hogy miért javulna le téged mindig UGYANAZ a játékos attól hogy tudja a 2 társa lapjait?
lehet hogy bátrabban belemegy a partikba (sõt), de ettõl még nem jön neki más lap mintha nem tudná a társai kezeit 😊
pozícióban vagy és nem adtál meg irreális hívásokat akkor lesz kreatív játék
illetve az egész játékodat blöffre állítod
23o-val behívsz utg-bõl 4 BB-t
flopon Cbet
turnon a boardtól függõ hívás blabla
ez is lehet kreatív 😊
de õ a lapjárást fikázta 😊 amihez ennek semmi köze
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
erdekes ha valaki 23-al vigeckedik az fish, donk stb... de amikor azt latom, hogy nagyobb versenyen egy pro ilyet csinal azt egybol lekreativozzak mindennemu ironia nelkul 😄
"kreativ" raise 23o (!!! 😄)
es flop raise call, es turn raise, fold...
board 553 😄DDD
tudom komolytalan, de rajottem, hogy ezen a szinten nem er annyit egy stroke 😄
legközelebb rögtön válts asztalt
1. a 3 BB-s hívás nem emberkedés
2. agresszivitás nélkül nem fogsz soha olyan jó eredményeket elérni
3. turnon visszahívni?! ez a hívás + megadás is butaság volt
4. riveren pedig push or fold, mert vagy lejött a sora és bukod, vagy nem hiszed el neki és akkor sanszosan elõl vagy
"Riveren meg egyszerûen nem volt értelme pusholni, több pénzt nem szedtem volna ki belõle"
hát azzal hogy csak megadtad nem is, az esélyt se adtad meg hogy több pénzt kiszedj belõle
sõt ezzel magadat b@szhattad volna meg:
ha ott lett volna nála egy QT / Q9 / 9T (amit nem tudtál leolvasni)
akkor a vissza push lett volna az egyetlen fegyvered, hogy elhitesd vele hogy pont most lett meg a sorod...és akkor talán eldobja (mondjuk freen dobná el a franc 😄 tehát ez már fölösleges okoskodás erre a partira)
záró kérdésként:
"nem akartam elijeszteni"
977T színhúzós boardon KQo-val komolyan azt akartad hogy partiban maradjon?😄
Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.
most FIXES(!!) asztalon ugy kopasztottak le, hogy nekem 3x volt szettem(!) ellenfelnek (ua) mindig full... ha nekem is szett utana, akkor neki magasabb kicker... amikor nekem flop szettem van, akkor neki lecsorog a szin... ez HIHETETLEN! es mindig ua a user...
#27034 - ezt aláírom 😄 nem 1 sng-t / mtt-t dobtam el azért, mert azt hittem hogy normálisan lesz idõm pókerezni
mindig jött valaki aki megzavart benne
flop játékod ratyi
turn játékod ratyi
river játékod ratyi
1. miniraise freerollon? 😄 meg is lett az eredménye -> 3 ellenfél
2. flop check, 2 check után? (Y)
3. talán a turn megadásod volt az egyetlen elfogadható játékrész ebben, ha normális readed volt az ellenfélrõl (de freerollon normális readet összehozni...😄)
4. vagy eldobod mert félsz hogy van valamilye ami üti a top párodat, vagy vissza push
az én szememben nagyobb fish voltál ez alapján a leosztás alapján, mint a nagyvak 😊
peace
Ezt súlyos dollár mínuszai árán értem el, de megérte😄 Péntek, szombat este játszhatok CSAK... ha épp nem érek rá... hát ez van... hétköznap ilyen 1-1 órákra nem éri meg elcsábulni fáradtan, stresszesen... még bwinen se😄