Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Mission Impossible 2010: PRO Class
nekem neha elborul az agyam es lecallolom vele tutira... tegnap irtam is, hogy casheztem... volt egy srac az asztalnal, egyebkent szerintem jol jatszott, mert neztem folyamatosan valtogatta a stilusat es a kovi story:
CO pozi megkapom a majdnem kedvenc QQ-mat... 3bet gomb,SB: dob, srac BB-rol allin... kb fel tized masodperc alatt ugy lecalloltam, hogy magamon is meglepodtem (azota is gondolkoztam az esetrol es halvany lila gozom sincs miert adtam meg!)... potban volt a keszpenzem fele :S
erre mutat 66-ot... akkora ko" esett le (plane a board vegen) a szivemrol, hogy ujra kellett huzni a padloszonyeget <#zavart1>#zavart1>
Max 50bb ellen, azt se mindig...
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Last 2 hand amivel fordítottam, a két leszotás között kétszer dobtam preflop
Ez szerintetek jó szituáció volt dobásra? A 4-bet méretem tudom nem éppen jó, de lejárt volna az idõm és amikor meg megláttam mi van náluk majdnem lefejeltem a (z új) monitoromat😄
linkû
Az Omaha játékosok legnagyobb része felkészületlen, és ebbõl adódóan masszív vesztõ!
Amikor azt írom, hogy felkészületlen, és vesztõ, akkor nem a Hold'em játékokban megszokott fogalmakban kell gondolkodni. Ott azért már a játékosok legnagyobb részének vannak alapvetõ fogalmai a játékról, és csupán azért vesztõ játékosok, mert ennek ellenére rosszul játszanak, vagy egyszerûen türelmetlenek.Az Omaha játékosok viszont egy teljesen új értelmezést adnak a Hold'em asztal mellett is elõszeretettel használt "fish", "megafish" illetve "totál idióta" fogalmaknak. Legtöbbjüknek fogalma sincs még olyan alapvetõ dolgokról se, mint az induló lapok erõssége vagy a játék közbeni esélyek alakulása, hogy a pot-oddsot már ne is említsem.
Sokat gondolkodtam mostanában errõl a témáról. Eleinte azt hittem, hogy túlságosan eredményorientált vagyok, paranoiás vagy csak egyszerûen túl nit. Végül odáig jutottam, hogy néhány általam tiszteletre méltó játékossal átbeszéltük a dolgokat, és egyetértettünk abban: mi, mint nyerõ játékosok, a közepes és magas tétû versenyeken sokszor túlgondolkodjuk a helyzeteinket. Ha ezt olvasod, akkor valószínûleg az a fajta ember vagy, aki információ után kutat, hogy fejleszthesse a játékát. Vagyis valószínûleg olvasol fórumokat, könyveket, cikkeket és más póker játékosokkal beszélgetsz a játékról, csak hogy jobbá válj. Ezek a legjobb módszerei annak, hogy jobb legyél, de sajnos ezek egy problémához is vezetnek idõvel: mi, mint gondolkodó játékosok, túl sok idõt töltünk más hasonló játékosok társaságában miközben alaposan átgondolunk egy-egy helyzetet, viszont elfelejtjük, hogy a versenyen játszók többsége egyáltalán nem a gondolkodó játékosok kategóriáját képviseli, vagy pontosabban, nem úgy gondolkodnak, mint mi.
Látod ez a Te bajod, hogy kettes szintû vagy 😄 Nekem meg hogy -2 😄
aztán a maradék 10 vakommal 66-tal allin, ugyanaz a srác AQ call. turn A
nh 😄D
Hugi+pasija+en
71 indulo...
fogyok el... 4 BB kb... AA ... 2 allin... mondom az anyad... allin... meg egy megad (szinvoval?)
4-es allin... -> es kitartott! 😄DDD volt egy csonka allin szal 28K... aztan megint jottek a "jo lapok" (38,27 es tsa)... 2,5BB allin... JhTd (ezer eve nem lattam jo lapot es utg szak vakzabal)... Ad7h monster stack megad... persze, hogy lejon a 4 szin neki... pofanrugaskent Jd-vel 😄
hosies 13ik hely... sogorom 11-ik... 8-tol fizet... (hugi kb 22ik) nem voltunk elkenodve,,, aaa
Azon ritka alkalmak egyike, amikor szeretem az AA-t a kezemben😄 Jah és persze micsoda jól megjátszott QQ 😮OO X'D
Srác sincs tisztában a blöff 3-bet fogalmával😄D