Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
fold equityt kihagytam..

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Zsetonszám, agresszió, és vakméret függvénye, de a srác jól mondta, a 22 call donk move volt. 😄

Lammer
Kerek 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

petesilver
kormány, kerék 😊 mittudomén, még nem hallottam 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class

Lammer
aham... (me' szerinted amit irtam az mit jelent? wheel? 😛)

petesilver
Flop: 944 T:A R:5 Azért egy A5s jó még adott esetben sorra is + színsorra😊

Lammer
huuhhh ez kemeny!

nekem neha elborul az agyam es lecallolom vele tutira... tegnap irtam is, hogy casheztem... volt egy srac az asztalnal, egyebkent szerintem jol jatszott, mert neztem folyamatosan valtogatta a stilusat es a kovi story:
CO pozi megkapom a majdnem kedvenc QQ-mat... 3bet gomb,SB: dob, srac BB-rol allin... kb fel tized masodperc alatt ugy lecalloltam, hogy magamon is meglepodtem (azota is gondolkoztam az esetrol es halvany lila gozom sincs miert adtam meg!)... potban volt a keszpenzem fele :S

erre mutat 66-ot... akkora ko" esett le (plane a board vegen) a szivemrol, hogy ujra kellett huzni a padloszonyeget <#zavart1>

Lammer
nem vagyok szabolcs, de szerintem nem a legjobb megoldas meg ha suited is... nagyon alacsony... oke tudom str.wheel(<#idiota>), wheel, sima flushra jo vagy... szvsz egy laza call/visszaemeles (<- lopas ellen) lett volna a nem "donk" style... flopon mar ugy is minden felette lesz (nem tudom mikor jott az asz) es ha latja az aszt, akkor is emelsz es tuti dobja... en btw mar meg sem probalom komolyabb versenyen az alacsony parokat megjatszani... hogy cbeteljek/pusholjak minden utcat vele, ahhoz meg sajnos nyuszi vagyok... :S

Lammer
:SSS en is mindég kifogok egy makosgezat MTT-ben... allandoan lenyomnak kisebb kezparral... :SS utana elmegy a kedvem megint olle (AT-AK) es persze, hogy "stilusosan" ledobja riverre (nalam ez a meno") az ellenfelnek a szarabb lapjanak a parosodast (pl K9 call es 9) 😞

petesilver
SH turbó asztalon minraisre gombról a srác, A5s-el allin visszatoltam 2,5X több zsetonnal kisvakról úgy hogy nagyvak kiült volt, többiek dobtak, adta a srác 22-vel, jött A és 5 is, nyertem. Erre beírja a srác hogy donk. Ez tényleg donk move lett volna sz4bolcs? Szerintem nem.

petesilver
Bocs, nem is figyeltem hogy CG 😊 De read/stack alapján szituáció válogatja. BTW nem értem mi a gond ezzel, a harmadik legerõsebb induló kéz, de ott a visszaemel vagy vissza allin rész is. Ezen sokan vitatkoznak hogyan, de had kérdezzem akkor: ha ezzel nem, akkor mivel?

Kötelezõ AI AKval preflop CGben? Nah azért ne szórakozzunk😄D
Max 50bb ellen, azt se mindig...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

petesilver
Egyet értek, nincs az a pénz, AA sem életbiztosítás. Ráadásul ilyenkor erõsen bízom benne hogy mindegyiknél van legalább 1 db A fogják csak le egymás outjait, aztán meglátjuk mit dob a gép, így is lehet szívni egy lapos flöss ellen, pont úgy jön le a sor stb. De kötelezõ vissza emel vagy vissza allin gondolkodás nélkül preflop AA,KK,AK. Mondjuk AK szituja válogatja. De én ratyimódban nyomom. Viszont tök jól elszórakoztam ma RedKings-en DON-al, hármat játszottam, mindhárom meg is volt megerõltetés nélkül, ideális háttér pókeroldalak olvasása mellé.

Lazításképp Starson beültem egy laza $0.25 /45 fõs SnG-re, hát sikerült is behúzni XD

Last 2 hand amivel fordítottam, a két leszotás között kétszer dobtam preflop

Pláne ongame-nél... komolyan... ez a legjobb reprezentálása, hogy mekkora madarak vannak bwinen! SOHA TÖBBET nem dobok KK-t... pláne náluk😄

Sose dobnék KK-t preflop 😄 Ilyen emelgetésnél mondjuk a hülye se mondaná hogy nincs kint AA de itt a példa rá hogy vad raiselgetéseknél sem feltétlen van kint ászpár' 😄
Hihetetlen hogy nem volt nála 10-es 😮

Nagyon kemény ez a leosztás... AQo 5bet/call😄DD ráadásul tök reg statokkal😄

Köztudott, hogy KK-t nem dobunk preflop... legalábbis nagyon ritkán...
Ez szerintetek jó szituáció volt dobásra? A 4-bet méretem tudom nem éppen jó, de lejárt volna az idõm és amikor meg megláttam mi van náluk majdnem lefejeltem a (z új) monitoromat😄

linkû

Pfff kipróbáltam bwinen ezt a mad tilt nevû játékot... hát valami borzalmas😄DD Aztán megnéztem ezt a coinflip nevû játékot 50 centért és röhögõgörcsöt kaptam:'DDDD

Executed <#hehe>

petesilver
Én imádom olvasgatni Selindek írásait, most elkezdtem az Omaha leírását olvasni, és nagyon fun az eleje 😊 Pár sor az elejébõl:
Az Omaha játékosok legnagyobb része felkészületlen, és ebbõl adódóan masszív vesztõ!

Amikor azt írom, hogy felkészületlen, és vesztõ, akkor nem a Hold'em játékokban megszokott fogalmakban kell gondolkodni. Ott azért már a játékosok legnagyobb részének vannak alapvetõ fogalmai a játékról, és csupán azért vesztõ játékosok, mert ennek ellenére rosszul játszanak, vagy egyszerûen türelmetlenek.Az Omaha játékosok viszont egy teljesen új értelmezést adnak a Hold'em asztal mellett is elõszeretettel használt "fish", "megafish" illetve "totál idióta" fogalmaknak. Legtöbbjüknek fogalma sincs még olyan alapvetõ dolgokról se, mint az induló lapok erõssége vagy a játék közbeni esélyek alakulása, hogy a pot-oddsot már ne is említsem.

petesilver
Idézet: Tizenhatodik rész: A gond a 2-es szintû gondolkodással

Sokat gondolkodtam mostanában errõl a témáról. Eleinte azt hittem, hogy túlságosan eredményorientált vagyok, paranoiás vagy csak egyszerûen túl nit. Végül odáig jutottam, hogy néhány általam tiszteletre méltó játékossal átbeszéltük a dolgokat, és egyetértettünk abban: mi, mint nyerõ játékosok, a közepes és magas tétû versenyeken sokszor túlgondolkodjuk a helyzeteinket. Ha ezt olvasod, akkor valószínûleg az a fajta ember vagy, aki információ után kutat, hogy fejleszthesse a játékát. Vagyis valószínûleg olvasol fórumokat, könyveket, cikkeket és más póker játékosokkal beszélgetsz a játékról, csak hogy jobbá válj. Ezek a legjobb módszerei annak, hogy jobb legyél, de sajnos ezek egy problémához is vezetnek idõvel: mi, mint gondolkodó játékosok, túl sok idõt töltünk más hasonló játékosok társaságában miközben alaposan átgondolunk egy-egy helyzetet, viszont elfelejtjük, hogy a versenyen játszók többsége egyáltalán nem a gondolkodó játékosok kategóriáját képviseli, vagy pontosabban, nem úgy gondolkodnak, mint mi.

Látod ez a Te bajod, hogy kettes szintû vagy 😄 Nekem meg hogy -2 😄

sz4bolcs
aztán ki is esett sb ráemelt AQ-val, õ meg képes volt 3x vakot visszatolni rá 77tel.. kapott egy callt.

sz4bolcs
kiestem, 90 dollár.. mocskos nyomorék utg-bõl emelt én bb-rõl visszatoltam rá egy allint QQ-val... mutat: 22 river 2
aztán a maradék 10 vakommal 66-tal allin, ugyanaz a srác AQ call. turn A

Lammer
nice!

majd reportolj 😄

petesilver
<#worship>

petesilver
<#eljen>

sz4bolcs
elsõ vagyok a 162-bõl 😄😄😄

sz4bolcs
baze bent vagyok ezen a versenyen sorban nyerem az allineket AA vs AQ... annyi adrenalint ad hogy remegek 😄😄:

Lammer
ilyen nekem miert nincssosemnem? 😄

nh 😄D

Lammer
nah e'lo" 500-as verseny... most ez kb megfelel ugye egy big 2.20-nak 😄

Hugi+pasija+en

71 indulo...

fogyok el... 4 BB kb... AA ... 2 allin... mondom az anyad... allin... meg egy megad (szinvoval?)

4-es allin... -> es kitartott! 😄DDD volt egy csonka allin szal 28K... aztan megint jottek a "jo lapok" (38,27 es tsa)... 2,5BB allin... JhTd (ezer eve nem lattam jo lapot es utg szak vakzabal)... Ad7h monster stack megad... persze, hogy lejon a 4 szin neki... pofanrugaskent Jd-vel 😄
hosies 13ik hely... sogorom 11-ik... 8-tol fizet... (hugi kb 22ik) nem voltunk elkenodve,,, aaa

sz4bolcs

petesilver
Ahh, már látom mi volt náluk 😄

petesilver
hát én most itt nagyon bután néztem ki a fejembõl hogy mi is volt ez, lapot nem láttam csak nyertem, de nem tudom hogyan:

sz4bolcs
2x-turbo saturday splash

petesilver
Létezik hogy az ongame annyira retek, hogy se leosztástörténet mentése opció, se normális visszakeresés? Pont átrakott új asztalra, azt nézegethetem rogyásig, de sohol nem találom az elõzõ asztal handjeit.

sz4bolcs
persze, hogyne...

Fszmat már, hogy akkor nem mûködik ez a ganéj handreplays, amikor használnám😄

Én ezt most itt hagyom nektek...hozzáteszem buborék limp utg 56 suittal...meg a vakszint és a stack mérete se semmi ehhez...

sz4bolcs
próbáld ki, játsszál te is backdoor flössre......

iPokernél jellemzõ hogy bedobálja a backdoor flösst... már nem az elsõ meg nem az ötödik eset hogy backdoor flössel kapok ki rövid idõn belül... Ennyi látó lenne?

Hõsiesen pusholt... XD Argentin gambler...

sz4bolcs
azér' hõsiesen végigcallolta...

Elõször sztem fel se fogja hogy nem õ nyert csak azt látja hogy két alacsony pikk van nálad és mikor látja hogy nem felé úsznak a zsetonok akkor esik le hogy straight flöss dominálta 😄
Azt hitte... 😄 Nice
sz4bolcs
elõször felkiáltottam: "nabazmeg kurva pikk" :ASD:ASD

sz4bolcs
holy shit 😄

<#vigyor2>