Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

John Cena
Nem tudtok olyan online -on játszható poker játékot ahol nem igazi pénzekbe játszunk???

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

StephenKing
Nekem a sportfogadásos jött be jobban itt semmi gond nincs a kifizetéssekkel nekem 2nap múlva a számlámon volt a pénz. Mondjuk én ezzel kezdtem aztán ez van megszokva.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

all in
Esetleg valami negetív tapasztalat.
Kifizetések v. bármi gyanús jelenség miatti ellenszenv?!

StephenKing
Izlések és pofonok próbáld ki és amelyik jobban bejön játsz azon.

all in
Sziasztok!

És melyik a legjobb oldal?
A pókeresek az igaziak v. a szerencsejátékos/sportfogadós oldalak?
Gondolok itt a partypoker v. bwin oldalakra.

REALista
Regisztrációnál sehol sem kell megadni számlaszámot az csak pénzkivételnél kérik!Én sem fizettem be még sehova csak a freerollokon nyert pénzekbõl játszom!Egyébként szinte mindenhol indulnak freerollok!
Termek:
bet365:Naponta 3-4 $1000 freerol kb6000 induló
Titan:Naponta 3-4 $100 freeroll 1000 indulóval/Vannak magyar freerollok is/
i4poker:Vasárnaponként 700 euros freeroll/regisztráció után adnak ingyen 5 dollárt/

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy tudok e úgy regelni(freeroll miatt), hogy nincs bankszámlaszámom? Visszaolvastam és találtam is egy erre utaló választ, de nem teljesen tiszta. Én úgy gondolom, hogy elõször az accomra gyûlik a pénz és onnan átlehet rakni számlára. Javítsatok ki ha tévedek. Amúgy úgy szeretnék játszani, hogy freerollokon összegyûjtök egy kis pénzt és abból pénzes versenyeket. Ha mákom van és összegyûlik egy kis pénz akkor csináltatok egy számlát és átrakatom. Lehet ilyet?

Ja meg jó lenne ha mondanátok egy két szobát ahol vannak 500/1000$-os freerollok.

Elõre is kösz.

REALista
Úgy ahogy mondod!!!<#eljen>

Ismét bocsánatot kell ,hogy kérjek az utolsó fogyatékos hsz-em miatt véletlen elküldtem és nem vagyok vip tag ,hogy kijavítsam.

Egyébként azt szeretném tudni ,hogy a party poker freerolokon csak akkor indulhatok-e ha már fizettem be pénzt?
StephenKing
Befizettem, a freeroll nekem annyira nem jön be.Ötezerrel kezdtem aztán kisebb nagyobb hullámvölgyektöl eltekintve folyamatosan gyarapszik most olyan húszezer körül lehet a pénzem. Nem szabad mohónak lenni ez az én alaptaktikám.

lehet majd egyszer megkereslek 😊

Ramox
jaja, de most állandóan szakadok.

ott is ilyen néven nyomod?

REALista
Befizettél vagy freerollos pénzbõl játszol?Egyébként én meg épp most játszom a PokerStars-on a 25millios freeroll elsõ selejtezõjén!

StephenKing
Én most játszottam a sportingbeten kb 4órát egyfolytába elöször nem jött össze semmi de a végére visszahoztam magam és sikerült megduplázni a beszálló összeget.

Ramox
én, 9k olyan 16 óra alatt 😊

REALista
Én nem!Úgy tudom hogy ott még csak play money van!

octogonpokeren nyomja valaki esetleg?

kösz a választ. Remélem majd sikerülni tudok szerezni párat
REALista
Ha jól tudom fpp-t csak pénzes asztaloknál lejátszott partik után lehet kapni!

Hello bocs az adatforgalmas kérdésért elég láma volt. Azt szeretnem tudni hogy lehet a poker starson fpp pontokat szerzni már voltam helyezet tizedik egy versenyen párezerbõl!!!!! de ezért csak play moneyt kaptam fpp-t nem és az kell hogy selejtezõkön indulhassak. Szaval hogy is van et??
REALista
Noble pokernél 20 perc múlva kezdõdik egy magyar freeroll!

zolee90
Köszi!

REALista
Teljesen biztonságos!Ha nem akarsz befizetni akkor nem is kérdeznek olyan adatot amivel nagyon visszaélhetnének/pl:számlaszám/!

REALista
Szinte mindegyik pokerteremben vannak freerollok!Nordicbeten naponta 3-4 1000 dolláros freeroll indul!Titan pokeren 100 dolláros frrerollok vannak viszont csak 1000 indulóval így könnyebb pénzt nyerni!A Titánon egyébként minden héten indul egy magyar freeroll is aminek a jelszavát az onlinepokerhu.com-on lehet megtalálni!Én az i4poeren szokta legtöbbször játszani!Ott is indul naponta több freeroll változó nyereményekkel és kevés indulóval!Ajánlom hogy néz körül a onlnepokerhu.com-on mert ott megtalálsz minden infót a termekkel kapcsolatban és ott válaszolnak minden kérdésedre pontosan!Sok sikert!

zolee90
Sziasztok!
Mostanában rákaptam a pókerre, nagyon tetszett például a mostani EPT sorozat, ezért szeretnék neten is játszani. LEnne néhány kérdésem.
1. Mennyire biztonságos ez? Adatvédelem szempontjából stb...
2. Nem akarok nagyon pénzt beleölni, de olvastam tegnap hogy vannak free nevezési díjú versenyek kisebb nyereményekkel. (50-100-1000 dollárosokat láttam). Ezt hol érdemes játszani milyen honlapon? Van sok, de állítólag van 1-2 jó, és van oylan is ahol szinte csak magyarok vannak...
LEginkább ez a free-s verseny érdekelne, ha errõl tudnátok infokat adni, megköszönném!

REALista
Pontosan nem tudom de szerintem nem vészes!!!

Sziasztok lenne egy kérdésem az online poker mennyire nyomja meg a net adatforgalmát választ elõre is kosz
StephenKing
Én a Sportingbet-en nyomom a legkisebb téten de igy is két hét alatt sikerült megtriplázni a pénzem 30$-al kezdtem most olyan 90$ körül mozog. Hihetetlen hogy néha milyen amatör játékosok vannak.

Hy, pókerverseny lesz õsszel a XVII.kerületben
Bõvebben: rakospoker.fw.hu
REALista
Szoktál vele pénzt kivenni pokertermekbõl???

TEddy
igen én...
miért?!

abszolult megbizható...

Két út áll előttem. Az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan.

REALista
Használja itt valaki a moneybookers-t???

REALista
Bet365 $1000 freeroll 20 percel ezelõtt:

Punker
azt a köcsög ausztrál gyereket kellett volna kivágni miatta szívtam ki (kezdéskor elsõ voltam), végülis jó hangulatú volt mert az egész asztal õt szidta hogy mit keres a Magyar freeroll-on 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

REALista
<#worship><#worship><#worship><#eljen>

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

REALista
Már csak két embernek kell kiesnie és megvan a biztos $3,5!!!<#eljen>

Punker
voltam elsõ is, azóta szívok 😞

REALista
Ez nem az én reggelem volt!!!<#vigyor5>

Punker
gyorsan kiestél

Punker
megnézzük

reggel 8-tol? pffff....

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

REALista
A Titan pokeren reggel 8-tól magyar freeroll lesz!Jelszó:raven

desigo
Sport 2 now
Punker
pénteken uccsó party-ba már nem szálltam be én voltam az osztó leosztottam 5 pikket 2x is 😊

zaki
😄

Nálam volt olyan egyszer, hogy két ász volt a kezemben, és flopban feljött 2 ász, mindig passzoltam, gyerek azt hitte nincs semmim, jól legomboltam a végén, nézett is hatalmasat... 😄

REALista
Ma 19:15-tõl 700 eurós freeroll az i4pokeren!!!Eddig 120-an regisztráltak az 1000-bõl!!!!

REALista
Flop után kicsit romlottak a többiek esélyei:<#vigyor3>

Punker
16 ezrem volt (1000-rõl indulva) nagyvak voltam leosztás 2 jumbo az ellenfél elötte sokat blöffölt és emelgetett mint az ökör, allin, erre neki 2 dáma volt 😞