30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#6502 Vki nem tudja,hogy a YPC-ről mennyi idő amire megérkezik az 50$(ULTIMATEBET-re)? -
#6501 Preflop toltam az all-in-t, nem sok reményem volt már. -
#6500 Látom nem sok zsetonotok volt már.
Lejött, és ez a lényeg. :)
Egyébként te mentél all-in, vagy megadtad? És flopon vagy preflop? -
#6499 Az miatt volt rossz játék, hogy a calling station-ök egyszerűen kiblöffölhetetlenek. Alacsony limiten sokszor azt is megkérdőjelezem, hogy ismerik-e a szabályokat.
Alapvetően nem lett volna ez egy rossz játék. Nagyjából behatároltad a lapjait, nem emelt rád vissza, flopon-turnon emeltél, rendben volt.
Én személy szerint river után 3-3,5 dollárt emeltem volna. Ha megadja és bukok, nem bukom el minden pénzem, alacsonyabban tartom a potot. Ha rámemel vagy all-in megy, akkor sajnos dobás. Ezen a boardon a kilences párnak jó bemutatási értéke van (volt is :) ), úgyhogy egy terítést érdemes lehet vele nézni.
Az a baj hogy fogalmad sem volt a lapja erősségéről. Preflop csak megadott, és flop után is minden körben. Ezt még egy AA-al is simán megjátszák.
-
#6498 Mekkora mákom volt...
-
#6497 25centes sng 3.helyezett
Q flushel vesztettem 18 zsetont A lent volt a boardon a masik jatékosnál meg K volt.
Első pekk.
Ezután 9T probáltam vakot lopni csak a gyerek q9s el tartotta. lejött egy 9es de az nem sokat segitett.
11,10$ -
#6496 Seat 2: _gentleman69 ($24.19 in chips)
Seat 3: shevits ($19.77 in chips)
Seat 8: wipi7 ($48.94 in chips)
dealt to shevits:
,
PREFLOP:
_gentleman69 posts small blind ($0.10), shevits posts big blind ($0.20)
wipi7 calls $0.20, _gentleman69 calls $0.10, shevits bets $0.30, wipi7 calls $0.30, _gentleman69 calls $0.30.
(( semmi komoly akciózás most ezzel, csak apró bankduzzasztás egy esetlegesen kedvező flopra számítva ))
Flop:
,,
_gentleman69 checks, shevits checks, wipi7 bets $0.80, _gentleman69 folds, shevits bets $2.30, wipi7 calls $1.50.
((játékosunk riverig elég lazán játszik, ott viszont csak a tutira ad meg. hagyott inkább másokat irányítani, sokszor calling-stationt játszott, jó blöffalany, mert sok lappal beszáll és nagyrészt várakozó keze van.. inkább bemeséli magának hogy jobb kezed van, semmint hogy blöffölsz, negyed óra tanulsága alapján: kezdő.
a check/raise-emmel a beginnerek tipik' fegyverével akarom megijeszteni, egy szettet prezentálva. a call nem ér váratlanul, valszeg Q-x (gyenge kísérővel), vagy második board-pár ))
TURN:
,,,
shevits bets $3, wipi7 calls $3.
((folytatom a szett prezentálását, az elfogadása illik a Q-x gyenge kísérő sejtésemhez, azt nem hiszi hogy a turn K nekem segített, ahogy én sem hiszem hogy neki segített - mind a kettőnk játéka azt mutatja hogy flopon találtunk valamit. toppár-gyenge kísérőt egy megfelelő riverrel el tudok vele dobatni ))
RIVER:
,,,,
shevits bets $13.97 and is all-in, wipi7 calls $13.97.
(( tökéletes(en trash) river, az allinem majd szokás(a) szerint(i) dobásra készteti.. de hoppá.. hosszú gondolkodás után call, amit enyhén szólva nem fogadok kitörő örömmel - hát ez van, ez most nem jött be... De hoppá megint:
wipi7 shows:
,
shevits, bets $19.77, collects $38.54, net $18.77
wipi7, loses $19.77
Nem egészen értem ő mire tett engem... Mindenesetre így lesz egy szarul kivitelezett blöffből nyerő party. Mákos, tudom. Azt hittem el tudom vele dobatni... -
#6495 Sok esélyed nem volt az ászra sajnos. -
#6494 Én is neveztem egy 3000$os versenyre de 2000 valahányadikként kiestem.
AA kaptam emeltem egy valaki tartotta flop 339 nyitok erre ő ráemel én all-in persze gondoltam a fullhousra de reméltem hogy bemákolok egy A és nyerek.
99 volt nála és nem jött A.
Majd holnap újra megpróbálom. -
#6493 Ez teljesen igaz. A sok laza játékost csak feszes-agresszív játékkal tudom kijátszani, és sokszor bizony le is mákolnak. Viszont az egyenlegem felfelé mozog, ez a lényeg (ha lassan is).
Nagyon sokat tanulok ezekből a játékokból. Remélem jó hasznát veszem majd a nagyobb versenyeken is. :) -
#6492 Sztem arra gondolt, hogy alacsony beülős sng-ken sokkal lazább a közeg. Több mindenre bemennek, "hmm ha bejön valszeg ottvagyok a végjátékba, ha meg veszítek akkor 1 perc és indul egy másik sng".
Míg egy 20$+os sng-nél jobban megfontolják hogy mire mennek be :). -
#6491 Nem a tét a lényeg. A lényeg a nyugodt vakemelkedési struktúra és a jó bankroll management. -
#6490 próbáltam én is,de rájöttem, hogy sng nem éri meg ilyen kicsit téten. -
#6489 Én jóval lassabban haladok, 25 dollárnál járok (only 50 centes sng). -
#6488 Nyertem ma FullTilten 8$-t és a megszerzendő 300 FTPből 220 volt, feltornáztam cirka 260ig. -
#6487 Istenem... -
#6486 Megeszem a kalapom, ha te tényleg 25 felett vagy
Amúgy fenyegetésért ip perm ban is járhat, ezzel óvatosan. -
#6485 Ez is egy megoldás. -
#6484 ha meg többiek mikor ezt olvassátok és irtok baráti sorokat oda fog megint vezetni hogy hetekig lököm majd az okosat és ha büntibe vagyok akkor is meglesz oldva nyugi :D
szóval ha beteszek egy losztást nincsen fikázás rá akkor nem lesz cirkusz többet
-
#6483 Ha raksz egy árva smile-t, akkor nincs gond.
-
#6482 nem sértésnek szántam senkinek se
kicsit taxis vagyok na és ti meg nem vagytok lányok hogy ilyeneket sértésnek kelljen felvenni :D -
#6481 Részemről no comment. -
#6480 Látom gyűjtöd a barátokat. :)
Nem fenyegettelek semmivel, emlékeim szerint.
Viszont elvárom, hogy ha én nem sértegetlek téged és normális hangnemben írok, úgy is válaszolj rá.
Azt hiszem nem nagy kérés. -
#6479 nah majd holnap olvasom a kommenteket de megint magát fogjacsak lejáratni aki vissza ír :DDD felveszitek mindig a poén szivatásaimat amiket azért írok , hogy titeket idegesitselek és úgy látszik sikerel járok pedig egy pokerarcnak nem kéne vissza szólnia semmit ilyen asztali ugratásoknak megfelelő beszolásokra .... -
#6478 Belátogattam egy 1 dolláros nevezésű 700$ összdíjazású versenyre. A rebuy-ok és az add-on-ok szépen felhizlalták majdnem duplájára a díjalapot.
Sajnos 200.-ként toltam el a biciklit. Preflop emeltem a button-ról 800-ig, a BB és egy limpelő megadta. AQo-al mentem (vakok 150/300), a flop A35. Két szín is lejött, én all-in mentem. A limper megadta, 24s-el. Pont beterített a stack-je. -
#6477 miért mi lesz ha nem?
nem látom a topik házi szabályai közt amiben a segnyalás szó büntetendő lenne
te látod? szólj ha igen köszi -
#6476 A véleményem a többiekétől független, felelősséget csak a sajátom után vállalok. Egyébként írd már le hogy hol sértegettelek, kíváncsi vagyok rá. Általában nem szokásom, csodálnám ha éppen te találnál ilyen hsz-t (garantálom hogy nem is fogsz).
Még egyszer leírom: Figyelj a stílusodra! -
#6475 Kelleni nem kell, a cbet egy lehetőség.
Ha flop előtt emeltél, flopon nem jött semmi, érdemes elgondolkodni rajta. Jó ha veszélytelen a flop, lazák az ellenfelek (maximum 1-2), és hajlandóak dobni is. -
#6474 kicsit sok már hogy egyszere pofáztok be nekem mint az ogrék tood mire kéen figyelni erre -
#6473 Elég jól hangzik. A terv is jó.
Tudod, ahogy Yoda mondta: "Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!"
Egyébként az UltimateBet-et csak ajánlani tudom, az SnG struktúra az egyik legbarátságosabb (ha nem a legbarátságosabb), BS játékra kiváló a dupla maximális beülő miatt, viszont SS játékra már nem a dupla minimális beülő miatt. -
#6472 Attól függ... -
Ilyenkor c-betelni kell? -
#6470 A stílusra oda kellene figyelned. -
#6469 Miért lenne seggnyalás ?
A tied is zsír volt, royal és royal között nincs nagy különbség :) -
#6468 Eddig nem volt veled bajom, de kicsit sok már, amit csinálsz.
Szerintem vedd ki kedvencek közül a topikot és mindenki jól jár. -
#6467 mi ez a segnyalás ? én royalomra egy ember nem mondta hogy szép -
#6466 Na, a starsos pénz kijön (60$) ,a full tiltes viszont nem.
Most néztem, hogy oda yourpokercash-ről regeltem. És ott van olyan feltétel, ha elérek 300 FTPt, akkor kérhetek egy következő bankrollt. Mivel van 220 pontom, megpróbálom azt a maradék 80at bezsebelni és másik platformra is lesz 50$-om. És még a Mansiont nem is vettem ki :)
Az új platform meg valószínűleg az UltimateBet lesz. -
#6465 NH! :) -
#6464 NH :) -
#6463 na ez szép