Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem a kedvencem,mikor pokert osztanak le,s megy a licit kinél van a nagyobb kicker:-pp
Egyébként neten nem teljesen értem néha az embereket,volt olyan,hogy lejött az asztalra AKQJT persze nem suited. Nyílván ettõl nem lesz senkinek jobb lapja (flush esély sem volt) 4-en voltunk bennt,nyílván all-int tettem,erre 2.-en dobják,kérdem én miért??? egy másik csóka tartotta,s szépen 2 felé soztottuk a potot. Az emberek nem jönnek rá,hogy ami lennt van az mindenkié,s ennél nem lehet nálad jobb lap? ha mind a 4-en megadták volna all-in-t akkor 4 felé osztjuk,így csak 2 felé ment.
És ez nem az egyetlen ilyen eset,volt már ilyen flushel is stb....
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
aztán a köv party-n hamar kiestem én lettem az osztó és leosztottam 5 pikket, na ott ment az emelgetés rendesen 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Lehet nem jól emlékszem,de eddig akárhányszor TT-t kaptam,szinte mindig nyertem vele. Vagy nemvolt senkinek párja,vagy lejött még egy T az asztalra. Szal ez az a lap,amivel ha tudok,szinte mindig maradok riverig.
Még a JJ-t is szeretem azzal is sokat nyertem,viszont QQ,meg KK ezekkel baromi sokszor kikaptam :-p
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
komolyan mondom az elején,mikor kezdõ voltam,s hülyén játszottam imádtam a rivert,mert hülye all-ineket annyiszor nyertem vele.
Erre mikor már értelmesebben játszok,nagyobb tapasztalattal elkezd szopatni a river,s mostanság kezdem megutálni. Komolyan kéne egy poker ahol már a turnnél vége van :-pppp
Itt is nem teljesen jól írtam,szal flopnál,meg turnnél,mikor még nem volt lennt a 4-es több emelés is volt. igaz csak annyit írtam,hogy 3-an.vagy 2-en jöttek velem,de ez nem egészen úgy volt,hogy emeltem,és call,hanem emeltem,s még rámemelt,én ráemeltem stb... szal azért ezt már én kis párral nem tenném meg. 1 blöff emelés még belefér,de ha rámemelnek,én nem emelek vissza rá,hanem fold.... lehet bennem van a hiba.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
mindnekinek vannak olyan lapjai amir ebemegy bármilyen hihetetlen + soha nem tudod az az összeg amivel emeltél mit jelent neki, amúgy ha megfigyeled ha flopra nagy lapok jönnek arra nagyon sokszor emel olyan akinek nincs is nagy lapja, mert jó átb@szás.
Komolyan fontolgatom a nagyobb tétü asztalhoz való átülést,csak ahhoz még vagy nyerni kéne pénzt,vagy berakni.
Próbálok úgy játszani,ahogy a pokersuliban is ajánlják,feszes kezdés,után agresszív játék. Erre pont akkor tudok sokat nyerni,mikor nem ez van....
példa: kézben AKs nah mondom fasza ,preflop emelek,jönnek még vagy 4-en. jön a flop AK5,huhú ez baromi jó nekem,mondom nem szarozok check-raise-el,mert úgy gondoltam,hogy csak végigcsekkelnék,szal emeltem,2-en tartották. Turn 8 veszélytelennek éreztem,megint emeltem,már csak 1 tartotta. River 4. emeltem,rámelet,ráemeltem tartotta....és megnyerte,mert 2 darab 4-es volt nála!!!!!
Hát az eszem megáll komolyan. Hogy lehet 4-es párral benntmaradni,ha látod,hogy feljött az asztalra AK,s még ráadásul emeltek is rá.... ilyen hülyéket,s pont az ilyen hülyéknek lesz szerencséjük. Azt hittem felrobbanok. És ehhez hasonlók történtek még.
Pedig végig feszesen kezdtem,mégis akkor nyertem a legtöbbet,mikor 27u volt nálam,s csak azért nem dobtam,,mert nagyvak voltam :-ppp Mondjuk akkor visszanyertem minden elvesztette pénzem,mivel a flop 277 volt :-pp óvatos emelés,aztán turnre jött amira vártam egy A. Nah erre 2-en is elkezdtek emelgetni mint a barom,nyílván volt ászuk,persze én már tudtam,hogy nagy kasza lesz,az is lett! :-p
Szal az eszem megáll,komolyan. Olyan asztalhoz fogok ülni,ahol értelmes játékosok vannak,s eldobnak egy 4-es párt ha mondjuk A jön az asztalra. én már a KK-t is eldobom ilyenkor sokszor,mert tuti valakinél van A...
Rosszabbul photoshoppolunk.. topigban láttam.
györi devy valami cimborád,mert egész hasonló a logója :
:-p
ha másnál látom ezt, bennem is felmerül a csítelés gondolata, nyugi😄
i4pokeren kaptam 5 eurót,s beültem egy limites asztalhoz. váltakozva ment a játék,de azért tornázgattam fel magam olyan 8 euróig. Ekkor már elég feszes lett az asztal alig volt hívás,s gondoltam átülök másikhoz. talán itt követtem el a baklövést.
Ült ott egy csóka,aki ha nem foldolt freflop mindig nyert. Egyszerüen eszméletéen lapjárása volt. De olyan szinten,hogy nálam,mondjuk full,megvert magasabb fullal. Nálam sor,megvert magasabb sorral. Nálam terc megvert magasabb terccel. De ezt nem csak velem szemben követte el,hanem a többiekkel is. Nem is emlékszem,hogy bukott volna. (oksa néha foldolt prefolt,de nem sûrûn) eszméletlenül mázlista volt,vagy csalt neki a gép.Komolyan hihetetlen volt. Már rááltam arra,hogy csak akkor hívok be,ha õ foldolt,csak ez nehezen ment,lévén mögöttem ült.
Iszonyat ideg lettem a végére,majd szétvertem it a billentyût. Pedig tényleg nem játszottam rosszul,és mondom mások ellen is folyamatosan nyert. Végül mielõtt lenulláztam volna magam kiültem asz asztaltól,mondjuk addigra még vagy 3 ember kiült,sztem nekik is elegük lett.
Egyébként nem teljesen értem én ez az i4 pokert. Beültem freeroll Omaha Hi potlimites bajnokságra.
Én úgy tudtam,hogy a szabályok megegyeznek a Texas Hold`em-el,csak itt 4 lapot kapsz kézbe...
Ehhez képest 2 párral megverték a flush-ömet,illetve szintén 2 párral megverték a soromat,hogy is van ez???
Most a software szar,vagy mégse jól tudom,hogy ugyanazok a szabályok?
szal 5E +#243424545 vagy valami ilyesmi.
Én sem vagyok még a racked handdel,sem tisztában. Mikor kapok ilyet és mennyit?
Gonbdolom pénzes asztalon kell játzsanom,de hogy müködik ez?
Olyan kérdésem lenne, hogy freerollban megnyert bonus dollárokat át lehet vhogy "konvertálni" valós pénzbe, és utalni? Konkrétan az Everest Pokerrõl van szó, ha ez számít vmit. Nem teljesen világos még ez a téma, és ennek esetleges menete. Új vagyok még onlány témában^^
Beültem egy ilyen freeroll-ra,s ütõs lapokkal hülyére vertek.
volt monnyuk J pokerem,a csókánál mondjuk KT meg még vagy 3 valami tök különbözõ,se flush se sor,erre megnyerte...
Vagy 3-as pár nyert ellenem,pedig nálam 6-os pár volt...
vagy 3-4-5-6-7 volt nálam,ami ugye sor,erre KT meg 3 valamivel megvert,se flush se pár se sor se semmi nem volt nála...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent