Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
péntek este 9-kor elkezdtünk pókerezni maradtunk reggel fél 5-re 3-an, mindenki allin, kézben osztónak AA - kisvak KK - nagyvak 1010, flop-ra jött 1 K aztán turn-re egy A az eredmény jól kiröhögték a 2 tizesemet 😞

de durva játék volt nagyon élveztük 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

N1ggA
MI A FASZOM VAN? KURVÁRA NEM HISZEM EL. ELÕBB VESZTEK EGY NAGYOT, mert nekem KJ, asztal: 3, 5, 6, J, J, másik: J,3

MOST MEG STRAIGHT FLUSH-sal vverték a nut flushomat

> Dealing Hole Cards(6h Ac )
> ODJURET, you have 10 seconds to respond
> ODJURET, you have 5 seconds to respond
> ODJURET did not act in time and was folded
> gameon1 raised for $0.40
> -fs- folded
> Hangman111 folded
> Cacho_6 called for $0.30
> makai24 called for $0.20
> Dealing the Flop(10c Jc 9c )
> Cacho_6 checked
> makai24 checked
> gameon1 checked
> Dealing the turn(5s )
> Cacho_6 checked
> makai24 checked
> gameon1 bet for $0.80
> Cacho_6 folded
> makai24 called for $0.80
> Dealing the river(5c )
> makai24 checked
> gameon1 bet for $7.60
> makai24 went all-in for $19.54
> gameon1 went all-in for $0.95
> Extra chips returned to makai24, $10.99
> gameon1 shows a Straight Flush, Queen high, Clubs
(Qc Jc 10c 9c 8c )
> makai24 mucked
> gameon1 wins $19.60 with a Straight Flush, Queen high, Clubs

Spread De Love!

N1ggA
tehát 100-ról indultam péntek, 70-re lementem. Most 80-on állok, de csak azért, mert vesztettem egy allint, de úgy, hogy flop után. AK nekem, A,x,x a flop. gyerek allin, megadom, A2 turn: x, river. 2. SHIT

Spread De Love!

én is mikrolimiten játszogatok, tegnap kb reggeltõl estig. 50 dollárom volt (freerollos nyereménybõl indultam+ haver "átveszített" nekem 15 dollár indulópénzt). szóval 50-rõl felmentem 101 dollárra, (az eddigi legjobb idõszak) majd visszaestem 60-ra végül ismét feljöttem és 91 dolláron fejeztem be.. Igencsak ingadozó teljesítmény és nem nagyon tudom mit csinálhatnék másképpen. ráadásul amikor nyerésben vagyok gyakran úgy érzem hogy csak hatalmas mákom van... persze vannak peches riverek... alapvetõen nagyon óvatos játékos vagyok (ebbe belejátszik hogy nagyon kicsi a bankrollom). Talán ha tudnék aggresszívabban játszani akkor többet nyerhetnék... mondjuk tegnap 10 bluffbõl kb 2 jött be.. tehát nagyon nem érte meg.. másokat figyelve meg mindig az az érzésem hogy 90%-ban bejön nekik... (arra a lépésre gondolok, hogy preflop hívnak, majd látszólag a floptól függetlenül újra hívnak egy nagyot... ekkor általában bedoblák az emberek.. kivéve ha én hívtam.. akkor megadják és megvernek 😛 )
N1ggA
igen 0.05/0.10

Spread De Love!

REALista
Mikrolimiten nyomod???Kezdésnek csak azon érdemes...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

N1ggA
én mindent megteszek, de máshogy nem tudok fejlõdni, csak ha játszom. amúgy az volt a baj, hogy eleinte bad beat-ekkel meg river killekkel kaptam ki, de utána már a lelkiállapotom miatt. mindig az a cél lebegett a szemem elõtt, hogy vissza 100-ra, de egyre kevesebb lett 😞 áááá

Spread De Love!

viszont ami tegnap ment eurosporton abban 2 magyar srác maradt a végén, és végül ha jól emlékszem Tóth Csaba nyerte meg azt a bizonyos bécsi versenyt.

VinylToy
játsz jobban 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

N1ggA
Bet365-re befizettem 100 $-t 2 napja. Eleinte jól ment, de most 70 $-ral állok, és sírógörcsöm van, és nem tudom mit csináljak. Tud valaki tanácsot adni?

Spread De Love!

Count Adyn
a "nagyfejû"<#hehe><#hehe><#hehe>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

VinylToy
azért a Broad nevü fickó nem volt semmi, én már ráborítottam volna az asztalt 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

zaki
Néha a Discovery T&L-en is szokott menni Heads Up VB, hát az iszonyat élvezhetetlen azokkal a narrátorokkal...

Count Adyn
Bizony eurosporton is ment valami de gyuribácsi nélkül halál unalmas nézni😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Shaman
jah...
amúgy elég haloványka ez az angol pokerverseny amit most közvetítenek,remélem javulni fog a színvonal,mármint most a versenyzõkre gondolok.
Múltkor is másfél órán át szinte semmi sem történt, rengeteg olyan kör volt,mikor dobta mindenki,s a nagyvak vitte,alig akcióztak...unalmas volt,csak Gyuri atyánk dobta fel a hangulatot :-p

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Count Adyn
Tegnap néztem pókert sport1en, egyik fickónka egy egy allin után, 1 darab chip je maradt😄 következõ körbe beis mondta flop elõtt az allint, jót nevetett mindenki😄

Shaman
oksa,van még 1-2 hiba,de végül is nem gond :-p

példul:

12346
sztem még a kérdés is rejtély😄

Valki ismeri a Sporting-oz????

Ha igan ako tudja hogy mivan a Seafty Netel????

Itt valóban történt egy elírás, elnézést. Az általad említett készlet 500 darabos, 14 grammos zsetonokkal. A dolog szépséghibája, hogy épp egy darab nincs belõle raktáron, elkapkodták mind. 😛

---------------------

A póker zseton oldal
12346
vad😊

Loogan
Pikkbõl, legszebb!

Törekszünk a jónak gyakorlására, a rossznak elkerülésére.

zaki
Az igen, grat...

Bwin-en már nincs freeroll?

N1ggA
nem rossz, de jó

Spread De Love!

REALista
Íme az elsõ Royalom:<#vigyor3>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

meglepetés 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Shaman
ez az oldal baklövések sorozata,már bocs...

nem egy ilyet találtam rajta:

Most akkor ez 500 darabos,vagy 300? 11,5 grammos,vagy 14???

Hello pókerarcok!

Látom néhányan már megtaláltátok, de azért bebököm: aki igényes póker kieglészítõkre pályázik, annak az elsõ számú forrás lehet a Gémklub.

Illetve ha valaki tájékozódni szeretne pókerrel, annak változataival kapcsolatban, ne habozzon, kattintson ide.
Shaman
ez komoly kérdés volt?

vagy összehozol valami bonuszt,vagy fizetõs helyen végzell freeroll-ban,vagy befizetsz...

totl
csõc a poker.com-on hogy lehet pénzt szerezni ha elbasztad mindet?

Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM

12346
#938, #939

szír, thx. akkor bevizsgálom közelebbrõl is a dolgot.

Punker
ez csak magabiztosság kérdése, juss el fizetõs helyig 1-2 freeroll-on és akkor ki tudod próbálni mit tudsz valódi pénzes téteknél.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VinylToy
Szülinapra kértem egy ilyet jól el leszünk majd csapattársakkal, haverokkal 😄

VinylToy
Játékpénzzel jól megy már, de biztos hogy nem venne rá semmi/senki hogy feltegyem a pénzem. 😄

Punker
ebbõl játszom pénzes asztalon vagy indulok a pénzes magyar tornákon.

Shaman
ez felhasználható én úgy tudom.

a bonuszokat valóban nem egyszerû kivenni,játszani kell érte sokat.

12346
s ez a 3 dollár játszható is? lehet, hogy droid kérdésnek tûnik, de komoly^^ mer amit everesten nyertem pl 45 dollárt egy free-n, az "bonus"... számla nyitás után, némi szerencsétlenkedéssel lehet csak felhasználni, és nem azonnal. ez meg így nem pozitív.

mind1, kipróbálom ezt a titánt is^^ ha ilyen kevés az induló, csak lesz esélyem😄

Shaman
gratta!

Punker

N1ggA
én sem ismerem a szabályokat, de van valami olyan, hogy a sor meg a flush nem számít, és A2345 a legjobb lap, de van olyan játék, aminek 2-7 a neve, vagy hasonló, és ott a 23457 a legjobb lap, mivel 2-tõl 7-ig ugye. ez nemtom melyik nem olvastam el 😊

Spread De Love!

Shaman
Elolvastam,s sokat nem okosodtam....

Azt látom,hogy a lehetõ legkisebb lapokat kell összeszedni,mert az a nyerõ,de ez ugye nem lehet 2-3-4-5-6,mert az már sornak számít,és az erõs,szal a legkisebb 2-3-4-5-7 a legjobb lap.....
de hüle játék :-p
Akkor ezért nem nyertem sosem :-ppp

meg még egy:
237
http://www.ultimatebet.com/rules-strategy/triple-draw-27.html
én kerestem de nem találtam 😊

REAL MADRID

Shaman
azt ne játszd.

Tök mások a szabályok. Én is próbáltam anno,de mikor egy J pokeremet verte a nagy semmivel,s még ehhez hasonlók rá kellett döbbennem,hogy teljesen mások a szabályai :-pp
Azóta nem játszom,nem volt kedvem netem megkeresgetni,hogy mi a szabály.

ez miféle poker?

2-7 3-draw fixed

mert azt hittem az az ötlapos sima

de nem vágom hogy nekem AAK53 van srácnak meg 4457J és õnyer

REAL MADRID

Kézbe kapott párokkal én is általában veszíteni szoktam. Legutóbb egy peches vereség után közvetlenül 99-re bonyomtam a preflop all-in-t (kis tétekben játszom, tehát ez konkrétan csak 70 cent volt) valaki megadta. mint kiderült neki 88-a volt. nem jött se 9-es se 8-as, már örültem nagyon mire látom, hogy a pénz felé mozdul el.. no igen az 5 lapból kijött négy, az egyik nyolcasával megegyezõ színû lap, flush..bah... egyébként eddig 2 napot játszottam real moneyban, a pokert pár hete játszottam életemben elõször, még csak tanulgatom. (freerollon lett egy 8. helyezésem majd egy haver átadott még 15 dollárt játszani. elsõ nap minusz 13 dollárba kerültem, második nap visszahoztam 😊
N1ggA
az baj, hogy freezeout tournament. és ilyenkor tényleg nem jó AA-szal veszteni. Bocs a kirohanásért, valahol le kellett adni, öcsém meg nem volt otthon 😊

Spread De Love!

12346
aa-val miért nyernél automatikusan? max jók az esélyeid.

N1ggA
nem

Spread De Love!