Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de durva játék volt nagyon élveztük 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
MOST MEG STRAIGHT FLUSH-sal vverték a nut flushomat
> Dealing Hole Cards(6h Ac )
> ODJURET, you have 10 seconds to respond
> ODJURET, you have 5 seconds to respond
> ODJURET did not act in time and was folded
> gameon1 raised for $0.40
> -fs- folded
> Hangman111 folded
> Cacho_6 called for $0.30
> makai24 called for $0.20
> Dealing the Flop(10c Jc 9c )
> Cacho_6 checked
> makai24 checked
> gameon1 checked
> Dealing the turn(5s )
> Cacho_6 checked
> makai24 checked
> gameon1 bet for $0.80
> Cacho_6 folded
> makai24 called for $0.80
> Dealing the river(5c )
> makai24 checked
> gameon1 bet for $7.60
> makai24 went all-in for $19.54
> gameon1 went all-in for $0.95
> Extra chips returned to makai24, $10.99
> gameon1 shows a Straight Flush, Queen high, Clubs
(Qc Jc 10c 9c 8c )
> makai24 mucked
> gameon1 wins $19.60 with a Straight Flush, Queen high, Clubs
Spread De Love!
Spread De Love!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Spread De Love!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Spread De Love!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
amúgy elég haloványka ez az angol pokerverseny amit most közvetítenek,remélem javulni fog a színvonal,mármint most a versenyzõkre gondolok.
Múltkor is másfél órán át szinte semmi sem történt, rengeteg olyan kör volt,mikor dobta mindenki,s a nagyvak vitte,alig akcióztak...unalmas volt,csak Gyuri atyánk dobta fel a hangulatot :-p
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
példul:
Ha igan ako tudja hogy mivan a Seafty Netel????
---------------------
A póker zseton oldal
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
nem egy ilyet találtam rajta:
Most akkor ez 500 darabos,vagy 300? 11,5 grammos,vagy 14???
vagy összehozol valami bonuszt,vagy fizetõs helyen végzell freeroll-ban,vagy befizetsz...
Hala MAdrid! ----- Rest In Peace Puskás Ferenc!! És Persze DAVID BECKHAM
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
a bonuszokat valóban nem egyszerû kivenni,játszani kell érte sokat.
mind1, kipróbálom ezt a titánt is^^ ha ilyen kevés az induló, csak lesz esélyem😄
Spread De Love!
Azt látom,hogy a lehetõ legkisebb lapokat kell összeszedni,mert az a nyerõ,de ez ugye nem lehet 2-3-4-5-6,mert az már sornak számít,és az erõs,szal a legkisebb 2-3-4-5-7 a legjobb lap.....
de hüle játék :-p
Akkor ezért nem nyertem sosem :-ppp
REAL MADRID
Tök mások a szabályok. Én is próbáltam anno,de mikor egy J pokeremet verte a nagy semmivel,s még ehhez hasonlók rá kellett döbbennem,hogy teljesen mások a szabályai :-pp
Azóta nem játszom,nem volt kedvem netem megkeresgetni,hogy mi a szabály.
2-7 3-draw fixed
mert azt hittem az az ötlapos sima
de nem vágom hogy nekem AAK53 van srácnak meg 4457J és õnyer
REAL MADRID
Spread De Love!