Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
na ha ezt megmondod békénhagylak😄DDDDD
én értem a játék elejét de innentõl elveszítem a frontot
" Az elsõ licit után a Dealer három kártyát képpel felfelé kioszt az asztal közepére. Ettõl a körtõl kezdve a kezdés joga az elsõ játékost illeti meg, aki ezen jogát tovább adhatja a következõ játékosnak /check/.
Licitálás után, a Dealer újabb kártyát oszt le az asztalon fekvõ három mellé. Ismételt licitálás után, a Dealer egy ötödik és egyben utolsó kártyát oszt az asztalon levõ négy mellé.
Az utolsó licit befejeztével a még játékban lévõ játékosok sorban megmutatják lapjaikat, amit az utolsó licitáló kezd. A Dealer megállapítja, hogy melyik játékos rendelkezik a legmagasabb értékû öt kártyával és megnevezi a játék nyertesét."
berakja a lapokat középre és akkor ott mi van?megállapítja h melyik rendelkezik a legnagyobb értékû kártyával.de a kommentátor pl.van vkinek egy Ász-ja meg egy ötöse és mondja h mondjuk egy 7-es jó lenne neki.de hát az nem nagy értékû lap.vagy nem tudom a lapok értékének sorrendjét?vki el tudja ezt mondani?
(igen f*szláma vagyok😊 )
nekem meg bejött a szokásos kedd esti kocsma party-nk 3x-os pénzt "kaszáltam" 😊
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Fisherman\'s Friend
Tudnátok olyan oldal(aka)t mondani ahol ingyen , úgymond "játékpénzzel" lehet játszani pókert a texax hold'em szabályok alapján?
Nah ezeknél igen erõteljesen el kell gondolkozni az AA dobáson....
Példul ha lejön egy pár,akkor esélyes,hogy valamelyik benntmaradónál van belõle lap,magyarán terce van. Ekkor vagy emel egy bazi nagyot,vagy játszhat check-raisre is. Nekem ezért ha nálam AA , s pár jött fel,s elkezdik a csekkolgatás,csakazért sem emelek,nehogy beleszaladjak egy check-raisbe,s akkor nagyot bukok,szal checkolok én is. Hátha ki lehet bliccelni a kört. Aztán a turnnél akinél terc van már mindenképp emelni fog,vagy legalábbis nagyon valószínü,hogy pénzt csaljon a potba....szal ki lehet szûrni.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Spread De Love!
És AA-t nem fogok bedobni flop elõtt, akárki akármit mondd. Ha fél év alatt összejönne 1k bankroll, az egészet felraknám egy AA-ra...
Spread De Love!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
erre mondta hogy: "nincs sz@r lap, csak sz@r játékos"
Spread De Love!