Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Mindehol lehet pénz nélkül játszani!Egyébként nem igazán vágom a kérdést!😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

jbal
és melyikek a pénz nélüliek?ahol nincs írva h befizetési módok meg ilyenek?
na ha ezt megmondod békénhagylak😄DDDDD

REALista
A freeroll-nak az olyan tornákat hívják ahova ingyen lehet nevezni és igazi pénzt lehet nyerni rajtuk ha az elsõk közt végzel!A játékpnzes asztalokat play money asztaloknak hívják!

jbal
a freeroll a pénz nélküli ugye?

jbal
ja hát igen.most már így értem😊

N1ggA
lehet hogy sora lett volna

Spread De Love!

jbal
köszi.akkor csak a lapo erõsségét nem tudtam ugye?😄

REALista
A lapok erõsségét itt megtalálod egyébként jobban jársz ha elkezdesz "játékpénzben" játszani!Játék közben könnyebb megérteni a szablyokat!A "játékpénzes" asztalokat általában "play money" asztaloknak hívják!

jbal
néztem a mai pókert a sport2-n.
én értem a játék elejét de innentõl elveszítem a frontot

" Az elsõ licit után a Dealer három kártyát képpel felfelé kioszt az asztal közepére. Ettõl a körtõl kezdve a kezdés joga az elsõ játékost illeti meg, aki ezen jogát tovább adhatja a következõ játékosnak /check/.

Licitálás után, a Dealer újabb kártyát oszt le az asztalon fekvõ három mellé. Ismételt licitálás után, a Dealer egy ötödik és egyben utolsó kártyát oszt az asztalon levõ négy mellé.

Az utolsó licit befejeztével a még játékban lévõ játékosok sorban megmutatják lapjaikat, amit az utolsó licitáló kezd. A Dealer megállapítja, hogy melyik játékos rendelkezik a legmagasabb értékû öt kártyával és megnevezi a játék nyertesét."

berakja a lapokat középre és akkor ott mi van?megállapítja h melyik rendelkezik a legnagyobb értékû kártyával.de a kommentátor pl.van vkinek egy Ász-ja meg egy ötöse és mondja h mondjuk egy 7-es jó lenne neki.de hát az nem nagy értékû lap.vagy nem tudom a lapok értékének sorrendjét?vki el tudja ezt mondani?

(igen f*szláma vagyok😊 )

N1ggA
Q10s vs. Q8o pre-flop hány százalék esély?

Spread De Love!

N1ggA
tényleg nagyon vissza kellett volna olvasni 😊 az omg-t meg pont erre értettem 😊

Spread De Love!

jbal
köszi szépen😊
gondoltam h vissza kéne olvasni de nagyon fáradt vagyok és csomó dolgom van😊

REALista
#1003😊

jbal
igen omg de azért válaszolj már😊

N1ggA
omg

Spread De Love!

jbal
sziasztok!
hol lehet neten úgy játszani h nem igazi pénzben?

Szasztok! kéne nekem egy kis segítsgég. regeltem a 888.com-on. itt nincs texas holdem??? illetve itt h szerezhetek zsetont? csak ha fizetetk? aki ért hozzá az meséljen már errõl nekem légyszives mert én nem tom h mit kell most csinálni. eddig más póker progival nyomtam,de ezt is kiakarom próbálni. ha tudom... elõre is kösszi

Jah én néztem. Annak a Tóth Ricsinek valami hihetetlen mákja volt többször is 😮

Punker
EPM-et néztétek tegnap a tv-ben? jó volt 2 magyar lett az elsõ és a második 😊

nekem meg bejött a szokásos kedd esti kocsma party-nk 3x-os pénzt "kaszáltam" 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

zaki
Mikor nem volt Jancsi bácsi, akkor Ágai Kis András volt a partnere Gyuri bának. Nem is volt vmi élvezetes a közvetítés.

REALista
Minden teremben lehet "játékpénzzel" játszani!Az onlinepokerhu.com-on megtalálod a termeket több szempont szerint rangsorolva!

Ha Jancsi bácsi elmegy, akkor Gyuri bácsira ki vigyáz majd? Mi lesz most? Én félek! <#nemtudom>

Fisherman\'s Friend

12346
tény, de nekem az nem feküdt😊 szal lesd meg mind2t, kabala.

12346
Hello!

Tudnátok olyan oldal(aka)t mondani ahol ingyen , úgymond "játékpénzzel" lehet játszani pókert a texax hold'em szabályok alapján?
A poker odds claculator szerint 42 % esélyem volt, de ha mondjuk csak két párja lett volna akkor több mint 50%
Tegnap az AA-m összecsapott egy KK ill JJ párral. Túlbiztosítva nyertem mert A jött más nem 😊. 30 dollárt hozott nekem. Elõtte veszítettem 20-at mert megadtam az allint flop után. Nálam KJs flop 10,Q,8 a 10 és Q egyszínû a kj-mmel. Ellenfélnél TT... és végül nyert vele... majd megnézem mennyi esélyem volt a gyõzelemre...
REALista
Én sem azt mondtam hogy mindenáron all in-be kell menni flopp elõtt de ha valaki megívja az all in-em akkor nyilván megadom!Egyébként én mindíg meghívom a vak 3-4-szeresét preflop ha AA-t kapok így kevesebb az esélye hogy gyenge lapokkal lemákolnak!Régen mindig lassan próbáltam megjátszani az AA-t és igaz hogy sokkszor nyertem így is de rohadt sokszor mákoltak le sorral, flush-el vagy két párral!

N1ggA
Én is preflop értettem.

Spread De Love!

Shaman
kedvezõtlen flop-on a vagy 3 egyforma színt,vagy azt értem mikor lejön egy pár az asztalra,vagy 3 egymást követõ lap.
Nah ezeknél igen erõteljesen el kell gondolkozni az AA dobáson....

Példul ha lejön egy pár,akkor esélyes,hogy valamelyik benntmaradónál van belõle lap,magyarán terce van. Ekkor vagy emel egy bazi nagyot,vagy játszhat check-raisre is. Nekem ezért ha nálam AA , s pár jött fel,s elkezdik a csekkolgatás,csakazért sem emelek,nehogy beleszaladjak egy check-raisbe,s akkor nagyot bukok,szal checkolok én is. Hátha ki lehet bliccelni a kört. Aztán a turnnél akinél terc van már mindenképp emelni fog,vagy legalábbis nagyon valószínü,hogy pénzt csaljon a potba....szal ki lehet szûrni.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Shaman
nyílván AA-t preflop nem érdemes dobni,de all-inbe se kell mindenáron azért vele menni...én flop alapján döntök,hogy legyen-e all-in.viszont ha a flop nagyon nem kedvezõ,akkor már megfontolandó akár a dobás is.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

N1ggA
elég 😊 van még mit fejlõdni, az egy biztos!

Spread De Love!

pedig igaza van 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

N1ggA
vaz

Spread De Love!

Punker
na most mert te pancser vagy az már nem az õ hibájuk 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

N1ggA
nem veszik komolyan, nem lehet rendesen blöffölni, esetleg bemákolnak. nekem nem jött be.

Spread De Love!

Punker
errõl beszélek 😊

REALista
Én éppen azért szeretem a 0.05/0.10-es asztalokat mert sokan nem veszik komolyan és minden szarral játszanak!Én már majdnem 600 dolcsit szedtem így össze pedig még egyszer sem fizettem be sehova!!!😄

N1ggA
Azt kell, hogy mondjam, hogy 50 dollár volt a szobába a beugró, és ott ment a legjobban. 0.25/0.5-ös vakoknál. Ott a játékosok komolyan vették a pénzt, kis téten nem mentem semmire, amikor lementem 50 dollárra, pihentem, vettem egy nagy levegõt és beültem vele egy szobába, lesz ami lesz. Fölmentem 85 dollárra, na ott kellett volna abbahagyni... Szerintem tartok pár hét szünetet, addig olvasok sokat, nézek videókat.

És AA-t nem fogok bedobni flop elõtt, akárki akármit mondd. Ha fél év alatt összejönne 1k bankroll, az egészet felraknám egy AA-ra...

Spread De Love!

VinylToy
Az összes lapnál 50%-50% az esély, vagy nyersz vagy nem! 😄

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

REALista
Hát azért QQ-tó lefelé már majdnem 50-50 az esély a nyerésre egy AK ellen!

rövidtávon minenkép szerencsejáték, hosszútávon számíthat _elvileg_ a stratégia. Egykis bankrollt könnyû elveszíteni. AA-ra (és elvileg majdnem az összes pocket párra szerintem megéri allin menni ha lehet)
Punker
arról nem beszélve hogy a kis tétes kezdõket lehet szépen leszedni 😊

REALista
AA még szép hogy bemegy all in-re!Az baszna be ha nem!Én csak azt nem vágom hogy ha mikron játszol akkor miért 40 dollárral ülsz bent egy aztalnál!Én nl 0.05/0.10 -es asztaloknál szoktam játszani és mindig 5 dolcsi beülõvel!

VinylToy
Megint nyertem egy tornán (6 fõs Sit & Go-n), de még mindig nem érzem hogy ez valódi pénzzel is menne. <#nemtudom><#szomoru1>

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Punker
egyik srác multkor beült játszani sörözni nagyon gyorsan bukott kb 5k-t, most hétvégén töményezett de óvatosabban játszott nyert 4k-t, ez a játék a rutinról az ellenfelek reakcióiról szól mert h aszerencsétlen lapot kaptál eldobod és kész vagy ésszel kijátszod, kedden kis sorom volt A-szal kezdve bementem allin az ellenfélnek is sora volt csak nagyobb 😞

erre mondta hogy: "nincs sz@r lap, csak sz@r játékos"

12346
preflop aki all-in-re megy be, hát... nc. tanuld meg eldobni ezeket a lapokat is. és télleg ésszel játsz..😊

Punker
ésszel kell játszani az elmúlt 2-3 hétben annyi ászom ütötték el hogy inkább eldobom 😊

N1ggA
ez szép volt... elvesztettem az összes pénzem. 3 nap alatt 100$. Hmmm. kezemben: AA, gyerek allin, megadom (40$). Gyerek: A4s. ... flopban kijött egy ász, és két akármilyen lap. az egyiknek olyan a színe mint a gyerekének. turn, river is olyan szín. Ezt nem hiszem el.... Ma 5 bad beatem volt, és 100$. És akkor nem szerencsejáték. Na ennyit a pókerrõl. Végleg abbahagyom...

Spread De Love!