30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#8132 A jelenlegi egyenlegét nézve talán maga Gus Hansen sem hiszi, hogy március 29-ig még 4,26 millió dollár pluszban volt a highstakesdb.com szerint, ugyanis azóta 22 nap alatt több, mint 3,4 millió dollárt veszített kevés hivatásos pókerjátékosnak lehetett ennyire rossz három hete.
Április tizennyolcadikán például Di "Urindanger" Danggal heads-upozott, amelynek végére Dang előtt több, mint 900 ezer dollár hevert. -
#8131 hát én nemtom mindehol csak azt olvasni menyit veszit arról semmit se találok mennyit nyerne élőben a tvs adásokon kivül :D
---
Még meg sem száradt a tinta a szokásos havi high stakes értékelésemen az OPHU-n, Gus Hansen és durrrr máris egymilliós pókercsatába bonyolódott a Full Tilt Pokeren. Ezúttal Tom Dwan kerekedett felül, több, mint 1 milliót nyert a dántól az Omaha asztaloknál. Hansen 842 ezer mínuszban fejezte be május negyedik napját, durrrr 821 ezret nyert. A legnagyobb potjuk majdnem elérte a 300 ezer dollárt, íme még néhány lejátszóval
-
#8130 Gus Hansen bankrollja ellen előbb Di "Urindanger" Dang, majd fivére, Hac "trex313" Dang indított támadást.Az online magas tétű játékokban ismert testvérpár egy hét leforgása alatt közel félmillió dollártól szabadította meg Gus Hansent.
Az ultralaza játékfelfogásáról ismertté vált dán profit egy hete az "Urindanger" nevű Dang-fivér kopasztotta meg, majd a minap Hac "trex313" Dang is elnyert tőle egy kisebb vagyont. A testvérpár elleni ütközetekből Hansen nagyon rosszul jött ki, a dán profi félmillió dollár körül vesztett Dangék ellen csak az elmúlt egy hétben.
-
lehetsz még az asszony náluk :DDDDDDDDDD -
#8128 és több 100milliót nyer élőben... -
#8127 AKo -val random kezek ellen az esélyeid 64,47%
AKs -del random kezek ellen az esélyeid 66,47%
AKo val T9o kezek ellen az esélyeid 63,35%
AKo val T9s kezek ellen az esélyeid 59,94%
AKs del T9o kezek ellen az esélyeid 64,44%
AKs del T9s kezek ellen az esélyeid 61,06%
Amikor egyszinű lapok ütközését mutattam akkor ak és a t9 is különbözö szinben voltak.
Nem rosz lap az AK
Gondolom azért inkább te is AK-val emelsz utg-ről mint T9-el. -
#8126 AK-val okosba... -
sandor8206 #8125 többet vesztettem már AK-val mint 910-el -
2500 fpp
egy ilyen pulcsiért fizetek 8 - 9 ezer forintot kpban !
priviben ha valakit érdekel az ajánlat -
#8123 Nem olyan rossz a feszes játék.
Ma feszes sztalnál ültem nem volt semmi lap co bu -bol emelsz egy 4bb és dobják is.
A masik elönye ha mindenki azt hiszi hogy feszes játékos vagy és az is vagy akkor néha hátulról hivhatsz nagyot ha elötted limpeltek többen esetleg volt emelés is.
Meg azért eg AK jobban megnyugtat mint egy 9T -
#8122 Shuffle Up and Deal!
Negyvenedik alkalommal hangoztak el a legendás szavak: "Shuffle Up and Deal". A hivatalosan is első versenynek számító "Kaszinóalkalmazottak" viadalán az 500 dollár nevezési díjat majdnem 900-an fizették be. Negyvenezer dollár nevezéssel jubileumi verseny indul ma!
Ez az évfordulós verseny különben a legdrágább az idei sorozatban, és a várhatóan mérsékelt résztvevő szám ellenére, igazán komoly díjalapra számíthatunk.
Az 57 karkötős verseny, amiből 24-et az interneten követhetünk és kettőt az ESPN sportcsatorna jóvoltából kiegészül két további "celebversennyel" (Ante Up for Africa és Champions Invitational), így majdnem 60 viadal közül választhatunk a nyár folyamán.
A WSOP fő szponzora az Everest Poker, ahol a most regisztráló játékosok számtalan szatellit versenyt találnak a repertoárban. -
#8121 Gus Hansen-t "a legnagyobb online hal" nak becézik pontosan -
sandor8206 #8120 hát azért mert eleve, hívásra bement J3, jött egy J és oóóóóóó, már emelt is (mi van ha AJ, vagy QJs emelt eleve, ilyen meg se fordul a gyerek fejében?) + kishívás megadása a semmire és turn, river gyengeségre már emelhetsz is a semmidre, a tökéletes blöff játék (a nagyok is így csinálják) nem egyet láttam, hogy a semmire ilyen 26 flopp Q 10 8, megad egy emelést+újabb turn emelésre Allint mond, blöfföl valamikor buksz de ez van. Flopp megadáson jelezted neked van valamid, lehet neki semmije sincs (kis asztaloknál rengeteg van ilyen) csak dobatni akartak.
Most az, hogy jött turnre az A, van ilyen
De a gyerek J3 játéka eleve hülyeség, nemhogy Allin megadása. Bár sokszor bejön nekik és ilyenkor lemákolnak.
Én azt vettem észre, hogy ha csak a jó lapokkal játszol hosszútávon veszteni fogsz, eleve belőnek feszesre ha van valamid megjátszod, tudni fogják hogy van valamid és csak akkor tudsz nyerni ha laptalálkozás van és nem tudja eldobni. Persze itt nem arra gondolok, hogy J3 játsszál, de én sokszor bemegyek emelésre 89s, 910s, főleg ha sokan megadják és van hogy eltalál a flopp. pl: AK jobban csak akkor szoktam nyerni ha van egy idióta és emelésre bejön A6 és jön az A és megbolondul. Többet bukok AK mint nyerek. -
#8119 nem őt becézik nagy letétes fishnek? -
#8118 azt hittem lesz egy AA -
#8117 -
#8116 David Sklansky:A Póker Elmélete: én ezt olvasgatom, pdf-be van meg. Elég jó, de szinte minden pókerfajta szerepel benne, nem csak(sőt) a nl he, gyakorlati rész is van benne, de inkább az elméleti részre megy rá. Mint az a címéből is kiderül. -
#8115 gus hunsen aki milliokat buk online :D
jó könyv lehet -
#8114 Hansen könyvéről írtunk nem olyan rég,én még ajánlom Mike Caro árulkodó jeles könyvét.mondjuk online nem sok hasznát veszed annak:) -
#8113 Emlékszem, páran írtátok, hogy könyveket olvastok.
Melyek a legjobb könyvek, miket érdemes olvasni?
Ma ingyen hozzájutottam egy David Sklansky:A Póker Elmélete c. könyvhöz. Nemsokára pedig meg fogom venni szerintem a Gus Hansen könyvet. A címére nem emlékszek, az Aussie Millions versenyről ír, hogy nyeri meg. Még sok jót hallani Phil Hellmuth : Olvasd le, foszd ki! c. könyvéről, azt olvasta valaki vagy van véleménye? -
#8112 168 leosztás
19,xx$ ról 24,25$
0,05/0,10 $ vakok.
nem is olyan rossz. -
#8111 Miért is? Mert 3 outodból lejött egy flop után? Volt rá kb 8 %-od :D
De azért a másik a hülye :) -
#8110 Érdemes várni az erős handre:
A vakok zabálták le a beülömet(2$) -
#8109 ez vicc ász 10 el hivok feljönn floppon egy bubi hiv megadom turn ász ráemelek , allint mond megadom river semleges és beir nekem szerencsés vagyok mikor nála volt egy j 3 nálam meg egy ász 10 sztem ezek 16 évesek sincsenek .....
nah mindegy bebukta -
#8108 Ezzel nem lehet betelni very fasza:)
-
#8107 Itt mondjuk én csesztem rá, talán ha rátolom preflop, dobott volna...
#Game No : 8102694970
***** Hand History for Game 8102694970 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Thursday, May 28, 16:17:53 CEST 2009
Table Speed #1381907 (Real Money)
Seat 9 is the button
Total number of players : 10
Seat 4: AndiSpu ( $2.10 USD )
Seat 1: BeppeFields ( $1.65 USD )
Seat 8: Itsma ( $1.59 USD )
Seat 9: Kukacsi ( $16.85 USD )
Seat 7: S1eben ( $1.85 USD )
Seat 2: atomheart999 ( $13.46 USD )
Seat 10: funt23rus ( $17.97 USD )
Seat 5: rebdog2009 ( $9.43 USD )
Seat 3: z4r7b1773r ( $2 USD )
Seat 6: zayac_kent ( $3.63 USD )
funt23rus posts small blind [$0.05 USD].
BeppeFields posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Kukacsi [ Qd Qh ]
atomheart999 folds
z4r7b1773r folds
AndiSpu folds
rebdog2009 folds
zayac_kent folds
S1eben raises [$0.40 USD]
Itsma folds
Kukacsi calls [$0.40 USD]
funt23rus folds
BeppeFields folds
** Dealing Flop ** [ Ad, Qc, Jd ]
S1eben bets [$0.45 USD]
Your time bank will be activated in 6 secs. If you do not want it to be used, please act now.
Kukacsi raises [$1.50 USD]
S1eben is all-In [$1 USD]
** Dealing Turn ** [ Ah ]
** Dealing River ** [ 5h ]
Kukacsi shows [ Qd, Qh ]a full house, Queens full of Aces.
S1eben shows [ Ac, Js ]a full house, Aces full of Jacks.
Kukacsi wins $0.05 USD from the side pot 1 with a full house, Queens full of Aces.
S1eben wins $3.66 USD from the main pot with a full house, Aces full of Jacks.
Game #8102696710 starts -
#8106 Az A2-vel mit akart.... mondjuk dobhattam is volna, csak kicsit már a pot-hoz voltam ragadva... -
#8105 Így jár aki limpel AA-val: Én vagyok a győztes, csak másik oldal, más név...
#Game No : 8102656932
***** Hand History for Game 8102656932 *****
$10 USD NL Texas Hold'em - Thursday, May 28, 15:59:36 CEST 2009
Table Speed #1381907 (Real Money)
Seat 9 is the button
Total number of players : 10
Seat 1: BeppeFields ( $2.45 USD )
Seat 4: BuszkeSas ( $7.15 USD )
Seat 7: HindeR88 ( $11.16 USD )
Seat 8: Itsma ( $1.95 USD )
Seat 2: KonTaicho ( $1.02 USD )
Seat 9: Kukacsi ( $9.85 USD )
Seat 10: funt23rus ( $10.49 USD )
Seat 5: rebdog2009 ( $7.30 USD )
Seat 3: z4r7b1773r ( $1.85 USD )
Seat 6: zayac_kent ( $3.09 USD )
funt23rus posts small blind [$0.05 USD].
BeppeFields posts big blind [$0.10 USD].
** Dealing down cards **
Dealt to Kukacsi [ As Qs ]
KonTaicho calls [$0.10 USD]
z4r7b1773r folds
BuszkeSas calls [$0.10 USD]
rebdog2009 calls [$0.10 USD]
zayac_kent folds
HindeR88 folds
Itsma folds
Kukacsi raises [$0.40 USD]
funt23rus folds
BeppeFields folds
KonTaicho is all-In [$0.92 USD]
BuszkeSas calls [$0.92 USD]
rebdog2009 folds
Kukacsi calls [$0.62 USD]
** Dealing Flop ** [ 5s, 8d, Js ]
BuszkeSas bets [$1.57 USD]
Kukacsi calls [$1.57 USD]
** Dealing Turn ** [ Jh ]
BuszkeSas bets [$3.06 USD]
Kukacsi calls [$3.06 USD]
** Dealing River ** [ Ts ]
BuszkeSas is all-In [$1.50 USD]
Kukacsi calls [$1.50 USD]
BuszkeSas shows [ Ac, Ad ]two pairs, Aces and Jacks.
Kukacsi shows [ As, Qs ]a flush, Ace high.
KonTaicho doesn't show [ Ah, 2h ]a pair of Jacks.
Kukacsi wins $11.65 USD from the side pot 1 with a flush, Ace high.
Kukacsi wins $3.15 USD from the main pot with a flush, Ace high.
Game #8102659613 starts. -
#8104 handhistory.hu
ugyanez magyarul
alonso is ezt használja :) -
#8103 wsop versenyeket kerestem neten mikor lesz meg hol aztán találtam rá közben :D
magyarok amugy kint vannak jó pár napja és blogot is írnak érdemes olvasgatni minden nap
http://www.pokerakademia.com/elo_kozvetites/wsop_blog_az_everest_poker_tamogatasaval/wsop_hirek_fotok_videok_naprol_napra/kulcsszo:/1/ -
#8102 Besza.rás ez k.rva jó!
Hogy találtál rá erre az oldalra? -
#8101 -
#8100 csak simán bekell másolni a szöveget oda a nagy rublikába azis elég alul meg kitod pipáni rendes néven legyél vagy anonymusként aztán ha megvan bekell másoldi ide a Forum BB Code(Vbulletin):
és tádám :D -
#8099 Full tilt-es handeket hova menti am ? :)
Feltöltenék 1-2 jót, ez sokkal jobban néz ki és élvezhetőbb. -
#8098 Ez az én tegnapi leosztásom :D -
#8097 nah és akkor megis van az új módszer igy kevesebb hely kell a hand historyknak :D és jobban elemezhetőek :D
http://www.pokerhandreplays.com
-
#8096 nah most ezt télleg mákos voltt :D
-
#8095 [flash=400,265]http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=550586[/flash] -
#8094 A 2. legnagyobb online pot
-
#8093 pokerstarson már életveszély játszani remegni kell minden kéznél hogy nyerni tudj legszarabb terem díját is megkaphatná :D