Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RIZLA
nem kötekedés, pontosítás.....ke keverjük a fogalmakat... 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

vegicsek
Ja, akkor szólok, hogy este 21.05-kor is van, Central esatern time, vagy mifene szerint 15.05-kor, a kötekedõk kedvéért.😊

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

RIZLA
09.35 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

vegicsek
Amikor tudok én is indulok rajta, de sajna a délutánit mindig lekésem.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

VinylToy
Minden nap a PartyPokeren 15:35-tõl Eastern European $150 Freeroll Speed Tournament.

Ma 982 induló, jelenleg 81-en vagyunk játékban:

Largest 198 096 Average 36 370 Smallest 170 zsetonnal állnak.
Nekem 81 970 van. Vakok 5 percenként emelkednek (ezért speed) jelenleg 1500-3000.

Díjazás

1. hely 35,60
2. hely 19,50
3. hely 11,25

de még a századik is kapott 0,30$.

Kiváncsi leszek mi lesz a vége, most 5 perces break van.

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

desigo
szerelmes lettem <#nyes>
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
jacky87
Hát nekem is lehetne egy ilyen valamikor! 😄

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

desigo
mekkora mák 😊
zaki
Baszki, ez nagyon durva... 😄

REALista
omg!<#wow2><#wow1><#guluszem1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

9csöves9
<#wow1><#wow1><#wow1>

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

AntiHero
Volt már olyan hogy egy adott lapot eltalált?
pl megérezted hogy turn 6 káró.

Viszont ilyen nem hiszem:
DURVA!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

ahahah beszteva 😊

franc0
preflop allin volt

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

CzGobe

Önt egy ismerõse ajánlotta?
Ha igen, kérjük adja meg az ismerõse nevét:

realmoney-hoz regalek, szóval csak az válaszoljon, aki bónuszt is kap utánam 😊 pár perce van az illetõnek, mondjuk 30ig várok, a leggyorsabb nyer

eom$

Törölt felhasználó
😊
zaki
Grat, jó a nicked... :d

Törölt felhasználó
Sit and go tournamenten a csóka osztotta a lóvét, mint a szart, de nekem már kézben pókerem volt 😊
Én már ász párral is estem ki A 2es ellen, flop: 3 4 5. Mondhatom milyen kurvajó volt. De a fasz még be is irta hogy remélem megtanultam a leckét.. Mondhatom milyen ideges lettem.. idióta fish..
CzGobe
azta, oda mindig is be akartam menni 😛

eom$

Chrisx
Ja így van, múltkor mondták a sport1-en, hogy Litván származású, ami ugye orosz megszállás alatt volt, ezért nem éppen a kedvencei az oroszok :-)

Valószinû hogy nem birja a ruszkikat😊

Triathlon for life

www.lidopoker.hu. Én is jelentkeztem,de csak 1400 ember indulhat,ugyhogy most hétvégén sorsolják ki az indulókat.

Triathlon for life

zaki
Imádom, mikor AK-al esek ki az A2-es ellen... 😊

nando42
sziasztok, a juventus rádióban hallottam egy reklámbetétet, miszerint a belvárosban meg fog nyílni egy új pókeres hely, a nyitó buli meg egy többmilliós freeroll, csak éppen elfejtettem a hely nevét, és internetcímét, valaki írja már be! 😊

http://motionpicture42.freeblog.hu/

vezérszuszu
Expekten pokerezik vki?
Kaptam bonust és a kérdésem hogy az valódi pénz e?

Na épp most történt velem egy elég durva szerencse. sit ang goztam 1500 chip volt az induló és mikor már semmi sem jött 50/100as vaknál elfogadtam egy allin egy 9es párral A 8 ellen már flopon ott volt neki az ász és kivitte. Maradt 70 chipem, köv körbe all in 9 6-ra volt vagy 7 call, flop 10 9 10 többit nemtom na lényeg hogy kivittem. Igy lett 310 chipem, mire kapok egy egyszínû A J-t és az all inemet könnyedén fogadta egy valaki Q 10-el. Már a flopon ott az ász, vittem😄 Igy lett 700 chipem. Köv körben Q Q kaptam, most már végképp azt hiszik hogy blöff, all in, megadja ugyanaz a srác 2es párral és már a flopon ott egy Q😄😄 Igy hoztam én vissza magam 70 chiprõl😄 lol
VinylToy
Az asztalnál, csak simán el kezded gépelni és enter!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

CzGobe
UltimateBet-en hogy lehet chatelni, valaki mondja már meg nekem, pls!

eom$

zaki
Az igen... 😄
Nekem a legjobb lapom egy ász póker volt úgy, hogy AA volt a kezemben, és a flopban feljött két ász... 😊

Ezt most volt:

Törölt felhasználó
Haver egyik partija:

AntiHero
Mér ezek nem lehetetlenek. Multkor Heads Upoltam haverommal kétszer egymás után Flop Full-om lett😄

Sokan szidják az internetes termeket, hogy csalnak, mert olyan lapok jönnek, ami már túlzás.
Nos ma etse csak 4en játszottunk élõben haverokkal, és két színsort, és egy K pókert is léthattunk. Minden, egy srácnál! Mondjuk hiába, mert így is -1K val állt fel az asztaltól 😊
AntiHero
<#eljen><#kuss>

Pár pókeres aranyköpés:

"A szex jó, de a póker tovább tart!" - Alfred Alvarez (2001)

"Ha elég jók a lapjaid ahhoz, hogy megadj egy hívást velük, akkor ahhoz is elég jók, hogy emelj velük!" - Alfred Alvarez (2001)

"Ha egy pénzzel rendelkezõ ember találkozik egy tapasztalattal rendelkezõ emberrel, akkor a tapasztalattal rendelkezõ pénzzel távozik, a pénzzel rendelkezõ pedig tapasztalattal." - Anonymus

"A szeretkezés és a zuhany alatti éneklés mellett kevés olyan emberi tevékenység létezik, ahol nagyobb lenne a különbség az ember önnön maga által vélt és valós képességei között, mint a pókerban." - Steve Badget

"Ha azon elmélkedsz, már nincs semmi új sem amit megtanulhatnál, akkor még semmit sem tanultál." - Steve Badget

"Hosszútávon a szerencse nem létezik a pókerban. Ám a rövid táv hosszabb mint azt a legtöbben gondolják." - Rick Bennet

"Bízzunk mindenkiben, de azért mindig emeljük el a paklit" - Benny Binion

"El kell tudnod dönteni milyen jó a lapod az adott pillanatban. Semmi más nem számít. Semmi!" - Doyle Brunson

"A jó hír, hogy minden 52 lapos pakli 2,598,960 lehetséges leosztást rejt magában. A rossz hír, hogy Neked ebbõl csak egyet osztanak." - Anthony Holden

"A pókerban csakúgy mint az életben, nem a valóság a fontos, hanem az, hogy a többiek mit hisznek annak." - Johnny Luckacs

"Az élet is olyan mint a póker ? Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit." - Jackie "Moms" Mabley

"Ha ismered a pókert, akkor ismered az embereket; ha pedig ismered az embereket, akkor megértheted hogyan is mûködik a világ." - Brett Maverick

"Ha pókerbajnok akarsz lenni, sokáig kell bírnia a húgyhólyagodnak." -
Jack McClelland

"Ha az elsõ fél órában nem szúrod ki a balféket az asztalnál, akkor Te vagy az." - Pókerarcok

"Egyedül arra kell figyelni, hogy addig keverjük a kártyákat, amíg jó lapokat nem kapunk." - Jonathan Swift

"Egy kártyajátékosnak meg kell tanulnia ? az a pénz amit egyszer középre betolt, nem létezik többé." - Herbert Yardley
Törölt felhasználó
Nem volt rossz kör 😊
vegicsek
Nem, mert ha all-in mész, a sok hülye bedobja😊

Chrisx
Ilyenkor az a poén ha riverre lejön az ász, és mindenki nyer 😊

Csacsi
Kicsit fáradt vagyok....még jó hogy ma nem ültem le játszani, én három 8-ast néztem csak. Bárazt meg kár lett volna beszúrni. Jobb is ha tényleg nem játszom ma 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

sufnituning
Nem bizony, mivel sz@rt se érsz vele!
Lent van az asztalon egy 8-as póker! Akkor az nyer, akinél az 5. lap a legerõsebb! És ha nálad az 5. lap egy 2-es, hát akkor tuti hogy buktad! 😊

For sale: thedronewebshop.com

Csacsi
Miért, két 2-sel nem maradnál partiban? 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Akinél nincs A az ki is szállhat 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

zaki
😄DD

sufnituning
Ez mekkora:

😄

For sale: thedronewebshop.com

AntiHero
Juj😄 Én versenyen kivûl iszonyatosan megvertem volna.😊

zaki
Mintha nem is ugyanazt a játékost látnánk... 😄

REALista
Itt nem arcoskodik annyit...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

zaki
Biztos sokszor koppant már nagyot... 😄