Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RIZLA
nesze neked AK 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Na elértem a 11 asztalt! Ez a szar ki se tudja írni, hogy mennyi pénz van játékban csak 3-4 asztalig...

RIZLA
nem egészen 800 nevezõ volt....... a 15. befutó még kapott $6.25 A 16-17. lehettem, már csak azon imádkoztam, hogy benne legyek a fizetös szekcioban.... de nagyon karcos volt az a pár leosztás, rezgett a léc nagyon 😛 aztán szerencsére elkezdett ujra elég jol adni.
áhh hazudok....geci jol játszottam 😄DD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

legtöbbször nem is látom, hogy épp megnyerem e vagy sem amúgy, mert már ugrik is be a másik asztal. Csak késõbb pillantok rá, hogy dupláztam, vagy újra töltsek.
ma kifejezetten pechsorozatom volt déután, de ez nem számít, nem kell vele foglalkozni 😊 Nekem sokkal jobban megragadnak azok a partyk, ahol elviszek még 3-4 kisbeülõt egy leosztásban 😊

Nem szoktam sg fórumozni, cska ezt nézem, azt asse tudtam, hogy van olyan, hogy privat üzenet 😄
Sadist
Flop: 722, allin, call, valamelyik meg vigyorogva felcsapja a 72o-ját 😊

Privát üzenetre meg válaszolhatnál végre 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Vasárnap esti halászás 😊
predat000r
Gratula mennyien voltak?Elég szép összeget nyertél ahhoz képest hogy freeroll volt.Zsír lehetett én is örülnék😄

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

RIZLA
😊 köszi

vegicsek
Nagy Grat<#eljen>

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

RIZLA
huhh.... most lett vége, õrülök, mint majom a farkának 😊

predat000r
Hát nem tom nekem annyira nem jön be de hát nem nekem kell.Én is most veszek kártyát de én a jumbo indexeset szeretem.(Fournier 2500 - 100% plastic poker vagy European Poker Tour playing cards)Ezek is 3000 alatt vannak.A zseton ára így már jobb😄.Én is rendeltem majd okt20-án jön meg az 8600 lesz lézergravi+alukoffer stbstb.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

Lacee
hopp, rossz link 😊
egyébként eltaláltad, most veszek zsetonkészletet is, de nem ennyiért: 500-as alupakk 8ezerért. az azért már jobbnak tûnik.

valamiért nem tudok linkelni (próba), a lényeg hogy Copag dual index kártyáról van szó, 2040 forintért.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

predat000r
A különbség csak annyi hogy a pókerkártya mérete 63x88mm a bridge kártyáé pedig 58x88 mm.Szal csak ennyi.De ha már veszel akkor sztem a megfelelõt vedd.A linken zsetonkészlet jön be.(ami melleséeg k**va drága 😄 csak szólok hátha azon is gondolkodsz)

Lacee
sziasztok!
az a kérdésem, hogy mi a különbség a bridge és a poker kártya között? szeretnék venni egy rendes plasztik paklit (vagy kettõt? nem tudom kell-e kettõ), eddig ez ami szimpatikus, mivel van rajta kis és nagy index is.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

predat000r
Azt tudom de nem is ez a fõ kérdés hanem a többi lenne a lényeges.

AntiHero
Nem veheted le rögtön az 50$t

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

predat000r
Nah úgy döntöttem mivel elég jól megy a game én is kiváltom a pokerstrategy bónuszát.A kérdésem már csak az lenne hogy melyik platformot válasszam?party p. titan p. vagy inter p.?Meg bankkártyának jó az otp-s junior max?És ha megkapom az 50$-árt az igazi pénz amit ki is vehetek vagy ez hogy van?Ebben a témában nagyon nem vagyok jártas szal aki tudja légyszi írjon.THX

predat000r
Az más😄 Akkor tényleg szimplán szopóka XD

jhetedikj
Az kimaradt,hogy preflop all-in volt.😄

anno 1987

predat000r
A flush-re figyelhettél volna jobban is.😊 Ha jön a 3. dámád akkor 2:1 hez hogy színe lehet valakinek.De hát én is jácottam volna.Nehéz mindenre gondolni.Volt olyan hogy annyit gondolkodtam hogy át**sztam magam😄.Mondjuk 2000 emberbõl már sok a nagyon szerencsés hülye akit még nagyon jó játékkal is lehetetlen megverni.Fõleg neten.

jhetedikj
Rekordot döntöttem:
Ultimate Bet 13:35 $50 freeroll
2167/2175 helyezés😄D
QQ volt nálam,fel is jött riverre még egy,de ezzel együtt egy másiknak a flush is.

anno 1987

N1ggA
1 rebuyt jelent

Spread De Love!

predat000r
Sztem is jóé néz ki.Csak az a bajom hogy ha rendelek a postaköltség+1500 at jelent kb.Jó lenne a közelben is egy jó bolt.

AntiHero
Én ILYET vettem és 100%-ig megvagyok elégedve vele. Nem is kopik a színenagyon igényes és szép kivitel. Megérte az árát bõven.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Én is ezt a kátryát javasolom. Viszont kopik a színe, tehát nem tart azért örökké, és viseletesen fog kinézni elõbb utóbb. Remélhetõleg minden kártya egyformán kopik és így nem lesznek cinkelve.

A plaztik bevonat nem jelent semmit, a szélein szinte pár keverés után teljesen lekopik és mar töredezik is.

-Freezout: egy nevezési díj van, ha kiesel vége
-Second chance: 1 rebuy. Akkor rebuyolhatsz, ha kiestél vagy nagyon lecsökkent a zsetonjaid száma(meg van szabva mennyitõl)
-2 rebuy
-2 rebuy +addon: ugye két rebuy, amiért ugyanannyi zsetont kapsz, mint a nevezésnél, és miután vége a rebuyos szakasznak, jön az addon, ahol kétszer annyi zsetont kapsz. Az addont bárki veheti. Utána már nincs több rebuy.
-Unlimited rebuy + addon: ugyanaz mint elõbbi, csak bármennyiszer újravásárolhatsz az addonig (pl. 4 vakemelésig).
predat000r
Nah a kártyákat illetõen ez az ami kell naon ott van a szeren és nem is drága. http://www.pokerasztal.hu/index.php?act=viewProd&productId=31

predat000r
A second chance az mi?Azt nem ismerem.Azért ez már elég húzos nevezési díj😄 Milyen gyakran mész?Nyerni szoktál valami lét?

predat000r
Volt 2 re-buy(2-2 ezerért) 100.000 összdíjazású torna volt.egyébként itt a link a freerollt nézzétek. http://hu.pokernews.com/poker-tournaments/2007/09/arena-cafe.htm

Csacsi
Ha freroll, akkor hogy szállt vissza? Volt nyeremény is? Na mind1. Nem értem, lehet fáradt vagyok én most ehhez.

Amikre én szoktam

15.000 Freeze out
10.000 second chance
20.000 second chance
10.000 + 2 rebuy + addon
7.000-7.000-7.000 unlimited rebuy 4 vakig (4*25 perc)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

predat000r
😊 Meg voltam elégedve a játékommal.Nem úgy mentem oda hogy nyerek de egy ideig kb 1 óráig játszani akartam.Meglepett a tömeg mert én 30-40 emberre számítottam persze ez a tapasztalathiány miatt volt<#buck>.Az elsõ 10 leosztásban csak ilyen fos lapokat kaptam mint pl:2,9.Aztán j,10 már meguntam és játszottam.Flopra 2 párom lett.Hívtam erre 2 en bedobták de egy tartott.Aztán végig check õ hiv én lassan tartom.A végén ujra hiv és én ráemelek.Gondolkodik megadja de csak 1 ász párja volt😄.Ezután már felszabadultabban tudtam játszani a stratégiámat és élveztem a játékot.3 embert sikerült kiejtenem(bár mind 3-an visszaszálltak)Ezután jött a haver aki már régen a városban járkált és mivel nem volt kedvem egyedül vonatozni õ meg hivta a szüleit kockáztattam:mondom ha megduplázom akkor már tényleg megéri maradni de nem igy történt.Tanúlság:Legközelebb vagy kocsival megyek vagy több embert viszek😄

predat000r
no limit texas hold'em freeroll pápán.Miért ez sok vagy kevés?Mert nekem ez volt az elsõ versenyem😄

Csacsi
140 ember? Milyen élõ verseny volt?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Galy
várom a tapasztalataidat! 😊
predat000r
Élõ versenyen szokott valaki indulni?Én múltkor voltam 1-en.Az elsõ szünet elõtt vezettem a teremben(kb 140 ember volt)Csak sajna a másodikat már nem értem meg mert el kellett mennem haza<#falbav><#wink>De jó volt úgyhogy alig várom a legközelebbit.

nando42
Tudtommal kétféle plasztik kártya létezik, az, amit te írtál, vagyis csak van rajta egy plasztik bevonat, de alapból papír, míg a másik fajta - és természeten ez a drágább fajta-, ami teljesen plasztik.

http://motionpicture42.freeblog.hu/

predat000r
"Akkor menjenek a pi...ba!"Ezzel elfogadtam hogy szar!Szal ezt nem kell tovább ragozni.A plasticról amit irtál nalátod az hasznos volt ugyhogy azt köszi😄

figy, szar és kész, meglátod, hogy egy este elhasználódik. Az va nárirva, hogy plasztik bevonat, de amúgy papír.
Plasztikok jók, sokáig bírják, csak lassan kopnak a szinek rajta. 2K-ér leeht venni.
Galy
nemtudom, mi eredeti LV-s paklival játszunk, annak semmi baja 😊
predat000r
Akkor meg menjenek a pi...ba.<#mf1>A vastagságot jegyzik valahogy a kártyákon vagy nem?Meg amire rá van írva hogy 100% plastic az csak mûanyag.Azok jók,vagy azok közt is van fos?Bár olyanokat meg 5 alatt nem igen látok<#nemtudom>

Galy
a kártya nagyon vékony, túlságosan hajlik, törik, egyszóval rossz a minõsége
predat000r
Meg ugyanezt láttam kb 2500-ért és annyiért már nem gagyit szoktak dobálni.<#pias>

predat000r
Miért?a kártya egyáltalán nem plastic?Vagy mi a gond vele?

én jobb szeretem a számozatlan zsetonokat, okosabban lehet õket elosztani, a színek sem szarul vannak összepárosítva akkor (pl. kék 50 fekete 100, azt alig látod a kettõ között a különbséget, illetve 25,50 és 100-as értékek fölöslegesek, fõleg ha közben az aprónál 1,5,25 5-ös a szorzó váltásnál. Akkor legyen 1 5 25 100 500, vagy 1 5 10 50 100)
Galy
Mi is ilyennel játszunk, a zsetonok a célra tökéletesen megfelelnek, a kártya kuka.

predat000r
Hát sztem számozott mert a lézergarvisok azok szoktak lenni.De mondjuk ez annyira nem érdekel mert 5 számot meg tok. jegyezni😄

Sadist
Ez számozott, vagy számozatlan?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

predat000r
Ok!Akkor itt a link: http://www.kartyafutar.hu/ az 500as felül.

Sadist
Az újonnan nyílt topikokat általában meg szokták nézni, ha fölösleges, akkor zárják.

A kép meg nem látszik, mert logint kér.

Chrisx
Hello

Sikerült már valakinek valaha regisztrálnia az Europokeren? Nem lehet aktiválni magam mert nem küldik a kódot. A supportnak már két levelet küldtem és semmi. Mûködik még egyáltalán ez az oldal?