Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Statisztikám:
Rated Games 285
Average Rated Place 4.63
Rated Wins 43
Rated Winnings $2,000
Rating 1914
http://motionpicture42.freeblog.hu/
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
A demoját itt töltheted le: http://www.poker-academy.com/download-poker/
Összesen 6 órát játszhatsz vele, viszont azt írja, hogy online korlátlanul játszhatsz a többi játékos ellen. Gondolom az AI a legértékesebb benne, és ezért van ez az engedmény.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
A pókerrel még csak most ismerkedõ ember vagyok. Véleményetekre lennék kíváncsi. Ti melyik PC programot ajánlanátok Meg szereztem a Texas Hold'em Poker 3D-t. Játszottam is vele. Tetszik az internetes játékrésze. Errõl mi a véleményetek? Mennyire tartjátok jónak ezt a programot? A dologhoz hozzátartozik az is, hogy pénzbefektetés nélkül, csak kedvtelés szintjén szeretnék játszani.
Válaszaitokat elõre is köszönöm.
Üdv mindenkinek!
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
PL:
Mivel te kezdtél ezért 3 fõnél neked JJ-val sokat kellet emelni. Mondjuk 5-10Ft alapon 200 az még jó.
Barátodnak AK-ja volt kézben. Mivel 3man vagytok ez egy nagyon erõs kéz. Neki most rád kellet volna emelnie (dubláznia) +200Ft beraknia.
Ekkor te vagy simán megadod vagy all-inozol.
Szval jól jártál még így is. Bár ki tudja, Lehet mikor rá all-inoztál volna eldobja, mert nincs tisztába azzal hogy az AK-ja erõs lap.
Bár õ tégedet egész szépen csapdába csalt szval😊
Elég a hozzá hogy a te dobásod nem volt akkora na szám hogy 10 percig gondolgodni keljen rajta.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Spread De Love!
1. flop elõtt AK-val csak tartotta az emelésem. Elég nyilvánvaló, hogy nem a legjobb lapokkal rendelkezem, mert azzal nem hívok ilyen erõsen (AA,KK). Õ mégis csak tartotta a tétem, és nem emelt vissza egybõl flop elõtt, amivel a legnagyobb esélye lett volna eldobatni a lapom, vagy egybõl allin kerülni, amivel mind az 5 lapot megnézheti, és megkapja az 50-50%-ot ha párom van, illetve magasan nyerõ ha nincs párom.
2. flop után nem fékezett a tuti ász párjával, miközben a flopon semmi húzási lehetõség sem volt (kül. színek is voltak), hanem egybõl allint jelentett, mintha el akarná dobatni a lapomat. Ráadásul ezt már többször is megtette közepes párral.
Csapda mögött újabb csapda.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a játék elején (1500$ induló zseton) olyan asztalhoz kerültem ahol összesen ketten voltunk, a többi mind sit outon volt. Írtam is neki veszettül, hogy osszuk meg a vakjaikat, egyszer én, aztán õ, raise-fold, fold-raise.<#hehe>#hehe> Belement, így kb 5000$ szedtünk össze fejenként, amíg a gép szét nem bontotta az asztalt...<#vigyor2>#vigyor2>
JJ párral a kezemben rossz pozícióban meg akartam kérni az árát a flop nézésnek. Azért ilyen kimagaslóan magas volt a hívás, mert várhatóan így is könnyen számítottam egy emberre, aki megadja (laza a játék). Meg is történt, jobb pozícióban megadja egy olyan játékos, aki közepes párral a kezében számtalanszor viszahívott, vagy akár allin ment olyan flopnál is, ami nem találta el (tehát nem lett setje, és magasabb lap is került az asztalra).
Tehát megadja az emelésem.
Flop: 73A
Elsõ beszélõként ász párt mondok be, és védem egy potnyi emeléssel, azaz 200-al. Az ellenfelem allint mond még 1200Ft-al. Kérdés, megadjam e?
Az eddigi játékaink között most történt a leghosszabb gondolkodás, kb. 10 perc, amíg probáltam dumával és következtetéssel kitalálni, nála van e az a bizonyos ász. Megmutattam a lapom azoknak a játékosoknak is, akik már nem játszottak (nem csak bedobták a lapjaikat, hanem kiszálltak már korábban, stb.) mindegyik sziszegett, hogy min gondolkodom, megadná.
Végül úgy döntöttem eldobom.
Dobás után ellenfelem azt mondja Á magasra tesz, és örült volna egy felezésnek is.
AK-ja volt 😊
#Game No : 6389312876
***** Hand History for Game 6389312876 *****
Texas Holdem Trny:35941371 Level:6 Stakes(400/800) - Saturday, October 06, 16:44:42 ET 2007
Table $250 Freeroll (1175569) Table #116 (Real Money)
Seat 9 is the button
Total number of players : 10
Seat 1: nando_42 ( 4,770 )
Seat 2: depytat2007 ( 2,400 )
Seat 5: deeteer ( 12,995 )
Seat 6: megafloppy ( 8,540 )
Seat 7: sztomi26 ( 1,350 )
Seat 8: patsy228 ( 6,410 )
Seat 9: freindly9999 ( 14,000 )
Seat 10: Crapyl ( 14,820 )
Seat 3: Werneck82 ( 1,950 )
Seat 4: Pinbal41585 ( 6,370 )
Trny:35941371 Level:6
Stakes(400/800)
** Dealing down cards **
Dealt to nando_42 [ 4s 7h ]
Pinbal41585 folds
Werneck82 folds
depytat2007 folds
deeteer folds
megafloppy folds
sztomi26 folds
patsy228 calls <400>400>
freindly9999 folds
Crapyl folds
nando_42 checks
** Dealing Flop ** [ 4d, 4c, 6h ]
nando_42 bets <400>400>
patsy228 calls <400>400>
** Dealing Turn ** [ 9s ]
nando_42 checks
patsy228 bets <800>800>
nando_42 calls <800>800>
** Dealing River ** [ 5s ]
nando_42 checks
patsy228 bets <800>800>
nando_42 raises <1,600>1,600>
patsy228 raises <1,600>1,600>
nando_42 is all-In <1,570>1,570>
patsy228 calls <770>770>
patsy228 shows [ 6c, 6s ]a full house, Sixes full of Fours.
nando_42 shows [ 4s, 7h ]three of a kind, Fours.
patsy228 wins 9,740 chips from the main pot with a full house, Sixes full of Fours.
Player nando_42 finished in 3 058.
Game 6389315828 starts.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
dehát ez a freeroll világa. találkozhattál volna offsuit J3-mal is 😊 szokott elsõ körben minden lenni ^^
eom$
De nem tom mienek voltak a hívások. Szval nem szoltam😄
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
tehát nem
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Eddigi legjobb eredményem 1000 fõs freerollon 20. helyezett.
(nem jackpotos asztalon történt)
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Ilyen Stat bar- hogyan tudok az Xp-re varázsolni?
Én csak megadtam amit kértek, nem "izmoztam", de annyira akarták, mondom kap a 99 egy esélyt....megcsinálta 😊
Az is meglepett hogy addig elballagtam 😊
Tudtam hogy nincs sok esélyem a flössre de a zsetont tök nyugodtan váltottam be az alvásra 😉
lehetett még a pocketeken kívül sorhúzója is pl... ilyen flop után semmiképp nem mentem volna be ilyen szivárványos AK-val allinre....
Mondjuk ennyi pénzt még el lehet viccelõdni, de nagyobb vakoknál nem lett volna okos döntés... itt is a "mi van ha" hozzáállás érvényesült sztem
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
Kb 1 hónapja játszom és vasárnap elkövettem egy nagy "hibát" <#idiota>#idiota>
PokerStarson indultam a magyaroknak rendezett 100$-os freerollon.
Utsó egyben búcsúzó leosztásom ami 44ik helyet jelentett az 568 indulóból.
*** HOLE CARDS ***
Dealt to Andr3j <6s Qs>6s Qs>
pazonyi: folds
casius007: folds
Andr3j: calls 400
Waagee: folds
rooney800: folds
DreamBreak: folds
zsolti71: raises 400 to 800
Fehér Csoki: folds
Andr3j: calls 400
*** FLOP ***
zsolti71: bets 800
Andr3j: raises 2400 to 3200
zsolti71: raises 20400 to 23600
Andr3j: calls 4332 and is all-in
*** TURN ***
*** RIVER ***
*** SHOW DOWN ***
zsolti71: shows
Andr3j: shows <6s Qs>6s Qs> (a flush, Queen high)
zsolti71 collected 17264 from pot
*** SUMMARY ***
Total pot 17264 | Rake 0
Board
Seat 1: zsolti71 (small blind) showed
Seat 2: Fehér Csoki (big blind) folded before Flop
Seat 4: pazonyi folded before Flop (didn't bet)
Seat 5: casius007 folded before Flop (didn't bet)
Seat 6: Andr3j showed <6s Qs>6s Qs> and lost with a flush, Queen high
Andr3j voltam.
Jah és a hiba nem igazán a végsõ handben keresendõ, hanem abban hogy full TILTEN álltam neki (másnaposan, és már aznap is enyhén ittasan és dögfáradtan 😛)
Nagy hülye vagyok mi?