Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
nando42

http://motionpicture42.freeblog.hu/

Törölt felhasználó
Indulnék, de gondolom már lekéstem róla...
nando42
indul innen valaki a blogger világbajnokságon ma a pokerstarson?
(mármint rajtam kívül 😊 )

Csacsi
Indeed. My fault. Nem szabad másnaposan gondolkoznom 😄 Vagy ha mégis, ha valamit nem értek, inkább fogjam be 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

franc0
azért, mert teljesen nemérted.

profit = árbevétel (8000 Huf) - ráfordítás (ezesetben a nevezés, re-buy, add-on)

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Csacsi
Nem értem miért jött le a nevezés? Azt ki kapta, ha haverok közt játszotok?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

vegicsek
Ma délután játszottunk haverokkal 8-an 1000ft-os Rebuyos versenyt.Végül a bank 27e lett az addonokkal együtt.Sikerült megcsípni a második helyet, 8000Ft, de abból lejön a nevezés, 1 rebuy + 1 addon
Az elsõ helyezettnek már verseny felénél volt olyan 100k csipje (10k-t osztottunk mindenkinek), egyszerûen ha lapütközés volt, õ jött ki jobban belõle.Voltak érdekes partik, qq vs. kk, nyert a qq😊
Ezek után közös megegyezés alapján paklit cseréltünk😄

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

AntiHero
😄DDDD

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sadist
loál 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RIZLA

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Csacsi
Ilyen sem volt még velem. Beültem cashgamelni két aszalra, az egyiken 1,5 óra alatt felháromszorztam a pénzemet. A másikon 1,5 óra 1 partit sem nyertem. Nem hittem el. Egyetlen egy darab partit sem nyertem meg. Semmilyen lappal sem.

AntiHero
375 000€ kb 95 600 000 ft jóféle píz kéne, sajna én kúdus vagyok😞

vegicsek
Néznétek inkább a sport 1-en az FHM pókerbajnokságot Korda Gyurival😊
Most kezdõdött a heads up.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Punker
hát szép eredmény azért.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
aha, mert azt láttam hogy áll a srác és elment a kép, azt hittem már a vége, akkor az a 3. ellen ment.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

AntiHero
Julian Thew vs. Dénes Tamás Kalo | HEADS UP
1,736,000 vs. 1,036,000

Remélem érted😄

Punker
lehalt az egész szaggat, mi van most? mi lett a vége?????

desigo
hihetetlen fejeket vágnak ...
Punker
most ütött egyet.

én meg pont lementem 😞

Na talán mégis! 😊

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ez jó nézem már! Bár nem állunk jól egyenlõre. 😞

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Punker
nézem

VinylToy
EPT Döntõ Asztal élõ közvetítés

Egy magyarral!!! Hajjjrrrááá

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

RIZLA
<#eljen>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

AntiHero
Hát nem is....

VinylToy
Akkor csak rajta!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Csacsi
Akkor ez nem is olyan nagy dolog 😄

VinylToy
Az elsõt és másodikat díjazzák

1. 21$
2. 9$

VinylToy
6

Csacsi
Hány fõ indult összesen?

VinylToy
5 dolláros SnG az elõbb! 😄

Törölt felhasználó
Úgy látom a freemailes nem tetszik neki, a tonline-ra elküldte.
Törölt felhasználó
Ez az europokeren volt?
Mert most nekem sem küldi már percek óta a levelet.
AntiHero
Szerintem nem rossz fõleg a "Haladóknak" rész.
A "Kezdõknek" rész tényleg csak nagyon kezdõknek ajánlott.

Sztem meg pont hogy jó a vizuális tanóra. Így jobban fel tudtam fogni a dolgokat.

Törölt felhasználó
Kösziiiii!
<#wave><#wave><#worship>
nando42
hát, én maradnék a könyveknél, belenéztem, nekem idegesítõ volt a vizuális tanóra. 😄

BlackShadow
próbáld ki az ALT+(numpad)64 -et!

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Törölt felhasználó
Én odáig sem jutok el, hogy aktiválókódot kapjak 😞
Copyzni sem enged, de csak abban a dobozban, ahova másodszor kell az e-mail cím, minden más résznél lehet...
Chrisx
Én is hasonlóképp jártam a múltkor. Nem küldték az aktiváló kódot a reminder pedig azt írta, hogy nincs ilyen emailcím, lehet hogy az volt a baja hogy aláhúzás volt az emailcímemben. A supportnak 3levelet küldtem, de egyre sem válaszoltak. Késõbb egy másik emailcímrõl regeltem, azzal már sikerült a regisztráció.

Törölt felhasználó
www.europoker.com

Valaki ismeri ezt az oldalt?
Próbálok regisztrálni, de amikor másodszorra kéri az e-mail címem, nem tudok @-ot leütni. Már két gépen is próbáltam, mi lehet a gáz?
Chrisx
Az igaz, hogy nincsenek túl sokan, de majdcsak változik a helyzet.
Bónusz elsõ befizetésnél van.

Törölt felhasználó
Mennyire hasznosak? Kíváncsi vagyok...
predat000r
Há sztem az hogy a pkr-en sokkal kevesebb regelt játékos van mint más platformokon(titan party stb)Na meg én nem saját erõvel kezdtem de ezt tényleg hozzá kellett volna irnom mert bónusz nem nagyon van a pkr-re.Vagy én tévedek?

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

Sonajk @:o)
Köszönöm a fáradtságot mindenkinek, aki válaszolt és segíteni próbált.

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

Dreet
EPT Baden elo kozvetites a pokerhirek.com-on (8 magyar versenyben)

----------------------- Regisztráció időpontja:2001. 08. 08. -----------------------

Chrisx
Mi a gond a PKR és real money-val?

Regeltem én is 😊

&#63743;

Sadist
muhahahaha, azért finoman belecsempészi ám a saját refjét 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Most játékpénzbe akarsz játszani, vagy saját erõ nélkül akarsz játszani? Ha játékpénzbe, akkor teljesenmindegy hol, úgysincs sok köze a pókerhez. (sajnos) Ha igaziban, akkor keress valami pénzes oldalt, mondjuk ezt.