Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Jah és azért különösen jópofa, hogy mind élõ, mind tévés élõ, mind pedig online handelemzések is vannak benne😄
Már csak abból kiindulva se szabad bagatel módon elvetni ezt a lehetõséget, hogy tudván az egész világ az átb*szás, hazugságok és megvezetésen alapul. Mindenki magának kapar...ahogy a játékosok is, csakhát olyan valaki vagy valami alatt, amely szintén magának kapar. A szoftver megírói lefogadom vagy milliárdosok vagy halottak.
Ne essék félreértés, nem az a fajta vagyok aki beb*ssza a félkarúba a havi fizut/segélyt és aztán megveri az asszonyt otthon. Mondhatni jó érzékem van az alap matek mûveletek fejben végzésében és bár alig alig elemeztem a játékomat, mégis érzem a sokadik leosztás után, hogy itt valami nem kóser. Anno játszottam a Casineto nevû szörnyûségen, amely szoftvere tele volt hibával. Talán most állt össze a kép, hogy miért voltam ott a top 2-3%-ban: talán olyan f0s programozók írták, hogy egy intelligens ám mégis "észrevehetetlen" RNG manipulátort nem bírtak megírni. Ez megmagyarázza a számtalan hibát, pl. kezdetekben instant ki és visszaüléssel meg lehetett úszni a kisvak/nagyvakot, a többi pozícióban viszont ugyanúgy kaptál kártyát és játékban maradtál. 8'D
Én részemrõl abbahagyom az online pókert...nem egy stabil megélhetési forma, pláne napjainkban (adó, csalás lehetõsége, piramisjáték, etc.) mégis rengeteg idõt visz el és marhára unható dolog, hogy óránként 5 percem van sz*rni, húgyozni. Azért még azt a pár dollárt elverem, de úgy mint b*zi a farkát.
...és igen, rossz "szérián" vagyok túl...mondhatni a PS vagy PP bankrollokkal való játszás úgy egészében az volt. És nem a mákok vagy a rossz játék miatt. Érdekes módon a fentebb említett f0s Casineton erõsen pluszos és hálás volt a jó BRM illetve stratégia/oddsok figyelembe vétele. Nem volt ennyi lejavulás.
Ha nekem vagy a cikkeknek nem hisztek...akkor higyjetek csak a termeknek, amelyek milliárdakat profitálnak belõletek 😊
Egyszer én is dobtam ugyebár... de itt fogadtam meg, hogy soha többet nem fogok ezeken a limiteken😄
ESKUSZOM ezt eloben eldobom, mert tuti AA van az 1-ik playernel, annyira agresszivek! tudom "nem a legjobb" jatek... de l*sz*rom 😄
(megint nem latszik, majdnem beleszaladtam az extra idobe, hogy bemenjek 3iknak)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
handek egymas utan:
9T
T9
T9
99
lol
J9
flop: 23J
allin call -> masik srac mutat: J8...
hmmmz
Erre a videóra alapozva:
Én is tapasztaltam ezt nem egyszer hogy a legnagyobb stack a favorit nem mindig, de nagyon sok esetben. Volt egy olyan party, direkt végignéztem miután kiestem, mert a srác aki kiejtett az elején rögtön 3 embert egy 10 fõs SNG-n utána minden szar lappal (any2 suited) elkezdett játszani és úgy 80%-ban õ vitte a kasszákat. És csak hízott a stackje, a 10 emberbõl 7-et õ ejtett ki és végül be is húzta a versenyt. És õ is csak "XD" "XDDDD" meg ilyeneket írkált a chatbe mert szerintem õ sem hitte el miket mákolt.
És akkor a saját tapsztalat: Volt nem egyszer hogy beneveztem Starson egy Hyper Turbo 0.02$-os versenybe. És egyszer volt egy 4-es allin amit megnyertem. Kb. én voltam a második a versenyen. És onnantól kezdve én is nyertem minden szar lappal mert elkezdtem lazán játszani az alacsony vakok/nagy stack miatt. És sorra kaptam a drilleket, flössöket, sorokat, flop két párokat. Szóval ez nekem is gyanús picit. És akkor nem tudom már melyik cikkben említi a srác hogy nem véletlen hogy ennyi Super Turbo tournament lett manapság. Végülis van benne logika, ha ezek a teóriák igazak. A nagy stack végig gyalogol a mezõnyön, minél több embert kiejtve, akik már regelnek is a következõ versenyre, ezzel termelve a raket a teremnek. És ha az ellenõrzõ cégek tényleg belsõ szervezetek vagy kamu cégek akkor simán megtehetik mert tényleg senki nem néz utána.
Turnon azert adtam meg a hivasat... mert:
flop utan miert nem jelezte?
turnon tul donk volt a hivas a pothoz kepest, nem hittem el, hogy szine van... es igen...
kiultem 😄
utana elinditottam egy "lavinat" HA HISZITEK, ha nem! kb minden 4-5-ik alkalommal valakinel AA ugy kb meg 4X... allin megado is volt: board: AA... ace quad 😄
(es volt osztocsere is pont akkor kozte) 😄DDD vannak azert erdekes dolgok...
van egy 40-es csavo akit allandoan latok jatszani... extralaza... siman allinre tolja magat suited es/vagy alacsony kapcsolodokkal...
45s 3-as allint vitt... QQ meg Amonszter ellen...
kesobb ua asztal... egy elfogyo srac tiprodik... a heronk, meg biztatja, hogy told be, mert o" betolna! en mar rohogok, mert tudom mi volt az elozmeny... idokeres... betolja... showdown... 45... jon megint a sor 😄DDDD 3 embert kaszal 😄DDDD
1.10 MTT
2x 0.10 SNG
MINDEN* alkalommal, ha utkozott big vs small stack pre-flop allin, akkor a big vitte... hmmmzzz
htxvm 😊
- És szerencséd lett?
- Naná! Ma is találtam egyet!
Mission Impossible 2010: PRO Class
Tudom gusztustalan limp <#idiota>#idiota>
"PokerStars Verseny #460749605, no limit holdem
Nevezési díj: $0.09/$0.01 USD
360 játékos
Teljes nyereményalap: $32.40 USD
Verseny kezdete 2011/10/27 20:56:13 CET <2011/10/27 14:56:13 ET>2011/10/27 14:56:13 ET>
Kedves Teh_lolguy!
1. helyen zártad a versenyt. Valódi pénzes számlád egyenlegén jóváírásra került USD 6,80 értékû díj."
es Magyar sraccal heads-upoltam!!! 😊
most egy kis idore befogom a "pofamat" mert ordenare nagyokat makoltam 😄
<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
2 megad... flop: QTJ
allin mellette... nagyon hosszas vajudas call fenntrol... en siman megadtam volna, mert nonszensz, hogy mellette (KA talan), 89 van...
eees el tudta dobni... show: 89s vs QKs 😮OOO
herofold! 😄
Van egy srác... abszolút nem tud játszani, de nem is tagadja... csak a társaság miatt jár ÁLLANDÓAN😄D Nah õ az aki látványosan unatkozik... két fold közben nem gyõzi nyomkodni az Angry birdsöt vagy a football managert😄
cimborat nezem skypeon... 2.20-as verseny... 3cAc vs AA allin... 3A nyer 😄 flopsor 😄DD
ez kesz 😄 mindig jokat derulok az RNG-n 😄
(1.10-esen ugyanilyen lol helyzetek voltak)
Most 37/263. vagyok és elsõ 60 fizet, 1. hely 125 dolcsi😄
-.- jajjjdeuncsi
persze elfogytam... mert miert ne jonne le az ellenfelnek a szine, ha nekem broadwayem van... miert ne sorosodik le, ha nekem ket par...
varok-varok-varok... szar lapok vegre push...
ugye milyen alap, hogy ilyenkor belefut az ember ONLINE?

beultem mikro FLHE-re... fel orat potyogtem ... 1.25 jelentem 😄
14/360 😊
44 push short vagyok: QA megad... ofkorsz flop: A ... always an ace 😄
klikk
Folyamatosan benne is lennél😄D