Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predat000r
Na megint volt az a bizonyos helyi kis versenyke amin címvédõként jelentem meg😄.
Sikerült megnyernem megint.Bár hogy õszinte legyek nem voltak igazán komoly ellenfelek.De azért a 17.000 jól jött ezt meg aztán eltolom nagyobb versenyekre.Próba szerencse XD.
Ott már százezres nagyságrendû a nyeremény na ha azt megnyerem...

Ti hogy vagytok ezzel?Ha nyertek valahol akkor azt elteszitek és halihó vagy mániákusan, esetleg nagyra törõen feláldozzátok további versenyekre?

Én az utóbbi mellett vagyok, hiszen végülis ha mindent elvesztenék akkor lennék 0-ba viszont a tapasztalatom nõ és megadtam magamnak az esélyt hogy nagyobb kassztát akasszak.

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

predat000r
Ez így volt szép! Már csak az emléke maradt XD

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

Helyes.

N1ggA
Szép kis takarítás volt 😊

Spread De Love!

RIZLA
<#zavart2>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Sadist
Te ittál, vagy alapból vagy ilyen pöcs modorú?

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

all in
nyugi, most én gépeltem el.

all in
én csak kíváncsiságból néztem rá a turnékra, mert elég zavarosra sikeredett a beszámolód.
elhiszem, hogy 2. lettél egy tegnapi 50+3as versenyen az FT, csak lén sehol nem találtalak...

all in
hogy hánykor kezdõdött?!

all in
végignéztem a tegnapi 50+5ös turnékat, de egyik sem volt az általad leírtakal megegyezõ.
ezért voltam kíváncsi a dologra, mert én ilyet nem találtam.

all in
Ez oké, de én azt a konkrét tornát nem találtam, ahol második lettél.
hányan indultak? Hány órás is volt ez?

Csacsi
Mert nála a hívás = Call. Szóval rosszul fogalmazott, illetve szó szerint fordította, hogy "call"-olta a vakot.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

predat000r
"preflop hívtam erre õ raise"..."ha preflop hívok tuti eldobja mert feszes volt" Most akkor ez hogy van?😄 Nem is lehet érteni amit írsz.Tudsz magyarul?XD
Egyébként meg eléggé az elején voltam amikor raise reraise rereraise rerererererereraise..... ment.Kicsit komolytalan játék nem gondolod?
AA rohadtul nem biztos hogy nyer.Persze szép lap de sokan nagyon túlértékelik.

Carlos HUN
kicsit kampo voltam dollár jelet 3asnak néztem lol 50+5 !
örülök hogy azt a 3 mondatot letudtam irni segitek hol találod!

bardocz
online játékban megszületett elsõ pókerem,4 szép dámából😄
all in
lehet ám, hogy én vagyok a balf@sz, de sehol nem találom ezt a tourneyt...

AntiHero
grat

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

gratula 😊

Carlos HUN
a hitetlenkedöknek hogy 50 dollárbol is lehet ennyi pénzt nyerni mondom fulltilt poker utána turné és valasztasz egy megfelelõt onnatol rajtad mulik!

Carlos HUN
hülye vagyok elirtam nem 500 hanem 50 dolláros!
fáradt vagyok most hagytam abba 20 perce

am ha valakit nagyon érdekel 1445 lett a vége
full tilt poker 50+35 ös turnén elsõ fizetet 3kilot természetesen dollárban

aki elhiszi elhiszi aki nem nem fogom képekel bizonyitgatni ennyi!

Carlos HUN
Képeket most nem véletelnül nem raktam mert nagyob öszeget sikerült fateromal öszejácanunk ideje volt már a sok bukta után 😄

Carlos HUN
Ilyen szopást 6 és fél orán keresztül mecseltem eljussak 500 dolláros turné döntõjébe volt mikor sehol nem voltam és ugy hoztam visza magamat! erre második lettem me ráhivtam AA ra allint már nem bírtam hulla voltam erre õ megadja mutatja 22 õt mondom oké ennyi volt neki már zsebembe éreztem elsõ helyért díjat erre utolsó lap egy kurva kibaszot kettes!!!!

mindegy igyis nyertem pénzt de nem anyit amenyit nyerhetem volna sajnálom nagyon 😞

RIZLA
😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

bardocz
na ilyen után biztos abbahagyom egy órára a játékot😄

ma amúgy olyan beszivattam valaki,preflop AA-val csak hívtam,õ emelt,én raise,õ megint raise,majd eljutotunk all-in-ig😄,majd szépen elnyertem a pénzét😄 ha hívok preflop szerintem nem adta volna meg,feszes játékos volt,egymásra hivogattunk annál
RIZLA
preflop

Carlos HUN
Ritkábban de turznézgatok rajta meg freebe is szoktam idötöltésre alkalmazni 😄

John Cena
Ezt le is lehet tölteni😊 valaki játszik PRK-n???

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Carlos HUN
jön valaki hétfõn arena pokerbe?

19 kor kezdõdik egy verseny

zaki
Ember nem dobná el azt a lapot szvsz... :o

Csacsi
Aki eldobta volna, azt szívesen látom cashgamen nálunk 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

franc0
KQ-val, AQ-val ugyanezt játszaná. #3790-ben az igazság.

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Csacsi
Remélem este Lidoban jobban megy, mint mostanában online 😄

whiskeyman
nem mondd már nekem, hogy te eldobtad volna flopra a fullodat <#wow3>

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Chrisx
Ilyenkor all-in re kell menni, jól játszottad meg. Az esetek többségében nyer egy ilyen leosztás. Ha neked van pókered, akkor pedig más szokta kifizetni a hasonóan jó lapjaival 😊

Count Adyn
Hát akinek flopra drillje van az megad majdnem mindent sztem😊 Énis azt hittem volna hogy egy Q van nálla.

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

RIZLA
srác emel, visszahívok, megadja

whiskeyman
max egy dámára gondoltam, nem mindjárt kettõre :\

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

RIZLA
meg sem fordult a fejedben, hogy QQ-val ül.........

whiskeyman
kezemben K K, flop: Q Q K...srác emel, visszahívok, megadja, turn 2-es, river 7-es, megint emel, visszahívok, all-in, mondom well hajrá...erre annak a mocsoknak Q Q volt a kezében <#szomoru1>

Csacsi
Természetesen játszom élõben is majdnem minden nap, de a munkahelyen is el kell ûzni valamivel az idõt. És az mostantól nem a póker lesz.

predat000r
Egyébként mindenki saját meggyõzõdése miatt ír ezt vagy azt.Sajnos nekem ezek a 80-20-ak élõben mennek el.Utána meg látszik a fején hogy azt hiszi nagyon jó pókeres pedig ilyen szar megadást még a világ nem látott.Akármilyen versenyre megyek(persze megfizethetõ kereteken belül)mindig belefutok ilyen máker fishekbe nekem emiatt van elegem.Ha átlagos lapom van szinte tuti hogy fizetõs helyen végzek.

Ha nincs lapom akkor persze kiesek.Tudom hogy ittsem magamat kellene okolni ez rövidtávon megy iy de a 10ik verseny után amit egyfolytába így veszítek el már magamban keresem akaratlanul is a hibát.

Egyszer lenne olyan mákszériám mint 1-2 delikvensnek.XD

predat000r
Én értem és azt nem mondtam hogy te okold magad.Azt másoknak szántam.Hiszen ha tökéletesen játszol meg egy kezet és veszítesz az nem a te hibád.Pont az lenne a baj ha máskor nem játszanád meg.
Van egy haverom gyakran szoktunk élõbe pókerezni.Sokadszor kerül olyan helyzetbe mikor all-int tolnak nála AA van és nem adja meg merthogy mindig veszített vele.Sztem ez butaság.Persze nem tömeges allinokról van szó.A fent említett esetekben 2en lennének legtöbbször.

N1ggA
Játszatok élõben! Vannak olcsó versenyek is, és sokkal jobb a hangulat!

Spread De Love!

Csacsi
Bocsi tõled, de egy picit örülök, hogy nem csak nekem van így.

Matthew Prosac
természetesen a kiragadott példáim olyanok ahol bennevan hogy az ember veszít, hiszen póker. nadehogy 50bõl kb 5x nyerek terítésnél, mikor a turnön még 70-80%om van, az kicsit durva.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
már énis leírtam a tendenciát amit megfigyeltem, mind nálam mind tesónál, mind más ismerõsöknél:
elsõ napok, hetek hónapok: szinte veszíteni nem tud az ember - tesó 1 hónap alatt 200.000, én 140.000, haveroknál kisebb hozam, DE hozam.
második hónap nálam már csak 60.000 volt tesónál még 100.000 körül.
tesónál eljött a törés ideje, mikor elkezdte osztogatni a bedbeateket neki. hullámvasutazott a számláján de felfelé nem tudta tornászni, örült hogy 50$-nyi beadbeatjeit visszanyerte utánna. nálam a 4. hónap volt a fordulópont. amit a kolega már leírt: 70-30, 80-20%os csatákat kezdtem veszteni folyamatosan, AA-al A-2off ellen, mindegy hogy mit kaptam nekem turnre erõs kész kezem volt, neki riverre mégerõsebb (pl nekem nut flush, neki mégcsak kétpár, riveren full...)
-60.000-ig tûrtem ezt a szopatást aztán megköszöntem hogy nemhagy nyerni és pá. 5 szakkönyvet olvastam ki, rendszeresen olvasok cikkeket, nem 2 hete játszom, az élõben vívott domestic tournamenteken rendszeresen az elsõ 3 helyezettben ottvagyok, pedig erõs a mezõny. próbáltam magamban keresni a hibát hogy túl sok lappal szállok be túlságosan agresszív vagyok, de már nem tudom.

ha nekem flopra fullom van, a srácnak pókere (megvolt), az pech. 1 beülõ. mikor nekem turnre nut sorom van, a srácnak riverre fullja az kicsit idegesítõ, ha A2vel veri el az A-páromat az bosszantó, ha flop elõtt elfogadja az allinemet 8-9offal az én Q-párommal szemben és a flopolt szettemet legyõzi egy riversorral, az gyanús, ha egy srác a legalacsonyabb floppárral allin megy a szettem ellen és a végén sorral visszi (5-8-J -textúrájú flopnál! -5,6-al ment allin) az már a hihetetlen kategória. én meguntam azt hogy a riveren tökönrúgják a jobb kezemet. maradt a freeroll, hogy azért játszak is néha..

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

MrSpock
Háát igen,én ismegviygeltem vanmikorminden összejön,egy csomó leosztáskor,még a gyenge lapok is ülnek,de van hogy tuti lappal nemtudsz nyerni.
élõben azért egészen más..

Go Jeff Go!!!!

Csacsi
De ez megint más...ez 1 parti. Ezzel nincs is gond. Élpben is bukok el 80%-20% ellen. Ez benne van. De hogy teszem azt 1000 leosztásból 850-szer vesztek így, nah az már sok. Tudod nagy számok törvénye. És élõben ilyen nincs.

Ezért fogom abbahagyni az online pókert. Mert amit élõben megkeresek, azt online elbukom. Pedig normális szoftvernél napi 100 eurót simán meg lehetne keresni. Élõben azért heti átlagban megvan a 100.000 Plussz "zsebpénz". Nem beszélve arról, mikor néha becsúszik egy-két tornagyõzelem.

MrSpock
Volt nekem is olyan,hogy..nálam kézben AA
Emelek,majd lejön 2 7 4,hivok,tutinyerõ:-)
megadja,majd lejön 2,tenyérdörzsölés,hivás,megad.
Na és mijön le? 2-es a végén,és neki J 2 volt.
Szívás!

Go Jeff Go!!!!

Csacsi
Tovább is van mondjam még? Kj nálam... Flop K J 6...emelek, kapok egy all int, megadom...Mutat egy A 6-ot river A 😄

Szóval lassan már könyvet írok róla, hogy hogy miért nem szabad a sportingbet.hu pókertermében játszani.

Nah megyek elcashgamelem a maradek 20 Euromat.