Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sikerült megnyernem megint.Bár hogy õszinte legyek nem voltak igazán komoly ellenfelek.De azért a 17.000 jól jött ezt meg aztán eltolom nagyobb versenyekre.Próba szerencse XD.
Ott már százezres nagyságrendû a nyeremény na ha azt megnyerem...
Ti hogy vagytok ezzel?Ha nyertek valahol akkor azt elteszitek és halihó vagy mániákusan, esetleg nagyra törõen feláldozzátok további versenyekre?
Én az utóbbi mellett vagyok, hiszen végülis ha mindent elvesztenék akkor lennék 0-ba viszont a tapasztalatom nõ és megadtam magamnak az esélyt hogy nagyobb kassztát akasszak.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
elhiszem, hogy 2. lettél egy tegnapi 50+3as versenyen az FT, csak lén sehol nem találtalak...
ezért voltam kíváncsi a dologra, mert én ilyet nem találtam.
hányan indultak? Hány órás is volt ez?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Egyébként meg eléggé az elején voltam amikor raise reraise rereraise rerererererereraise..... ment.Kicsit komolytalan játék nem gondolod?
AA rohadtul nem biztos hogy nyer.Persze szép lap de sokan nagyon túlértékelik.
örülök hogy azt a 3 mondatot letudtam irni segitek hol találod!

fáradt vagyok most hagytam abba 20 perce
am ha valakit nagyon érdekel 1445 lett a vége
full tilt poker 50+35 ös turnén elsõ fizetet 3kilot természetesen dollárban
aki elhiszi elhiszi aki nem nem fogom képekel bizonyitgatni ennyi!
mindegy igyis nyertem pénzt de nem anyit amenyit nyerhetem volna sajnálom nagyon 😞
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
ma amúgy olyan beszivattam valaki,preflop AA-val csak hívtam,õ emelt,én raise,õ megint raise,majd eljutotunk all-in-ig😄,majd szépen elnyertem a pénzét😄 ha hívok preflop szerintem nem adta volna meg,feszes játékos volt,egymásra hivogattunk annál
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha nincs lapom akkor persze kiesek.Tudom hogy ittsem magamat kellene okolni ez rövidtávon megy iy de a 10ik verseny után amit egyfolytába így veszítek el már magamban keresem akaratlanul is a hibát.
Egyszer lenne olyan mákszériám mint 1-2 delikvensnek.XD
Van egy haverom gyakran szoktunk élõbe pókerezni.Sokadszor kerül olyan helyzetbe mikor all-int tolnak nála AA van és nem adja meg merthogy mindig veszített vele.Sztem ez butaság.Persze nem tömeges allinokról van szó.A fent említett esetekben 2en lennének legtöbbször.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
elsõ napok, hetek hónapok: szinte veszíteni nem tud az ember - tesó 1 hónap alatt 200.000, én 140.000, haveroknál kisebb hozam, DE hozam.
második hónap nálam már csak 60.000 volt tesónál még 100.000 körül.
tesónál eljött a törés ideje, mikor elkezdte osztogatni a bedbeateket neki. hullámvasutazott a számláján de felfelé nem tudta tornászni, örült hogy 50$-nyi beadbeatjeit visszanyerte utánna. nálam a 4. hónap volt a fordulópont. amit a kolega már leírt: 70-30, 80-20%os csatákat kezdtem veszteni folyamatosan, AA-al A-2off ellen, mindegy hogy mit kaptam nekem turnre erõs kész kezem volt, neki riverre mégerõsebb (pl nekem nut flush, neki mégcsak kétpár, riveren full...)
-60.000-ig tûrtem ezt a szopatást aztán megköszöntem hogy nemhagy nyerni és pá. 5 szakkönyvet olvastam ki, rendszeresen olvasok cikkeket, nem 2 hete játszom, az élõben vívott domestic tournamenteken rendszeresen az elsõ 3 helyezettben ottvagyok, pedig erõs a mezõny. próbáltam magamban keresni a hibát hogy túl sok lappal szállok be túlságosan agresszív vagyok, de már nem tudom.
ha nekem flopra fullom van, a srácnak pókere (megvolt), az pech. 1 beülõ. mikor nekem turnre nut sorom van, a srácnak riverre fullja az kicsit idegesítõ, ha A2vel veri el az A-páromat az bosszantó, ha flop elõtt elfogadja az allinemet 8-9offal az én Q-párommal szemben és a flopolt szettemet legyõzi egy riversorral, az gyanús, ha egy srác a legalacsonyabb floppárral allin megy a szettem ellen és a végén sorral visszi (5-8-J -textúrájú flopnál! -5,6-al ment allin) az már a hihetetlen kategória. én meguntam azt hogy a riveren tökönrúgják a jobb kezemet. maradt a freeroll, hogy azért játszak is néha..
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
élõben azért egészen más..
Go Jeff Go!!!!
Ezért fogom abbahagyni az online pókert. Mert amit élõben megkeresek, azt online elbukom. Pedig normális szoftvernél napi 100 eurót simán meg lehetne keresni. Élõben azért heti átlagban megvan a 100.000 Plussz "zsebpénz". Nem beszélve arról, mikor néha becsúszik egy-két tornagyõzelem.
Emelek,majd lejön 2 7 4,hivok,tutinyerõ:-)
megadja,majd lejön 2,tenyérdörzsölés,hivás,megad.
Na és mijön le? 2-es a végén,és neki J 2 volt.
Szívás!
Go Jeff Go!!!!
Szóval lassan már könyvet írok róla, hogy hogy miért nem szabad a sportingbet.hu pókertermében játszani.
Nah megyek elcashgamelem a maradek 20 Euromat.