Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fazon emel 450-ig. (50 a nagyvak) Megadom én meg még egy fazon.Flop 9Q8.
Emelõ berak 1000-et. Én megadom gondoltam AQ. A második megadó all-int mond. Re-raise all-in. Elsõ emelõnél AQ, nálam 999, uccsónál??? 67!!!!!!
Persze turnre 10-es jött. 14000-et nyert és chipleader lett. 67-re megadott egy 9X-es nagyvakot!!! Miért nem döglik meg rövid úton az ilyen???<#violent>#violent>
Azért köszi!
Bazinga!
Olyan on-line pókert keresek ahol lehet privát asztalt létrehozni és nincs beszálló.
AJánlották az Euro-pókert, de több embernek sem sikerült regisztrálni (balfaszok, nekem sikerült), így valami más kellene.
Tudnátok ebben segíteni?
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Az elején egy A,Q off-ra kaptam egy A,K,9 flopot, ketten voltunk partyban egy sráccal, a végén el kellett dobnom a top páromat, sor, szín (3káró asztalon), és két pár veszélye miatt, ésmert hívott 200-300at riveren (1000 zsetonnal kezdett mindenki). utólag nem voltam biztos benne, hogy jó dobás volt, mert ez az agressziója az elkövetkezõ körökben is kísértett minket, ezáltal elképzelhetõ hogy az A,Q elég volt, de nem akartam 1 párra feltenni a fél stackemet (150em már így is a lecsóban volt). ezután volt egy 50-es hívásom 5-10-es vakszinten Q,K-al amit megintcsak el kellett dobnom, mert bár próbálkoztam egy halovány blöffel, visszaemeltek én pedig nem kockáztattam.
3-4 leosztással ezután egy Q,Qra pillantottam le középsõ pozícióban, elõttem próbáltak beszállni én 120-ra emeltem, ami utólag meggondolva tényleg irreálisan sok, de valójában azt akartam hogy 1 ember adja csak meg (sebezhetõ lap, nem akartam több embert beengedni), majd kedvezõ flop mellett kifizettetni esetleg feldupláztatni magam.
eldobálták a már említett srácig aki ellen az A,Q-t kellett dobnom, õ pedig 250-ig emelt rám. Én itt AK,AQ,AJ-ra tettem, közepes kézi párra nem, mert azért annyira nem volt agresszív hogy rámemeljen velük. AA-KK-t nem tartottam valószínûnek, leginkább a visszahívás mértéke miatt.
All-int mondtam több okból is. Ha AQ,AK,AJ van nála és én egy magas kézi párt prezentálok, simán eldobathatom és én a kezdõ stackkel újra boldog vagyok, elkerülve egy esetleges bemákolást az ellen részérõl + véres csata nélkül. Ha mégis megadja jó esélyem van a nyerésre.
Hosszas gondolkodás után elfogadta és 88-at fordított fel. Az utóbbi idõkben tapasztalt balszerencsesorozatom már megtanított arra, hogy ne örüljek elõre és lõn:
8,10,8 flop után kb 1% esélyem volt, a turn 9, river J olyan szempontból "nyugtatott meg" hogy a riverre kialakult sorommal ezt a partit preflop allin nélkül - flop utáni játékban is elbuktam volna, hacsak nem csinálok egy frenetikus read-et, fullt szagolva (ami végülis póker volt, de ez ügye mindegy).
Hát... pókere lett flopra én meg búcsúzhattam, a csapattagjaim azonban eszméletlen jó játékkal 2. helyre kormányozták a csapatot.
A teljes sokk utáni visszafogott öröm a továbbjutás miatt kicsit helyretett, de vasárnapi elõdöntõre össze kell szednem magam mert nem szabad még egy ilyen helyzetbe hoznom a csapatot.
Jóéjt!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
kíváncsi vagyok a mezõnyre (és magamra, hogy mennyire leszek balszerencsés, illetve tudom-e hoznia a régebben igen jól mûködõ sit&go-s játékomat)
A többi díjról semmit nem lehet tudni, de az összes döntõbe jutott csapat kap valami díjat...
Plusz a Kártya magazin is akar interjút készíteni az összes döntõbe jutott csapattal 😊😊😊
De addig még el is kell jutni...
Egy selejtezõ napra 12 csapatot soroltak össze, és abból az elsõ 3 jutott be az elõdöntõbe! Pontozás alapján megy az egész, vagyis egy 10 fõs asztalról ahányadik helyen kiesel annyi pontot kap a csapatod plusszban( 1. helyezett 15 pont, 2. helyezett - 11, majd 8,6,5,4,3,2,1,0)
Az elõdöntõnként 2 csapat jut a döntõbe...
Plusz érdekesség, hogy ki kell jelölni egy csapatkapitányt akinek a pontjai duplán számítanak, és egy "vad"-at is, akiért meg akkor kapsz pontot, ha te ejted ki, és annyit, ahány pontra az elsõ helytõl kiejtetted... Ez így elsõre kissé bonyolult, de arra mindenképpen jó, hogy ne lehessen olyan könnyen kalkulálni! Mind a CSK, mind a vad meg volt jelölve az asztalnál, és így érdekesebb volt a játék, hogy szinte mindenki a CSK-ra és a VAD-ra utazott 😊😊😊😊
További infót ITT TALÁLSZ...
Nem kell 5000 ember elég lenne 10-20 akik tényleg sûrübben írnak a fórumhoz meg aki fél annak 1-2 haver.
Én balcsi parton lakom de nem érdekel, ennyit megérne egy pesti út.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
De erre hogyan lehetett nevezni vagy csak egyesületi lenne.(Sztem az kizárt...)
Mennyit fizettetek hány közül jutottatok be stb.Kicsit mesélhetnél erre most kíváncsi vok.
Cenobite:Nincs tét.Top párral, igaz szar kísérõvel lehet én is bekostóltalak volna.Ha megismerlek élõben és nem egy "allin-vagdalkozó barom" vagy akkor tennélek magas kézi párra 2 párra stb.De addig ezeken ne csodálkozz.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
ez tényleg így van és ha igen h csinálok ref es linket?
meg olvasok mindenféle bonus hoz a PKR nél h 100% fizetés meg ilyenek,milyen bonusok vannak hozzá?
gamertag: kenobita
<#guluszem1>#guluszem1>
Bejutottunk a II. Országos Póker Csapatbajnokság elõdöntõjébe!!!!!!!
Következõ célállomás a Május 12-i döntõ<#vigyor2>#vigyor2>
Hajrá Kecskeméti Air Flush
Bódottág
Következõ célállomás a Május 12-i döntõ<#vigyor2>#vigyor2>
Hajrá Hungarian Air Flush
Ez nem póker.Élõben szar lapokkal is van hogy beopatok mindenkit.Neten meg tét nélkül pénzfeldobás.
Matthew ez már tényleg szar ügy...😄
Nem csodálom hogy kibuktál de sztem ez akkoris csak egy véletlen egybeesés.
próbát megér
Bazinga!
handhistory
azért a legtöbb finomság általában headsupban ért.
1) pl J,J-val allin megy én Q-Qval fogadom és riverre lejön a J. ok, elõfordul. mostanság 10bõl 9x.
elõbb 3an vagyunk 10,K-al allint mondok, srác elfogadja 10,3-al.
riverre lejön egy 3-as.
a mostani party. elsõként estem ki. JJ kézben elõttem 1 gyerek emel minimálisat, én allint mondok hátha megadja, A5 - A10-re téve.
srác megadja, A6, flopban már vigyorog is az Á.
semmit de télleg semmit nem tudok szinte megnyerni olyan helyzetben AHOL DOMINÁLOK, AHOL min 60-70%ról indulok.
kapott egy csinos levelet a bwin support, nagyon illedelmesen és nagyon szépen fogalmaztam meg azt hogy amit csinálnak az a pofátlanság tetje. tudom hogy nem érdekli õket a levél, de legalább én nyugodt szívvel hajtom a párnára a fejem. és senkinek nem tanácsolom hogy ott játszon pókert. SENKINEK. (antipropagandista terveimet velük is megosztottam)
komolyan mondom hihetetlen ami ott folyik. nincs rá jobb szó
De a szerencséjérõl miért nem ír szinte senki?Nem 200 nap alatt szedted össze azt a 4000-et nem?Biztos neked is volt makkod.Ha meg nem akkor meg jó lapokat kaptál.
elsõ round-on 2. lettem, másodiknál 150-300-as vakoknál 4000-em van, egyik körben kisvak a maradék 700-ával allinmegy, én nagyvakként elfogadom A,4 - neki 9,4.
flopra 9-es drillje lett, sebaj. nemsokkal ezután egy másik shortstackes megy flop elõtt allin 1000-el. A,J egyszín, elfogadom, nála A,10, >> 4,10,J flop után turn 10-es, újabb bukó.
végül 2000-el allin kényszerülök A,10 egyszínnel 2-3 körrel ezután, chipleader elfogadja A,4-el, 4-es lejön más nem. köszi.
most az utolsó partyban pedig
75-150-es vakok, nekem 1500 zseton mögöttemülõnek ugyancsak én vagyok a kisvak AA-al, gombig eldobálják, gomb beszáll én emelek 450-re, nagyvak fold, srác call. 4,6,8 szivárvány flop, sok gondolkodás után allint mondok, õ sok gondolkodás után elfogadja JQ off-al!
turn J, river J. csoki.
nincs véleményem.
És Kaló, nem Káló! Bocsi!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A póker matematikája címû könyvet nem találom csak elvétve vannak megjegyzések róla.Egyáltalán létezik?😄
A másik az a skalinsky könyv.Nem tudom abban vannak e ilyesmi dolgok.
Ha valaki ismer ilyen könyvet vagy netalán linket légyszi írjon.
Köszi elõre is!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Gondolom nem láttad de kb 1-2 hete ki lett törölve egy csomó hozzászólás mert más is megkérdõjelezte carloshun gyõzelmét, illetve szavahihetõségét.Erre õ felkapta a vizet és minden sza*t beírt,belinkelt a fórumba.Ezután kivágták.
Röviden ennyi történt.
Énsem nagyon drágára gondoltam de ide csak 1200Ft volt a beugró szóval ez azért alap.Általában 3000 körüli versenyekre szoktam csak elmenni.Ha több pénzbe játszom akkor azt már tudat alatt is féltem és emiatt sz*r a játékom.Majd idõvel...