30077
  • Dick Riddick

Verseny vagy SnG?
  • TaRka0107
    Hát mentem megint egy SnG-t... most 90-en voltunk, 3. lettem, de megint egy idióta nyert, aki játszani nem tudott, mindenre allin, már majdnem ki is ejtették csak a végére bejött neki egy 9-es! De mindig szarabb lapokkal nyert! Kicsit idegesítő hogy ezért vagyok csak 3.!
  • gameplusz
    Ezaz :) 3 versenyből két 1. egy 2. hely :P
  • kraawz
    moneybookers a legtutibb, ne tökölj mással
  • kraawz
    persze, ennyi pénzzel nem merek mást :)
  • zeli
    PartyPokeren, Pokerstarson, és a Bwinen lehet Neteller-en keresztül kivenni pénzt? Nincsenek fent a szoftverek, és az oldalakon nem találtam leírást.
  • Dick Riddick
    Egy ászpár ellen az összes outja élt, ráadásul két lapot is megnézhetett. Több mint 50% esélye volt a győzelemre.
  • zeli
    emelni kellett volna az A9-el flop előtt, és nem történik meg...kisvakból J4-el, ha egyszínű, én is benézek.
    Bár utána a flösshúzóra emelés osotbaság volt...flopon látszott, hogy van ászod, én csak megadtam volna..
  • METALz
    ICM szerint ez preflop push, 10-es M-mel callozni nagy hiba.
  • METALz
    Lehet azért nem kaptál, mert újonnan már úgy kell a személyiről a fotó, hogy a fejed mellett tartod, mivel így csökkenthető a visszaélés ugye.
  • Dick Riddick
    Freeroll volt vagy pénzes?
    Preflop ha beszállsz A9o-al, akkor jobb emelni.
    Flopon all-in ment, flöshúzó + bármelyik négyes + bármelyik bubi + fold equity, nem is olyan rossz az. Minimum 11 out.
  • Dick Riddick
    Short stack játékot játszol?
  • Dick Riddick
    Nekem csak pozitív tapasztalataim vannak a PS-el. Két bónuszt kaptam eddig tőlük, gyorsan, problémamentesen.
    Ha problémáznak valamivel, ne görcsölj rajta, könnyen lehet hogy gyanús volt a kép. Sokan buherálják az adataikat, ezt-azt biztosan láttak már ők is.
  • sandor8206
    őszintén, ti bekülditek versenyen az All-int flush húzóra floppon ha ezzel a kiesést kockáztatjátok, és zsetonod is van még?

tököm ki van, hogy mindig ilyenek mákolnak le

***** Leosztás 1711379135 *****
    75.00/150.00 Texas Hold'em (No Limit) - 2009. augusztus 2. 11:57:00
    Texas Holdem (Valódi/Verseny)
    Szék 1: warlord196 (5528.00)
    Szék 2: billy02100 (13665.00)
    Szék 3: sandor8206 (2658.00)
    Szék 4: goro1990 (12690.00)
    Szék 5: ELIAKOS (4535.00)
    Szék 6: theking81x (2460.00)
    Szék 7: borciu7807 (625.00)
    Szék 8: dieu des A (2940.00)
    Szék 9: zotya43 (5805.00)
    Szék 10: Unknown (0.00)
    theking81x tesz KV 75.00
    borciu7807 tesz NV 150.00
    ** Osztás **
    warlord196 [N/A, N/A]
    billy02100 [N/A, N/A]
    sandor8206 [At, 9k]
    goro1990 [N/A, N/A]
    ELIAKOS [N/A, N/A]
    theking81x [N/A, N/A]
    borciu7807 [N/A, N/A]
    dieu des A [N/A, N/A]
    zotya43 [N/A, N/A]
    *** Licitkör 1 ***
    dieu des A Fold
    zotya43 Fold
    warlord196 Fold
    billy02100 Fold
    sandor8206 Call 150.00
    goro1990 Fold
    ELIAKOS Fold
    theking81x Call 150.00
    borciu7807 Check
    *** Flop(asztal): *** : [5k, 4t, Ak]
    *** Licitkör 2 ***
    theking81x Bet 150.00
    borciu7807 Fold
    sandor8206 Raise 712.00
    theking81x All-in 2310.00
    sandor8206 Call 2310.00
    *** Turn(asztal): *** : [5k, 4t, Ak, Ak]
    *** River(asztal): *** : [5k, 4t, Ak, Ak, 7k]
    *** Leterítés *** : Rake: 0.00 Teljes pot: 5070.00
    warlord196 Fold Nyer: 0.00
    billy02100 Fold Nyer: 0.00
    sandor8206 [At, 9k] Drill ász Nyer: 0.00
    goro1990 Fold Nyer: 0.00
    ELIAKOS Fold Nyer: 0.00
    theking81x [Jk, 4k] Flös ásszal Nyer: 5070.00
    borciu7807 Fold Nyer: 0.00
    dieu des A Fold Nyer: 0.00
    zotya43 Fold Nyer: 0.00
  • zeli
    Nah, az jó, megnézem majd azt is. :)
    Gondoltam Bankrollmobon keresztül beregelek fulltiltre, 200 pontot kell összegyűjteni, remélem annyira nem nehéz.
    + vmelyikkel a bwinre akarok még regelni. Küldök majd emailt a PokerStarsnak, és a PartyPokernek, mert ezen a kettőn régebben nyitottam játékpénzes számlát.
  • kraawz
    Ennyi pénzzel csak cash gamelek, 0.02/0.04-en.. Ha vagy 25$ összejön, megyek NL10-re :)
  • kraawz
    én your poker cash-ről 3 bankrollt is kivettem (ha egyet teljesítessz, akkor kérheted a következőt), egyik legjobb oldal, csak sajnos ezeket én már mind elhasználtam :)
  • ssx22
    CSak az a baj a pokerstrategynál, hogy hirdetik magukat orrba-szája, hogy, így adunk 50$-t, ugy adunk 50$-t, aztán már a fél internetet kitapétáztam a képeimmel meg a személyigazolványommal, minden szarba belekötnek, hogy nem éles a kép, meg nem tudja megnyitni, nem birják kinagyítani, megnézni eredeti méretben hát milyen egy isetenverte baromok ülnek ott???!! pedig 5 MP-es autofokuszos kamerával csináltam, de csak isten bizony egyszer annyira felb*sszák az agyam hogy megszünetetem a regemet aztán befizetek saját pézből szaros 50$-t aztán majd ráb*szik a pokerstrategy, hogy vesztett egy ugyfelet. fuck off!!!
  • zeli
    Akkor jó...
    Bár ha belegondolok, ezek is bőven jók arra, hogy no-deposit bankrollt szerezhessen akárki magának. Regisztrálok majd akkor a Bankrollmob-ra.
    Amúgy ott is úgy működik, mint PS-n, hogy egy termet kiválasztasz, és oda tolja a kezdőtőkét?
  • METALz
    nagyjából ezek vannak
  • zeli
    Én is most kezdtem újra, pár hónap pihenő kellett hozzá. Igényeltem egy kezdő $10-t a PokerTime-on, ami elég könnyen kijátszható, viszont óvatosan kell vele menni először. Eddig egész jól megy(lekopogom:D), most kb. $16-nál vagyok, remélem megy tovább. ma leültem egy asztalhoz, és olyan volt, mint még soha! Kaptam kb tíz percen belül 3 Ak-t, 2 TT-t, 3 QQ-t, 2 77-et, 2 AQ-t, és 2 KK-t. ÉS(!) ezek közül csak a KKval veszítettem, amit először kaptam. Sztem tuti meg van buherálva a prg., mert ilyen nincs :D

Amúgy, szeretném megkérdezni, hogy tud valaki no-deposit bónuszokat a PokerStrategy-n kívül? Néztem a Bankrollmobot, a YourPokercasht, vmi Pokerschoolt..
  • Dick Riddick
    Sajnos még nincs.
  • Rainbow15
    Empire pokerről valami tapasztalat? Partyn már sajnos vagyok regisztrálva, de az empire szinte teljesen ugyanúgy néz ki.
  • Dick Riddick
    Hmmm, nem, nem vagy ismerős. Bár azt a sapis gyereket mintha már láttam volna...
    Mit játszol, mennyiben?
  • kraawz
    szerintem emlékeztek rám páran itt, visszajöttem én is játszogatni :)

Miután lecsapoltam a no deposit számláim, most már saját pénzből játszogatok. Bwin lett a nyerő, szép grafika,de főleg a 2500 FT min befizetés miatt.

Körülbelül 14$-t fizettem be, 2 nap játék után is ott állok, egyik kezemet sem fizetik ki, és szokásosan pechesen bukok nagyon, de rendbe jön az.

Ma pl QQ vesztettem 78o ellen, teljesen semleges flop után sora lett... Ebből vagy 2 ilyen összejött, aztán hagytam.
  • Rainbow15
    Értem. Még körülnézek, remélem találok olyat, ami tetszik is.
  • Dick Riddick
    Én lényegében minden nagyobb és közepes teremben.
    Kifejezetten kedvelem a Mansion Poker-t (cashgame) és az UltimateBet-et (sitngo).
    Most a PartyPoker-en játszom.
  • ssx22
    ÉN a Bwinen meg a Pokerstarson vagyok beregelve, ja meg asszem az Everesten meg a Partypokeren de azokon nagyon rég nem voltam már
  • Rainbow15
    Már készítettem. Ti egyébként melyikeken játszotok sokszor?
  • Dick Riddick
    Kérlek ne vedd kötözködésnek, de megkérlek rá hogy az aláírásodból vedd ki a reklámot.
  • Dick Riddick
    A stikliket semelyik teremben sem szeretik. Szerintem készíts egy listát az accountjaidról, ha kell érdeklődj a termeknél a zárolás lehetőségéről és új fiók nyitásáról.
    Vagy keress egy termet ahol nem vagy regisztrálva, és megfelel az igényeknek.
  • Danny1987
    Valaki nem tudja megmondani hol lehet sharkscoope-n kivül megnézni a roi-dat??
  • Danny1987
    Érdekes...
  • METALz
    Küldtem egy kis ajánlatot, hogy tudod hiphop meg 2-3-4xezni a bankrollod, ha gondolod fogj bele, nekem is abból lett 50$omból 500$ két hét alatt bankroll managementet betartva ofc. Ha másnak is kell ajánlat dobjon privátot!
  • Rainbow15
    Nem, Bwin-en csak 1 volt. Bwin-t el is felejtettem már. Most viszont, hogy megjött a pénzen paradiseról, nem tudom hova tegyem be. (Pokerstars, Everest, Party-n már vagyok, és ezekről mondták, hogy jók, és tetszenek is). Sajnos valamelyiken itt is 2x vagyok regélve, hamis adatokkal valahol :(. Írjak nekik, hogy töröljék, vagy hagyjam inkább? Néztem még az Empire Poker-t, ez a party poker társa lehet. 0.05$/0.10$-on játszom. Sok termet néztem, de nem tudok dönteni.
  • Dick Riddick
    A gond az hogy már két fiókod van. Könnyen lehet hogy mindkettőt zárolni fogják.
    Én a PartyPokeren zároltattam a playmoney számlámat (még régebben a freerollok miatt nyitottam, viszont befizetés nélkül nincs freeroll). Kaptam egy új kezdőtőkét a PS-től, írtam a supportnak hogy lehetséges-e újat nyitni, a válasz igen volt. Zároltattam, és új néven nyitottam egy másikat.
    Úgyhogy rizikós lesz zároltatni, készülj fel rá hogy rosszul is elsülhet.
  • METALz
    Örülj, hogy az ilyen "hamisításokat" ilyen könnyedén kezelik imo.
  • Rainbow15
    Mert amikor regeltem, nem voltam 18, és hamis szül. dátumot adtam meg. Most 18 lettem, és szóltam nekik, hogy állítsák át nekem, ha lehet.
  • ssx22
    És miért zárolták?
  • TaRka0107
    Üdv mindenkinek! Hát indultam egy SnG-n...45-en voltunk! 2. lettem de az ellenfél a headsup-ban nem igazán tudta mit kell csinálni, csak szerencsével nyert szinte, AJ-m volt neki KQ asszem! Bejött a flopba A és K....nyerésre álltam, nem jött be király a turnbe se meg a riverbe se de 4 káró volt lenn és így nyerte el:D Utána visszajöttem mert előnyben voltam de akkor is makkolgatott:D De végülis jó a 2. hely is!