Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lemike
ha ász póker többet ér a kettes pókernél?

zeli
a színsor a straight flush....

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Rockynhooo
royal elõtt még ott a straight flush, meg a pár elõtt magas lap van...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

A sorrend ugy helyesen ez, erõségi:
Semmi, egy pár, két pár, drill, sor, szín, full house, poker, színsor,royal flush?
AntiHero
szerintem nem, mert maradt volna neki még 8xx chipje ami azért annyira enm rossz.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

CzGobe
Ha ennyi mindent megadott, akkor turnön ne adta volna meg az all-int? De, biztosan...

eom$

AntiHero
Nem kellet volna checkelni turnél. De amugy istenem 5Qc-vel megadni az emeléseket:S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

CzGobe
Ez azért fájt:
Stage #1182023320 Tourney ID 2013345 Holdem Multi Normal Tournament No Limit $20 - 2008-05-19 17:16:09 (ET)
Table: 454 (Real Money) Seat #5 is the dealer
Seat 1 - BADBEATBROWN ($1500 in chips)
Seat 2 - FISHHEAD399 ($1500 in chips)
Seat 3 - SPADE_17 ($1500 in chips)
Seat 4 - BLUFFED111 ($1500 in chips)
Seat 5 - AC3105 ($1500 in chips)
Seat 6 - BRASSRING45 ($1500 in chips)
Seat 7 - HATEBREED666 ($1500 in chips)
Seat 8 - DEWEYDEWDEW ($1500 in chips)
Seat 9 - $$Én ($1500 in chips)
BRASSRING45 - Posts small blind $10
HATEBREED666 - Posts big blind $20
*** POCKET CARDS ***
Dealt to $$Én
DEWEYDEWDEW - Calls $20
$$Én - Raises $200 to $200
BADBEATBROWN - Folds
FISHHEAD399 - Folds
SPADE_17 - Folds
BLUFFED111 - Folds
AC3105 - Folds
BRASSRING45 - Calls $190
HATEBREED666 - Folds
DEWEYDEWDEW - Folds
*** FLOP ***
BRASSRING45 - Bets $220
$$Én - Raises $440 to $440
BRASSRING45 - Calls $220
*** TURN ***
BRASSRING45 - Checks
$$Én - Checks
*** RIVER *** <2c>
BRASSRING45 - All-In $860
$$Én - All-In $860
*** SHOW DOWN ***
BRASSRING45 - Shows <5c Qc> (Flush, king high)
$$Én - Mucks
BRASSRING45 Collects $3040 from main pot
*** SUMMARY ***
Total Pot($3040)
Board
Seat 1: BADBEATBROWN Folded on the POCKET CARDS
Seat 2: FISHHEAD399 Folded on the POCKET CARDS
Seat 3: SPADE_17 Folded on the POCKET CARDS
Seat 4: BLUFFED111 Folded on the POCKET CARDS
Seat 5: AC3105 (dealer) Folded on the POCKET CARDS
Seat 6: BRASSRING45 (small blind) won Total ($3040) All-In HI😞$3040) with Flush, king high <5c Qc - B:Kc,P:Qc,B:6c,P:5c,B:2c>
Seat 7: HATEBREED666 (big blind) Folded on the POCKET CARDS
Seat 8: DEWEYDEWDEW Folded on the POCKET CARDS
Seat 9: $$Én HI:

eom$

Matthew Prosac
nemrossz

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

N1ggA
azt nem olvastam 😄 Igazából csak a Sklansky van meg. Inkább magamat képzem 😊

Spread De Love!

zeli
Lenne egy kérdésem: olvastam, hogy elvileg el fogják tolni a WSOP-ot õszre.(és hogy ezt az Everest poker támogatja) Ebbõl lesz vmi, mert nem nagyon találtam újabb híreket róla...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

lemike
és mi a vélemény Ed Millertõl a bevezetés a hold'em pókerbe?

N1ggA
nekem megvan de szerintem annyira nem jó, sok újat nem ír pl. az onlinepokerhu-s pókersulihoz képest, és túl sok pókerfajta van benne. Ha csak hold'emet szeretnél, akkor nem ajánlom!

Spread De Love!

ThisZip
freeroll nem csak neten van?

Vki olvassa David Sklansky: A póker elmélete c. könyvet?

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

Tud valaki valamiféle pókerversenyrõl mostanság???
A II. országos csapatbajnokságon annyira rákaptunk a verseny ízére, hogy egyfolytában játszani akarunk<#guluszem1><#guluszem1>
Mindegy, hogy csapat vagy egyéni bajnokság!
A legjobb a freeroll lenne <#zavart1>
Rockynhooo
este mek bajnokságra 2200 beszálós, remélem összejön vmi ^^

predat000r
Újabb pókertanoncok érkeztek?Sorba jönnek a kérdések.Valami hullám újra elindult😄 Csak nem megint a Korda mondott valamit?!...

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

ja oké na mostmár ezt is tudom ty.
Sadist
200k-t is elég.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

ja oké ty, mostmár vágom, de ha mondjuk valaki 200k-t emelt és így 500k lett a potba akkor nekem elég csak mondjuk 201-et emelni?
Sadist
Mindig annyit kell legalább emelned, mint amennyi az elõzõ emelés volt. Nyitáskor az utolsó emelésnek a nagyvak számít, így értelemszerûen annyit kell minimum emelned.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Kérdésem: no limit texas holdem-nél, a nagy vaknál nemlehet kisebet emelni vagy a bentlévõ tétnél? pl ha a nagyvak 100 akkor 100-nál kevesebet nem hívhatok, vagy ha mondjuk 1k a pot akkor 1k-nál többet kell hívnom ha emelni akarok vagy hogyvan ez? elõre is kössz.
DarkHorSe
sss strategia

Swedish people are albino monkeys&#65279;

DarkHorSe
Hello, szerintetek 0,10/0,25os nl asztalnal 10bb strategiaval milyen orabert lehet osszehozni?

Swedish people are albino monkeys&#65279;

zeli
jah, erre már külön felhívják a figyelmet a laperõsségnél.

Hát ezt mondom énis hogy játszani tudom de töbször vesztekmint nyerek, eddig 1x nyertem és sokszor 2. , 3. vagyok de majd változik lassan, egyre jobb leszek.
Rockynhooo
:\ az ciki.

ThisZip
2,3,4,5,A

gondoltam, azért írom ki, mert találkoztam olyan emberrel, aki így vette a sort-----> K,A,2,3,4

Rockynhooo
mert én szerinted mit írtam?

ThisZip
"lassan mindent tudok róla"----> a szabályokat bárki betanulhatja egy óra alatt, de több év tapasztalat kell ahhoz, hogy "jól" játszál 😉

ja oké vágom mostmár, egyedül ezt a handet nem ismertem, nemrég kezdtem a pokert, mostmár lassan mindent tudok róla de az biztos hogy nehéz jól játszani és nehéz helyzet is van nemis kevés.
ThisZip
a legkisebb sor-----> A, 2, 3, 4, 5

<#vigyor4>

Rockynhooo
2,3,4,5,A az sor, a legkisebb sor, mert az Ász helyettesíti az egyest.

3,4,5,6,A csak lyukas sor mert kéne még oda egy kettes.

kápíse?

zeli
így már sor, Ász kezdõvel, szóval A 2 3 4 5
de te elõbb kettest nem írtál, és az csak egy lyukas sor

2,3,4,5, A ez mégicsak sor http://www.youtube.com/watch?v=6RqRitEMR7Q
akkor hogyis van ez? 3,4,5,6,A is sor?<#fejvakaras>
RIZLA
EPT-re 10.000 euró volt a nevezési dij 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Egy magas díjazású poker versenyre általában mennyi a beugró? meg akarommajd probálni késõbb.
RIZLA
vagy flöss, vagy semmi 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

precision
semmilyen? bár ha egy színbõl van akkor flush...de amugy nem alkot sort ha arra gondolsz 😊

Bazinga!

3,4,5,6,A ez milyen hand is?
5 a minimum beszálló! Legalábbis annyi volt régebben! A helyezt kb. ua. mint más online teremben.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

everest poker-en játszott már valaki pénzben? mennyi a minimum beszálló pénz? és lehet vele tényleg nyerni sokat? vagy hogyvan ez? szerencsét akarok probálni😊
jó elcsesztem sorry, csak érdekelne.
Matthew Prosac
azon hogy Sheiky nem marad kussban annak ellenére hogy megkéri rá.
mikor fontos döntést akar hozni a többiek tovább dumálnak viccelnek és ez felhúzza õt, nem tud koncentrálni. ahogy õ mondja "i try to make a top decision for all my chips".
körülbelül ennyi a lényeg. ja meg amin nagyon röhög Sheiky ahogy mondja Hellmuth hogy õ mennyi pénzt keresett a "reading ability"-jével (magyarul ügye a jelek olvasásának képessége), gondolom ez is felhúzza Philt, hogy ezt Sheik kiröhögi 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

RIZLA
azon, hogy képtelen vagy linkelni..........

http://www.youtube.com/watch?v=9kHkdjmssus
min húzza fel magát?
No megvolt a csapatbajnokság...

Sajna nem jutottunk tovább, de az alapján nehéz is lett volna, amit a #3914-ben leírtam, de azért el kell mondjam, hogy a szünet után jöttek a lapok:
Kétszer is volt AA-om kézben. Az egyikkel még preflop nyertem, (de amint mindenkivel eldobattam, azért megmutattam <#hawaii>). A másodikat viszont ALL-IN helyzetben verték meg, úgy hogy a ficeknek Q9o-a volt, és a következõ lejött neki: Q56-7-8!
Emellett el kell mondjam, hogy olyan lapokat kaptam, hogy csak kamilláztam (A6,A10,AQ,QQ,stb.) A végén haramdikként estem ki az asztalról köszönhetõen annak, hogy eleve konzervatív játékos vagyok, és (mire eljuttam idáig) sokkal agresszívabbnak kellett volna lennem...

De nagyon élveztem, pláne, hogy a csapatunkban én estem ki legkésõbb...
legnagyobb 😊

Phil ivey-ról mi a véleményetek?
Ma este 10-re megyünk a Csapatbajnokság elõdöntõjébe megmutatni mindenkinek, hogy a köcskeméti legínyök hogy is pókereznek...

Csak a lapok is jöjjenek

Azt az egy dolgot nehezményezem csak, hogy amelyik csapat elsõ helyen jutott tovább, az 1500 zsetonnal indul, a második 1200 és a harmadik 1000-rel (Miért nem lehetett úgy szervezeni, hogy pl. azonos zsetonszámmal indulunk, és az elsõ eleve több pontról indul, mint a második és a harmadik...
De hát nem én szerveztem...