Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Semmi, egy pár, két pár, drill, sor, szín, full house, poker, színsor,royal flush?
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Stage #1182023320 Tourney ID 2013345 Holdem Multi Normal Tournament No Limit $20 - 2008-05-19 17:16:09 (ET)
Table: 454 (Real Money) Seat #5 is the dealer
Seat 1 - BADBEATBROWN ($1500 in chips)
Seat 2 - FISHHEAD399 ($1500 in chips)
Seat 3 - SPADE_17 ($1500 in chips)
Seat 4 - BLUFFED111 ($1500 in chips)
Seat 5 - AC3105 ($1500 in chips)
Seat 6 - BRASSRING45 ($1500 in chips)
Seat 7 - HATEBREED666 ($1500 in chips)
Seat 8 - DEWEYDEWDEW ($1500 in chips)
Seat 9 - $$Én ($1500 in chips)
BRASSRING45 - Posts small blind $10
HATEBREED666 - Posts big blind $20
*** POCKET CARDS ***
Dealt to $$Én
DEWEYDEWDEW - Calls $20
$$Én - Raises $200 to $200
BADBEATBROWN - Folds
FISHHEAD399 - Folds
SPADE_17 - Folds
BLUFFED111 - Folds
AC3105 - Folds
BRASSRING45 - Calls $190
HATEBREED666 - Folds
DEWEYDEWDEW - Folds
*** FLOP ***
BRASSRING45 - Bets $220
$$Én - Raises $440 to $440
BRASSRING45 - Calls $220
*** TURN ***
BRASSRING45 - Checks
$$Én - Checks
*** RIVER ***
BRASSRING45 - All-In $860
$$Én - All-In $860
*** SHOW DOWN ***
BRASSRING45 - Shows <5c Qc>5c Qc> (Flush, king high)
$$Én - Mucks
BRASSRING45 Collects $3040 from main pot
*** SUMMARY ***
Total Pot($3040)
Board
Seat 1: BADBEATBROWN Folded on the POCKET CARDS
Seat 2: FISHHEAD399 Folded on the POCKET CARDS
Seat 3: SPADE_17 Folded on the POCKET CARDS
Seat 4: BLUFFED111 Folded on the POCKET CARDS
Seat 5: AC3105 (dealer) Folded on the POCKET CARDS
Seat 6: BRASSRING45 (small blind) won Total ($3040) All-In HI😞$3040) with Flush, king high <5c Qc - B:Kc,P:Qc,B:6c,P:5c,B:2c>5c Qc - B:Kc,P:Qc,B:6c,P:5c,B:2c>
Seat 7: HATEBREED666 (big blind) Folded on the POCKET CARDS
Seat 8: DEWEYDEWDEW Folded on the POCKET CARDS
Seat 9: $$Én HI:
eom$
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Spread De Love!
Vki olvassa David Sklansky: A póker elmélete c. könyvet?
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
A II. országos csapatbajnokságon annyira rákaptunk a verseny ízére, hogy egyfolytában játszani akarunk<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Mindegy, hogy csapat vagy egyéni bajnokság!
A legjobb a freeroll lenne <#zavart1>#zavart1>
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Swedish people are albino monkeys
gondoltam, azért írom ki, mert találkoztam olyan emberrel, aki így vette a sort-----> K,A,2,3,4
<#vigyor4>#vigyor4>
3,4,5,6,A csak lyukas sor mert kéne még oda egy kettes.
kápíse?
de te elõbb kettest nem írtál, és az csak egy lyukas sor
akkor hogyis van ez? 3,4,5,6,A is sor?<#fejvakaras>#fejvakaras>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Bazinga!
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
mikor fontos döntést akar hozni a többiek tovább dumálnak viccelnek és ez felhúzza õt, nem tud koncentrálni. ahogy õ mondja "i try to make a top decision for all my chips".
körülbelül ennyi a lényeg. ja meg amin nagyon röhög Sheiky ahogy mondja Hellmuth hogy õ mennyi pénzt keresett a "reading ability"-jével (magyarul ügye a jelek olvasásának képessége), gondolom ez is felhúzza Philt, hogy ezt Sheik kiröhögi 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
min húzza fel magát?
Sajna nem jutottunk tovább, de az alapján nehéz is lett volna, amit a #3914-ben leírtam, de azért el kell mondjam, hogy a szünet után jöttek a lapok:
Kétszer is volt AA-om kézben. Az egyikkel még preflop nyertem, (de amint mindenkivel eldobattam, azért megmutattam <#hawaii>#hawaii>). A másodikat viszont ALL-IN helyzetben verték meg, úgy hogy a ficeknek Q9o-a volt, és a következõ lejött neki: Q56-7-8!
Emellett el kell mondjam, hogy olyan lapokat kaptam, hogy csak kamilláztam (A6,A10,AQ,QQ,stb.) A végén haramdikként estem ki az asztalról köszönhetõen annak, hogy eleve konzervatív játékos vagyok, és (mire eljuttam idáig) sokkal agresszívabbnak kellett volna lennem...
De nagyon élveztem, pláne, hogy a csapatunkban én estem ki legkésõbb...
Csak a lapok is jöjjenek
Azt az egy dolgot nehezményezem csak, hogy amelyik csapat elsõ helyen jutott tovább, az 1500 zsetonnal indul, a második 1200 és a harmadik 1000-rel (Miért nem lehetett úgy szervezeni, hogy pl. azonos zsetonszámmal indulunk, és az elsõ eleve több pontról indul, mint a második és a harmadik...
De hát nem én szerveztem...