Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tök jól mentek a dolgok.Eddig...: Flop elõtt hívok sAK-ra 500ig (50/100 nál voltunk)3an adják meg.
Flop 3,7,K szivárvány.
Hívok 400at mindenki eldobja kivéve az utolsó játékost aki allint hiv(+1600).
Köztudottan hülyérõl révén szó megadás.Felfordul o45(kicsit örülök)
Hát nem bejön neki egy 6os.Pfffff
De mire volt egyyáltalán a flop elõtti és utáni megadás?Még csak vak sem volt.
Aztán így estem ki.Lehet hogy szünetet kellene tartanom.XD
A végén belefásulok a játékba a net miatt.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
De akkor ezekszerint ugyanarra jutottatok mint én.A hullámvölgyek annyira nem érdekelnek.(Persze tudom hogy ez összefügg a nyereménnyel)Pénzbe nézem a dolgot.Ha hosszútávon nyereséges akkor jó.
Az az 1 tuti hogy nem fogok kis téten játszani mert oda a sok bónuszos hülye is eljön.Nagyban meglátjuk aztán ha nem jön be akkor -10,20 és végleg vége de legalább megpróbáltam😄
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
bár minden második vak emelés után szünet van ugybeszéltük az estit meg ahova járok bajnokságra ott is úgyvan szal végülis az yo nekem szünetre... de legalább ha ismeretlen helyre mek akkor tom h felállhatok bármikor.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
de van ahol asszem megvan engedve egy 5perc sit out
egyébként akármilyen bajnokságban mondhatom azt hogy kiülök mondjuk 5 körre mert pl kimek cigizni ?! annyi hogy leveszik a vakot ha oda ért a kör és ennyi? vagy osztanak nekem is attol hogy nem vok ott? vagy hogy megy ez?
500 vagy 1000 volt beszálló és asszem olyan 20-30at hoztam el onnan
igaz, volt, hogy 10órát is ültem az asztalnál mert csak a rebuy ment de megérte
amugy én is jobban szeretem term. ha nincs rebuy mert akkor komolyabb a játék
Általában hónap elején befizetek 5000 Ft-ot. Volt olyan hónap hogy kivettem hónap végén 40.000-et. De az az általános, hogy elbukom, vagy minimális a haszon. Jah és mindennap játszom legalább 5-6 SNG-t, plussz cashgame.
Utána meg le lehet ülni 100/200-ba cashgamezni. És ott, ha nem nyersz a tornán könnyen visszanyerheted a beülõdet.
Naszóval.Most kezdtem el komolyabban foglalkozni a póker internetes oldalával.Freerollokon gyûjtöm a tapasztalatokat már egyre jobban kiismerem az átlagembert, de mégsem látok olyan taktikát ami legalább anyiszor eredményes lenne mint élõben.
Ismerek énis olyat aki pár havonta 20-30akat szed le.Na ez elég is lenne kezdetnek de ahogy a partyjait nézem csak a szerencsének köszönheti hogy nyer.Nekem egy hosszútávú, biztosabb taktika kellene.
Ha valakinek van valami ötlete szívesen megvitatnám a használhatóságát sõt ki is róbálnám😄
El kéne bánni ezzel a sok hallal XD
Nade miaz hogy nagy pénzbe játszol?Én kezdetben max a 3000es rebuyos tornákra jártam.Annyi ott a gazdak ember akiknek nem számít mert vagy nyertek már vagy egyszerûen havi 200 fixbõl telik ilyen "kis versenyekre".Na lényeg hogy kb 20*rebuyozott a mellettem ülõ tag.Mindennel allin ment.(persze akkor kaszálltam is belõle)
Egy másik alkalommal sajnos kiestem és nem rebuyoztam.Kb 40 ember hördült fel mintha marslakót láttak volna hogy nem ülök vissza.Mostmár párszor én is megtehetem 😄.
De a lényeg amit ebbõl a kis sztoriból ki akarok hozni hogy félteni fogod te még azt a 3000.Ftot is.Meg ez nem net hogyha unod allin mész valami fossal és kiesel.Élõben majd jól kiröhögnek a hülye callokért.Deéppen emiatt ott lehet igazán tanulni.
Egy a lényeg az tuti látszik rajtad hogy félted a pénzed.És lesz ott egy pár játékos aki észreveszi ezt,agresszíven rádhív.Ha nincs állandóan fullod akkor kiejtenek.Fontos a fokozatosság meg a türelem.Élõben haverokkal gyakorolj.Próbálj meg taktikákat kifejleszteni és aztán menj igazi versenyre.Majd meglátod milyen hatalmasak a különbségek.
másik meg hogy te még nem mehetsz versenyekre, max. baráti pókerpartykra
Aztán vannak second chance versenyek. Itt van egy beszálló, és van egy rebuy, ha elfogysz. Pl : 5.000+1 second chance.
Aztán vannak rebuyos versenyek. Itt vagy meg van határozva, hogy hány rebuy van, vagy unlimited rebuy verseny, ahol az elsõ 4-6 vakig, versenye válogatja lehet rebuyolni, majd a rebuy idõszak végén lehet venni egy addont. Pl : 3000+1 (ez a beszálló) 2 rebuy 3000 (ennyibe kerül a rebuy) és addon 3000 (ez peddig az addon amiért általában kétszer annyi zseton jár).
Vagy pl : 2000 unlimited rebuy (itt annyiszor veszel 2000 forintért zetont, ahányszor akarsz bizonyos vakszintig, ami versenyenként változik)
A fizetés az mindig változó. Attól függ hányan indulnak, mennyi rebuy volt, mennyi az nyereményalap. A legtöbb helyen az elsõ 4 már elosztja a nyereményt zsetonok alapján.
Komolyabb versenyeken pl. 30.000-es second chance ott már ha sokan vannak, akkor mondjuk az elsõ 5 fizet. de a döntõasztalon néha kioztanak a 6. 7. 8. 9. 10. helyezetnek is.
Ennél jobban nem lehet elmagyarázni. Menj el versenyre, vagy hívd fel a termet, és kérdezd meg milyn verseny van aznap, biztos elmondják a feltételeket, mert ez mindenhol más, mégha az alapkoncpció állandó is.
hány éves vagy?
Aki arc alapján nézi az embereket az meg is érdemli, mivel a játék a lényeg.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
Ed MIller könyve ún. elsõ könyvnek nagyon nagyon jó! Sklansky viszont nekem túl száraz volt, és nem csak hold'em van benne, hanem többféle póker fajta alapján mutatja be elméletét...
Akkor már inkább Dan Harrington Hold'em Versenystratégia I. és II. kötete! Tudom, hogy van III. rész is (példatár), de az szerintem felesleges, mert 90%-ban azokat a példákat összegzi egy könyvben, ami az elsõ két kötetben is benne van...
Be szoktam írni, hogy ere aztán meg kellett adni. Meg igen persze add meg az all-int 10-es párra te faszfej.<#nyes>#nyes>
Ez pár napja történt 😄 Flop elõtt all in keveredtünk.
Ez pedig pár perce 😄 Flop elõtt all in keveredtünk.
Aztán rá két leosztásra kaptam egy ász párt. És kikaptam egy kettes pár ellen flop elõtt all in keveredtünk. 😊
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
akk sry :C
Aszondja:
Pl. TTT Q 9 vs TTT K Q esetén az elsõ játékos nyer.
Pl. QQ JJ vs AA QQ esetén az elso játékos nyer.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Egyébként sztem a flopon toltad el leginkább.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014