30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
bet365 #9777 Májusban kezdtem online pókerezni. Első hónapban 20EURról felmentem 100-ra. Úgy hogy nem olvastam szakirodalmat, azt sem tudtam mi fán terem a bankroll management, szóval semmit. Két hétig nem játszottam, csak olvasgattam stratégiákat, majd újra nekifogtam. Azóta 5 részletben visszaraktam a 20 Eurót és simán vesztek. Nem tudom hová tenni. Nem tudok uralkodni egy vesztet leosztás után az érzelmeimen. Lehet hogy nem nekem való a póker... -
#9776 Van egy jó észrevételem cash game-en! Lehet már észrevettétek! De ha emelek flop előtt és megadja a hívásom flopnál is, utána checkelek és ő is, de riveren all in megy akkor nincs semmije! Ilyet nyertem előbb second párral!:) -
#9775 nice, nekem egyszer volt, de nem fizették ki :)
-
#9774 szép, sosem volt még se straight, se royal flush-öm :D -
#9773 Az előbb volt ROYAL FLUSH -öm BWIN-en:
-
Nem panaszkodom, eddig nagyon jól megy. Ha tartom ezt a szintet vagy még tudok is javulni (azért van hova..) , és egy szinttel majd feljebb lépek NL25re, ott talán még többet tudok majd kaszálni. -
#9771 Jahh, csak turbó asztalokon húzós picit. -
#9770 Kilenc asztallal sem volt komoly bajom, de egyelőre hattal játszom, ismerkedem a PartyPoker-el. De mivel mikro-limiten nem kell nagy move-okat csinálni, fel fog menni kilencre is. -
#9769 Nem jött be a húzójuk. -
#9768 2 nap alatt 2900ról megvan a 7200 HUF, veszem is kifelé moneybookers számlámra, aztán megint kezdem előről :D -
#9767 ezt sem értem
elindítok egy hívást top párra, ketten adják folyamatosan, a végén 4$ a pot.
Már csak 1$-om van,beteszem és mindkettő dob :D -
#9766 Nahh, az jó, csak így tovább!:)
Én mikor cash gameztem, micro téten max. 6 asztalon játszottam, de csak azért, mert több nem fért ki a képernyőre:D és idegesített, hogy nem látom őket egyszerre (a tálcát így is oldalra kellett tennem)
Most SNGken próbálkozok, de 3-nál több egyszerre nem futott még. -
#9765 8 asztalon játszom (mivel csak annyit enged), amúgy 2 nap alatt +12$ban vagyok. -
#9764 0.02/0.04-en több asztalon érdemes csak játszani. szerintem. amúgy nem éri meg, mert keveset nyersz, ha nyersz.
Kraawz: Ez az utolsó két leosztás tényleg jó nagy szívás. Dehát, Hold'em. :) -
#9763 Imádom a fisheket, főleg mikor tilten vannak :D
40centtel ültem me 1 asztalhoz, és kiléptem 4$ral xD -
Renegade #9762 sss-t játszol? Én mostanában rájuk vadászom több, kevesebb sikerrel, mondjuk beülök 5-el (NL10) és kiszálok 7-8 között (kopkopkop), remélem lesz jobb is ennél. Na meg tartanom kell a poziciómat, a pokerakadémiás cashrace versenyen. :-)
Ha sss akkor merj agresszív lenni, a megfelelő lapokkal, hiddel megtérül -
#9761 Mindkettő. Most viszont csak cash. -
#9760 Flop-->Turn 32%
Flop-->River 54% -
sandor8206 #9759 floppon flush esélyem és alul-felül nyitott sor esélyem van, hány % az esély rá, hogy jön valami? köszi előre is :-) -
#9758 Az a bajom nekem hogy semmi mozgásom nincs 2$-nál! Emelek, ha nem jön semmi akkor is sokat vesztek az emeléssel! Tovább hívom flopon akkor meg visszahív all in-ra! -
#9757 Tuti nem cash game-ezek már ma! Holnap hátha jobban megy! -
#9756 Szoktál versenyeket menni, vagy inkább cash game-es vagy? -
#9755 na, szóval utolsó 2 leosztás, ami elvitt mindent
Nálam KK , srácnál AA
Flopon KQ4 .. Meghívom, all-in megy, megadom...
Esélyek kb 90-10 ide, turn J , river 10 , meglett a sora.
Következő leosztás nálam AA, all-in megyek, srácc 88ra megadja.
Megint kb 90-10 ide, flopon leesett a 8asa a kb 2 outjából és elvéreztem. Hihetetlen szopó, de a 10$-nak örülök :) -
#9754 Szép volt! Majd legközelebb tovább jutsz. -
#9753 najó
AAomat 88 fogadta, és drillje lett..
Egyszer drillel vesztek egy pár ellen, aztán AAal 88 ellen. Ez a kettő nem fért bele, rohadt nagy pechel 7. lettem, de 9.60$ így is megvan. -
#9752 AA kézbe
ha nem nyerem fel magam vele, vége a versenynek. -
#9751 flopon király drillem volt, srácnál ász pár kézbe, semmi sor veszély, és turnön és riveren leesett a sora :| -
#9750 bazmeg, és a köv körben én vesztek király drillel :|
picsába -
#9749 -1 ember, AA vs KK, és flopon ott virított a K. Szegény -
#9748 :D
-
#9747 már minimum 8$ megvan :D
( vigyük már fel qva topikot top10be, sosincs ott :D ) -
#9746 :D
Te is, csak keményen! -
#9745 Hajrá! Nyerd meg! -
#9744 Szerintem ne játtsz tovább. Mára hagyd abba. Átgondolod, és holnap pihenten folytatod. -
#9743 Próbálok egy versenyt! 1$ a beugró! 242-en vagyunk bent eddig! 1. 270$-t kap! De jó lenne.....! -
#9742 az mekkora parti volt, hárman voltak bent és turnön mindenkinek 2 párja volt, csak éppen másféle :D -
#9741 navégre, megvan, döntő asztal -
#9740 Igen, igen! De már -6$-ban vagyok! Top párom van és sor húzúm! És nem jön le! A másiknak meg 99pár kézben! Ennyire szerencsétlen vagyok:D Lehet be kéne fejezni mára! -
#9739 na, AK-al chipleader-ről 4000et leakasztottam :D -
#9738 ha jönne valami :D
Mindegy, mindjárt 300/600 vakok lesznek, és hárman szarul állnak már,