30077
  • bet365
    Májusban kezdtem online pókerezni. Első hónapban 20EURról felmentem 100-ra. Úgy hogy nem olvastam szakirodalmat, azt sem tudtam mi fán terem a bankroll management, szóval semmit. Két hétig nem játszottam, csak olvasgattam stratégiákat, majd újra nekifogtam. Azóta 5 részletben visszaraktam a 20 Eurót és simán vesztek. Nem tudom hová tenni. Nem tudok uralkodni egy vesztet leosztás után az érzelmeimen. Lehet hogy nem nekem való a póker...
  • TaRka0107
    Van egy jó észrevételem cash game-en! Lehet már észrevettétek! De ha emelek flop előtt és megadja a hívásom flopnál is, utána checkelek és ő is, de riveren all in megy akkor nincs semmije! Ilyet nyertem előbb second párral!:)
  • Galy
    nice, nekem egyszer volt, de nem fizették ki :)
  • kraawz
    szép, sosem volt még se straight, se royal flush-öm :D
  • cassoneitaly
    Az előbb volt ROYAL FLUSH -öm BWIN-en:

• kraawz

Nem panaszkodom, eddig nagyon jól megy. Ha tartom ezt a szintet vagy még tudok is javulni (azért van hova..) , és egy szinttel majd feljebb lépek NL25re, ott talán még többet tudok majd kaszálni.
  • zeli
    Jahh, csak turbó asztalokon húzós picit.
  • Dick Riddick
    Kilenc asztallal sem volt komoly bajom, de egyelőre hattal játszom, ismerkedem a PartyPoker-el. De mivel mikro-limiten nem kell nagy move-okat csinálni, fel fog menni kilencre is.
  • Dick Riddick
    Nem jött be a húzójuk.
  • kraawz
    2 nap alatt 2900ról megvan a 7200 HUF, veszem is kifelé moneybookers számlámra, aztán megint kezdem előről :D
  • kraawz
    ezt sem értem

elindítok egy hívást top párra, ketten adják folyamatosan, a végén 4$ a pot.

Már csak 1$-om van,beteszem és mindkettő dob :D
  • zeli
    Nahh, az jó, csak így tovább!:)

Én mikor cash gameztem, micro téten max. 6 asztalon játszottam, de csak azért, mert több nem fért ki a képernyőre:D és idegesített, hogy nem látom őket egyszerre (a tálcát így is oldalra kellett tennem)
    Most SNGken próbálkozok, de 3-nál több egyszerre nem futott még.
  • doxadmin
    8 asztalon játszom (mivel csak annyit enged), amúgy 2 nap alatt +12$ban vagyok.
  • zeli
    0.02/0.04-en több asztalon érdemes csak játszani. szerintem. amúgy nem éri meg, mert keveset nyersz, ha nyersz.

Kraawz: Ez az utolsó két leosztás tényleg jó nagy szívás. Dehát, Hold'em. :)
  • doxadmin
    Imádom a fisheket, főleg mikor tilten vannak :D

40centtel ültem me 1 asztalhoz, és kiléptem 4$ral xD
  • Renegade
    sss-t játszol? Én mostanában rájuk vadászom több, kevesebb sikerrel, mondjuk beülök 5-el (NL10) és kiszálok 7-8 között (kopkopkop), remélem lesz jobb is ennél. Na meg tartanom kell a poziciómat, a pokerakadémiás cashrace versenyen. :-)

Ha sss akkor merj agresszív lenni, a megfelelő lapokkal, hiddel megtérül
  • Dick Riddick
    Mindkettő. Most viszont csak cash.
  • Dick Riddick
    Flop-->Turn 32%
    Flop-->River 54%
  • sandor8206
    floppon flush esélyem és alul-felül nyitott sor esélyem van, hány % az esély rá, hogy jön valami? köszi előre is :-)
  • TaRka0107
    Az a bajom nekem hogy semmi mozgásom nincs 2$-nál! Emelek, ha nem jön semmi akkor is sokat vesztek az emeléssel! Tovább hívom flopon akkor meg visszahív all in-ra!
  • TaRka0107
    Tuti nem cash game-ezek már ma! Holnap hátha jobban megy!
  • TaRka0107
    Szoktál versenyeket menni, vagy inkább cash game-es vagy?
  • kraawz
    na, szóval utolsó 2 leosztás, ami elvitt mindent

Nálam KK , srácnál AA

Flopon KQ4 .. Meghívom, all-in megy, megadom...

Esélyek kb 90-10 ide, turn J , river 10 , meglett a sora.

Következő leosztás nálam AA, all-in megyek, srácc 88ra megadja.

Megint kb 90-10 ide, flopon leesett a 8asa a kb 2 outjából és elvéreztem. Hihetetlen szopó, de a 10$-nak örülök :)
  • Dick Riddick
    Szép volt! Majd legközelebb tovább jutsz.
  • kraawz
    najó

AAomat 88 fogadta, és drillje lett..

Egyszer drillel vesztek egy pár ellen, aztán AAal 88 ellen. Ez a kettő nem fért bele, rohadt nagy pechel 7. lettem, de 9.60$ így is megvan.
  • kraawz
    AA kézbe

ha nem nyerem fel magam vele, vége a versenynek.
  • kraawz
    flopon király drillem volt, srácnál ász pár kézbe, semmi sor veszély, és turnön és riveren leesett a sora :|
  • kraawz
    bazmeg, és a köv körben én vesztek király drillel :|

picsába
  • kraawz
    -1 ember, AA vs KK, és flopon ott virított a K. Szegény
  • Dick Riddick
    :D
  • kraawz
    már minimum 8$ megvan :D

( vigyük már fel qva topikot top10be, sosincs ott :D )
  • Dick Riddick
    :D
    Te is, csak keményen!
  • Dick Riddick
    Hajrá! Nyerd meg!
  • Dick Riddick
    Szerintem ne játtsz tovább. Mára hagyd abba. Átgondolod, és holnap pihenten folytatod.
  • TaRka0107
    Próbálok egy versenyt! 1$ a beugró! 242-en vagyunk bent eddig! 1. 270$-t kap! De jó lenne.....!
  • kraawz
    az mekkora parti volt, hárman voltak bent és turnön mindenkinek 2 párja volt, csak éppen másféle :D
  • kraawz
    navégre, megvan, döntő asztal
  • TaRka0107
    Igen, igen! De már -6$-ban vagyok! Top párom van és sor húzúm! És nem jön le! A másiknak meg 99pár kézben! Ennyire szerencsétlen vagyok:D Lehet be kéne fejezni mára!
  • kraawz
    na, AK-al chipleader-ről 4000et leakasztottam :D
  • kraawz
    ha jönne valami :D

Mindegy, mindjárt 300/600 vakok lesznek, és hárman szarul állnak már,