30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#9737 Hát ejtsd ki őket. :) -
#9736 Csak pozitívan. A vakok már nálad landoltak.
Ilyenkor mindig gondolj arra, hogy lehet hogy éppen most lett volna egy nagy bukta ha megadják. Máris másként látod a helyzetet. :) -
#9735 már ketten is 10 BB alatt, de nem hullanak ki :D -
#9734 Próbálom követni a taktikát! Csak nehéz ha semmi lap nem jön! Bocsika! Jött egy AA kézbe és nem adta meg senki az emelést! De legalább vakot vittem! -
#9733 Ne aggódj, lesz még jobb is. -
#9732 most azt csinálom kőkeményen, 11en vagyunk és 10et fizetnek
tényleg ez a leglassabb. -
#9731 A buboréknál dől el hogy ki ér a pénzbe és ki nem. Azaz az utolsó olyan kiesőre várnak aki nem kap semmit.
A lényeg, hogy nyerd meg. Semmi más nem számít. -
#9730 Na már 4$-t vesztettem!:D Hihetetlen! QK emelek flop előtt! 2,66 a flop! És végig semmi nem jött! Végén jött J emelek allin már nagyon kevés pénzem volt! JJ volt a kezében!:D -
#9729 a muszáj még mindig pontos J :)
Figyeld a srácot, ha folyamatosan visszaemel, akkor rá kell szállni és levadászni. -
#9728 Olyan szerencsétlen vagyok! Emelek pozícióból és visszaemel! Muszály dobnom az A9-et! -
#9727 nemtudom miazabububorék, amúgy meg stabilan tartom magam vagy fél órája 14,000 zseton körül, szóval nincs gond :) -
#9726 Soha ne várd a kiesőket, semmi jó nem sül ki belőle. Csak feleslegesen leszel passzív. Egyedül buboréknál feszülj be, de onnantól irány a cél. -
#9725 Meglepően könnyen kezelhető, van idő gondolkodni is. De ne erőltesd a több asztalt ha kényelmetlen. Ráér még. -
#9724 és csak nem akar kiesni, mondjuk 3man vannak kb 10 nagyvaknyi zsetonnal :D
Megvárom, míg abból kettő kihullik és rampage, domination, killing spree meg minden lesz ott :D -
#9723 Vakot lopni csak pozícióból, de onnan aztán sok mindennel. -
#9722 Már írtam korábban:
Gyilkold le őket!! :D -
#9721 egy embernek kell kihullania és már fizetős helyen vagyok
Ez a 3. jegyem ( hármat kaptam ) első befizető free-rollra, legrosszabb esetben is 6$-t nyerek. De majd írok a végén, mi volt :) -
#9720 nem akarom elszólni magam, de nagyon úgy néz ki, hogy révbe érek :D -
#9719 Lopom, lopom de kis lapokkal nem igazán, esetleg akkor ha jó pozícióban vagyok!
9717: Komolyan?:D Múltkor próbáltam 2 asztalon és olyat csináltam hogy véletlenül fold-ra mentem call helyett, és floshom volt! Utána tiltre kerültem és mindent elbasztam! Vesztettem vagy 4$-t! -
#9718 És lopd a vakokat. -
#9717 Hat. -
#9716 Taktikám: Csak jó lapokkal emelek! Megadni nem igazán fogok.... mondjuk lehet mert nem olyan agresszív játékosok vannak itt!:D -
#9715 én csak egy :)
próbáltam már kettőn és hárman is, nem vészes az sem. -
#9714 Ti hány asztalon cash game-eztek egyszerre? -
#9713 Igen. -
#9712 Próbáld meg, de játtsz jól. -
#9711 Gondolom 50$-t kaptál! Vagy nem? -
#9710 NL10-en megpróbálok valamit alkotni! Régebben ezen játszottam amikor volt 50$-m de most csak 25! Akkoriban amikor 2$al szálltam be, nagyon hamar lehúzta a pénzem a vak! Vagy emeltem jó lapra és nem jött be semmi! Ekkor van gáz!:) -
#9709 Tizenöt napja kaptam meg a PartyPoker-re az új kezdőtőkét. Most 78$-on állok. -
#9708 nem az, hogy gond, lehet ott is jól játszani
mennyit nyersz kb hetente ott ? :) -
#9707 Én ott vagyok. És nincs gond. -
#9706 szerintem az alatt bármilyen kevés pénzzel is értelmetlen játszani. SZERINTEM -
#9705 Az 1-2 centes limitet ne hasonlítsd a 5-10 centeshez. Más világ a kettő. -
#9704 NL10en, 2$-os beülőkkel :) -
#9703 Milyen vakon játszol? Mert én micro limiten és 10 perc alatt nyerek 1$-t! Addig várnom kell hogy jöjjön a lap:D -
#9702 :) -
#9701 2900 forintot fizettem be tegnap késő délután - este felé , mostanra már 4700 van belőle :) -
#9700 De az más eset, én preflop beszéltem. Ott meg nem jöhet Ász :) -
#9699 "Mindenesetre az all-in nem volt logikus lépés, ebben az esetben."
Tökéletesen volt megjátszva. -
#9698 A megadás a legrosszabb lépés amit meg lehet hozni. Egyrészt nem hizlalod a potot (ami a fő cél), másrészt egy szem kiszállási részesedésed sem lesz.
Ha az emelésedre visszaemelnek, talán akkor el lehet gondolkodni egy szimpla megadáson egy agresszív ellenfél ellen, csapdázásként. Viszont ebben az esetben nem véded a kezed, és ha flopon jön egy ász, akkor lehet elmélázni a jövőről.