30077
Pókertermek:
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
Everest Poker | PartyPoker | Universum Poker | PartyPoker | Titan Poker
Pókeres oldalak:
Póker Akadémia I PokerListings I PokerStrategy
Ingyenes kezdőtőkék:
PokerSavvy I Poker Strategy I YourPokerCash
Póker kezek visszajátszása:
Poker Hand Replays I Hogy rakjak be visszajátszást?
-
#10017 badugi , stud fajtából csak a razz , nl holdem , és 5 card draw , és omaha hi/lo amit szeretek -
#10016 haggyad, ő a pókeristen, lefosozza az omahát, a studot, a headsupot, ami megy neki az a holdem....mert azt még érti. :) -
#10015 most komolyan, neked mi a bajod? -
#10014 "mivan ha" akkor játsz igy mivan ha van nála mindig nagyob lap
"az egy dolog hogy a többinél szar lap volt,"
nah jó figy ilyen értelmetlen , haszontalan kommentekel ne fárasz már légyszives se engem se mást mert nem érdekel -
#10013 Szeretjük a Heads Up pókert :)
-
sandor8206 #10012 #9995 komment, ha 2-en vannak a partiban én is megadtam volna neki, de attól hogy ő tolta az all-int és neki nincs semmije, nem biztos hogy aki előtte chekolt neki sincs
20-as volt a nagyvak, felesleges még kockáztatni -
sandor8206 #10011 ne legyenek kétségeid, a póker is szerencsejáték -
ddt500 #10010 Én sem dobtam volna. Ebben még az is benne volt hogy valaki egy flöshúzóra mondta az all-int. Ami éppenséggel nálad is volt. A lentlévőknél nagyobb pár+3-ik legnagyobb flöshúzód volt. Mi kell még? -
#10009 Megjött Fulltiltre a kezdőtőke, nekilátok.
Már csak 1000 FTPt kell összegyűjteni. -
#10008 ráadásul az allint betoló tagot nem kellett színre tenni,egy preflop erőt mutató előtt biztos lassan játszotta volna meg.ez pontosan egy 9-est,vagy egy magasabb kézbe párt sejtetett -
#10007 Talán, mert felső párja volt és színhúzója elég magas lappal! -
ddt500 #10006 De akkor ennyi erővel állj neki lottózni hiszen 50% esélyed van, hogy megnyerd a 1,5 milliárdot. Vagy igen vagy nem. -
sandor8206 #10005 és miért nem? -
Narusco #10004 én meg téged nem értelek. eddigi játékaidból az jött le hogy te is eléggé kezdő vagy. ha van egy párod már emelsz ezerrel.az egy dolog hogy a többinél szar lap volt, de ha már egyiknél befigyel egy J vagy A már bukod ha nem jön le a 9 (bár tudom ez amugy is megtörtént.) -
#10003 Három dollár és ötven pont, plusz egy nem nyert kártya. Ha minden jól megy ma még egyet kijátszok. -
#10002 Ezt nem tudták volna eldobatni velem. -
#10001 Megvan a tízezredik hozzászólás!
A topik belépett a nagyok közé! -
#10000 TÉK -
#9999 köszi -
#9998 thePokerBay org -
Renegade #9997 PP: 13 kártyát fordítottam, 1* nyertem :-)
tényleg van itt valaki, akivel "rivalizálok" a pokerakadémiás cashrace-en? -
#9996 hallottatok erről a 2 Month,2 Million valóságsóról? elvileg tegnap volt az első adás,ha valaki tudja hol lehetne letölteni vagy,sztrímelni az ne tartsa magában -
sandor8206 #9995 sztem jó dobás volt, még ha nyertél is volna, még 2 ember volt partyban és flopp elég veszélyes :-) + zsetonod volt még, vak még nem nagy, belefér.
És sztem ezért, mert azt le lehetett venni, hogy Bruce Lee-nál nincs semmi komoly, nincs az az ember akinek flopp flush-e van és egyből all-int küld és hiába ő küldte az all-int én se adtam volna meg neki, de én Almighty boy végett, nála simán lehet két szín (most nem volt, de ne nézd a lapot)
pl: nekem volt egy ilyen partim J10s, egy gyerek emel én meg még egy gyerek bementünk
Flopp 789 (de 89 még színhúzóba is jó volt), tehát flopp sorom van ( esetleg elég magassal lappal ha jön a 3. szín flushöm is)
1. gyerek chek
én chek
aki eredetileg emelt, tovább nyitott
1. gyerek jól megérezte, hogy csak c-bet, hogy ez csak erőlködés és rá is tolta az all-int, mint kiderült top párral A9, magas kickerrel
Én meg nevető 3. ként szépen megadtam, persze ahogy az 1. gyerek jól érezte , gyereknek semmi nem volt, dobta! Csak éppen nekem volt. -
#9994 én nem értem az ilyet miért kell a kezdő játékosokat tolnia a gépnek
Dealt to Gabor Karman [9h 9s]
Alan.. v21.: calls 30
Gabor Karman: raises 120 to 150
denverrandy: calls 150
NumbCheeks: calls 150
KYbadazz: calls 135
*** FLOP *** [6c Js 8h]
KYbadazz: checks
Gabor Karman: bets 480
denverrandy: calls 480
NumbCheeks: calls 480
*** TURN *** [6c Js 8h] [Ah]
Gabor Karman: bets 620 and is all-in
denverrandy: calls 620
NumbCheeks: calls 620
*** RIVER *** [6c Js 8h Ah] [9d]
denverrandy: bets 570
NumbCheeks: calls 405 and is all-in
Uncalled bet (165) returned to denverrandy
*** SHOW DOWN ***
denverrandy: shows [7c 5c] (a straight, Five to Nine)
NumbCheeks: shows [7h 7d] (a pair of Sevens)
Gabor Karman: shows [9h 9s] (three of a kind, Nines)
-
#9993 Nála káró Q volt! Elég magas lap hogy elég legyen a flöshöz! Vagy most mi van?:D -
#9992 mert flopon 3 szín volt és előtte all-in hívtak? -
#9991 Ezt miért dobtad el? -
Tönkre kellett volna menni? -
sandor8206 #9989 Amúgy valaki írogatja a handjeit kíváncsiságból, hogy mivel mennyit keresett én tegnap elkezdtem az AA, kíváncsiságból.
Még szerencse, hogy felesbe megy a dolog haverommal, már csak vele cash gamezek
Full tilt-5 kézbe AA, - kb. 15 $
2-szer vittem emelésre a vakokat, ezek a plusz bevételeim 0.25$ asztalon
3 all-in bukás 5$-ral
-kisvakként emelek, gyerek megadja Flopp 235 itt csináltam egy chek-raiset turn J itt all-in mentünk river 6, nála 66 :-D
-szintén emelés preflopp, tehát nem limpelgetek (akkor még érteném is hogy szopok) 2-en bejönnek, flopp legmagasabb lap Q**, 2 szín lent van, flushtől féltem végig emeltem, turnön all-in egy gyerek jött be river 3, nála Q3 :-D
-első helyről emelek, mindenki megadja!!! egy gyerek rámemel, vissza all-in, egy másik gyerek adja csak meg, nála 10 3 (még színbe se klappol) flopp J33, nem esett más :-D
Kíváncsi leszek, hosszútávon mennyire lesz nyereséges az AA, dolgoznia kell mert elég szarul indított :-) -
#9988 A stud az nem szar, csak tudni kell játszani....kicsit taktikusabb a holdemnél.. -
sandor8206 #9987 no limiten se tudsz kiemelni senkit ha van valamije, csak a jó játékosokat aki nem fog megadni egy all-int egy lyukas sorra, az idióták meg igen és PONT ellened jönni is fog :-D -
#9986 limit pokernél nincs szarabb a földön nem lehet tudni kinél mivan mert minden fix bármi bejöhet mivel kise tudsz senkit semmit emelni se semmi -
sandor8206 #9985 huhh szerencse :-) Full tilten nagyobb pénzben én is csak azért merek, limitesen vagy max. emelésesen játszani, ott mindig csodák történnek :-) -
sandor8206 #9984 hát ja nekem is volt egy emlékezetes
preflopp emelés nálam J10s vagy 3-an bent vagyunk
flopp AKQ-szívárvány, nem hittem a szememnek, egyik gyerek emel (talán Ax volt nála) csak megadom, 3. all-in-dobd már el?!
Megadom, nála QQ
turn-semleges
river K :-D -
#9983 még egy iylen szart mint a stud poker tiszta szerencsejáték az egész
-
Monoton #9982 Hát ettől csak az mentett meg hogy Fixed limit volt :D -
#9981 Ha nekem lejön flopba a sor, tuti nem tudok vele nyerni mert mindig lejön a másiknak a full! Nekem is ez szokott lenni! -
sandor8206 #9980 S*AR ÜGY!! Még szerencse, hogy nem mentetek river előtt és után all-in. -
#9979 Nem! -
#9978 Egyébként zavaróak a linkek a benner alatt?