30077
  • Carloska
    badugi , stud fajtából csak a razz , nl holdem , és 5 card draw , és omaha hi/lo amit szeretek
  • zeli
    haggyad, ő a pókeristen, lefosozza az omahát, a studot, a headsupot, ami megy neki az a holdem....mert azt még érti. :)
  • Galy
    most komolyan, neked mi a bajod?
  • Carloska
    "mivan ha" akkor játsz igy mivan ha van nála mindig nagyob lap

"az egy dolog hogy a többinél szar lap volt,"

nah jó figy ilyen értelmetlen , haszontalan kommentekel ne fárasz már légyszives se engem se mást mert nem érdekel
  • Csacsi
    Szeretjük a Heads Up pókert :)

• sandor8206
    #9995 komment, ha 2-en vannak a partiban én is megadtam volna neki, de attól hogy ő tolta az all-int és neki nincs semmije, nem biztos hogy aki előtte chekolt neki sincs
    20-as volt a nagyvak, felesleges még kockáztatni
  • sandor8206
    ne legyenek kétségeid, a póker is szerencsejáték
  • ddt500
    Én sem dobtam volna. Ebben még az is benne volt hogy valaki egy flöshúzóra mondta az all-int. Ami éppenséggel nálad is volt. A lentlévőknél nagyobb pár+3-ik legnagyobb flöshúzód volt. Mi kell még?
  • zeli
    Megjött Fulltiltre a kezdőtőke, nekilátok.
    Már csak 1000 FTPt kell összegyűjteni.
  • 9csöves9
    ráadásul az allint betoló tagot nem kellett színre tenni,egy preflop erőt mutató előtt biztos lassan játszotta volna meg.ez pontosan egy 9-est,vagy egy magasabb kézbe párt sejtetett
  • TaRka0107
    Talán, mert felső párja volt és színhúzója elég magas lappal!
  • ddt500
    De akkor ennyi erővel állj neki lottózni hiszen 50% esélyed van, hogy megnyerd a 1,5 milliárdot. Vagy igen vagy nem.
  • sandor8206
    és miért nem?
  • Narusco
    én meg téged nem értelek. eddigi játékaidból az jött le hogy te is eléggé kezdő vagy. ha van egy párod már emelsz ezerrel.az egy dolog hogy a többinél szar lap volt, de ha már egyiknél befigyel egy J vagy A már bukod ha nem jön le a 9 (bár tudom ez amugy is megtörtént.)
  • Dick Riddick
    Három dollár és ötven pont, plusz egy nem nyert kártya. Ha minden jól megy ma még egyet kijátszok.
  • Dick Riddick
    Ezt nem tudták volna eldobatni velem.
  • Dick Riddick
    Megvan a tízezredik hozzászólás!
    A topik belépett a nagyok közé!
  • kraawz
    TÉK
  • 9csöves9
    köszi
  • asafderg
    thePokerBay org
  • Renegade
    PP: 13 kártyát fordítottam, 1* nyertem :-)
    tényleg van itt valaki, akivel "rivalizálok" a pokerakadémiás cashrace-en?
  • 9csöves9
    hallottatok erről a 2 Month,2 Million valóságsóról? elvileg tegnap volt az első adás,ha valaki tudja hol lehetne letölteni vagy,sztrímelni az ne tartsa magában
  • sandor8206
    sztem jó dobás volt, még ha nyertél is volna, még 2 ember volt partyban és flopp elég veszélyes :-) + zsetonod volt még, vak még nem nagy, belefér.
    És sztem ezért, mert azt le lehetett venni, hogy Bruce Lee-nál nincs semmi komoly, nincs az az ember akinek flopp flush-e van és egyből all-int küld és hiába ő küldte az all-int én se adtam volna meg neki, de én Almighty boy végett, nála simán lehet két szín (most nem volt, de ne nézd a lapot)
    pl: nekem volt egy ilyen partim J10s, egy gyerek emel én meg még egy gyerek bementünk
    Flopp 789 (de 89 még színhúzóba is jó volt), tehát flopp sorom van ( esetleg elég magassal lappal ha jön a 3. szín flushöm is)
    1. gyerek chek
    én chek
    aki eredetileg emelt, tovább nyitott
    1. gyerek jól megérezte, hogy csak c-bet, hogy ez csak erőlködés és rá is tolta az all-int, mint kiderült top párral A9, magas kickerrel

Én meg nevető 3. ként szépen megadtam, persze ahogy az 1. gyerek jól érezte , gyereknek semmi nem volt, dobta! Csak éppen nekem volt.
  • Carloska
    én nem értem az ilyet miért kell a kezdő játékosokat tolnia a gépnek

Dealt to Gabor Karman [9h 9s]

Alan.. v21.: calls 30
    Gabor Karman: raises 120 to 150

denverrandy: calls 150

NumbCheeks: calls 150

KYbadazz: calls 135

*** FLOP *** [6c Js 8h]

KYbadazz: checks
    Gabor Karman: bets 480
    denverrandy: calls 480

NumbCheeks: calls 480

*** TURN *** [6c Js 8h] [Ah]

Gabor Karman: bets 620 and is all-in

denverrandy: calls 620

NumbCheeks: calls 620

*** RIVER *** [6c Js 8h Ah] [9d]

denverrandy: bets 570
    NumbCheeks: calls 405 and is all-in
    Uncalled bet (165) returned to denverrandy
    *** SHOW DOWN ***
    denverrandy: shows [7c 5c] (a straight, Five to Nine)
    NumbCheeks: shows [7h 7d] (a pair of Sevens)

Gabor Karman: shows [9h 9s] (three of a kind, Nines)

• TaRka0107
    Nála káró Q volt! Elég magas lap hogy elég legyen a flöshöz! Vagy most mi van?:D
  • kraawz
    mert flopon 3 szín volt és előtte all-in hívtak?
  • KAMIONOS KOGYO
    Ezt miért dobtad el?
  • Danny1987

Tönkre kellett volna menni?
  • sandor8206
    Amúgy valaki írogatja a handjeit kíváncsiságból, hogy mivel mennyit keresett én tegnap elkezdtem az AA, kíváncsiságból.
    Még szerencse, hogy felesbe megy a dolog haverommal, már csak vele cash gamezek
    Full tilt-5 kézbe AA, - kb. 15 $
    2-szer vittem emelésre a vakokat, ezek a plusz bevételeim 0.25$ asztalon
    3 all-in bukás 5$-ral

-kisvakként emelek, gyerek megadja Flopp 235 itt csináltam egy chek-raiset turn J itt all-in mentünk river 6, nála 66 :-D

-szintén emelés preflopp, tehát nem limpelgetek (akkor még érteném is hogy szopok) 2-en bejönnek, flopp legmagasabb lap Q**, 2 szín lent van, flushtől féltem végig emeltem, turnön all-in egy gyerek jött be river 3, nála Q3 :-D

-első helyről emelek, mindenki megadja!!! egy gyerek rámemel, vissza all-in, egy másik gyerek adja csak meg, nála 10 3 (még színbe se klappol) flopp J33, nem esett más :-D

Kíváncsi leszek, hosszútávon mennyire lesz nyereséges az AA, dolgoznia kell mert elég szarul indított :-)
  • zeli
    A stud az nem szar, csak tudni kell játszani....kicsit taktikusabb a holdemnél..
  • sandor8206
    no limiten se tudsz kiemelni senkit ha van valamije, csak a jó játékosokat aki nem fog megadni egy all-int egy lyukas sorra, az idióták meg igen és PONT ellened jönni is fog :-D
  • Carloska
    limit pokernél nincs szarabb a földön nem lehet tudni kinél mivan mert minden fix bármi bejöhet mivel kise tudsz senkit semmit emelni se semmi
  • sandor8206
    huhh szerencse :-) Full tilten nagyobb pénzben én is csak azért merek, limitesen vagy max. emelésesen játszani, ott mindig csodák történnek :-)
  • sandor8206
    hát ja nekem is volt egy emlékezetes
    preflopp emelés nálam J10s vagy 3-an bent vagyunk
    flopp AKQ-szívárvány, nem hittem a szememnek, egyik gyerek emel (talán Ax volt nála) csak megadom, 3. all-in-dobd már el?!
    Megadom, nála QQ
    turn-semleges
    river K :-D
  • Carloska
    még egy iylen szart mint a stud poker tiszta szerencsejáték az egész

• Monoton
    Hát ettől csak az mentett meg hogy Fixed limit volt :D
  • TaRka0107
    Ha nekem lejön flopba a sor, tuti nem tudok vele nyerni mert mindig lejön a másiknak a full! Nekem is ez szokott lenni!
  • sandor8206
    S*AR ÜGY!! Még szerencse, hogy nem mentetek river előtt és után all-in.
  • TaRka0107
    Nem!
  • Dick Riddick
    Egyébként zavaróak a linkek a benner alatt?