Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De ezek minden nap meg vannak rendezve,úghogy nincsenek annyian,mint amin Te mész most.
Most van elsõ szünet. Mondhatni egész jól állok.

Az egyébként a holnap esti PokerStars Guiness Rekord kísérlet lobbyjában olvasható!
Valaki regisztrált rá?
Lehet, hogy nem pontos fordítás, de a lényeg benn van.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

G.Nagy László: A Hold'em Póker filozófiája és Doyle Brunson Super System 2
Hihetetlen jó írások és praktikák vannak mindkét könyvben, aki komolyan gondolja ezt a sportot mindenképpen érdemes beszereznie. No további Kellemes Ünnepeket minden tisztelt Pókertársnak 😊
Amúgy nyugodtan próbáld ki. Ennyivel is gazdagabb leszel ha m,ást nem élményileg! másik ezek nem olyan jó játékosok nem kell tõlük félni
Egyébként én játszottam már a PRK-rel és szerintem teljesen jó,semmi extra,de profi és tisztességes!
hoy ehh
mert véletlenül elbaxtam...
És befizetés elõtt kicsit jáccanék...
De komolyan!
Itt a vidéki "kis" casinókban nincs ilyen gond.Legalábbis én nem vettem észre...
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Hetek óta nem léptem be, most meg sehol semmi.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Pokerstrategyn regiztem megcsinaltam a kvízt meg is lett, de nem kuldtek 50$ aztan nem tudtam bejelntkezni mer deaktivaltak szamlamat.. sztetek?
PSP user n\' soon ps3 user too :)
gamertag: kenobita
A nyeremény nem olyan nagy, de azért mégis jó. 😊

gamertag: kenobita
Vagy esetleg vmi más?
Nyugodtan elláthatok tanáccsal^^
Dehát ez póker...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
20 dollárral ülök. Kapok kézbe AA-t. Emelek 0.50-ig, valaki vissza 1.50-ig, én vissza 6-ig, õ all in 10.el, én call. Mutat KK. River K.
Egybõl utána lévõ leoszás. Szinte teljesen ugyanez, csak ott QQ van az ellennél, és Q esik riverre.
A nehezen összeszedett napi plusz két leosztásban ment el.
Poker Trackerben. 10.000 Leosztás után minuszos az AA-m.
Azthiszem ez sokmindent elmond 😄
Ez is egy nézõpont.
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
NA? Nyert valaki tegnap ótaa milliókat?😄