Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Napi 3 freeroll elég jó díjazással persze baromi sok emberrel +2 vagy mennyi megintcsak freeroll, de az omaha meg 5card stud.De allin ott minden lappal aztán ha szerencséd van nyerhetsz😄
Kivéve ha tudsz omahazni vagy/és 5cardozni.Mert akkor azokat is komolyan lehet venni...
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Mert pl partyn amikor régen próbáltam,akkor nem indulhattam freerollon,mert még nem fizettem be semmit.
Link
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Mert ha nem olyan idõben,akkor inkább hagyom.Illetve no-limit,vagy fixed-limit verseny megy olyankor?😊
Mondom ezek csak a saját tapasztalataim és mindössze 2 programot használok.
A kérdésedre válaszolva általában egyszerre fizetek be sokat. 50/100 ezer ft. Saját dili. Ha 50 eurós asztalon duplázok nem vagyok elégedett. Viszont ha 400-on eljutok 600-ig akkor simán ki tudok szállni. 200 euró az már emberi pénzösszeg. (Nem vagyok amúgy milliomos, fizetésbõl élek).
Elkezdtem szervezni egy komoly pókerversenyt. Sajnos a tapasztalatom ehhez nagyon kevés, és rengeteg kérdesem lenne olyanokhoz, akik már csináltak ilyet.
Persze nem szeretném a topikot teleoffolni, így ha valaki tudna segíteni az megkeresne privátban?
Elõre is köszi!
Ott kis téten nincs normális játék!Elõbb elveszett a lé, mint ahogy kivehettem volna. Persze tudom, hogy ezt magyarázhatnánk azzal is hogy ba..asz vagyok.
Csakhogy az élõ játék ami több éve nyereséges nem ezt bizonyítja...😄
De tényleg sok sikert mindenkinek!!!
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
De egyébként nem baj!
Ha csak 1 ember regel miattad akkor már segítettél.De azért nem mondanám, hogy ilyen egyszerû kivenni azt a pénzt.Vagy neked már sikerült?
Befizetés nélkül, szóval teljesen ingyen. Ha kérdésetek van, segíthetek.
Kikérheted ezt a lovét egyébként sok oldalra. Köztük PartyPoker, Pokerstars, Full Tilt Poker, Mansion Poker, Titan Poker.
Itt a link, és sok szerencsét!!!
played at "Truckee" for USD RM from 2008-12-30 10:42 until 2008-12-30 10:44
Seat 2: raphaelbis ($562.45 in chips)
Seat 3: AFCAjax19 ($360.50 in chips)
Seat 4: xxGant88xx ($345.35 in chips)
Seat 8: Metze1983 ($201.50 in chips)
Seat 10: BACHILLER ($100.05 in chips)
ANTES/BLINDS
raphaelbis posts small blind ($1), AFCAjax19 posts big blind ($2).
PRE-FLOP
xxGant88xx folds, Metze1983 folds, BACHILLER calls $2, raphaelbis calls $1, AFCAjax19 bets $5, BACHILLER calls $5, raphaelbis calls $5.
FLOP
raphaelbis checks, AFCAjax19 bets $14, BACHILLER folds, raphaelbis calls $14.
TURN
raphaelbis checks, AFCAjax19 bets $25, raphaelbis bets $64, AFCAjax19 calls $39.
RIVER
raphaelbis bets $133, AFCAjax19 calls $133.
SHOWDOWN
raphaelbis shows [ 5C,5H ]
AFCAjax19 shows [ JC,QC ]
AFCAjax19 wins $440.
SUMMARY
Dealer: BACHILLER
Pot: $443, (including rake: $3)
raphaelbis, loses $218
AFCAjax19, bets $218, collects $440, net $222
xxGant88xx, loses $0
Metze1983, loses $0
BACHILLER, loses $7
Egyszerûbben:
Heads up-nál a dealer lesz a SB, ebbõl következik, hogy õ beszél elsõnek flop elõtt.
Flop után azonban végig a BB kezdi a licitet.
Osztásnál pedig a BB kapja az elsõ lapot, hiszen a SB "oszt".
Ha már csak két játékos marad az asztalnál, akkor az osztó gomb MINDIG átugrik a kivakhoz. Ekkor a nagy vak kap elõször az osztásból, viszont elõször a SB beszélhet. Flop után MEGCSERÉLÕDIK(?), és a nagy vak beszél elõször a további licitkörökben?
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
û
Azt meg nem tudom hány leosztás lehet az 500VPP,de szerintem meglesz az bõven,inkûbb az utána kapható +100$ miatt érdemesebb aggódni😊 Nekem az sajna nem lett meg,mert miután 10 AA-ból 9-et vesztettem,term beülõt,azután abbahagytam pár hónapra.És késõn kezdtem el kijátszani a bónuszt.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
A minap szereztem meg a PokerStrategy 50$-ját, és a PokerStars-on regeltem...azt írták, max 2 nap és megkapom a pénzt.
Kb hány leosztást jelent az az 500 VPP megszerzése?
Ja, és látom, hogy van "játékpénzes részleg", de azt is látom, hogy ebbõl csak 1000 van...ez most mit jelent? Nem lehet, csak úgy játszani? Vagy milyen szerepe van ennek a játékpénznek?
Mert más oldalakon nem láttam még ilyet, hogy így külön számolják azt is...mi van, ha elfogy? 😄
Köszi elõre is!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
http://href.hu/x/7rr9