Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kraawz
nemrég kezdõdött még csak 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

zeli
Újra mûködik a PokerBay. 😊

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Fabio Capello
ákikám nem is gondoltam volna hogy te ekkora pókerarc vagy... 😄

témához: héten vizsgaidõszakbeli lazításképpen haverokkal toltunk egy kis pókert, egy tizest bekaszáltam simán... 😄😄

RIZLA
relativ ..... 02-kor kezdödött, és ahogy a képen is látszik, durván 06-kor lett vége

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

kraawz
Délelõtt még játszottam kettõt, mindkettõt megnyertem. Egy triple-up volt és egy 10 helyes 5.50$ , ahol 1. lettem. Szal 11$-ból most csináltam gyorsan 40et 😊

A második kemény volt.. esõ körben 1000 zsetonról lebuktam magam 500ig, és onnan hoztam vissza mindent.

kraawz
Szép nagyon. De megéri ennyi pénzért több órát szenvedni ?

RIZLA
😊 jol esett, bár a végére már alig láttam ki a fejemböl

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

az se baj ha ingyenes! 😊
hi!

Ismer-e valaki Partypoker-hez analizáló progit??
szjuca
Nekem is lehet szólni! :-)

kraawz
Nem tudom, mióta játszol,de ha nem vagy túl biztos magadban, akkor ne játssz 11$ sit&go-t. A 7 perces vakok adottak. Vannak ilyen Super Turbo meg anyám kínja vakok ( 1 perces meg 3) , de az kb csak a szerencsérõl szól,nem a pókerrõl. Heads-up-ban tudok segíteni,megy privát.

dr Kotász
Gratulálok, szép eredmények. Pont ilyen embertõl akartam kérdezni. A 7 perces vakokat te választod, vagy nincs más lehetõség?
Még egy dolog: ha tutsz adni linket heads-up játék fejlesztéséhez, azt is megköszönném. Általában nem szokott gondot okozni, hogy egy lappal mit kell csinálni, de heads-upnál néha elbizonytalanodom. Elõre is köszi. Partypokeren egyébként én $6 és $11 sng-ket szoktam nyomni.
kraawz
Hát akkor engem kérdezel szerintem. Én általában 5$ sit&go-kat játszok, lazításnak 2$-osokat. Az elmúlt pár nap eredményei. Nem tudom, milyen platformokon játszotok, a TItan-Mansion-Cdnek ugyanaz van. Egészen a 40 centes-tõl az 50$-.os asztalokig minden.

Amit szerintem érdemes játszani,vagyis amiket én szoktam:
5$ triple-up (15$ a gyõztesé 3 emberbõl)
5$ jackpot sit & go 10 helyes(elsõ 3: 25,15,10$ .. ha 5ös nyersz zsinórba, kapsz 71,000 $-t, ha 5x top2 vagy, 200-at)
2$ jackpot sit and go 12 helyes( 12, 6 , 3.60 ,2.40 $ az elsõ négyé. Ha 4et nyersz zsinórban, 2000$ a tiéd).

Cash games-nél meg 0.10/0.20 nálam még az ideális 😊
Remélem segítettem. És egy kis "büszkeségfal". Ja.. És a vakok itt szinte mindig 7 percesek.

kraawz
akit érdekel az 50$ kezdõtõke még,az szóljon. Még én is jól járnék 😊

szjuca
Sziasztok!
Megkaptam a kezdõtõkém.
Elrontottam a számlát a Partyn, így a strarsra regeltem. Örülök, izgulok meg minden.

dr Kotász
Szevasztok, én a partypokeren szoktam sit&go-zni. Mindig filózok, hogy az 5 vagy 10 perces vakokat válasszam... 10 percen ugye felezõdik a win rate, viszont több lapból jobban ki tudod játszani a stratégiádat. Adhatnátok tanácsot, ha van köztetek olyan sit&go-s, akik stabi nyerõ a limitén...
Törölt felhasználó
<#eljen><#worship>
RIZLA

Törölt felhasználó
Gabor1990
Köszi

Sadist
6-16 karakter, kis és nagybetû, szám vagy egyéb szimbólummal kombinálva.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Gabor1990
Hello

Valaki segitsen pls hogy pkr-en mibõl kell állnia a jelszónak, mert bármit próbálok ezt írja: Password must be between 6 and 16 alphanumeric characters, contain an upper and lower case character as well as a number or a symbol

Már kripóbáltam minden variációt, de vmiért nem jó.

kraawz
igen, néhány ember személyazonosságát elkérik!

szjuca
Írták, hogy szúrópróbaszerûen választanak újregeket.
Megküldtem végül is, kíváncsian várom a továbbiakat.

Játékpénzes asztaloknál már játszok, kisebb-nagyobb sikerrel.

Tõlem pl. semmit nem kértek. Az öcsémtõl pedig igen!
Ezt szerintem véletlenszerûen választják ki...
szjuca
Köszi szépen!

9csöves9
küldd,anélkül nem kapsz

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

szjuca
Sziasztok!
Kérték már valakitõl a strategyn a személyije másolatát?

(tõlem kérik) Küldjem? Ne küldjem?
<#help>

Szóval Gyuri bá'-t akarod meglepni a millió ponttal? <#nevetes1>

Daffit
Mire kelle 1millió?

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

Carloska
esetleg 20

Carloska
pokerstarshoz kéne 1 millió játék chip akinek van 10 dollárért megveszem!

laslandes
az 500 FPP-t megszerezte már haverod? mert addig nem nyúlhat az ingyen pénzhez.

Törölt felhasználó
a feltöltött pénz simán átmegy. hogy ilyen bónusz dollárok, azt nem tudom
Pisti1026
hy! az lenne a kérdésem, h haverom akar átküldeni nekem 25 dollárt a számlájáról Poker Starson,van e vmi kritériuma h ez megtörténjen? mert õ ingyen pénzbõl küldi amit a pokerstrategyröl kapott. Csak nekem ost nincsen a számlámon pénz és azért küldi. A választ elõre is köszönöm

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

bardocz
Hm,nagy kár.Na mindegy,péntek esténként majd játszom az 500$-os freeroll-t,és ha nyerek valamit,akkor azt SnG-ra költöm,vagy más versenyek nevezési díjára.
Daffit
Vannak frerollok csak magyaroknak, ahol pénzt lehet nyerni, de a legtöbb freerollon jegyek vannak egy nagyobb eseményre.

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.

bardocz
Regeltem Pokerstarsra,hogy megyek ma egy freerollon,de semmi nincsen,ahol díjaznának.Vagyis van egy,ahol 19-27 vagy mennyi kap 5$-t.Itt nincsenek sima 50-100-150$-os freerollok?
Daffit
Én csak azon.

Milka
hy,játszik valaki a pokerstarson?kéne egy kis segítség, a szûrõbeláításnál

\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"

Sadist

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

AntiHero
Sziasztok

Tud nekem adni valaki olyan oldalt ahol levan írva egy poker asztal készítésének menet. (vagyis méretek, tervrajz, anyag, stb) Angol is lehet.

Köszi

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Törölt felhasználó
bardocz
Beüéltem egyre,hogy mit kéne fizetni.Szemetek,mert nem írják azt,hogy 10+x cent,hanem a 10$-ban már bennevan ez a díj.Így az elsõ csak 4 $-t kap.
zeli
Jelentkezésnél lehet látni, hogy pl buy-in 1+0.10$ Tehát 10*1 $ lesz a nyereményalapban, a maradék a házé.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

bardocz
Érdekes,mert pl Partyn az 1$-os SnG-nél nem kell többet fizetni,és 10$ kerül szétosztásra.Legalábbis sehol sem írja a +x centet.
wordsworth
Hacsak nem azt csinalom, hogy SnGben nyerek és azt teszem fel cash-re

PSP user n\' soon ps3 user too :)

wordsworth
naja csak cgvel sokat is tudok bukni.. 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)