Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
témához: héten vizsgaidõszakbeli lazításképpen haverokkal toltunk egy kis pókert, egy tizest bekaszáltam simán... 😄😄
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A második kemény volt.. esõ körben 1000 zsetonról lebuktam magam 500ig, és onnan hoztam vissza mindent.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ismer-e valaki Partypoker-hez analizáló progit??
Még egy dolog: ha tutsz adni linket heads-up játék fejlesztéséhez, azt is megköszönném. Általában nem szokott gondot okozni, hogy egy lappal mit kell csinálni, de heads-upnál néha elbizonytalanodom. Elõre is köszi. Partypokeren egyébként én $6 és $11 sng-ket szoktam nyomni.
Amit szerintem érdemes játszani,vagyis amiket én szoktam:
5$ triple-up (15$ a gyõztesé 3 emberbõl)
5$ jackpot sit & go 10 helyes(elsõ 3: 25,15,10$ .. ha 5ös nyersz zsinórba, kapsz 71,000 $-t, ha 5x top2 vagy, 200-at)
2$ jackpot sit and go 12 helyes( 12, 6 , 3.60 ,2.40 $ az elsõ négyé. Ha 4et nyersz zsinórban, 2000$ a tiéd).
Cash games-nél meg 0.10/0.20 nálam még az ideális 😊
Remélem segítettem. És egy kis "büszkeségfal". Ja.. És a vakok itt szinte mindig 7 percesek.
Megkaptam a kezdõtõkém.
Elrontottam a számlát a Partyn, így a strarsra regeltem. Örülök, izgulok meg minden.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Valaki segitsen pls hogy pkr-en mibõl kell állnia a jelszónak, mert bármit próbálok ezt írja: Password must be between 6 and 16 alphanumeric characters, contain an upper and lower case character as well as a number or a symbol
Már kripóbáltam minden variációt, de vmiért nem jó.
Megküldtem végül is, kíváncsian várom a továbbiakat.
Játékpénzes asztaloknál már játszok, kisebb-nagyobb sikerrel.
Ezt szerintem véletlenszerûen választják ki...
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Kérték már valakitõl a strategyn a személyije másolatát?
(tõlem kérik) Küldjem? Ne küldjem?
<#help>#help>

Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
I’m Forever Blowing Bubbles...
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Tud nekem adni valaki olyan oldalt ahol levan írva egy poker asztal készítésének menet. (vagyis méretek, tervrajz, anyag, stb) Angol is lehet.
Köszi
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
PSP user n\' soon ps3 user too :)