Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Amugy nem tudom melyik mit jelent.
A pozició :kisvak nagyvak korai belsõ hátsó szerintem.
Live for nothing or die for something.
Inkább azt kérdezem.
Mi a Button?
Mi a 3bet?
Mi a pozíció?
Mi a pot?
Mi a pot odds?
Mi az implie odd?
Mi a cbet?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Flop elõtt.
akkor én nem vagyok épp ha van 10es megtartom persze csak ha nem kell nagyot emelnem.
A partypokeres dolog meg szerintem faszság😊
Feltornáztam 66$-ra onnét pedig le 56$-ra.
Olyanokba mentem bele amibõl tudtam hogy csak szarul jöhetek ki.
1.A PartyPoker-en tényleg 5000$ a potba kell raknod mielõtt kivehetsz belõle?
2.no limit hold em $0,10/0,25 NL
Flop elõtt kapsz egy karo 7 és 10est.
A masik jatekos 3 $-t rakott be.
Én bedobtam a flopon lett volna egy szinem😞
neki KK volt.
Ti is bedobtátok volna?
SZERENCSEJÁTÉK!!!!!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Nem nagy lóvét igaz, de nyertem....
Unibeten.
Egy forint befizetése nélkül, még bónuszt se vett igénybe építette fel a bankrollját.
Eddig kiszedett 200.000Ft nak megfelelõ eurót és mostis van a számláján kb. 30.000Ft
Persze elég szerencsés is a srác.De igazából a sok belefektetett idõ az ami a meghatározó.
Személy szerint én hamar meguntam a netes pókert emiatt eredményt csak irtózatos szerencsével tudtam volna elérni az meg nem volt.
SÕT...XD
Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"
Elsõnél elsõ körben kiestem, A7-re lett egy 7-es drillem, rivernél néztem, csak 69-el verhettek el, sorral. És mindkét ellenfelemnél az volt 😄
Másodikat pedig megnyertem, de úgy, hogy egyszer nem vesztettem vakokon kívül.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Most 3 0.24-es versenyen nyertem 2.60$-t 😊
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Regisztráció: [email protected]
[email protected]
msn: [email protected]
[email protected]
Verseny kezdete: márc.7. 13:30 találkozó(Bosnyák tér)
14:00 verseny(Tájfun Póker Klub)
Játék: Rebuy 1000 HUF
Típus: No-Limit Texas Hold'em
Beülõ: 2000+500 Ft
Résztvevõ: max. 30 fõ
Vakemelkedés: 15 percenként, kezdõ vakszint 100/200
Kezdõ halmaz: 8.000 zseton
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!