Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dick Riddick
"Soha ne tedd fel az összes pénzed egy nem emelt potban."

\"Heroes never die. They just reload.\"

Csacsi
Szerintem olvass el egy kevés szakirodalmat, aztán kezdj el játszani. Hidd el nem bántásból mondom. Bár végülis könnyen jött, könnyen ment.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zeli
<#gonosz1>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Danny1987
A pot az a tét.
Amugy nem tudom melyik mit jelent.
A pozició :kisvak nagyvak korai belsõ hátsó szerintem.

Live for nothing or die for something.

Danny1987
nl hold em 0,02/0,04-re lementem
Most mar 60,71$ van.

bardocz
Párnál persze,én is,de ha nem J+ a kisérõlap,én dobom.(fl-en lazább a kezdõkéztáblázat).De no-limiten tízest csak akkor tarok meg,ha pár.
bardocz
Van program,amivel ki lehet számolni😊
Csacsi
Bár ez hülye kérdés volt. Mivel a 9 alatti lapokat dobod.
Inkább azt kérdezem.
Mi a Button?
Mi a 3bet?
Mi a pozíció?
Mi a pot?
Mi a pot odds?
Mi az implie odd?
Mi a cbet?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Melyik lapnak van nagyobb esélye? KQ, vagy 56?

Danny1987
Persze ez még függ attol is hogy emel-e valaki.

Danny1987
Szivd vissza de gyorsan!

Danny1987
ha egyszinû akkor megtartom ha9 vagy nagyobb megtartom párnál automatikusan megtartom.
Flop elõtt.

Csacsi
Ez az 56 dolláros bankroll sem fog sokáig tartani 😄

bardocz
Dobd el lazán,lesz bõven lap,ami játszható,azért sem érdemes olyan lappal játszani,mert ha másnál is 10-es pár van,könnyen nyerhet,mert kicsi a kísérõlapod.Amúgy valami stratégiát betartasz,vagy csak úgy találomra játszol?Mert utóbbival nem leszel sikeres.
Danny1987
Lol
akkor én nem vagyok épp ha van 10es megtartom persze csak ha nem kell nagyot emelnem.

bardocz
Hát aki T7-et megtart,az nem ép😄 Még szép,hogy dobtam volna.Javaslom,hogy menj lejjebb 1 limittel,nehogy a bankod bánja!
A partypokeres dolog meg szerintem faszság😊
Carloska
Barátnõm megszólal elöbb úgy enne egy kis nuttelás kenyeret mondom neki hozd be a kenyeret ugy sincs kedvem kimenni wcre megkenem én neked XDXDDDDDDD loáál

Danny1987
Na megkaptam az 50$ kezdõtõkémet.
Feltornáztam 66$-ra onnét pedig le 56$-ra.
Olyanokba mentem bele amibõl tudtam hogy csak szarul jöhetek ki.

1.A PartyPoker-en tényleg 5000$ a potba kell raknod mielõtt kivehetsz belõle?
2.no limit hold em $0,10/0,25 NL
Flop elõtt kapsz egy karo 7 és 10est.
A masik jatekos 3 $-t rakott be.
Én bedobtam a flopon lett volna egy szinem😞
neki KK volt.
Ti is bedobtátok volna?

bardocz
J6-al végig a semmire adott meg😄DD
bardocz
:ASD:ASDASD: most nézem,annyira morci lett,hogy visszaült 49$-al FL 0.10/0.20-as asztalhoz😄 Amíg õ ittvan,addig én is játszok😄
bardocz
Ennyi, az,aki a KK-mat evrte Q=-el,nekem köszönhetõen kiült,AK,flopoolt flush-el vertem,és el is fogyott a pénze.Igaz kis halacska.
bardocz
Aztán lófaszt jó játékos,töltheti minden hónapban újra a pénzét😄
Carloska
nekem ha ilyen van még beis szólnak rendszerint meg kiröhögnek hogy õ mekkora kurva jó játékos , de azért kimákolt de nemérdekli csak hogy nyert

bardocz
Én is csak bukok mostanság,mert a szernecsejátékosok lemákolnak,de attól még nem mondom azt,hogy szerencsejáték😄 FL-en KK-val emelek,és Q7-el tart,persze lejön neki a két pár...
Carloska
nekedis igazad van meg neki is mindig annak szerencsejáték a póker aki sokat veszit persze ah soakt nyer egybõl ész játéka már 😄

bardocz
Elvileg sem.Ha szerencsejáték lenne,akkor egy olyan,akinek két perce magyaráztad el a szabályokat is lehetne sikeres.
Carloska
pontosan a pókerben mostanság egyre nagyobb tényezõ a szerencse és a tudás már mellékes nagyon sokszor !

Elvileg, de a szerencsejátékok között leginkább a pókerben az ész is számít.
bardocz
Celeb szinten tényleg az.
KAMIONOS KOGYO
Miért nem?

SZERENCSEJÁTÉK!!!!!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Törölt felhasználó
😊

Nem nagy lóvét igaz, de nyertem....
bardocz
Indultam 1$-os versenyen,elõször a KK-mat egy AJ veri el,ott csináltam egy rebuyt,következõnek AJ,floppon semmi,folytató nyitás,hátha dobja,de nem,turn-on lejön az ász,all-in megyek(alig votl zsetonom),hát a szerencsétlen egy A=-et tartott,és két párral vert.
Carloska
Figyelek közbe félszemel mind a két versenyedet egyik már tuti fizetõs neked másikon meg hajrá! 😄

predat000r
Na!Én csak haver példáját tudom felhozni.Jól, türelmesen és sokat játszott.
Unibeten.
Egy forint befizetése nélkül, még bónuszt se vett igénybe építette fel a bankrollját.
Eddig kiszedett 200.000Ft nak megfelelõ eurót és mostis van a számláján kb. 30.000Ft
Persze elég szerencsés is a srác.De igazából a sok belefektetett idõ az ami a meghatározó.
Személy szerint én hamar meguntam a netes pókert emiatt eredményt csak irtózatos szerencsével tudtam volna elérni az meg nem volt.
SÕT...XD

Nem tervezek előre és a mának élek!Ezért nem tanulok holnapra:D \"Lustaság magyarázata\"

zeli
Huh, most volt 2 érdekes torunamentem.
Elsõnél elsõ körben kiestem, A7-re lett egy 7-es drillem, rivernél néztem, csak 69-el verhettek el, sorral. És mindkét ellenfelemnél az volt 😄
Másodikat pedig megnyertem, de úgy, hogy egyszer nem vesztettem vakokon kívül.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

pokerarnold
az elsõ 23.000+kupa
második 15.000+kupa
harmadik 10.000+kupa
negyedik 5.000

2000+500ft a beülõ

kas123
neked nem ajánlom h elindulj rajta
bár ha van fölösleges 2500 ft-od akk hajrá

Törölt felhasználó
én is paráztam tõle
zeli
Ha én játszottam volna, riverre ász helyett négyes jön. <#hehe>

Törölt felhasználó
Benne vagyok egy 3.30$-os versenybe. Már fizetõs hely megvan, és egész jól állok. Kedvenc képem eddig 😊

KAMIONOS KOGYO
pl.: Ha van 30 induló akkor mennyi fizet és mennyit?

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

pokerarnold
A díjazás a létszámtól függ, az elsõ három helyezett serleg illetve kupa díjazásban is részesül.

KAMIONOS KOGYO
Milyen a díjazás?

kraawz
Persze,de hosszú távon jól jövök ki.

Most 3 0.24-es versenyen nyertem 2.60$-t 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

pokerarnold
Március 7. CPT Rebuy Texas Hold’em Pókerbajnokság
Regisztráció: [email protected]
[email protected]
msn: [email protected]
[email protected]
Verseny kezdete: márc.7. 13:30 találkozó(Bosnyák tér)
14:00 verseny(Tájfun Póker Klub)
Játék: Rebuy 1000 HUF
Típus: No-Limit Texas Hold'em
Beülõ: 2000+500 Ft
Résztvevõ: max. 30 fõ
Vakemelkedés: 15 percenként, kezdõ vakszint 100/200
Kezdõ halmaz: 8.000 zseton

hiába állnak az esély százalékok melletted,errõl beszéltem igencsak mák játék ez a póker😄

Carloska
végre van egy logóm is már!

kraawz
A legutóbbi 5 sit and gozásokból 3at megnyertem, lassan mehetek a nagyobb téte felé 😊

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

<#idiota>
bardocz
Szerintem a legszebb vereség az,ha preflop all-in mész AK-val,flop: AAK turn:2 river:2,és az ellenfél 22-t mutat😄