Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KAMIONOS KOGYO
<#ejnye1><#ejnye1>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
http://hu.pokernews.com/poker-odds-calculator.htm

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Fabio Capello
a bal oldali oldalt kérném 😄

Carloska
ász pár mákolt inkább itt már mivel be engedted az embert 95 el játszani <#eplus2>

KAMIONOS KOGYO
NA a mai bajnokságon egyik leosztásom 😄 (Floppon lemákolt)

Dick Riddick
Még annyit tennék hozzá, két póker közül a magasabb nyer. Ha a póker a közös lapokból kerül leosztásra, a legmagasabb kísérõlap nyer.
Két full-house közül az nyer, amelyikben magasabb a drill. Ha ez megegyezik, akkor amelyikben magasabb a pár.

\"Heroes never die. They just reload.\"

bardocz
Póker:4 ugyan olyan lap pl AAAAx (x lehet bármilyen lap)
Full-house: 3 ugyanolyan,és 2 ugyanolyan pl AAAKK
plck
hali.

Most kezdtem jáccani, lenne egy olyan kérdésem, hogy a póker és a full house hogy néz ki?

Dick Riddick
😊
No problem.

bardocz
Én azt hittem a fölötte lévõre válaszoltál😄 Bocsi,elnéztem😄
Csacsi
Nah látod. Amíg a szabályokkal nem vagy tisztában, addig nem értem miért gondolod, hogy sikeres lehetsz?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Dick Riddick
Ha nagyon feszesek az ellenfelek, 2-3 ellenfélnél is mehet a cbet. De csak ha nagyon feszesek.

Dick Riddick
Most értettem meg mire írod!
Én nem az #5546-ra, hanem az 5545-re válaszoltam. 😊
Csak nem figyelted.

bardocz
A flop a JAJ,vagy csak jajjogsz?😄 Ha egy ellenfeled van,mehet a folytatónyitás,ami a pot 2/3-a,ha több,akkor check/fold.
Danny1987
QQ
Flop:
JAJ hogy tovabb?
Én emeltem az ellenfél megadta.

Live for nothing or die for something.

bardocz
De a river után hova jön már?😄
Dick Riddick
A QQ nagyon erõs kéz, emelni célszerû vele. Akkor kell vigyázni, ha preflop többen is emelnek elõtted.

Dick Riddick
Egy pókerkéz ötlapos. Le van osztva egy ászpóker, tehát a legnagyobb kísérõlap nyer. Mivel király a legmagasabb lap, és a boardon is van, ezért a királypár nem ér semmit. Elosztják a potot.

Dick Riddick
Dehogy jön hiába. 😊

bardocz
Azzal persze,hogy emelünk.
Danny1987
Flop elõtt:QQ
Én emeltem te mit csinálnál?

Danny1987
A kk szerintem.

bardocz
Király az már hiába jön.
Dick Riddick
Csak ha nem jön király, vagy nem lesz meg a szín.

Dick Riddick
😊

Csacsi
Ez a kérdés Danny1987-nek szólt. Mielõtt valaki beírná, én tudom a választ. 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Najó egyszerû kérdés.

A board Így néz ki.

A A A A K

Nálad van 2 6
Ellenfélnél K K

Ki nyeri a kasszát?

Danny1987
Hiába tudom a fogalmakat attol még az AA erõsebb a KK-nál.

Csacsi
Köszi azoknak, akik válaszoltak a kérdéseimre, de ezt leginkább csak Danny-1987nek tettem fel, hogy ráébresszem, hogy érdemes megfogadni az itteniek tanácsát, ha még ezekkel sincs tisztában 😄

Dick Riddick
Mindig csak pozitívan!
Ez a lényeg.

Carloska
remélem is mert 5 dolcsiba voltt a party 😄

Dick Riddick
Ez sajnos benne van. Majd legközelebb segítenek a rakéták. 😊

Carloska
sorry nem tudtam már lementeni de olyan volt az asztal amiért igazán dühös lehettem 😄

Dick Riddick
Jó lenne tudni a számokat. Azzal teljes a kép.

"de lassan stabil top3 leszek"

Abban azert annyira ne bizz meg ilyen kis teten se. Nekem volt h 1 nap 10 sng-bol 6-t nyertem 1 3. hely. Kov nap zsinorban buktam vagy 6-t. De meg igyis nyereseges voltam, es az a lenyeg. Ahogy mesz feljebb a teteken egyre kevesebbszer leszel majd fizetos helyeken. (ITM egyre kisebb).
Carloska
természetesen hatalmas allint küldtem rá flop után

Carloska
ász pár kézben emeltem flop elött egy jó nagyot aztán flop kedvezõ voltt nekem 98al adja egy flush huzoval nah vajon ki nyert riveren flushel néztem egyet ennél jobban már nem lehet bevédeni aa-t!?

Dick Riddick
A KQ meglepõen gyenge tud lenni, az 56 pedig sokszor meglepõen jó (rejtett lap).

Dick Riddick
Szépen haladsz, és van türelmed. <#eljen>
Így kell ezt!
Inkább nyerj kicsit, mint bukj nagyot.

Dick Riddick
A button: Gomb vagy másnéven osztó/dealer.
A 3bet: Egy adott körben A játékos nyit, B emeli az A játékos nyitását, C visszaemeli B emelését. C lépése más néven 3bet. A 4bet pedig a következõ visszaemelés.
Pozíció: Pozíciód van egy játékoson, ha az az adott tétkörben elõtted cselekszik, tehát amikor te lépsz, már tudod az elõtted cselekvõ lépését.
A pot: A játékosok által a játékban maradásért fizetett tétek összege, beleértve a vaktéteket, emeléseket és megadásokat.
A pot-odds: Egy arány, ami megmutatja, hogy a pot méretéhez viszonyítva mekkora összeget kell megadnod a játékban maradáshoz.
Az implied odds: Feltételes esély, ami a további tétkörökben a többi játékostól nyerhetõ összeget veszi alapul az esélyeid számításához, lehetõvé téve, hogy a rosszabb esélyek ellenére is játékban maradj.
A cbet: Continuation bet, azaz folytatólagos nyitás. A preflop emelõ a flopon is nyit, azaz folytatja az emelést az újabb licitkörben is.

Count Adyn
"Colt 45
Állítólag az egyetlen dolog, ami még a Royal Flush-nél is erõsebb. "
😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kraawz
Ott egy 0.60 lemaradt valamiért. A lényeg, 1.20$-ból nyertem 3.20$-at. A célom végülis most a játék, ekkora téten nem lehet sokat nyerni. Csak megfogadtam, hogy mivel nem tudok befizetni és anno a legtöbb no depositot elcsesztem, erre vigyázok.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kraawz
Lassacskán építem a bankrollom én is. Pár napja indultam 10$-ról, amúgy lassan 4 hónapja játszok.

Tournament Start Place buy-in Player buy-in Win

Santiago 2009-03-01 20:42:15 2 $0.20+$0.04 $0.24 $0.60
Santiago 2009-03-01 20:36:09 9 $0.20+$0.04 $0.24 $0
Santiago 2009-03-01 08:54:24 2 $0.20+$0.04 $0.24 $0
Santiago 2009-02-28 20:40:02 1 $0.20+$0.04 $0.24 $1
Santiago 2009-02-28 09:23:52 1 $0.20+$0.04 $0.24 $1

Nem nagy pénz, de lassan stabil top3 leszek. Remélem..

kraawz
büszke lehetsz rá, fõleg ennyi idõsen már<#wilting>

kas123
pokerkifejezesek

#Kamionos: annak, aki nem tudja hogy nem az számít hogy kinek lesz meg elõbb a flush-e, a szerencse sem segít!
+ attól hogy ha bemákol 1-2 leosztást 1 fish, hosszútávon visszanyerem tõle a zsetonokat

Dick Riddick
A tudás sosem lehet mellékes. A lényeg hogy jó döntéseket hozz, minél többször. Sokszor le fognak mákolni, sokszor leszel mérges, sokszor ábrándulsz ki, de ha türelmes vagy és figyelsz arra amit csinálsz, nem fog elmaradni az eredmény.
Ha az ászpáromat megveri egy 72-vel, nem baj. Sõt. Csak legyen minél több ilyen játékos, és minden rendben lesz. 😄

Dick Riddick
😊))

Dick Riddick
Hosszú táv, ez a lényeg!

Dick Riddick
Játékpénzes asztalon csak addig legyél, amíg a szabályokat meg nem ismered. Mivel lényegében tét nélküli játékról van szó, rossz berögzõdésekkel leszel csak gazdagabb. Rontani fog a játékodon. Akkor inkább freerollozz.

Dick Riddick
Kivéve persze ha verhetetlen a lapod.