Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Két full-house közül az nyer, amelyikben magasabb a drill. Ha ez megegyezik, akkor amelyikben magasabb a pár.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Full-house: 3 ugyanolyan,és 2 ugyanolyan pl AAAKK
Most kezdtem jáccani, lenne egy olyan kérdésem, hogy a póker és a full house hogy néz ki?
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Én nem az #5546-ra, hanem az 5545-re válaszoltam. 😊
Csak nem figyelted.
Flop:
JAJ hogy tovabb?
Én emeltem az ellenfél megadta.
Live for nothing or die for something.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A board Így néz ki.
A A A A K
Nálad van 2 6
Ellenfélnél K K
Ki nyeri a kasszát?
Live for nothing or die for something.
Abban azert annyira ne bizz meg ilyen kis teten se. Nekem volt h 1 nap 10 sng-bol 6-t nyertem 1 3. hely. Kov nap zsinorban buktam vagy 6-t. De meg igyis nyereseges voltam, es az a lenyeg. Ahogy mesz feljebb a teteken egyre kevesebbszer leszel majd fizetos helyeken. (ITM egyre kisebb).
Így kell ezt!
Inkább nyerj kicsit, mint bukj nagyot.
A 3bet: Egy adott körben A játékos nyit, B emeli az A játékos nyitását, C visszaemeli B emelését. C lépése más néven 3bet. A 4bet pedig a következõ visszaemelés.
Pozíció: Pozíciód van egy játékoson, ha az az adott tétkörben elõtted cselekszik, tehát amikor te lépsz, már tudod az elõtted cselekvõ lépését.
A pot: A játékosok által a játékban maradásért fizetett tétek összege, beleértve a vaktéteket, emeléseket és megadásokat.
A pot-odds: Egy arány, ami megmutatja, hogy a pot méretéhez viszonyítva mekkora összeget kell megadnod a játékban maradáshoz.
Az implied odds: Feltételes esély, ami a további tétkörökben a többi játékostól nyerhetõ összeget veszi alapul az esélyeid számításához, lehetõvé téve, hogy a rosszabb esélyek ellenére is játékban maradj.
A cbet: Continuation bet, azaz folytatólagos nyitás. A preflop emelõ a flopon is nyit, azaz folytatja az emelést az újabb licitkörben is.
Állítólag az egyetlen dolog, ami még a Royal Flush-nél is erõsebb. "
😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Tournament Start Place buy-in Player buy-in Win
Santiago 2009-03-01 20:42:15 2 $0.20+$0.04 $0.24 $0.60
Santiago 2009-03-01 20:36:09 9 $0.20+$0.04 $0.24 $0
Santiago 2009-03-01 08:54:24 2 $0.20+$0.04 $0.24 $0
Santiago 2009-02-28 20:40:02 1 $0.20+$0.04 $0.24 $1
Santiago 2009-02-28 09:23:52 1 $0.20+$0.04 $0.24 $1
Nem nagy pénz, de lassan stabil top3 leszek. Remélem..
#Kamionos: annak, aki nem tudja hogy nem az számít hogy kinek lesz meg elõbb a flush-e, a szerencse sem segít!
+ attól hogy ha bemákol 1-2 leosztást 1 fish, hosszútávon visszanyerem tõle a zsetonokat
Ha az ászpáromat megveri egy 72-vel, nem baj. Sõt. Csak legyen minél több ilyen játékos, és minden rendben lesz. 😄