Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Szóval AX-el csak óvatosan. Persze ha egyszínû, akkor más a helyzet, de akkor sem szabad elfelejteni,hogyha az ellenfél emelt elõtted, akkor könnyen lehet nála az ászhoz nagyobb kísérõ.
Carloska : Ez azért lehet, mert nem akarsz megtanulni rendesen pókerezni. Nincs is ezzel baj, kellenek a fishek a pénzes asztalokon, különben kibõl lenne pénzem 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Eddig A10-A9 alatt dobtam de ezentúl preflopon meg lesz tartva.
Live for nothing or die for something.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
ha viszamelek egybõl rájött volna k van nálam az nagyon roszz ötlet ilyenkor végig check call
A lényeg hogy teljesen legatyásodtam, kb. 950 zetonra. A végén megnyertem, de azért mert rosszul játszott, túl lazán.
A másik meccsen a végjátékban A9o volt nálam, az ellenfélnél Kc5c. Flopolt egy király párt, nem tudtam már lejavulni.
Tõlem mindenki vagy megadhat gyenge kézzel, én úgy fogok játszani hogy az esélyek mindig mellettem legyenek.
A4o. Ha tíz utca lenne akkor is emelne végig a semmire? Szerintem igen.
A második partyban jó játék volt all-in menni, bár a KQo megadása már kétséges. Abban az esetben nem ha nagyon lazának ítélte az ellenfelet.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
kia fasz ez rákerestem elég jó a statja
threeven
$37,500.00
$530 buy-in, Sunday 500 <$500,000 guaranteed>$500,000 guaranteed> on PokerStars. 09/28/2008, 4 place for 37,500.00
$100 buy-in, $33,000 Guarantee (1r+1a) on FullTiltPoker. 10/12/2008, 1 place for 15,949.50
$109 buy-in, $109 NL Hold'em <$100,000 guaranteed>$100,000 guaranteed> on PokerStars. 10/19/2008, 3 place for 10,710.00
bizonyiték itt méghogy nem játsznanak a nagyok ingyenes játékot
Szint VI (100/200) - 2009/03/23 23:25:52 ET
Asztal '150320782 34' 9-max #3 szék a button
1 szék: Gabor Karman (1360 zseton)
2 szék: goodawg123 (1505 zseton)
3 szék: D Smurf123 (4250 zseton)
4 szék: tommys sailn (4805 zseton)
5 szék: lulecalule (3405 zseton)
6 szék: oneLEGOfan (5180 zseton)
7 szék: homan_daniel (2343 zseton)
8 szék: baytownsue (7045 zseton)
9 szék: plantation69 (3770 zseton) kiült
tommys sailn: berakja a kisvakot 100
lulecalule: berakja a nagyvakot 200
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott Gabor Karman
oneLEGOfan: dob
homan_daniel: megad 200
baytownsue: dob
plantation69: dob
Gabor Karman: emel 1160 eddig 1360 és all-in ment
goodawg123: dob
D Smurf123: dob
tommys sailn: dob
lulecalule: dob
homan_daniel: megad 1160
*** FLOP *** ❤️d Tc 5c>3d Tc 5c>
*** TURN *** ❤️d Tc 5c>3d Tc 5c> <8h>8h>
*** RIVER *** ❤️d Tc 5c 8h>3d Tc 5c 8h>
*** MUTATÁS ***
homan_daniel: mutat
Gabor Karman: mutat
Gabor Karman begyûjtött 3020 ebbõl: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 3020 | jutalék 0
Asztal ❤️d Tc 5c 8h Th>3d Tc 5c 8h Th>
1 szék: Gabor Karman mutatott
2 szék: goodawg123 dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
3 szék: D Smurf123 (button) dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
4 szék: tommys sailn (kisvak) dobta elõtt Flop
5 szék: lulecalule (nagyvak) dobta elõtt Flop
6 szék: oneLEGOfan dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
7 szék: homan_daniel mutatott
8 szék: baytownsue dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
9 szék: plantation69 dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
1 szék: Stdmfn (1480 zseton)
2 szék: Gabor Karman (2990 zseton)
3 szék: look00 (600 zseton)
4 szék: Tbone178 (1440 zseton)
6 szék: itairan (1440 zseton)
7 szék: Pack1109 (3330 zseton)
8 szék: wildchild37s (1390 zseton)
9 szék: _slooowman_ (2300 zseton)
wildchild37s: berakja a kisvakot 15
_slooowman_: berakja a nagyvakot 30
*** ZÁRT KÁRTYÁK ***
Kapott Gabor Karman
Stdmfn: dob
Albana_Tr kapcsolódva van
Pack1109 mondta, "ace rag"
Gabor Karman: emel 240 eddig 270
look00: dob
Tbone178: megad 270
itairan: dob
Pack1109: megad 270
wildchild37s: dob
_slooowman_: dob
*** FLOP ***
Gabor Karman: passzol
Tbone178 mondta, "thank goodness"
Tbone178: passzol
Pack1109: nyit 120
Gabor Karman: megad 120
Tbone178: dob
*** TURN ***
Pack1109: nyit 360
Gabor Karman: megad 360
*** RIVER ***
Pack1109: nyit 210
Gabor Karman: megad 210
*** MUTATÁS ***
Pack1109: mutat
Gabor Karman: mutat
Gabor Karman begyûjtött 2235 ebbõl: pot
*** ÖSSZEGZÉS ***
Teljes pot 2235 | jutalék 0
Asztal
1 szék: Stdmfn dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
2 szék: Gabor Karman mutatott
3 szék: look00 dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
4 szék: Tbone178 dobta ezen: Flop
6 szék: itairan dobta elõtt Flop (nem rakott be tétet)
7 szék: Pack1109 (button) mutatott
8 szék: wildchild37s (kisvak) dobta elõtt Flop
9 szék: _slooowman_ (nagyvak) dobta elõtt Flop
Így nem több mint pénzkidobás. 4500 zseton nem olyan sok, 60-as BB-nél.
sõt nem is kell h eltaláljon, a lényeg h az ellenfelet se találja el és akkor egy jól idõzített hívással eldobatom vele
Mondjuk a flop utáni játék már régen rossz volt, de az más tészta.
A 4x-es BB plusz limpelõk sémát én csak az elején használom, ahogy nõnek a vakok egyre kisebbek az emeléseim. Túl sokkal nem szoktam nyitni, egyrészt mert sok eset van amikor nem akarom hogy mindenki dobjon, másrészt ha jól állok nem akarom idõ elõtt átjátszani a zsetonjaimat a túl magas emelésekkel.
Abban az esetben nyitok nagyobbat ha jól kiismerhetõ az ellenfél, és jó eséllyel meg is fogja adni, miközben valószínûleg rosszabb kezet tart az enyémnél.
Ahogy a nagykönyben megvan írva: 4BB + beszállt emberenként egy BB 😊
ez általában jó
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ha normálisat hívsz, 400ig kb akk easy fold.
A második partyban is jól játszottál, maximum annyit tennék hozzá, hogy legközelebb menj rendesen all-in, az összes zsetonnal. Ha vannak olyan hikomatok akik 92o-al leaderként megadnak preflop emelést (és flopon all-in-t), vagy flopon visszaemelés után megadnak egy all-in-t AJo-al, az már nem a te problémád.
Jól játszottál.
Az elsõnél pre-flop all in mentél, jól tetted. Az AA sem mindig nyer, egy ellenfél ellen 80% körül van. Magyarul 2x vesztessz vele, de 8x nyersz.
A ,ûsiknál is jól csináltad, hogy meghívtad preflop. andylittle azért tartotta, mert cheapleader volt és valszeg szerencsés napja, hogyha ennyi pénze lett hirtelen. Ez lemákolt most csak, ez van. Egy 1100as emelést pedig belsõ sorhúzóra megadni megint baromság volt tõle.
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Mit csinálok rosszul?😞
ennyit az aaról....
flopnál kiírta, hogy az esélye 2%.....
Ha végre sikerült kipörgetnem a bónuszt, kiveszem, a zst és soha többet nem pókerezek.
😄D
AKs oszto vagyok. 15/30
emelek 210-et vakok dobnak mindenki dob csak egy fasz tartja.
Flopon lejött egy A. Már van egy pár flushre sok esély nincs mert vegyesek a lapok. turnon lejön egy 2 riveren egy 4. flushe nem lehet túl vegyes.
Egyedül sorral verhet meg mert lent van A24.
Mindegy a lényeg 24 volt nála nekem meg AA.
900 zsetonom ment el vele.
Faszom az ilyenekbe akik 24 el tartanak 7 vaknyi emelést.
A legdurvább hogy 2 párral nem is gondoltam fel sem merült bennem hogy ezzel lecsaphat.
Még tavaly novemberben váltottam ki a bónuszt, gyorsan ki akartam szedni a plusz 100 dollárt, de nem bankroll szerint játszottam (nem volt idõm), és el is vertem az utolsó centet is.
Most a semmibõl építem a Mansionos tõkémet, ha nem vagyok rá képes, akkor nincs mirõl beszélni, saját pénzt nem fogok feltölteni.
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
De van hogy elkerülhetetlen a bukta, ez van.
Minél többen szállnak be a játékba, annál gyengébbek ezek a kezek. Egy-két ellenfél ellen még nagyon jók, de többet már senki sem szeretne bent látni.
Én meg mást sem látok mikro-limiten, mint hogy all-in megy valaki, és zsinórban négyen megadják random kezekkel. Emel valaki öt nagyvaknyit a verseny elején, öten megadják, egy pedigvissza is emel (a semmire).
KK-t 15-ször kaptam. Azokkal csak 80 %-ban nyertem. De az is hozott 7,71 dollárt.
Szóval azért nyertem ott már 50 dollárt, és abból közel 16-ot, azt AA-val, és KK-val nyertem. Tudom, hogy majd fogok bukni is velük, de hosszútávon, akárhol nézem ezeket a kezeket, nagyon is gazdaságosak.
mindenki bejon minden szarral.. pl ma is lattam emberket A6al flop elott all-in-t nyom, vagy szivarvany flopon 68s-al allint nyom es egy parja sincs.
persze allin menni AA-al nem hulyeseg flop elott csak ugye lemakoljak sokszor az embert a szarabbnal szarabb lapokkal.
pech
preflopon all-in nyomok
Ketten tartják:
A6
A hatossal összejött neki a sor.
Bukta 1 $
kawaton-tól nem féltem, közepes lappal is simán all-in ment. Cleo a QQ-val sokat gondolkodott. Ketten már all-in mentek, akkor lett volna jó lépés, ha több zsetonja van mint nekünk. Ha az egyikünk kiesik, bejut a fizetõs helyekre.