30077
  • Carloska
    belabacsi wcoop 10,300$ 25 dik hely
  • Carloska
    de amugy ebből is látszik milyen emberek játsznak a pokerstarson 80%ban túl van reklámozva minden hülye ezt hallja tvből gyere fizess be vidd el a bónuszt és nyerj legyél te a profi stbb meg keresd meg magadban a pokersztárt akkor ne soroljam

lehet hogy inkább itt már a megadása amit nézni kell mert valami botrányos , de télleg ez már nem poker ami ott megy rosszabbb mint fél éve
  • Dick Riddick
    Nice! :)
  • Carloska
    Micsoda flop baszki

AAA

• Dick Riddick
    Így kell ezt!
  • Dick Riddick
    Én használom a felugró ablak opciót, és játék közben mindent kikapcsolok ami zavarhat.
  • sandor8206
    Hát gyerekek, nyomtam egy SnG-t, bubble helyen vagyunk már csak, fo*ott mindenki mint állat, egyszerűen senki nem bírt kiesni. Mondom nem bírok kiülni egy fizetős helyet? Short stack voltam és még lapot se kaptam, ott ültünk már vagy 40 perce és senki nem akart kiesni én meg ha 15-ször nem kaptam 27o egyszer sem, amikor már megláttam csak röhögtem.
    Na úgy lementem, hogy a nagyvak volt 800, nekem zsetonom 594
    Ekkor kaptam egy AA beültem, mindenki megadta, hogy biztos ami biztos kiessek :-D szépen végig chekelték én meg vittem a kasszát, senkinek semmi extra!
    Na ezen úgy belelkesedtem, hogy olyan játékot nyomtam, hogy csak úgy szórtam kifele a jónépet és heads up-oltam egyet!! Bár azt elbuktam, egyenlő zsetonnal nálam A8s, nála J10o, all-inre mentünk, csak egy J jött.
    De egyáltalán nem bánom, mert hihetetlenül jó érzés volt játszani, nem is a nyeremény a lényeg, hanem még most is tele vagyok adrenalinnal, jó érzés na
  • Dick Riddick
    Jó olvasni hogy vannak sikerek. Csak így tovább! :)
    Én sajnos egy nagyon komoly negatív hullámban vagyok, már harmadik napja. Nem is emlékszem hogy valaha is lett volna ilyen negatív szériám. A játékom nem lett lazább, nem vagyok kevésbé passzív, az ellenfelek sem jobbak. Egyszerűen nem tudok behúzni nagy potokat, ellenben sokat elbukok. És az az igazán komoly baj hogy erősen plusszos partykat vesztek el.
    Jelen állás szerint -40 dolláron állok, és nem úgy tűnik hogy vége lenne a bukó szériának.
    Nagyon úgy fest hogy még egy két nagyobb bukta után vissza kell mennem 1/2 centre. A pontok rendesen jönnek, de a lényeg a pénz. És az most folyik el tőlem.
    Nem vagyok bad-beat rajongó, azért írom be hogy enyhüljön kicsit a feszültségem.
  • zeli
    Ilyen nekem is volt. Linkeltem is képet. Véletlenül eldobtam AAt, és floppoltam egy ászpókert. :)
    Pókerezés közben kapcsold ki az MSNt, legalábbis tedd magad elfoglaltba, vagy zárold le...
  • Carloska
    Nah majd hétfőn b+ kávézni nem megy bent melóhelyen mert esküszöm ráöntöm
  • Carloska
    mostmár toom miért kell kikapcsolni felugró ablakokat pokerstarson ....

ilyen pechet senkinek se kivánon pokerstarson mindenki kapcsolja ki mert akkora miss cal lehet belöle mint a ház vezetem versenyt valami hülye beirt msnen erre beléptem megnézni hátha valami fontos felugrót ablak miközben irtam és nem figyeltem oda és melett abaj pedig most 2 ezer dolláros verseny voltt áhh simán beértem volna már pénzbe
  • Danny1987
    Egy hátránya van az sng nem túl népszerű.
    (starhoz party-hoz viszonyitva ezekben játszottam)
    De majd ha amerikaiakat beengedig majd az európai termekbe:)
  • Danny1987
    everest
  • KAMIONOS KOGYO
    am. melyik terem?
  • KAMIONOS KOGYO
    Az nagyon jó!!!
    GRAT!!!

Csak így tovább!!!
  • Danny1987
    2$ sng 2. hely 90 fős turbó 36$
    ma még ugyanezen az sng behuztam egy 6ik helyet ami 11$
    meg volt amikor 38. lettem aks em elvérzett az AT s ellen.

30$ fizettem be most van 100 asszem utalok magamnak 50-et.

2 nap alatt 70$+ nem is rossz.
  • zeli
    Az vigasztal, hogy ezt a QQ vs A7et 6 alkalomból 5ször meg fogom nyerni. :)

Én amúgy nem akarok SSS-t játszani, de mivel a bankrollom még nem engedi meg, ezért még így játszom. Hónap végén, ha megkapom a Take2-tól a bónuszt, akkor átváltok. vagy visszatérek SNGre, még nem tudom. :)
    Ez a NL10 itt Fulltilten egész jó...van pár laza, de nem olyan kamikaze, mint az előző szint.
  • Daffit
    Ma behúztam egy 29 főst sng-t, 1 dollárból 10, ezzel két hónap alatt felküzdöttem magam 60 centről 24 dollárra. Ezek között sok cg volt.

Most már nyugodt vagyok :)
  • ba32107
    Magyarul all-in? :D Vagy mi a különbség?
  • Danny1987
    a Q ma kétszer keresztbe tett nekem.

1200 zsetonom van AKs kapok elöttem van egy push. 75/150 vakoknál megadom 1100-ast AQo-t mutat. Flop xAx turn x River Q

a masodik sng-nél 6 vagyunk játékba 7500 zsetonnal 2000/4000 ante az nem tudom de 100 feletti volt.

77 van nálam beküldöm KQ fogadja Board xxxxQ

Nem baj majd legközelebb kitart.(Remélem)
  • Danny1987
    Úgy nyitsz hogy mindent beteszel tétre.
  • ba32107
    Open push mit jelent?
  • Dick Riddick
    Nem minden kis stack-ű játékos játszik SSS-t, sőt!
    Viszont csak akkor lehet ilyen játékosok ellen felvenni a kesztyűt, ha a range-ük felett van a kezed. És itt esik ki az A7o.
  • TaRka0107
    Igaz, de A 7-re miért kell visszaemelni, mert láthatta hogy csak akkor emel az aki 2$al ül be, ha jó lapja van!

#10987:
    Egyébként én nem játszok SS-t! Én is limpelek úgymond rosszabb lapokkal is ha jó pozícióban vagyok, de nem emelek vissza egy emelésre ilyen szutyok lappal!
  • Csacsi
    Azt azért nem mondanám, mert már nem játszok cashgame-t.

De egyébként, mikor játszottam, akkor utaztam rájuk. Mivel teljesen egyszerű a játékuk. Egyszerű a range. Mindig c-betelnek. Egyszer elolvastam a staégiájukat. Ha eltalál a flop, akkor minden bekerül. Ha nem, akkor nem sokat bukok. Ilyen egyszerű.
  • Dick Riddick
    Ez elég buta dolog, ugye tudod? :)
  • Dick Riddick
    Nem adta meg, hanem visszaemelt. Nagy különbség.
  • Dick Riddick
    Annyira tényleg nincs sok 2/4 centes asztal, könnyen összefuthatunk.
  • Danny1987
    Már rég újra kellett volna töltened.
    Az emelésed meg 4bb + limp kellene legyen vagyis az esetedben openpush.

Amúgy elég szerencsétlen board volt.
  • Dick Riddick
    Megesik. :)
  • Danny1987
    Akorr az ss-ek belőled élnek:)
  • Csacsi
    Mert SS-t játszol. Ellennük én is bármivel bemegyek.
  • KAMIONOS KOGYO
    Basszus ez a terem.......

Thank you for contacting Tower Gaming Support.
    I am sorry that your ticket is currently not visible in your account. However, I can assure you that this is a display issue only and we are currently working on having this technical issue fixed.
  • Tyler Durden
    Mert mikrolimiten a játékosok 90%-a szerint az Ax az teljesen vállalható kéz bármilyen pozícióból..
  • Tyler Durden
    Lemákolás tipikus esete.. Én tegnap 2db 80-20as szituációt buktam, ami sajnos 2 beülőnyi pénzt is jelentett.
    Első alkalommal AA-mat agyonvágta egy TT, második alkalommal QQ-mat mákolta le egy 89 :S
  • TaRka0107
    Egy emelést A7 -re miért ad meg?
  • ba32107
    Baz... na ez tényleg lemákolás :D
  • zeli

Az ilyen szituáció roppant idegesítő!
  • TaRka0107
    Hát Party Pokeren szerintem nem olyan ritka, mivel szerintem nincs olyan sok 2/4 centes asztal! Meg hát Riddick 16 asztalon játszik!
  • KAMIONOS KOGYO
    Na az ilyen is ritka!