Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OK, de ha feladtad, akkor ITT ne szidd légyszíves az online pókert, illetve ne mondd az élõ bukásaidra azt, hogy "onlineos", mert erre, azoknak akik még nem adták fel (és nem is fogják) nincs szükségük😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Lammer
(88 allin azert, mert kedvence... a flop meg Q8 volt es a 99 river elott lyuksorhuzova javult. live rng xD)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
ntex: en mar az online elmenyek miatt 122x feladtam... de az elo visszaadta a remenysugarat 😊

(nem tudom mukodik-e a javas mobilos valasz gomb, ezert irtam igy)

btw tegnaprol ket erdekesseg
2 short allin: 88, 99
baromi sok zsetonos call Q8 -> ugy, hogy borult egy 8-as!!!!
flop: 8 xD
hoemberes allinelovel joban vagyok nagyon, baromi nagy arc btw 😄

Sogorjelolt nagyobb versenyere ketszer neztem at : 5555 es QQQQ xD (nem tudott sokat vinni, buborek lett, de osszedobtak

Ne hasonlítsuk már össze az élõ és az online pókert.😊

Lammer
nah vegre ertelmesen vitaztok! 😊

gudnyuz: ma voltam elo-n... 51 indulo 6 fizet: 5ik...
short: 33 olle
nagyvak, na jo megadom... (2.x nagyvak es nagy zsetonos) T4o (!!!)

flop: T4... 😄

kerdes: miert van az, hogy online nem megy olyan jol... eloben meg folyamatosan plusz ROI-ban nyomom? (donto asztal, ITMek stb)

hmmm mondjuk a stilusom eloben: szigor ultrafeszes (mar ismernek! es ezert lehet neha blofizni, mert fosnak ha hivok 😄)
online meg nehol lazahulyegyerek... lehet meg is valaszoltam a kerdest?

Én sem adtam fel csak kicsit elkeserített hogy egy év játék után is 0 a teljesítményem, pedig az utóbb 4-5 hónapban eléggé a tanult dolgok/táblázatok alapján játszom, mégis ugyanott vagyok ahol elindultam...
én is nyereséges vagyok micron, mint PS mint Full tilten, sõt kb. -re ugyanazt a ROI-t is hoztam
nem egy nagy pénz, de amennyi idõt bírtam régen játszani és SnG mennyiséget, rakebonusszal, befizetési bonusszal már szép kis mellékes summa
most viszonylag van idõm, tanulok játszok + nem sajnálom a pénzt a progikra (most vettem pl: Wizardot meg)

szóval csak csinálni kell ésszel, nem nyavalyogni és megy az

+ jó pár ismerõsöm van akit nevezhetünk magyar szinten pronak, ebbõl élnek és elég jól
Szerintem pedig még mindig a hozzáállásoddal van baj.
Íme az én grafikonom... pár napja készült, azóta még buktam pár 10 dollárt és ezért is kellett visszalépnem NL4re...

Elkezdtem úgy egy hónapja egy karácsonyi "challengemet"... hát ez lett belõle... ÉS? Most adjam fel? Ok... mákoltak is, vannak benne bad beat és coolerek is (ezt az EV is mutatja), de én is ugyan úgy hibás vagyok! Volt amikor túl sokáig játszottam (5 órát egyhuzamban éjszaka... szerinted mennyire volt A játék?), volt amikor felléptem egy lmittel feljebb, volt amikor túl sok asztalon játszottam... Jah és persze természetesen messze nem jó a játékom!
És itt a legfontosabb: Azt hittem, hogy jól játszok, jól csinálom a dolgokat, de aztán HOPP rögtön lerángatnak a földre, amikor postolom a handeket kézelemzõ fórumokba😉 Szóval nem hiszem, hogy te is a legjobban játszanál... tényleg... én is azt hittem magamról.😊

Mindegy, megérdemlem... lehet, hogy ez az egész kellett is... abszolút nem vagyok elkeseredve... sõt... még magabiztosabb vagyok a pókerben, mint valaha.

Jah amik még bíztattak: Nem sokat játszottam még NL4en most, de láttam egy faszit múltkor, aki az összes asztalon ott volt, ahol én és 2-3BI++-al ült mindenhol. Rákerestem PTR-en és úgy háromnegyed év alatt 3-4ezer pluszt termelt... NL4-en!!!!!

Nah meg persze nemsokára meg tudom venni bwinen a 100 dolcsis bónuszt és akkor picit meggyorsul a visszajutásom NL10re😊)

Egyébként meg... tegyük fel nem lehet nyereségesnek lenni... nézz szét PS-en a naplók között😊 Rengeteg nyereséges High stakes/Midstakes játékos van, aki nem feltétlen edzõ😊 Õk hogy jutottak fel NL100/200/400 vagy mondjuk 1000-re? Feladták az elsõ kudarcnál? NEM
Nah engem az ilyenek bíztatnak😊)

bocs mindenki ugyanazt játszaná jól, akart lenni a 2. 0-nál
"...Aztán lehet megint jönni az okosságokkal hogy biztos szarul játszok meg ilyenek, szerintem nem én játszok szarul, hanem a többi szarul játszó játékosnak köszönhetõen nem tudok hasznot termelni. Ennyi. Mert ezek a stratégiák amiket az iskolák / könyvek tanítanak akkor mûködnének 100%-ban ha mindenki eszerint játszana mindenhol..."
pont, hogy akkor lenne 0 mindenki ha mindeki 0 játszana, SnG-nél ez az ICM, mindeki 0 lenne ha senki nem térne el az ICM-tõl tehát tökéletresen játszana, pont az a lényeg, hogy eltérnek és ezért vesztõk hosszútávon

azt meg halkan megjegyezném, hogy a belinkelt handjeidben is több hiányosságot lehet látni, sok a hibád
nekem is van, csak nem más valamire kenem
ha olyan a szitu és meg van a 1/3 (vagy jobb) oddszom mindenkinek callozok preflop all-int 35, meg 47
ez a póker és alap dolog és ha ezt nem tudjátok elfogadni ezért nincs közötök a texas holdem pókerhez
TXHoldem inkább fogadási játék mint kártyajáték
Rash87
Ilyeneket ne írj,mert jön a Sanyi,s leharapja a fejed!!!
Egyébként,h tõle idézzek valamit,igaz nem szó szerint,de 35-el v. 47-el való megadás alap dolog 😄
Egyébként ne online játssz, s nem lesznek többségben ilyenek,s egybõl másképp fogod látni 😊

Glory, Glory Man. United!

Még annyit hozzátennék hogy kicsit mentsem magam, meg ne tûnjön úgy hogy annyira eltemettem a játékot hogy ha nem is az egész pókerre de hogy a mikrolimitekre mindez tökéletesen igaz amit leírt az ziher...
Én még mindig azt mondom több mint 1 évnyi nullszaldós játék után hogy a pókeren nem lehet nyereségesen játszani... Ha valakinek ez mégis sikerül az pusztán annak köszönheti hogy kifogott egy nyerõ / jó lapjárású idõszakot, aminek köszönheti a bankrollban az ugrását és az upswingeket...

De elõbb utóbb ha sokat játszol biztos hogy kifogsz egy olyan szériát is amitõl szép kis lejtõ lesz a grafikonodon mert ugye csak nyerni amúgy sem lehet, ez csak a matematikai elve, viszont extra befolyásoló tényezõ hogy te hiába próbálsz helyesen játszani ha folyton belefutsz olyan irreális és logikátlan döntéseket meghozó játékosokba (35o, 47o-val vagy tök mindegym ilyen random fossal pusholók és társaik akik végül lemákolnak és hasonlók) és felborítanak minden stratégiát, és -EV +EV -t. És itt nem csak arról van szó hogy hosszú távon nyereséges (vagy nem) pl. a KK vagy AA a random 2 lap ellen, de ugye nem mindig allinrõl van szó és nem is mindig tudsz duplázni, így hosszú távon akkor is több zsetont fogsz veszíteni ezekkel a szituációkkal mint nyerni, mert nem mindig allin szitu van...

És szerintem ennek köszönhetem a lenti grafikonomat is. Sikerült szert tennem 1-1 nagyobb nyereményre a jó lapjárásnak köszönhetõen, aztán az ilyen random szituációknak / szar lapjárásoknak köszönhetõen szép lassan el is kopik a haszon / nyeremény ami kijön a grafikonon.

Aztán lehet megint jönni az okosságokkal hogy biztos szarul játszok meg ilyenek, szerintem nem én játszok szarul, hanem a többi szarul játszó játékosnak köszönhetõen nem tudok hasznot termelni. Ennyi. Mert ezek a stratégiák amiket az iskolák / könyvek tanítanak akkor mûködnének 100%-ban ha mindenki eszerint játszana mindenhol. De sajnos nem így van ezért azt mondom hogy ezekre lehet építeni de hogy hosszú távon nem fogsz pluszosan kijönni ezek miatt belõle az szinte biztos. És abban is biztos vagyok hogy ez a grafikon 1000 és 10000 játék után is hasonlóképp festene, csak részletesebben kivehetõek lennének az upswing-downswingek.

Nem akartam senkinek elvenni a kedvét a játéktól, bár szerintem senki nem veszi komolyan ezt a hozzászólást úgysem, csak pusztán leírtam a véleményem a pókerrõl egy évnyi nullszaldós játék után...
Még hogy nyereséges a póker hosszútvon <#mf1>

Lammer
nah kihuztam a 3040-bol 101-ik helyig... volt meg zsetonom... 10 BB folott valamivel... gondoltam en (mindig olyan naiv vagyok es eltevesztem a szinvonalat)... hogy nem veletlen hivok meg 3BB-t a stackemhez kepest...
allinre visznek insta call...
nalam: AK
villain: AQ... es ledobja neki a sort... es igen szamoltam... ez volt a NYOLCADIK csak az asztalnal levo allin amit a nagyobb zsetonos vitt! ebbol 7 szarabb mutatassal 😉 online rulez 😊

de nem szomorkodok annyira, mert elegedett vagyok magammal... mondjuk a KA-t leszamitva csak ugy tudtam megint hizni, hogy semi-bluff, bluff... allinre csak 2x mentem ugye masodik fail... sebaj jo volt! 😊

Lammer
(lol! sideot nem en vittem 😄 btw 12 720... TT-s jol jart, mert szinten duplazott side1-bol 😄)

Lammer
(vegre van melo a lathataron? 😊

nah sracok vegre makoltam, ezekkel mindig elhasalok (megerdemlem 😄)... es almomban nem gondoltam volna, hogy ennyien callolnak, es almomban sem gondoltam volna, hogy nyerek... idiotak... (szinvoval? pedig mar csak 386-an vannak)

petesilver
Btw, mostanság fog nyílni 2 új terem pesten,1 pedig Szegeden, az egyik állítólag gyönyörûen van berendezve terem és étel/ital ellátás szinten, nekem olyan mesélte, akit elhívtak pár napja hogy ugorjon el nyitás elõtt és nézze meg. Jelenleg abban sem vagyok képben, hogy januártól hogyan tovább itthon az online póker terén, azért írtam, hogy élõ termek fognak nyitni.

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Minden esetre hallottam ma osztó storyt, valami Missisipi Omaha, egyszerre játszanak benne Omahát 2 boardból. Mesélte az osztó, hogy ha vannak öten terítésnél, és még split is összejön, meg sidepotok, akkor nagyon durva számolgatások vannak, hogy kinek mibõl mennyi jár 😄

petesilver
Egy hónapja nulla póker, levegõt venni is csak ritkán van idõm, de jó látni beleolvasva most így a végébe, hogy semmi sem változott 😄

ebbõl nem nagyon tudom kihámozni, hogy hol ültél, de sztem a limp preflop nem jó volt, az meg hogy jött nem szerencse, ilyen a póker elég nagy az esély, hogy flop 2 pár riverre fullra javuljon
Lammer
most jovok elo" mtt... 65 indulo-> 15-ik... (AJ olle AK megad gg)

szal ami erdekes volt (olyan onlineos)... (mondjuk itt ritka de megesik azert)
ket short olle... nagyzsetonos megad:

flop: 689
turn: 5
river: A

mutatas:
short1:55
short2:88
nagyzsetonos:99

😄

Úgy tudtam hogy van kint egy KQ... Szerencsére most jól jöttem ki belõle

set36dyrf
<#eljen>

http://allamadossag.net78.net/

Megtaláltam a stratégiai cikkek között 😊
Pontosan hol? 😊
Most van pokerstrategy-n sng suli... nem kell rá regisztrálni és nincs idõhöz kötve😊)
Szóval csak ajánlani tudom, ha tananyag kõõ😊

Ettõl függetlenül még mindig downswingem van megint, 5 SnG-bõl 1 darab harmadik hely, a többirõl úgy kiestem hogy chip leader voltam mindenhol...
Azt hitték 😄

Lejött minden az szép asztal 😄

Hát jó... az utolsó nut flush vs riverelt full (turn AI) stackelõdésem meghozta a halálos ítéletet:
Welcome NL4😉

Lammer
3550->43-ik... meh...

Lammer
hiaba trollkodsz... cashben szar vagyok... mtt meg mindig pluszban van 😉

MTThez igen?

Lammer
3640->113

flosshuzo(ATs), top par A board... nem volt eleg... AJ vitte mert nem esett a szin... gg szep volt... tegnap is 10% alatt voltam joval... ma meg 3% korul... ez a bosszanto, hogy nekem menne ez az MTT-zes... turelmes is vagyok, meg tudok nagyon jokat is dobni meg minden... addig marad a freerollozas (eloben is ha szigoruan MTT-t nezek akkor +ROI) :S ra kellett jonnom, hogy a cashez nem ertek :S

Lammer
Ez most durva volt 😄

van ez a givövéj fríroll...

3X kaptam rohadt jo lapokat, de sajnos mivel a pozicio mindig szar volt ezert dobtam... es mindig vittem volna! (allineltek orrba-szajba)

negyedszerre meguntam... A8 allineltem... 4-en benn... AK top par stb...

board: flop: A8... mondom magamban ugy is jon K... turn: 8 szeva 😄

omajgad... mire ezt irom le tudom checkelni a 4K-t.
board:4KK 😄

Lammer
(masik account... pre-flop allin teszt gyanant... 88 es megad J5(!!! 😄) ket 5-os hehe i love rng 😄)

Lammer
ok, jo tudom freeroll... de most oszinten... mire gondolt az ellenfel a callnal??? ennel jobban nem tudok fold ekvitit jatszani 😊

elirtam csak 1 re lenne szükségem
Sziasztok! Baromi nagy kéréssel fordulok hozzátok, bár nem sok esélyt látok rá h valaki is megszánna, de azért megpróbálom. Tudna valamelyikõtök nélkülözni kettõ azaz 2 $-t a mai nap folyamán nekem. Szeretnék indulni a világrekord kísérleten a PokerStarson, viszont most nagyon tilten vagyok. A bankkártyám új és sajnos nem tudok befizetni róla, mert habár a régirõl lehetett ez már nem támogatja ezt az opciót. Ha valakinek mégis lenne ennyi nélkülözhetõ pénze, amit persze mihamarabb visszaküldenék akkor a HARDSODA nicknévre küldje el nekem. Elõre is köszönöm! GL
igen jól érted
Lammer
900: csak annyi, hogy belapatol es neki visszajar 900, mert ugye 1500-ig jatszik 😊

Hmm tényleg... akkor hirtelen ezt nem is figyeltem😄

Tyler1
kicsit ködös, de ha jól értem, aki allin megy, az csak az õ összegének a megadásait nyerheti el? side pot meg a maradék, többi ezért játszik + amit még ráemelnek? 😊
p3-nál a 900-at nem értem.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

JÁJ de vicces vót! Két dolog zavar kurvára. Az egyik, hogy vesztettem. A másik, hogy mind a két másik nyert holott köze nem volt a lapjuknak a 24-es megadáshoz. Ilyet a k.... Isten nem talál ki!!És nem jön a flös, nem jön a sor, nem jön a full és mind a két ellenfelem nyer. Költsék gyógyszerre.

***** Leosztás 2762695929 *****
0.25/0.50 Omaha (PL)
Leosztás elkezdõdött: 2011. december 3. 19:10:28
Table OH 283 (Valódi/Pénzes játék)
Szék 1: holhoegs (49.95)
Szék 2: TPoN (45.00)
Szék 3: Cecilia85 (68.62)
Szék 4: ddt500 (54.01)
Szék 5: RenoVavazh (77.88)
Szék 6: javaa (32.69)
holhoegs Osztó
TPoN tesz KV 0.25
Cecilia85 tesz NV 0.50
** Osztás **
holhoegs
TPoN
Cecilia85
ddt500
RenoVavazh
javaa
*** Licitkör 1 ***
ddt500 Raise 1.75
RenoVavazh Fold
javaa Raise 6.00
holhoegs Call 6.00
TPoN Fold
Cecilia85 Fold
ddt500 Raise 24.75
javaa Call 24.75
holhoegs Call 24.75
*** Flop(asztal): *** : <10p, Jk, 8k>
*** Licitkör 2 ***
ddt500 All-in 29.26
javaa All-in 7.94
holhoegs All-in 25.20
*** Turn(asztal): *** : <10p, Jk, 8k, 9k>
*** River(asztal): *** : <10p, Jk, 8k, 9k, 10k>
*** Leterítés *** : Rake: 3.00 Teljes pot: 130.34
holhoegs Sor, legmagasabb lap: dáma Nyer: 82.43
ddt500 Két pár ász és tízes Nyer: 0.00
javaa Sor, legmagasabb lap: dáma Nyer: 47.91
Kéz vége: 2011. december 3. 19:11:18

Th9h-val én sem játszottam volna másképp, szín+sorhúzó nálam is megér egy allint flopon 😊
Helyesbítek... dobható lenne... de a statok miatt nem, amik ilyenkor helyesek

Hát jah😄 A QQ nem érdekel... nem szoktam túljátszani, de ilyenkor tényleg dobhatatlan... jájj de utálom a shortykat:S

Lammer
es a legborzasztobb, hogy ez a hulye szin megver egy ilyen gyonyoru kezet <#buck> CSAJOK RULEZ! 😄 es ez eloben olyan szep amikor egy holgy mutatja (ladies for lady) <#zavart1>