Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csacsi
Igazából visszanézve az elsõt nem, ott szerencséd volt csak simán, de én sem dobtam volna el a floppon a miniemelésére. De a második leosztás egyértelmûen rossz játék volt.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Csacsi
Hát már ne is haragudj meg, de mindkét leosztást rosszul játszottad meg.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

KAMIONOS KOGYO
SnG 5 fõs (5,50$ nevezési díj, elsõ kettõ fizet: 1.17,5$ 2.7,5$)

***** History for hand T5-1508768-35 (TOURNAMENT: S-1015-27653) *****
Start hand: Tue Jul 14 23:17:36 GMT+2 2009
Table: Table #1 <1508768> (NO_LIMIT TEXAS_HOLDEM 100/200)

Button: seat 8
Seat 2: KOGYO19 (2900)
Seat 8: MARKITOS84 (4600)
MARKITOS84 posts small blind (100)
KOGYO19 posts big blind (200)
---
Dealing pocket cards
Dealing to KOGYO19: <4h, 5s>
MARKITOS84 calls 100
KOGYO19 checks
--- Dealing flop <5h, 9d, 7c>
KOGYO19 bets 200
MARKITOS84 raises 400 to 400
KOGYO19 calls 200
--- Dealing turn <4s>
KOGYO19 bets 800
MARKITOS84 raises 4000 to 4000
KOGYO19 calls 1500
--- Dealing river <4d>

Summary:
Main pot: 5800 won by KOGYO19 (5800)
Seat 2: KOGYO19 (5800), net: +2900, <4h, 5s> (FULL_HOUSE FOUR, FIVE)
Seat 8: MARKITOS84 (1700), net: -2900, <7h, 9h> (TWO_PAIR NINE, SEVEN)
***** End of hand T5-1508768-35 *****

Amikor megláttam a 7 9 et,azt hittem kész,vége ennyi volt!<#wow1>

Ezzel pedig nyertem 12 dolcsit:

***** History for hand T5-1508768-55 (TOURNAMENT: S-1015-27653) *****
Start hand: Tue Jul 14 23:20:30 GMT+2 2009
Table: Table #1 <1508768> (NO_LIMIT TEXAS_HOLDEM 100/200, ante: 20)

Button: seat 8
Seat 2: KOGYO19 (6180)
Seat 8: MARKITOS84 (1320)
KOGYO19 posts ante 20
MARKITOS84 posts ante 20
MARKITOS84 posts small blind (100)
KOGYO19 posts big blind (200)
---
Dealing pocket cards
Dealing to KOGYO19: <9c, Kd>
MARKITOS84 calls 100
KOGYO19 raises 200 to 400
MARKITOS84 raises 400 to 600
KOGYO19 raises 400 to 800
MARKITOS84 raises 400 to 1000
KOGYO19 raises 5360 to 6160
MARKITOS84 calls 300

--- Dealing flop <5d, 8s, Kc>
--- Dealing turn <8d>
--- Dealing river

Summary:
Main pot: 2640 won by KOGYO19 (2640)
Seat 2: KOGYO19 (7500), net: +1320, <9c, Kd> (FULL_HOUSE KING, EIGHT)
Seat 8: MARKITOS84 (0), net: -1320, (TWO_PAIR ACE, KING)
***** End of hand T5-1508768-55 *****

Hogy is van az a mondás???...
A pókerhez szerencse is kell? Be kell lássam IGEN!<#vigyor2>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Ja és 10-ez asztalon csak tornán játszom. Amúgy csak kisebb.

Max. 3 asztal. De általában csak 1.

KAMIONOS KOGYO
Én általában 1 asztalon szoktam játszani,de volt mikor 4-en is nyomtam!
Holnap majd készítek egy ilyet!(1 óra alatt hány hand,hány fõvel,hány asztal,stb).

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

KAMIONOS KOGYO
Na TOWER POKER-rõl van szó! 😄
Itt nagyon gyorsak a turbo-s sng-k(3 percenkénti vakemelés),de nekem fekszik! 😄

Danny1987
Én igazából arra lennék kiváncsi ha van szabad idõtõk és leültök játszani akkor mennyit hany hand hany asztal kb

Live for nothing or die for something.

Paradise-on is 80-100 hand között van óránként.

Danny1987
Mas valaki handakrõl asztalokról?

Danny1987
80 hand az két asztalon kb 30-40 perc jaték.

Mit játszol 10 20 vagy teljes beülõst?

Igen. Igazándiból jóval többet nyertem csak sose utalom vissza hanem eljátszom. 2200$ toltam be és 1000 jött vissza.

Ez már az összesített eredmény? Tehát ebben a nyereségek is benne vannak?

doxadmin
heh, QQ val kiestem. all-in erre 10-8cal megadja, flopon mi jön erre? 10-8 -.-'

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Az elmúlt 12 hónapban 1225$ vesztettem pókeren.Havi 20 000Ft. Leírhatom az adómból?<#szomoru1>

Dick Riddick
A Mansion SnG-i elég gyorsak. Más termekben a turbó asztalok ilyenek.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Csacsi
Ma a pokerstars összesküdött ellenem.

Az utolsó HeadsUp meccsbõl 3 leosztás.

88 vs 77 river 7

K10 vs Q10 flopban két Q

A7 vs A6 river 6

Szóval egyszerûen nem lehetett megverni a srácot.

Palinko
ok köszi 😊 megpróbálok utánna járni, esetleg privátban konkréten reklámozol 😊 most mansion pokerre kértem pénzt, csak érdekel hol érdemes, mert engem is a sng érdekel, mert eddig cash gameban nem volt nagy sikerélményem.
hand: ez nagyon változó, attól függ, hogy mennyire gondolkodós a brigád és hányan ülnek az asztalnál, átlag szvsz 80, de nagyon ki tud lengeni mindkét irányba.

Én 2 odafigyelõsön, meg egy "megadom v nem adom meg" figyelmet igénylõn tudok játszani.
Egyen nem szeretek, mert azt meg elunom és hibázok.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

KAMIONOS KOGYO
SNG-zek,abból is inkább a heads-up a kedvenc,de persze szoktam néha mást is játszani(cash-game,10 fõs sng,MTT)!
A termet most inkább nem reklámoznám,de a játékosállomány az 10000-12000 fõ! Segítek egy kicsit: Ongame Network (15 db terem)

KAMIONOS KOGYO
Nem lényegtelen!
Akinél magasabb lappal van flöss az nyer!

Danny1987
Ha egyszer nekiálltok játszani akkor mennyi hand megy le 1 óra alatt kb?
Hány asztalon játszatok?

ok, jó tudni :-P
Galy
ha az A közös, akkor a második legmagasabb lap számít, ha az is közös, akkor a harmadik, és így tovább
egy pókerzsenit kérdeznék! lehet eddig én voltam tévedésben!
ha lent van az asztalon az 5 szín és az A is, akkor lényegtelen hogy kinél van K színben vagy akármi ( straight flushöt most ne nézzük) mindenkinek flushe van Ásszal igaz? és felezés
Dick Riddick
Igazság szerint csak a PartyPoker-nél van ez a szabály. Nem elég regisztrálni, be is kell fizetni.
A legtöbb pókerteremnél a kártya regisztrálása nélkül is tudsz freerollokon indulni.

a partypokeren így van, és szerintem máshol is. Kapsz játékpénzt és örülsz :-)

fura tegnap én is csak nyertem, kivéve egy freerollt amit elég hamar buktam.
Én AK, a másik AJ, floppon A, all in, riverre meg jön a J. Hát ez van
:-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

sziasztok.Lehet kicsit láma kérdés de tudtok mondani egy netes poker oldalt ahol ingyen lehet játszani számlaszám megadás nélkül.vagy ez mindenhol így megy?

a válaszokat elõre is köszöm.

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Palinko
jól nyomod 😄 melyik iroda, milyen játék? sit&go?
Basszus akkor közös a sorsunk.<#eljen> A tegnapi 25 eurómmal beültem egy 30 dolláros asztalra. (Bankrollmenedzsment rules<#banplz>) Jelentem most szálltam ki 130!!!! dodóval!!<#wow1> Nagyba játszogatok csávó emel nekem flopon sor A2-vel. (Omaharól beszélek). Pikk-pakk all-in mentünk és nyertem: 54$. Aztán jött a mázlis osztás amibõl minden nap kell egy!!<#worship>Csávókám visszaemel rám 4,50-ig én megadom 99A8-ra. Flopon csak sor húzom van és ólinre kerültünk. Turnre, riverre kaptam két kárót és kijött a 98-as flöss: 74$. Sajnos be kell ismernem ez egy rossz megadás volt a részemrõl.<#falbav>Mázlim volt, hogy nyertem. Aztán innentõl azt kel mondjam jól játszottam. KKK, JJJ-bõl is sokat kihoztam, aztán eljutottam 98$ig. Na mondom 100-nál kiszállok. Szépen visszaestem 90-re és már gondolkoztam, hogy inkább hagyom a francba amikor is jött az a bizonyos két osztás. Az elsõ amikor felhúzod az ürgét az agresszióddal, a második amikor még lapod is van hozzá (már mint verhetetlen). AKK8-ra emelek persze mindenki megadja. Lejön a nagy semmi betolom a max-ot egy megadó. Jön egy flöshúzó all-in ürge eldobja: 102$. Nagyvak vagyok ezért nem szállok ki hanem emelek. Megint megadja mindenki. Flopon A107 mind kör. Zsír, hogy a K8 kör nálam van. <#beka2>Na mondom 4 ellenfél ellen muszáj nyomulni plusz hátha valaki blöffre tesz. Betolom a maxot. elõzõ ellenfél visszaemel, én all-in és imádkoztam, hogy ne pározódjon be egy lap se mert akkor ugye lehet fullja. Lejött még két kör és nyertem. 130$ Bocs ha hosszú lett meg nem akarom tömjénezni magam de úgy örülök, hogy muszáj megosztanom veletek.<#buck>

KAMIONOS KOGYO
Jelenleg 49.25$-on állok,pontosabban ülök 😄
zsír!

KAMIONOS KOGYO
GRAT!<#taps>
Én ma összesen 11$-t nyertem,zsír! (18$ fizettem be ma,most 28,95$ van) 😄

doxadmin
Én meg most estem ki 473 indulóból 37ként, AK -mat leverte egy 98as -.- (9es drill már flopon) Kár hogy csak az elsõ 5 hely fizet. Mindegy holnap 5ks freeroll 😊

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Nyertem.<#wilting>A végén flössel 2 pár ellenében. Ime a bizonyíték.

Faszom heads up-ot tolom egy akkora gyökérrel. Az a mániája, hogy A10-re nem emel. De aztán megadja semmire. Most 200 000 elõnyöm van. Remélem összejön mert már marha fárad vagyok.<#duma>

Pont elbuktam minden pénzem úgy, hogy unalmamban beültem egy freerollra. 1772 ember kezdte. Már csak 15-en vagyunk én vagyok a 6-ik de ha nem nyerek akkor nem volt értelme. Az elsõ kap 25 eurót.<#wow3>4 óra játék ennyi pénzért.

Dick Riddick
Szerencsejáték, keményen, ne is legyenek kétségeid. Az összinformációnak csak kis részével rendelkezel játék közben.
Megfontolt játékkal hosszú távon nyereséges is lehetsz, de ettõl még szerencsejáték.

Dick Riddick
Amit a közvetítéseken látsz sokszor elég csalóka. A tévében általában a végjátékot mutatják, igen magas vakok, és a vakokhoz képest viszonylag kevés zseton. Ez a játék legizgalmasabb része, ezért általában ez van a középpontban.
A játékosok kihasználják a fold equity-t, a kiszállási részesedést. A nyereményük egy része az ellenfelek dobásból jön. Éppen ez az amit kis téten alig lehet megtenni, mivel a játékosok jó része nem tud megválni a lapjaitól.
És talán a legfontosabb szempont, hogy ki irányítja a játékot. Ki tudja ráerõltetni az akaratát a többiekre, megfélemlíteni a másikat , jól olvasni az ellenfeleket. Általában ezeken a szempontok döntik el a játék kimenetelét.
A versenyek nagyon fontos része az all-in szituáció, az elejétõl fogva. Ha túl kevés zsetonod van, dupláznod kell. Ha nagyon sok, terrorizálod a többieket. Egyébként a versenyek korai-középsõ szakaszában rengeteg dobás van, csak ezek a részek nem szerepelnek az összeállításokban. Meglepõen feszesen játszanak még a profi játékosok is.

nem is azon idegesítettem magam, hát ja az nemhogy szinte hanem 50/50
csak a mai napon szinte olyan érzésem volt mintha a gép rám "vadászott" volna :-)
egy-két partit végiggondolva ha belementem volna nyerõ handbõl simán kikaptam volna+amikor igazán kellett volna hogy vigyem az all-int akkor buktam-kiestem! Általában azokat vittem, amelyiket ha bukom még akkor is versenyben maradok + általában a nyerõ hand voltam végig
szar nap volt
Én nem sorolom a szerencsejátékok közé...

Danny1987
Kõkemény szerencse kell hozzá.

Ha olyat akarsz amiben nem kell szerencs akkor a sakkot ajánlom ott már tényleg a tudás dominal.

õõõõ, ez gondolom csak irónia?

Danny1987
A poker szerencsejáték.Ezzel nem lehet mit tenni.

Csacsi
KQs vs 55 az szinte 50/50 szóval azt nem szégyen elbukni.

hát ez ilyen hétvége szinte mindegyik all-inemet bukom, hagyom is mára most pl KQs buktam 55 ellen nem jött semmi, bár egy olyan gyerek ellen mentem aki 66 nyert A7 ellen all-int, floppon AA riverre a 6, úgyhogy én már dobtam egy 6 :-)
teljesen igazad van, a "nagyok" szeretnek all-in menni mindenre, néha én is lesek csak mi van, pl: gyereknek sorja van végig passzolja a másiknál egy K7 kézbe, csak egy 7-es párja miért nem csak hív egy nagyot, inkább all-in és kiesik :-)
Biztosan összefoglaló volt, de akkor is, szerintem hülyeség. AQ-val all-int hívni, vakon... bár õk ülnek a döntõs asztalnál, szóval csak jobban tudják, de innen nézve nekem hülyeség.

Csacsi
Több mint valószínû, hogy összefoglalót néztél, és nem mutattak minden leosztást.

Világosítsatok fel lécci:
Megnéztem a 2007, 2008-as WSOP döntõket. Egyszerûen nem értem a taktikákat: az akció kb fele az volt, hogy mindkét játékos, ha jó lapja volt, preflop all-in ment, és a többi kártya döntött. Ennek mi értelme? Így gyakorlatilag tiszta szerencsejátékká válik az egész. Miért nem néznek flopot normális áron? Onnan válik csak érdekessé a játék, jön elõ a tudás, és még ott is simán lehet all-in menni. Például a 2007-es döntõ végén a nyertes egy riveren éppen leesõ 6-ossal nyert, ha jól emlékszem. 100% szerencse volt.

ez most egy ilyen hétvége volt :-)

Én kétszer is buktam Aflush-el és egyszer fullal :-(

öröm az ürömben, hogy a végén 3an bementek allinra turn elött, bánatomban én is (AK) és egy kör alatt mindent visszanyertem