Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
***** History for hand T5-1508768-35 (TOURNAMENT: S-1015-27653) *****
Start hand: Tue Jul 14 23:17:36 GMT+2 2009
Table: Table #1 <1508768>1508768> (NO_LIMIT TEXAS_HOLDEM 100/200)
Button: seat 8
Seat 2: KOGYO19 (2900)
Seat 8: MARKITOS84 (4600)
MARKITOS84 posts small blind (100)
KOGYO19 posts big blind (200)
---
Dealing pocket cards
Dealing to KOGYO19: <4h, 5s>4h, 5s>
MARKITOS84 calls 100
KOGYO19 checks
--- Dealing flop <5h, 9d, 7c>5h, 9d, 7c>
KOGYO19 bets 200
MARKITOS84 raises 400 to 400
KOGYO19 calls 200
--- Dealing turn <4s>4s>
KOGYO19 bets 800
MARKITOS84 raises 4000 to 4000
KOGYO19 calls 1500
--- Dealing river <4d>4d>
Summary:
Main pot: 5800 won by KOGYO19 (5800)
Seat 2: KOGYO19 (5800), net: +2900, <4h, 5s>4h, 5s> (FULL_HOUSE FOUR, FIVE)
Seat 8: MARKITOS84 (1700), net: -2900, <7h, 9h>7h, 9h> (TWO_PAIR NINE, SEVEN)
***** End of hand T5-1508768-35 *****
Amikor megláttam a 7 9 et,azt hittem kész,vége ennyi volt!<#wow1>#wow1>
Ezzel pedig nyertem 12 dolcsit:
***** History for hand T5-1508768-55 (TOURNAMENT: S-1015-27653) *****
Start hand: Tue Jul 14 23:20:30 GMT+2 2009
Table: Table #1 <1508768>1508768> (NO_LIMIT TEXAS_HOLDEM 100/200, ante: 20)
Button: seat 8
Seat 2: KOGYO19 (6180)
Seat 8: MARKITOS84 (1320)
KOGYO19 posts ante 20
MARKITOS84 posts ante 20
MARKITOS84 posts small blind (100)
KOGYO19 posts big blind (200)
---
Dealing pocket cards
Dealing to KOGYO19: <9c, Kd>9c, Kd>
MARKITOS84 calls 100
KOGYO19 raises 200 to 400
MARKITOS84 raises 400 to 600
KOGYO19 raises 400 to 800
MARKITOS84 raises 400 to 1000
KOGYO19 raises 5360 to 6160
MARKITOS84 calls 300
--- Dealing flop <5d, 8s, Kc>5d, 8s, Kc>
--- Dealing turn <8d>8d>
--- Dealing river
Summary:
Main pot: 2640 won by KOGYO19 (2640)
Seat 2: KOGYO19 (7500), net: +1320, <9c, Kd>9c, Kd> (FULL_HOUSE KING, EIGHT)
Seat 8: MARKITOS84 (0), net: -1320,
***** End of hand T5-1508768-55 *****
Hogy is van az a mondás???...
A pókerhez szerencse is kell? Be kell lássam IGEN!<#vigyor2>#vigyor2>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Holnap majd készítek egy ilyet!(1 óra alatt hány hand,hány fõvel,hány asztal,stb).
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Itt nagyon gyorsak a turbo-s sng-k(3 percenkénti vakemelés),de nekem fekszik! 😄
Live for nothing or die for something.
Mit játszol 10 20 vagy teljes beülõst?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
Az utolsó HeadsUp meccsbõl 3 leosztás.
88 vs 77 river 7
K10 vs Q10 flopban két Q
A7 vs A6 river 6
Szóval egyszerûen nem lehetett megverni a srácot.
Én 2 odafigyelõsön, meg egy "megadom v nem adom meg" figyelmet igénylõn tudok játszani.
Egyen nem szeretek, mert azt meg elunom és hibázok.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A termet most inkább nem reklámoznám,de a játékosállomány az 10000-12000 fõ! Segítek egy kicsit: Ongame Network (15 db terem)
Akinél magasabb lappal van flöss az nyer!
Hány asztalon játszatok?
ha lent van az asztalon az 5 szín és az A is, akkor lényegtelen hogy kinél van K színben vagy akármi ( straight flushöt most ne nézzük) mindenkinek flushe van Ásszal igaz? és felezés
A legtöbb pókerteremnél a kártya regisztrálása nélkül is tudsz freerollokon indulni.
fura tegnap én is csak nyertem, kivéve egy freerollt amit elég hamar buktam.
Én AK, a másik AJ, floppon A, all in, riverre meg jön a J. Hát ez van
:-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
a válaszokat elõre is köszöm.
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
zsír!
Én ma összesen 11$-t nyertem,zsír! (18$ fizettem be ma,most 28,95$ van) 😄
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Megfontolt játékkal hosszú távon nyereséges is lehetsz, de ettõl még szerencsejáték.
A játékosok kihasználják a fold equity-t, a kiszállási részesedést. A nyereményük egy része az ellenfelek dobásból jön. Éppen ez az amit kis téten alig lehet megtenni, mivel a játékosok jó része nem tud megválni a lapjaitól.
És talán a legfontosabb szempont, hogy ki irányítja a játékot. Ki tudja ráerõltetni az akaratát a többiekre, megfélemlíteni a másikat , jól olvasni az ellenfeleket. Általában ezeken a szempontok döntik el a játék kimenetelét.
A versenyek nagyon fontos része az all-in szituáció, az elejétõl fogva. Ha túl kevés zsetonod van, dupláznod kell. Ha nagyon sok, terrorizálod a többieket. Egyébként a versenyek korai-középsõ szakaszában rengeteg dobás van, csak ezek a részek nem szerepelnek az összeállításokban. Meglepõen feszesen játszanak még a profi játékosok is.
csak a mai napon szinte olyan érzésem volt mintha a gép rám "vadászott" volna :-)
egy-két partit végiggondolva ha belementem volna nyerõ handbõl simán kikaptam volna+amikor igazán kellett volna hogy vigyem az all-int akkor buktam-kiestem! Általában azokat vittem, amelyiket ha bukom még akkor is versenyben maradok + általában a nyerõ hand voltam végig
szar nap volt
Ha olyat akarsz amiben nem kell szerencs akkor a sakkot ajánlom ott már tényleg a tudás dominal.
Megnéztem a 2007, 2008-as WSOP döntõket. Egyszerûen nem értem a taktikákat: az akció kb fele az volt, hogy mindkét játékos, ha jó lapja volt, preflop all-in ment, és a többi kártya döntött. Ennek mi értelme? Így gyakorlatilag tiszta szerencsejátékká válik az egész. Miért nem néznek flopot normális áron? Onnan válik csak érdekessé a játék, jön elõ a tudás, és még ott is simán lehet all-in menni. Például a 2007-es döntõ végén a nyertes egy riveren éppen leesõ 6-ossal nyert, ha jól emlékszem. 100% szerencse volt.
Én kétszer is buktam Aflush-el és egyszer fullal :-(
öröm az ürömben, hogy a végén 3an bementek allinra turn elött, bánatomban én is (AK) és egy kör alatt mindent visszanyertem