Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1; ha eddig dobálgattad a lapokat akkor 20 BB-vel már minek játszol, tökéletes restealstack, itt már nem játszunk postflop. Vársz remek szitukra és tolod akár határesetlapokkal (suitconnectorok, Ax, Kx, kicsipárok) a megfelelõ ellenfelekre
2; mondjuk ilyet ne csináljunk 20BB-vel, de ha te úgy döntöttél bemész J9o-val gombról egy limper után, akkor nem limpelünk még rá hanem raise és megpróbáljuk preflop elvinni a kasszát, ha adja akkor meg postflop pozícióban játszunk aggresszorként
3; de ha meg ezt is játsszuk ne egy olyan ellenfél ellen csináljuk már aki idióta, hisz UTG limp kurvaszar mindegy mivel, szinte 100% hogy megadja a preflop emelést is
4; és mit érsz vele, hogy pozícióban leszel ha 4 ellenfél ellen kell játszanod, szûk stackbõl (SB nem jött be, de az csak 100-bõl 1, legtöbbször kiegészít)
arról sztem már felesleges is beszélni, hogy postflop mi történt, mert egyenes következménye, hogy preflop szarul játszottál
lehet matekozol, meg figyeled az ellenfeleket de az semmit nem ér ha már az elején rossz döntéseket hozol
mi alapján rakod akármire is, elõzõ 100 leosztás alapján?
szinte mindegyik pókerfajta (SnG, CG, MTT) már eldõl a preflop játéknál az ott hozott döntések sok mindent eldöntenek késõbb. + leegyszerûsíti a postflop játékot is
és az elõzõ hsz-k alapján is nagy hiányosságaid vannak preflop sztem ,olvass utána pár MTT cikknél
JA Kasza Tibivel (tudjatok az enekes) 1 asztalnal casheztem... eloben is jofej srac btw, semmi sztarallur(mondjuk odaszurtam neki de kezet fogtunk es jokedvvel szalltam ki), rendesen megbeszeli a handeket stb... bar hosszu tavon biztos faraszto lenne, mert szerintem egy kicsit hiperaktiv 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
E'lo" verseny! (1500)
bocs elore a hosszu hsz-ert, de szeretnem megindokolni minden lepesemet 😊
800-as vakszint... mivel ugye supertight vagyok ezert szepen dobalgattam az utg (+1): 33,44,A7,A9,A8,A5, J9* lapokat es a jobb poziciobol a fantasztikus stabil 6-os magas lapjaimat (<- vakjaimra mindeg ofkorsz beesett egy raise) :S a kezdo 20K zsetonrol igy lefogyok 20BB-re... ha megadok, akkor beesek ala...
UTG limp, mindenki fold amig gombon csucsulok es mondom J9 ezt mar harmadszorra* kapom, ezt pozibol megjatszom (gomb rulez) tehat limp... SB dob, BB check: azaz pot 2800
flop: J87
utg limper: 3200 hmmmm itt szepen be is raktam a limp miatt egy KJ-re... ismerem nagyjabol a sracot, ez teljesen standard mozzanat a reszerol (legalabbis a limplap... a lolab ott kezdett el kilogni, hogy erosen valuezik, ha nagyon eltalal es nem hiv donk modon pot fole)...
szinte instacall... itt alljunk meg egy szora... utolso TIZENIKSZ lyuksorom eddig eloben SOSEMNEM jott... valamilyen perverz inditattasbol mondom kivarom a tizesemet es ha esetleg esik meg1 nyolcas vagy egy hetes es lecsekkol akkor mondom lapatolok... mert leszukitem magam nala ugye a flop insta call miatt-> azaz J7-re vagy J8-ra! 😉
turn: 8
srac filozik, check... (lolab kilog 2, jajj mondom magamban ne csapdazz!)
insta lapat... maradek 11K (pot ugye: 9000 ollem elott)
instacall 😞
river: T ---> eljen megjott a sorom!!!! 😄DD
csak baromira ossze vagyok torve mar kozben, mert mutatasnal J8-at virit turn utan<#vigyor5>#vigyor5>
gg
(szar voltam?)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
aki elore akar menni cashezni universumba, az kerulje az 50/50 forintos asztalokat... eszement szanalomtenger ami ott folyik...
tegnapelotti sztori (de jo, hogy en kimaradok belole):
Sogorom AK
50-es szinten amugy standard 300-500at hivni... kap egy 300-as hivast... call-call
o akkor 1000-ig rahiv... 3000-8000-allin... AK dob 4-ik(mert meglatjatok, itt baszki nincs matek)... ezeknel a szanihalmazoknal call ugyis... call villain 1,2,3
es mivel viszik az ordenare potot? 28o !!!!!!!!!!!!!!4444444
Salalala... -> <#sniffles>#sniffles>
de ez a flop nuts odavag 😄
Bazinga!
eloben nem tudsz stickyt ragasztani a playerek feje folott es nincs olyan sem, hogy folehovereled az egeret es megmutatja a statjait... nem beszelve a testbeszedrol 😊 es en csak figyelek, figyelek 😊 eleg sok plejert ki tudtam mar igy tapasztalni 😊
Én meg azért szoktam elfáradni a napi 4-5 órás sessionjeim alatt, mert Nl4et csak 10-12 asztalon lehet tolni😄😄
de fold,fold,fold,kisolle,fold,fold,en raiseolle,+AQ megad... fold, fold
😉
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
az a baj, hogy a srac is nagyon jol ismer, en is ot! es tudja, hogy szuperfeszes vagyok :\
+ még igencsak messze van a verseny vége és az elsõ hely a cél, bevállalható AQo-val
DE ha mondjuk az le is jött az asztalnál, hogy te nagyon feszes vagy akkor már nem jó a megadása
amúgy versenyben nem jó szuperfeszesnek lenni. lettél már elsõ? ha nem lazíts kicsit
mas: hugom asztalomnal ult mtt-n... allinre vitte magat (Szerintem szarul)... es riveren 1 outja volt, mert a villainnak nagyobb flush-e volt... egy pikk tizes... eeees jott a pikk tizes... sztreeetfloss 😄DDDDD
(kesobb nagyobb mtt-re atult ahol 5 orai jatek utan dontoasztalon ult es 3ik volt zsetonban osztoztak mert kellett az asztal xD)
Ma voltam mtt-n:
ugy lettem 58->23-ik... hogy atlag zseton felett voltam egy piciket, szitu:
kis olle 11000 valamivel
en raiseallin: 26400
es mellettem a nagyokos lecallolot kerek 27000 zsetonnal
mutatas:
kis: 66
en: KK
nagyokos: AQo
csak a velemenyetekre lennek kivancsi, hogy szerintetek is szar megadas volt harmadiknak az AQo?
a flopon mar az ajtoban jott a nemezisem...
utana beultem cashre es kiszalltam plusszban, ugy hogy a mai napom kozel egy ezressel pluszban maradt... de ez a harmadik megadot en szemely szerint nem ereztem jo jateknak! tevedek?
szar ez a szoftver :-P
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
a pár vs pár 50-50 arányban állt, ez egy idõ és sok hand után beállt a kb. normálisra
a 70 vs 30, amikor én voltam elõnyben, csak a 30% nyertem ugyanezen idõszak alatt, de ugyanez is sok sok hand után, hozta a statot
persze ez az idõszak bukó volt DE errõl szól a online póker, hosszútáv
ez van 😉
Szerintem a kormány keze van a dologban... én elgondolkoznék ezen erõsen.
Még mindig remek a felfogásod!😄DDDD
mas:
hugom pasija raszokott az elo cashre:
szerda: 3K -> 12K
csuti: 3K -> 5,5K
pentek: 3K -> 6K
amugy mar nyert kisebb mtt-ket... de, szerintem most meg a poker istene sem tudna lebeszelni rola, hogy egy kicsit pause cashen... egyszer a nagy szamok torvenye alapjan buktazni fog egy nagyot... de ne legyen igazam... mondjuk ami a nagy erossege, hogy iszonyat pokerarca van... siman ul a pokerenel rezzenestelen arccal... ez azert eleg jo eloben...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)