Póker
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ment volna ez elõbb is, csak ugye az ünnepek közbeszóltak😊 A 100$os bónuszom unlockolásában meg már 50%nál tartok.
Én meg még azt hittem 60$os rollnál, hogy ennyi volt a pókerkarrierem... még, hogy nem lehet ennyibõl bankrollt építeni😄
ma elo cash: az asztalnal a gyerek zsinorban kopasztja le a villainokat... 3X utkoztem vele:
flop 2 par elhalt, mert neki esett a sor
2x esett le neki riveren a nagyobb lap... az utolso az egy flop top parom vs megad mert vart a 2 folere, richtig jott... es a hab a tortan:
AK kezben... river utan allinre visznek:
board: QJT, rainbow
NEM TUDOK NYERNI, mert neki is AK... a mai napom az meleg volt nagyon...
(2x dobtam el rossz lapot 2-vel kozte es flop full... nem teptem magamat, aaaa)
visszacsusztam kerek 1000 forint haszonra, gg... azt hiszem, most pihentetem kicsit a pokert, lehet... csak mindig hivogat(fugges), 'ssza meg 😞
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ha tõkéd engedi én azt javaslom mindekinek, hogy lépjen feljebb ha veri a lentibb szintet, mert ugyanaz, ugyanolyan rosszak
mai napom simán nullás, úgy hogy szétmákolták az agyamat
multkor kiszedtem majdnem az összes pénzem a termekbõl, csak pokerstarson hagytam egy keveset ha unatkozom legyen mivel játszani
de sorban hagytak cserben ma az AA -k, KK -k, AKs -ek... AA -val pl úgy buktam, hogy flopon már A drillem volt... riveren beszinezõdött a kisgyerek... azt hitte színreszínt játszunk az oviban...
nemtom. nincs most hangulatom, hogy saját pénzt tegyek vissza online játékra
bannerben lévõ három oldalon kívül van másik oldal ahol adnak még ingyen kezdõtõkét? ismerem még azonkívül a bankrollmobot és az allthatpokert de azok vagy nem adnak magyaroknak vagy csak olyan terembe adnak ahol van már accountom
Bazinga!
tényleg elhiszem, hogy ebbõl meg lehet élni, egyszerûen amit saját szememmel látok, hogy hihetetlenül gyenge a mezõny még itt is ÉS könnyebb mint 3,5$, ugyanolyan fishek az elején DE a végjátékban meg kurvára feszesek, nem tudom ennyire érzik már a 7$??? 5-6 BB-vel fodolgat mindenki
tiszta nevetséges, ahogy dobálnak :-) várják a monstert
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Bazinga!
ma meg beulok egy online sng-re... ez mar extrem undorito... mindig riveren makolnak le... nem tudom, hogy van-e ilyen szkript... de ez mar beteg... 4 leobol 3X kellett dobnom, mert csak addig callolgat az ellen amig bejon neki a nuts... 4-iknek meguntam A5 short allin, J6 adja... riveren bejon neki az EGY lapos sor 😄DDDD
komolytalan...
oh, pedig a pokerstarson a nem riveren eldõlõ leosztások a gyengébb lap javára szinte már-már csodaszámba mennek... 😄
Bazinga!
FUS RO DAH!
"
Most 310$ van.
csinálsz egy skrill (moneybookers) számlát és oda utaltatod ki a zsét 😊
Bazinga!
home games 2 session (500+30 playzseton*2)
ha 33-am volt flop szet... ha 76 turnon sor, ha 48 akkor 44488 full, ha Q2, akkor flop ketpar... eslo session elfogyos allinem neki top par flopon, nekem TURNON ES RIVEREN jon a szettem (visszaforditas kicsi lappal) ha AJ-vel raise es ramtol AQ allin akkor... turnon J... OMG! 😄
Anyum ellen az itthoni barati omahaban is elon jott minden szar ... fullok, sorok, flossok tomege (nagy sorral kaszaltam el potraises kis soros allinjet river utan)... cant beleive it 😄
stb...
ma kellett volna elmennem egy kicsit elo fizetosre... vagy nem? 😊
elo story: hugi amikor behuzta a ladies versenyt szilveszterkor -> volt egy p*ina aki kiult az asztaltol ezer eve.. brutalisan lefogyott... visszajott. olle in the dark... vitte.. (24)... meg1 meg1... 2xK-ra felhizott.. megkerdeztuk, hogy akkor oke? kov leo megint dark allin... huginal Ad6d.... bokdosom, hogy dobja.. megadta.. volt stack... mit mutat? AQo... flopon mar csajszi.. de ket csempe. river csempe... akkorat jesszeltem. terem echozott 😊) helyere kerult az igazsag ;p idiota megerdemelte -.-
(telo. java opera sry)
minden körben beraktam az allint, fater már kiment a szobából, "már nekem kellemetlen" 😄
4-2 -vel vertem az AA -t, ilyesmi leosztásaim voltak 😊 3500 -as átlagnál volt 60ezrem, az utánam következõ emberkének is csak 30 körül volt
utána elkezdtem normálisan játszani és elbuktam az egészt pénzt... 😄
Bazinga!
kaptam bonuszt... 1 asztalos sng... mar ITM es headsup... keves zseton es flopon top par allin... megadja a hulyeje kozepes parral... mar vartam neki a masodik parjat riverre... megnyugodtam, jott 😊
es a nyomorekja*** ugy nyert, hogy total bemakolasokkal, calling station uzemmodban nyomott le mindenkit ... meg is kerdeztek tole az asztalnal, hogy mit ivott... azt valaszolta, hogy whiskey-t... ja igen no" volt! 😊
MINDEN handet callolt barhonnan szinte... ha raemeltek preflop akkor is megadta... a tipikus noi player 😄 es ugy emelt, hogy mindig BB-vel... omg, teptem magamat 😄DD
Szinte mindegyik pokertermnél van játékpénzes dolog.
Glory, Glory Man. United!