Póker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zeli
Hát, most sajna a lefelé menõ ág.
tegnap is folyamatosan kipottyantottak versenyekbõl, párszor lemákoltak, aztán asszem két 2. helyezéssel visszahoztam nullszaldóra. Most megint megyek lefelé, az zavar csak, hogy haladnék tovább a bankroll-építésben, mert így 70 évesen sem jutok tovább. <#wow3>

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

kraawz
na jó, de melyik része ? 😊

0-tól píperkettõig egész jó 😄

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Ja, hát akkor ez részemrõl felejtõs, mivel pénzt nem ilyen terembe fogok fizetni. Hát nem baj, legalább nem csesztem el vele sok idõt 😄

nekem is 😄 most kezdte ma pokerstrategy-s cuccot, lementem 45-re, fel 54-re, le 49-re, fel 55-re, most 53-nál járok

zeli
najó, komolyan úgynéz már ki a grafikon, mint egy sinusgörbe. :|

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

Carloska
konkrétan egyet nyertem csak és mindre allin mentem és buktam mindennel 😄DD hát szórakoztam de addig komolyan vettem amig azthitem tegnap valodi pénzért megy játék azértis lettem második ere kérdezem suportot hol a 4 dolcsim jah mondja hát azt csak ha kijátszod mondom kösz b+ 😄

nah megyek nézni vissza micsoda nõt 32 edszere .D

kraawz
dehogy van így 😄

Most futottam össze Carloska-val, nyomott 6 all-int, párat nyert, páratt bukott és annyi volt 😄

Csacsi
Eléggé manipulált hely akkor az, ahol mindig a jobb lap nyer. Az nem lehetséges. Ha mégis így van. Biztos, hogy nem játszanék ott.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

kraawz
komoly verseny-stratégiád van Carloska 😄

kraawz
akkor hagyom is a fenébe 😄

ja sajnos, azt elfelejtettem, akkor még nem tudtam, nem figyeltem 😊
20 pont kell hozzá, nem tudom mennyi ez ongame-n.

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

kraawz
komoly ? 😄

Carloska
a másik a pénzt nem kapjátok meg mivel bonusz dollar kikel játszani 😄

Carloska
tower pokeren mindig a jobb lap nyer és ha párod van megfiygeltem nekem eddig mindig igy voltt direkt bedobáltam 6 szor allinre mindegyiket buktam csak amikor jo lapom voltt akkor nyertem 😄

kraawz
Néztem ezt a TowerPokert, nemrossz.

Csúnyán lemákoltak, de jó bankrollt építgetni, amíg nincsenek sokan. Csak 1,5 órát végigülni 2-3 $-ért.. Hát, nem egyszerû

zeli
KURVAÉLET
ezma a 3. olyan eset, hogy top párom van flopon, és FÖLÉpárral vernekmeg
FOS

Carloska
http://www.pokerhandreplays.com/import.php

oda bemásolod leosztást de csak ugy lehet ha angolul vannak

és utána bemásolod ide a Forum BB Code(Vbulletin)kódot

kraawz
én is 😄

De akkor ezt ne nagyon terjesszük, mert 2 hét múlva már 200an lesznek egy freerollon.

Dick Riddick
Meg kell becsülni ezeket a játékokat. Nem nagy pénz, de ilyen kevés indulónál...

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Azért ez a board erõsen húzónehéz volt, rajtad kívül még hárman a potban...
Veszélyes játék.
Lejön egy hatos, kör, valakinél egy full riveren...

Húú köszi, regeltem Tower Pokeren, elsõ freerollon 3-al a fizetõs hely elõtt estem ki, de úgy hogy az elsõ háromnegyed órában nem is voltam gépnél...... szerintem ebbõl fogom elkezdeni a bankrollomat 😄 Még egyszer kösz a tippet 😄

kraawz
ha ott meghívatam volna, mindenki dobja, így beadtak még 30 centet. A srácnak a végén lett 7es drillje, tudtam is, hogy arra-all inezik, kár lett volna elriasztani 😊

Dick Riddick
Flopon 10 cent?

kraawz
na, így még szebb 😊

kraawz

kraawz
eltalált flop, és még ki is fizették 😊

http://www.pokerhandreplays.com/flash/replayer.swf?pokerhandid=756970

zeli
http://www.pokerhandreplays.com/

Am. én is ezt a cuccot kerestem, thx!

kraawz
ez a 36-ra all in nagyon durva 😄😄

Amúgy nagy szopó mindegyik,de te is hülyén játszol. Amint van valamid, egybõl all-in..

doxadmin
Ez a póker. Ha játék közben ilyenen idegeskedni kezdesz, akkor kihat a további játékodra. Nem mondom hogy nem idegesítõ, de el kell fogadni.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Dick Riddick
Azért ne legyen bad-beat topik.
Szerencsétlen leosztások voltak egyébként.

Törölt felhasználó
Én hogyan ebbe belemásolni a saját leosztásaim?
kabel15
Na ez a dühítõ.
Mikor van egy sorod õ meg megadja szar lapokra és neki lesz valamilye.

BattleTag: kabel15#2672

Carloska
már élvezem 😊

Carloska
és akkor nap handje!!!!

Carloska
nagyon kemény hajnal uhh egy 7es szettbe néztem bele 😄

Carloska
WHOAA WHOAA WHOAA egy kis apró party estére 😄

Carloska
télleg jó eza tower poker nyertem volan kétszer anyi stackem volt de már untam és bele mentem allinbe igy csak második lettem elsõ tower poker versenyemen

Carloska

Carloska
itt vannak kocsmai nyerõgép szimulátorok probáljátok ki õket

http://www.mcomputer.hu/letoltesek.php

Carloska
joh de ott legalább ha bejön a a kocka tutira nyersz valamit föleg ha 6 os jön be 😄

ilyen nincsen basszameg, QQ kézben, emel a gyerek mindig preflop, most megadtam. flop után felsõ pár, emelek nagyot, megadja. turn river 10 A, mi volt a kezében? A 10, a kurva a***át és miért az iylen kis köcsögöknek jön le minden, ez már nem póker, a kocsmákban a játékgéphez több tudás kell mint ehhez

Carloska
megnézem kösz

csak nekem nagyon lassu eza tower poker nekedis?

Carloska
még mindig jobb -3 mint nekem minusz 60 😄

aa val meg kkval <#wow1>

jegyezd meg a nevét, kövesd és szopasd meg.

amugy milyen téten játszotok?

Végre van valami eredményem versenyen, freerollon. 2. lettem, nem fizet sokat (5$), de örülök neki. (tower pokeren, 15-20$-os freerollok vannak 2-3 óránként, és csak 30-40-en regélnek rá, kezdõknek nem lehet rossz)

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

kraawz
plusz 3 dollárból lett ma -3$, a kedvenceim

KK vs AQ 6$ , lejött neki az A

910 kézben, flopon 9 10 3, hívok rá fél dollárt, tartja.. Köv lap 4es és all-in megy.. 44-re adta meg a fél dollárt flopon

Másik.. Q9 kézben... QJ5 flopon.. meghívom fél dollárral, srác adja.. Turnön megint 5. Srác all-in megy.. Mondom csak nem volt hülye, hogy leggyengébb pára fél dollárt megadott.. De, az volt, 510 volt nála..

Ilyenkor csak abban reménykedem, hogy hosszú távon én jövök ki nyereségesen és nem ezek a barmok.

TaRka0107
Nekem meg mindig akkor jöttek a lapok amikor eldobtam😊 A7 különbözõ színben, eldobom mert rámemelnek! A flop vajon mi? A A 7!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

kraawz
minden idióta megtalált ma, hihetetlen..

Dick Riddick
Ez ellen nincs mit tenni.

kraawz
nem, csak jó lenne, ha nem buknék 6$-os all-int , mikor nálam KK, ellenfélnél AQ, és csak jön az az ász.